Van Sprengel Tommy

Contactgegevens Van Sprengel Tommy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Sprengel Tommy: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Sprengel Tommy

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Antwerpsestraat 220 2845 Niel, België

Telefoon (phone): +32 (83) 278-82-32 +32 (83) 278-82-32

Fax (fax): +32 (53) 949-68-50 +32 (53) 949-68-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Sprengel Tommy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Sprengel Tommy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Sprengel Tommy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Sprengel Tommy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Sprengel Tommy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Sprengel Tommy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Sprengel Tommy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Sprengel Tommy
Products information Van Sprengel Tommy

BTW identificatienummer (tax): BE03794921875
Ondernemingsnummer: 2494964599
Hoofdstad (capital): 210,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 900,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Van Sprengel Tommy zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Sprengel Tommy
(Get full report from official database of BE for Van Sprengel Tommy)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Sprengel Tommy
Addition kinds of activities for Van Sprengel Tommy

204300. Granen ontbijt eten | Cereal breakfast foods
01199900. Cash korrels, nec, nec | Cash grains, nec, nec
26110100. Pulpmolens, chemische en semichemische verwerking | Pulp mills, chemical and semichemical processing
51429902. Dinners, bevroren | Dinners, frozen
52110103. lambrizering | Paneling

Werken bij Van Sprengel Tommy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Sprengel Tommy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Sprengel Tommy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Sprengel Tommy. Looking for open vacancies in other companies

 • Ervaren klusjesman (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Konvert Interim Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar een ervaren klusjesman (M/V). Je zal instaan voor allerhande klussen in huizen, hotels, .... Functie: - Hulp bij afwerking gebouwen - Hulp bij plaatsen badkamers/meubilair - Schilderen - Gyproc steken - Vloer afbreken

 • Administratief Logistiek Bediende HAREN (HAREN (BRUSSEL-STAD))

  Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: Synergie Diegem Careers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een groot graanverwerkingsbedrijf op de rand van Brussel, zijn we opzoek naar administratieve en logistieke ondersteuning. Tot jouw takenpakket behoort : Voor administratieve en logistieke ondersteuning zorgen Bestellingen opnemen en opvolgen Administratieve taken uitvoeren Facturen opmaken en opvolgen Telefonisch contact met de klanten opvolgen Instaan voor de vervanging weegbrug

 • Kantoorverantwoordelijke (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een boekhoudkantoor in Oudenaarde zijn we op zoek naar een office manager Je staat in voor de coördinatie van de werking binnen het boekhoudkantoor Je staat in voor agendabeheer, websitebeheer, mailings, telefonie, digitaal archief Je staat in contact met het ondernemingsloket Daarnaast ook basiswerk boekhouden: input van gegevens en btw-aangifte Je staat in voor alle taken met betrekking tot de werking van het kantoor en gaat deze optimaliseren 

 • Elektromechanicien - 2 ploegen (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: Q JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, gespecialiseerd in productie van openmond zakken met PE-film, zijn wij op zoek naar een elektromechanicien. Omschrijving: Je voert de geplande en dringende herstellingen uit Bij storing koppel je jouw PC aan het PLC systeem en ga je op zoek naar het probleem Het vervangen van frequentiesturingen Het instellen van de parameters van de drives Je informeert jouw verantwoordelijke m.b.t. kritieke punten en dringend uit te voeren herstellen Samen met jou verantwoordelijke zorg je voor een goede planning, documentatie en analyse van de herstellingen Je staat in voor orde en netheid in het atelier Je formuleert waar mogelijk voorstellen tot verbetering Bijstaan en helpen bij de uitvoering van grote projecten in samenspraak met de verantwoordelijke

 • Polyvalent arbeider lakkerij (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een metaalverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een poederlakker regio Waasland. Je zal helpen met de voorbereiding van de stukken: trappen, auto's, hekken,... Je zal de stukken opschuren, ontvetten, afplakken, enz... Vervolgens zal je de stukken ophangen. De poederlakinstallatie instellen en de gespoten stukken controleren op de kwaliteit van het lakwerk. Je zal tot slot de stukken afpakken en met de heftruck klaar zetten per bestelling.

 • HUISHOUDHULP (M/V) VOSSELARE (voltijds) (VOSSELARE)

  Regio: VOSSELARE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Pulle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PULLE)

  Regio: PULLE

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: t-interim Hasselt

  Type: Studentenjob

  Voor een winkel gelegen in Kuringen zijn we op zoek naar jobstudenten die doorheen de schoolweek kunnen werken. Dit wil zeggen dat je op een maandag, dinsdag, donderdag en/of vrijdag beschikbaar bent. Takenpakket: het aanvullen van rekken, het spiegelen van producten, het ordenen van geleverde goederen klanten informeren na verloop van tijd kassawerk. 

 • enthousiaste student winkelbediende (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: SPAR EXPRESS BILZEN BVBA

  Type: Studentenjob

  maken van belegde broodjes prepack maken kassa onderhoud winkel

 • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

 • Brainbridge - Senior Test Leader (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Description The Atlassian lead is responsible for the configuration, maintenance and sustainability of all applications related to the Atlassian stack and further development tools. The list of applications contains: Jira Confluence Bitbucket Jenkins SonarQube Responsibilities Main SPOC for all application-related knowledge and configuration Configuring of all applications for various departments and stakeholders, both within IT and Business Foresee regular updates of applications and related plugins Bring best practices and proactive ideas on how to evolve the used tools, including possibilites of moving to Cloud, with view on license savings & possibiliteis Work within a virtual team of “admins” of other applications, including HP ALM and others, to bring forth a sustained usage of all tools, with a decent level of integration Profile Technical skills: Must be able to deal with various stakeholders and priority management, have a proactive mindset to guide other department and business in the usage of the various applications. Personal skills: The following interpersonal skills are key at professional level: Stakeholder management and perception management Ability to build trust, and an open and transparent working climate High “get it done“ & mobilization capabilities

 • QUALITY ASSURANCE (QA) SPECIALIST PHARMA - SUPPLIERS/CMO EXPERIENCE IN INDIA (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1668835-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Quality Assurance (QA) Specialist who has experience working with suppliers/CMOs in India Our client is located in the Brussels area and is a well-known actor in the pharmaceutical industry Quality Assurance /QA Specialist CMO / External suppliers Pharma - Belgium / India As QA Specialist, your main role is to make sure that every process is executed according to the company's SOPs & GMP within the manufacturing site, located in India. You are responsible for verifying that the final product is compliant with the GMP, and that it can be released. You provide QA support for transfer activities, and write/review protocols regarding Qualification, validation or transfer activities. You also manage deviations, and verify the progression of CAPAs (while making sure that the improvement plan is implemented). You also provide support for the manufacturer regarding quality improvement. Are you convinced you are the Quality Assurance (QA) Specialist who has experience working with suppliers/CMOs in India that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your CV today through LinkedIn or our website!

Zoek naar antwoorden van Van Sprengel Tommy in sociale netwerken
Look for responds of Van Sprengel Tommy in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Sprengel Tommy. Laat een reactie achter voor Van Sprengel Tommy. Van Sprengel Tommy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Sprengel Tommy. Leave a respond for Van Sprengel Tommy. Van Sprengel Tommy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Sprengel Tommy op de google maps. Adres en contacten Van Sprengel Tommy
Location of Van Sprengel Tommy on the google maps. Address and contacts of Van Sprengel Tommy

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Sprengel Tommy Van Sprengel Tommy: INTER CHAUFFAGE CHATELET | Becovfidus SPRL | Mo?rynck Pierre | Alexandre Ferronnerie SPRL | Spilers

Other related companies as Van Sprengel Tommy: INTER CHAUFFAGE CHATELET | Becovfidus SPRL | Mo?rynck Pierre | Alexandre Ferronnerie SPRL | Spilers

Van Sprengel Tommy is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Sprengel Tommy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03794921875. Het bedrijf Van Sprengel Tommy bevindt zich op het adres: Antwerpsestraat 220 2845 Niel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 210,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 900,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Van Sprengel Tommy zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Sprengel Tommy is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Sprengel Tommy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Sprengel Tommy, openstaande posities, locatie van Van Sprengel Tommy op de kaart.

Van Sprengel Tommy is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Sprengel Tommy, company assigned to the tax number BE03794921875. The company Van Sprengel Tommy is located at the address: Antwerpsestraat 220 2845 Niel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 210,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 900,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Carpenters. Products created in Van Sprengel Tommy were not found.
The main activity of Van Sprengel Tommy is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Sprengel Tommy is not available. You also can look at reviews of Van Sprengel Tommy, open positions, location of Van Sprengel Tommy on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Sprengel Tommy, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Sprengel Tommy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Sprengel Tommy, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Sprengel Tommy, employees, financial statistics.