Becovfidus SPRL

Contactgegevens Becovfidus SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Becovfidus SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Becovfidus SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue du Cor de Chasse 21; 1170; Bruxelles (Watermael-Boitsfort), België

Telefoon (phone): 02 673 74 65 (+32-02 673 74 65) 02 673 74 65 (+32-02 673 74 65)

Fax (fax): 02 675 40 47 (+32-02 675 40 47) 02 675 40 47 (+32-02 675 40 47)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Becovfidus SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Becovfidus SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Becovfidus SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Becovfidus SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Becovfidus SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Becovfidus SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Becovfidus SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Becovfidus SPRL
Products information Becovfidus SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07533294677
Ondernemingsnummer: 1578430175
Hoofdstad (capital): 683,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 680,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Becovfidus SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Accountants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Becovfidus SPRL
(Get full report from official database of BE for Becovfidus SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Becovfidus SPRL
Addition kinds of activities for Becovfidus SPRL

352402. Tuinmaaiers en toebehoren | Lawn and garden mowers and accessories
15210000. Eengezinswoningbouw | Single-family housing construction
17420202. Buitenkant isolatie en afwerking (eifs) applicator | Exterior insulation and finish (eifs) applicator
30899913. Identificatiekaarten, kunststoffen | Identification cards, plastics
75499900. Automotive diensten, nec, nec | Automotive services, nec, nec
95310000. Behuisingsprogramma's | Housing programs

Werken bij Becovfidus SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Becovfidus SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Becovfidus SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Becovfidus SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpkok - Mooie uren!!! (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een brasserie in Lovendegem zijn wij op zoek naar een (hulp)kok. Mooie uurregeling!

  • zaalmedewerker onbijtbar Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van zaalmedewerker onbijtbar te Knokke zoeken wij het volgende. Je bent een ochtendmens en eet graag gezond? Je kan verantwoordelijkheid aan? Dan ben jij de kelner die we zoeken in Le Pain Quotidien te Knokke! Le Pain Quotidien is een gerenommeerde bakkerij in België, waar men ook kan ontbijten. Sinds kort hebben zij ook een vestiging in Knokke. Als kelner ben je de host en bedien je de klanten. Verder krijg je ook de verantwoordelijkheid om de zaak te openen en/of te sluiten. Als kelner gaat het niet om het feit dat je een snelle bediening geeft, maar wel dat de klanten zeer gastvrij ontvangen worden. Je vertegenwoordigt het merk en staat volledig achter de producten die verkocht worden!

  • Onderhoudstechnieker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal instaan voor: De elektrische en mechanische herstellingen in het machinepark. Het preventief onderhoud van de machine's  De verbeteringen doorvoeren zie je als een uitdaging

  • Aftersales medewerker (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, pionier in de automobielsector zijn we momenteel op zoek naar een After Sales Manager (m/v) voor hun vestiging in Sint-Truiden: U bent het lokaal aanspreekpunt van de sites m.b.t. alle naverkoopactiviteiten. Zowel voor de klanten als voor de medewerkers. U zet elke opportuniteit om in acties om de klantenbeleving, medewerkerstevredenheid en resultaten continu te verbeteren. Op basis van de vooropgestelde doelstellingen werkt u doelgerichte actieplannen uit. U initieert en implementeert deze acties. U volgt deze ook op van A tot Z en stuurt bij indien nodig. U bent verantwoordelijk voor het managen en coachen van het naverkoopsteam (20 medewerkers) in uw site. U geeft rechtstreeks leiding aan de ‘ Klantenadviseur’, ‘Magazijnbediende’, ‘Claimist / Facturist’ en ‘Werkplaatsverantwoordelijke’ van uw site . U begeleidt, stimuleert en coacht hen in alle facetten van de ‘Customer Journey’, systemen en processen. U bewaakt de dagelijkse bezetting van uw team (opleiding, verlofaanvragen, ...) Door zelf het juiste voorbeeld te tonen, zorgt u voor een goede teamspirit . U enthousiasmeert uw team aangaande veranderingsprocessen. U bent verantwoordelijk voor een transparante en gerichte informatiedoorstroming van het management naar uw team. U zorgt ervoor dat de cultuur van het bedrijf (missie, visie, waarden, rituelen,…) in uw site gekend is en dat uw teamleden deze ook begrijpen en zichtbaar omzetten in hun dagelijkse werking. Door een dagelijks overleg en nauwe samenwerking met de Sales Manager streeft u ernaar de site zo autonoom mogelijk te laten functioneren.

  • Ontwerper - Tekenaar (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uw expertise op gebied van brandbeveiliging stelt u blijvend in staat uitstekende oplossingen uit te werken voor onze klanten: - Calculatie van brandblussystemen (sprinkler) - Uitwerken van ontwerp in AUTOCAD conform de normeringen - Hydraulische berekeningen in specifieke software - Werkvoorbereiding - Verzorgen van de voorraadaanvragen

  • huishoudhulp Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • HUISHOUDHULP BISSEGEM (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Host/hostesses en promoteam (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

    Type: Studentenjob

    Jij bent hét uithangbord voor diverse topmerken! Je straalt de hele dag door en bent heel flexibel ingesteld... (Wij zoeken geen studenten die enkel tijdens de vakanties willen werken! Enkel kandidaten die het hele jaar door beschikbaar zijn komen in aanmerking!) Wij van BC Hospitality Services geloven in een open communicatie waarbij zowel de klanten als de werknemers op de eerste plaats staan. Door deze persoonlijke aanpak word je niet als een nummer behandeld, maar als een medewerker van ons team! Onthaal, vestiairebeheer, flyering en demonstraties zijn slechts enkele voorbeelden van het uitgebreide takenpakket. Ben jij enkele dagen in de werkweek (maandag-vrijdag) vrij en schrikt weekendwerk je niet af? Heb je een rijbewijs + wagen ter beschikking? Solliciteer dan nu! Sollicitaties moeten verstuurd worden via het online sollicitatieformulier. Stuur zeker je CV + enkele recente foto's. Anders kunnen we je kandidatuur niet behandelen.

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - De Hoop (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    De Hoop (Waregem) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • Hulpmonteur sanitair en verwarming (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: Jespers HVAC

    Type: Vaste Job

    Doel van de functie Ons bedrijf, gespecialiseerd in sanitair, centrale verwarming en ventilatie is dringend op zoek naar hulpmonteurs. Je staat in voor het ondersteunen van de ervaren monteurs en deinst er niet van weg uw handen uit de mouwen te steken. Taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden Sanitaire- en verwarmingsinstallaties plaatsen samen met een mede monteur Je bent vertrouwd met het werken op grote werven zoals scholen, ziekenhuizen, enz. Defecte onderdelen vervangen of herstellen Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …) Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek) Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen

  • KOELTECHNIEKER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: INTEGRAL

    Type: Vaste Job

    Integral is sinds 26 jaar de winkelinrichter voor bakkers en slagers en produceert zelf de koeltoonbanken. Dankzij toenemend succes zijn wij op zoek naar een koeltechnieker die deze koeltoonbanken en airco's installeerd bij onze klanten.

  • Lerares mode (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: CVO MEISE-JETTE

    Type: Werfreserve

    Je bent een enthousiaste en inspirerende leraar, die graag met volwassenen werkt. Deze vacature is bedoeld voor de werfreserve.

Zoek naar antwoorden van Becovfidus SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Becovfidus SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Becovfidus SPRL. Laat een reactie achter voor Becovfidus SPRL. Becovfidus SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Becovfidus SPRL. Leave a respond for Becovfidus SPRL. Becovfidus SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Becovfidus SPRL op de google maps. Adres en contacten Becovfidus SPRL
Location of Becovfidus SPRL on the google maps. Address and contacts of Becovfidus SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Becovfidus SPRL Becovfidus SPRL: CINDERELLA | PETRENKO S. | COUSSEMENT | GHAZI F. ET CHABANE R. | KOCERAM

Other related companies as Becovfidus SPRL: CINDERELLA | PETRENKO S. | COUSSEMENT | GHAZI F. ET CHABANE R. | KOCERAM

Becovfidus SPRL is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Becovfidus SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07533294677. Het bedrijf Becovfidus SPRL bevindt zich op het adres: Avenue du Cor de Chasse 21; 1170; Bruxelles (Watermael-Boitsfort). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 683,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 680,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Accountants. Producten gemaakt in Becovfidus SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Becovfidus SPRL is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Becovfidus SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Becovfidus SPRL, openstaande posities, locatie van Becovfidus SPRL op de kaart.

Becovfidus SPRL is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Becovfidus SPRL, company assigned to the tax number BE07533294677. The company Becovfidus SPRL is located at the address: Avenue du Cor de Chasse 21; 1170; Bruxelles (Watermael-Boitsfort). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 683,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 680,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Accountants. Products created in Becovfidus SPRL were not found.
The main activity of Becovfidus SPRL is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Becovfidus SPRL is not available. You also can look at reviews of Becovfidus SPRL, open positions, location of Becovfidus SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Becovfidus SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Becovfidus SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Becovfidus SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Becovfidus SPRL, employees, financial statistics.