Altruy Entreprises SA

Contactgegevens Altruy Entreprises SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Altruy Entreprises SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Altruy Entreprises SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Sainte-Brigitte 100 7971 Thumaide (Beloeil), België

Telefoon (phone): +32 (11) 224-63-17 +32 (11) 224-63-17

Fax (fax): +32 (13) 906-10-60 +32 (13) 906-10-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Altruy Entreprises SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Altruy Entreprises SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Altruy Entreprises SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Altruy Entreprises SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Altruy Entreprises SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Altruy Entreprises SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Altruy Entreprises SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Altruy Entreprises SA
Products information Altruy Entreprises SA

BTW identificatienummer (tax): BE02691345214
Ondernemingsnummer: 9861846923
Hoofdstad (capital): 566,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 344,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Altruy Entreprises SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Altruy Entreprises SA
(Get full report from official database of BE for Altruy Entreprises SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Altruy Entreprises SA
Addition kinds of activities for Altruy Entreprises SA

072300. Crop voorbereiding diensten voor de markt | Crop preparation services for market
20329902. Varkensvlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Mincemeat: packaged in cans, jars, etc.
20480203. Paardvlees, ingeblikt: bereid als diervoeder | Horse meat, canned: prepared as animal feed
22310403. Mohair breedgeweven stoffen | Mohair broadwoven fabrics
23690401. Buntings, zuigelingen ' | Buntings, infants'
84220100. Aquaria en zoologische tuinen | Aquariums and zoological gardens

Werken bij Altruy Entreprises SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Altruy Entreprises SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Altruy Entreprises SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Altruy Entreprises SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Autocad-tekenaar te Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt samen met je collega’s tekenaars en je werkt onder leiding van de leidinggevende CAD CAM. Taken: In het algemeen, de visie van de architect via zijn/haar reeds uitgewerkte plannen vertalen naar een technisch haalbaar en plaatsingsklaar eindproduct. Je zal dus de ontwerpen van de architect moeten omzetten in tekeningen. met als specifieke taken: ? Studiefase van het project opstarten samen met leidinggevende van de tekenkamer Na verloop van tijd meer eigen inbreng in het concept (techniciteit) ? Studieplannen technisch uitwerken, vertrekkende van de ons aangereikte architectuurplannen, in autocad. M.a.w. onderzoeken hoe de metaalbekleding kan geïntegreerd worden in het bestaande en/of op te richten gebouw van de klant, rekening houdend met alle technische beperkingen. ? Productietekeningen maken in solidworks (sheetmetal) ? Stuklijsten maken in excel ? Montage en uitvoeringsplan maken voor de montagedienst ? As built dossiers opstellen na afwerking van het project ? Op termijn meewerken aan nieuwe ontwikkelingen/verbeteringen

 • Halfautomaat lasser (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor één van onze klanten te Kampenhout gespecialiseerd in staalconstructies, zijn we op zoek naar een halfautomaat lasser. Je takenpakket als halfautomaat lasser: je werkt samen in een team van een 16 tal mensen je staat in voor het aflassen van de samengestelde staalconstructies je houdt je werkplaats net en orderlijk je draagt zorg voor je laspost en materialen

 • Monteurs voor werven (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: ASAP BREE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant, gevestigd in Meeuwen, is een allround bouwpartner voor agrarische of industriële bouwprojecten. Of u nu stallen, loodsen, kantoren, winkels, bedrijfsunits of garages wilt realiseren, hun specialisten in bedrijfsbouw nemen uw project volledig in handen. Voor verdere uitbreiding zoeken wij voor hen naar monteurs om op diverse werven stalen constructies, wandbekleding, schrijnwerk en afwerkhoeken te plaatsen. Eventueel leg je ook golfplaten, steeldeck en sandwichdaken. Je maakt het gebouw wind- en waterdicht. Dit doe je op werven in binnen- en buitenland.

 • Administratief Bediende Orderverwerking (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Start People Kapellen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Op zoek naar een administratieve functie? Wil je werken in een aangenaam team en in een (ver)lichte werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant in Deurne zijn wij op zoek naar een administratief bediende. Tot je afwisselende takenpakket behoren onder andere de volgende taken: Het invoeren van bestellingen (orderwerking); Opvolgen en controleren van bestellingen; Aftersales (contact met klanten); Algemene administratie; Facturatie.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Moorslede – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOORSLEDE)

  Regio: MOORSLEDE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Kalken/Laarne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LAARNE)

  Regio: LAARNE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent supermarkt (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken een student voor een supermarkt regio Zepperen. Je staat voornamelijk in voor kassawerk, uitpak, aanvullen van rekken enzoverder.

 • JOBSTUDENTEN ZAALHULPEN / KELNERS (LICHTERVELDE)

  Regio: LICHTERVELDE

  Bedrijf: DE VOERMAN - ELFARR

  Type: Studentenjob

  Voor onze brasserie zijn wij op zoek naar jobstudenten. Je werkt op zondagen en tijdens schoolvakanties. Als zaalhulp / kelner sta je in voor volgende taken: opnemen van bestellingen serveren van gerechten en dranken tafels afruimen, enz.

 • Elektromonteur tijdelijke technieken (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Heb je een basiskennis elektriciteit en ga je graag een nieuwe uitdaging aan? Voor onze klant uit Heusden-Zolder zoeken we een elektromonteur van tijdelijke technische installaties. Als elektromonteur sta je in voor het transport en de op- en afbouw van onze tijdelijke technische installaties (gaande van verlichting, schuifdeuren, stroomgeneratoren, verwamingssystemen...) voor diverse projecten op locatie.

 • Tekenaar (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

  Type: Vaste Job

  Je tekent projecten van klanten uit op basis van de aangegeven plannen en studies, je werkt technische oplossingen uit voor het uit te voeren werk in productie. Je gebruikt je technische en architecturale kennis en je past de reglementeringen voor de bouwsector toe, je volgt de meegeleverde studieplannen nauwkeurig op.

 • Logistiek medewerker (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: TCI EUROPE

  Type: Vaste Job

  TCI rekruteert een magazijn medewerker voor het filiaal in Zwijndrecht. We zijn op zoek naar een polyvalente logistieke bediende die verantwoordelijk is voor onder andere het ontvangen, orderpicken, opslaan en leveren van goederen. Hiernaast dienen ook bijhorende administratieve taken volbracht te worden (picking bons, levernota’s, transport documenten, ...). De medewerker wordt aangestuurd door de teamleader en wordt bijgestaan door 4 andere collega’s. De voornaamste taken bestaan uit verwerken van inkomende goederen (controle, wegzetten en administratieve boeking in SAP) etikettering en ompak verzendklaar maken van de goederen (picking, inpakken en administratieve afhandeling) Proper en ordelijk houden van de werkomgeving Inventarisname Onderhoud magazijn Na een inwerkperiode werkt U samen met de 4 collega’s in een rotatiesysteem dat U toelaat om alle aspecten van het magazijn te beheersen. TCI is op zoek naar een medewerker die zal werken volgens een flexibel werkrooster, namelijk van 9.00u - 10.00u tot 17.30u - 18.30u. Kennis van transportreglementering (IATA, ADR) zijn een plus.

 • TAALTRAINER DUITS IN VIRTUELE LESLOKALEN (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: AGATAAL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken een dynamische en gemotiveerde taaltrainer om interactieve lessen Duits te geven in virtuele leslokalen. Het gaat om lessen Duits aan 1 cursist via live afstandslessen (websessies). De lessen duren 1 tot 1,5 uur per les. De cursist is beschikbaar op de volgende dagen en tijdstippen: - maandag om 18 uur - woensdag om 8u15 - vrijdag om 8u15 Wat je voor deze lessen nodig hebt is: - Een computer of laptop met stabiele internetverbinding - Een webcam - Een koptelefoon met ingebouwde microfoon (goedkoopste model volstaat, geen gsm-oortjes). Eventueel kan je een koptelefoon van Agataal lenen. Geïnteresseerde kandidaten vragen we een interactieve proefles van maximum 15 minuten voor te bereiden voor beginners, gericht op mondelinge communicatie in een professionele context.

Zoek naar antwoorden van Altruy Entreprises SA in sociale netwerken
Look for responds of Altruy Entreprises SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Altruy Entreprises SA. Laat een reactie achter voor Altruy Entreprises SA. Altruy Entreprises SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Altruy Entreprises SA. Leave a respond for Altruy Entreprises SA. Altruy Entreprises SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Altruy Entreprises SA op de google maps. Adres en contacten Altruy Entreprises SA
Location of Altruy Entreprises SA on the google maps. Address and contacts of Altruy Entreprises SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Altruy Entreprises SA Altruy Entreprises SA: KMO-Boekhouding | FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE | Solepeint SA | FA. GIZO | Germinal

Other related companies as Altruy Entreprises SA: KMO-Boekhouding | FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE | Solepeint SA | FA. GIZO | Germinal

Altruy Entreprises SA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Altruy Entreprises SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02691345214. Het bedrijf Altruy Entreprises SA bevindt zich op het adres: Rue Sainte-Brigitte 100 7971 Thumaide (Beloeil). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 566,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 344,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in Altruy Entreprises SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Altruy Entreprises SA is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Altruy Entreprises SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Altruy Entreprises SA, openstaande posities, locatie van Altruy Entreprises SA op de kaart.

Altruy Entreprises SA is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Altruy Entreprises SA, company assigned to the tax number BE02691345214. The company Altruy Entreprises SA is located at the address: Rue Sainte-Brigitte 100 7971 Thumaide (Beloeil). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 566,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 344,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Painting contractors. Products created in Altruy Entreprises SA were not found.
The main activity of Altruy Entreprises SA is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Altruy Entreprises SA is not available. You also can look at reviews of Altruy Entreprises SA, open positions, location of Altruy Entreprises SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Altruy Entreprises SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Altruy Entreprises SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Altruy Entreprises SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Altruy Entreprises SA, employees, financial statistics.