FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE
Private companiesChemicals and Allied Products • FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE

Contactgegevens FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU CENTRE 27; 4990; LIERNEUX, België

Telefoon (phone): 80319301 (+32-80319301) 80319301 (+32-80319301)

Fax (fax): +32 (12) 661-73-19 +32 (12) 661-73-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE
Products information FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE

BTW identificatienummer (tax): BE04967987060
Ondernemingsnummer: 6576110839
Hoofdstad (capital): 559,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 779,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE
(Get full report from official database of BE for FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE
Addition kinds of activities for FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE

365101. Huishoudelijke geluidsapparatuur | Household audio equipment
874199. Beheer diensten, nec | Management services, nec
22990205. Isolerende velden | Insulating felts
59630301. Boekverkoop, huis-naar-huis | Book sales, house-to-house
83610302. Geestelijk gehandicapt thuis | Mentally handicapped home

Werken bij FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Zorgkundige woonzorgcentrum Mariëndal (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Woonzorgcentrum Mariëndal

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als zorgkundige sta je samen met je team in voor de uitvoering van de verzorgende taken in het woonzorgcentrum. Daarbij behartig je het dagelijks welzijn van de bewoners en verzeker je hen een aangenaam en comfortabel verblijf.

  • Machinebediender mengafdeling 2 ploegen (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Waregem zijn wij op zoek naar een machinebediener mengafdeling 2 ploegen. Aan de hand van de productiefiche breng je de aangeleverde goederen in de mengmachine. Je werkt nauwkeurig en zorgt dat de producten volgens de formule gemengd worden. Je respecteert nauwgezet de voorgeschreven procedure. je staat ook in voor een eerste visuele kwaliteitscontrole en het nemen van een staal.

  • Schrijnwerk(st)er PVC (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een eerste ervaring als schrijnwerker ? Heb je bovendien ervaring met de productie van ramen en deuren in PVC ? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken ! Onze klant is een bouwbedrijf gespecialiseerd in de productie van ramen en deuren in PVC . Je wordt tewerkgesteld in het atelier . Je werkt in een team . Je doet de voorbereidende werken in het atelier en de plaatsing op de werven . Je komt terecht in een groeiend bouwbedrijf . Na een succesvolle interimperiode treedt je vast in dienst bij onze klant . Mooie verloning volgens barema's van de bouw .

  • PROJECTBEHEERDER m/v (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectbeheerder/ontwerper ben je verantwoordelijk voor volgende taken: De opmaak van een kwalitatief goed en uitvoerbaar ontwerp. Je bereidt het dossier voor en dit voor uitvoering in het kader van aanleg van nutsleidingen en openbare verlichting. (elektriciteit en gas) Verder hou je In je ontwerp ook rekening met de wensen van de klant. Je verzamelt alle informatie die nodig is om een kwalitatief goed ontwerpdossier te bekomen (technisch financieel en administratief). Je maakt het deelnetwerk aan in SAP en specifieert hierin de benodigde materialen en capaciteit. Je woont coördinatievergaderingen bij in de ontwerpfase tekent een digitaal en volledig ontwerpplan dat verder gebruikt wordt voor de vergunningsaanvragen Het aanpassen van de Geosynergiekaart in functie van het werkelijke ontwerp behoort eveneens tot jouw taken.. Tijdens de uitvoeringsfase treedt je op als aanspreekpunt om oplossingen te zoeken voor fundamentele problemen. Als er afwijkingen blijken in de nacalculatie zoek je naar de oorzaak hiervan.

  • MAGAZIJNMEDEWERKER MET INTERESSE VOOR TEXTIEL & TECHNIEK! (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: MANPOWER INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Zwijndrecht is wereldwijd een marktleider in verkoop en verhuur van textiel en techniek voor de theater- en eventsector. Zij zoeken een dynamische, zelfstandige MAGAZIJNMEDEWERKER! Als MAGAZIJNMEDEWERKER kom je terecht in een klein, gemotiveerd, hecht team dat zich elke dag ten volle inzet om het magazijn vlot te laten draaien. Samen met deze collega's zorg je voor de voorbereiding van de bestellingen! Daarbij zorg je ook voor een correcte administratieve afhandeling (zodat je collega's van sales altijd een correct overzicht van de stock hebben). Je plaatst binnenkomende goederen (technische componenten, textiel,..) in de stock.

  • Orderpicker / magazijnier (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beschik je over logistieke vaardigheden, ervaring met een heftruck en heb je een basiskennis computer? Dan kom jij wellicht in aanmerking voor de vacature van onze klant.Bij welke firma? Onze klant is toonaangevend op vlak van plastic profielen. Belangrijke pijlers binnen deze firma zijn kwaliteit, duurzaamheid en stabiliteit. Stap je graag mee in hun verhaal en bouw je mee aan een duurzame toekomst?Wat houdt de job in? Je krijgt een gevarieerd takenpakket: Je zorgt voor en aanvoer van grondstoffen en de afgewerkte producten. Je bevoorraadt de productie. Je laadt producten uit vrachtwagens. Je haalt de uitval uit productie en controleert deze. Vervolgens weeg je ze en scan je ze in. Met behulp van de heftruck haal je de afgewerkte producten op en stockeer je ze in het magazijn. Klein beetje administratief werk: informatie opzoeken in computer en labels uitprinten. Je werkt in een 2-ploegenstelsel: vroege ploeg: 6u - 14u late ploeg: 14u - 22u Ben jij de magazijnier die wij zoeken?

  • Monteur verwarming water sanitair (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sanitair installateur regio Oudenaarde zal je instaan voor de montage en plaatsing van: Centrale Verwarming Sanitair Zonneboilers Condensatie ketels op Gas en Stook Olie Warmtepompen Bodem/Water en Lucht/Water Ventilatie

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Evergem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Bree - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Verkoper Non Food (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kledijzaak in Melle zijn wij op zoek naar studenten die op woensdagnamiddag beschikbaar zijn om te werken. Jouw taken: Alarmeren van kleding Kleding plooien en goed zetten Af en toe bijspringen met de kassa

  • Reclame bedeler in Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Stagiair public relations (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    BESTSELLER is een Deens modehuis, opgericht in 1975 en vandaag actief in meer dan 40 landen. Daarmee is het één van de meest toonaangevende en snelst groeiende modeconcerns wereldwijd. Met merken als onder meer VERO MODA, JACK & JONES, ONLY, VILA en SELECTED HOMME/FEMME spelen we in op de laatste trends en bieden we onze klanten de beste prijs voor uitstekende kwaliteit. Momenteel zoeken we een enthousiaste, geëngageerde stagiair ter ondersteuning van het PR-team in onze kantoren in Antwerpen. Een groot deel van de werkzaamheden bestaat uit de uitleen van de kledingcollecties aan stylisten die werken voor modemagazines, televisieprogramma’s en bekendheden. Daarnaast staat ook het contact met journalisten en bloggers centraal, net als het schrijven en vertalen van persberichten, ondersteunende administratieve taken en het assisteren bij eventuele presentaties en events, zoals onze halfjaarlijkse persdagen.

Zoek naar antwoorden van FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE in sociale netwerken
Look for responds of FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE. Laat een reactie achter voor FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE. FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE. Leave a respond for FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE. FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE op de google maps. Adres en contacten FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE
Location of FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE on the google maps. Address and contacts of FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE

Andere gerelateerde bedrijven als come FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE: NEDSCHROEF HERENTALS NV | LUC VAN DER EECKEN | LA FRITERIE NAMUROISE | ELEGANT MODE | CAR CONNECTION

Other related companies as FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE: NEDSCHROEF HERENTALS NV | LUC VAN DER EECKEN | LA FRITERIE NAMUROISE | ELEGANT MODE | CAR CONNECTION

FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04967987060. Het bedrijf FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE bevindt zich op het adres: RUE DU CENTRE 27; 4990; LIERNEUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 559,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 779,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE, openstaande posities, locatie van FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE op de kaart.

FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE, company assigned to the tax number BE04967987060. The company FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE is located at the address: RUE DU CENTRE 27; 4990; LIERNEUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 559,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 779,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Pensions, Assurance Automobile. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE is not available. You also can look at reviews of FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE, open positions, location of FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FE. LEJEUNE-WETZ-LEMAIRE, employees, financial statistics.