Bax Deco BVBA

Contactgegevens Bax Deco BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bax Deco BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bax Deco BVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Ballaerstraat 115 2018 Antwerpen, België

Telefoon (phone): +32 (55) 344-38-24 +32 (55) 344-38-24

Fax (fax): +32 (65) 653-81-86 +32 (65) 653-81-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bax Deco BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bax Deco BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bax Deco BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bax Deco BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bax Deco BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bax Deco BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bax Deco BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bax Deco BVBA
Products information Bax Deco BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05482971191
Ondernemingsnummer: 8034820556
Hoofdstad (capital): 720,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 238,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Bax Deco BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bax Deco BVBA
(Get full report from official database of BE for Bax Deco BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bax Deco BVBA
Addition kinds of activities for Bax Deco BVBA

354901. Tekenmachines | Drawing machinery
382903. Surveying en drafting apparatuur | Surveying and drafting equipment
27210201. Stripboeken: uitgeverij en drukwerk | Comic books: publishing and printing
35520203. Heddles voor loom harnas, draad | Heddles for loom harnesses, wire
79990702. Schiettent | Shooting gallery

Werken bij Bax Deco BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bax Deco BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bax Deco BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bax Deco BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Industrieel Elektricien (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant te Brugge zijn wij op zoek naar een Industrieel Elektricien om in regio Antwerpen te werken. je staat in voor de kablage en bordenbouw. je vertrekt 's morgens vroeg om 05u00 en komt 's avonds wel laat thuis, daar staat natuurlijk wel een remuneratie tegenover!

 • GL Accountant te Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Page Personnel Belgium

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Op zoek naar een GL Accountant functie? Heb je interesse in de zorgsector? Solliciteer dan snel. Bedrijfsomschrijving Een bedrijf actief binnen de zorgsector, gelegen te Mechelen is op zoek naar een GL accountant om het team van 2 personen te vervolledigen. Onze klant is een KMO in volle groei. De werkplek is gevestigd in de omgeving van Mechelen en vlot bereikbaar met de wagen. Omschrijving Je boekt de facturen en onkostennota's en voert er de nodige controles op Voorbereiden van betalingen in Isabel Je doet de BTW-aangifte en ondersteunt bij de maandelijkse en jaarlijkse afsluitingen Je volgt de balansrekeningen op Je stuurt medewerkers aan en voorziet opleiding voor nieuwe werknemers

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Runkelen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RUNKELEN)

  Regio: RUNKELEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • DRINGEND:Exclusieve Home Manager ( M/V) in Afsnee voor 20u/week (AFSNEE)

  Regio: AFSNEE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken,koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een Home Manager (m/v) voor 20u/week voor een gastgezin wonende in Afsnee.U komt terecht in een gastgezin waar u zal schoonmaken,strijken, naaien en huishoudelijke taken vervullen. Je mag boodschappen doen, koken. Je neemt initiatief, bent stipt, hebt oog voor detail, je wil dit uitgebreid takenpakket uitvoeren, dan ben jij de geschikte Home Manager die we zoeken. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student boekhouding (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor: - Bankverrichtingen en diverse boekingen - Afstemming bestellingen met aankopen - Opstellen van creditnota's - Beheer leveranciers en betalingen

 • GEZOCHT: redders (student) voor zwemparadijs (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Studentenjob

  Voor een sport -en recreatie centrum zijn we op zoek naar geattesteerde redders! Als redder sta je aan het bad en waak je over de veiligheid van de zwembadbezoeker; Je bent verantwoordelijk voor een aantal taken op vlak van algemene hygiëne en hebt oog voor netheid in het centrum; Je bent (in beperkte mate) mee verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van de zwembadaccommodatie; Je neemt deel aan regelmatige oefenmomenten en bent bereid om de nodige opleidingen/bijscholingen te volgen die nodig zijn voor de uitoefening van je functie; Je bent mee verantwoordelijk voor een optimale klantentevredenheid, je ondersteunt hierin actief je collega's en verantwoordelijken; Je anticipeert op problemen en signaleert nauwgezet de binnenkomende klachten via het klachtenmanagementsysteem;

 • student winkelbediende weekendwerk (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ADECCO NINOVE

  Type: Studentenjob

  Ben je nog op zoek naar een studentjob voor in het weekend doorheen het schooljaar? Voor een supermarkt regio Ninove zijn we op zoek naar een student die op zaterdag en zondagvoormiddag kan werken als winkelbediende. Je zal de rekken aanvullen en kassawerk verrichten.

 • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

 • JOBSTUDENT: ZAALMEDEWERKER (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: RESTAURANT WOODS

  Type: Studentenjob

  Wij zijn opzoek naar een flexi job medewerker voor de zaalbediening van ons nieuw, gezellig weekend restaurantin het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwde en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Ontvangen van gasten Het opnemen van bestellingen Bereiden van drankjes aan de bar Opdienen en afruimen Ontvangen van betalingen

 • Redder op oproepbasis (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een zwembad in Noord Antwerpen zijn wij op zoek naar redders die willen bijwerken in de week en/of in het weekend. Je staat in voor het toezicht en wordt tewerkgesteld in een leuk team!

 • STUDENT VERDELER BIEREN (STEENHUFFEL)

  Regio: STEENHUFFEL

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Studentenjob

  Ben je vrij tijdens de maand september en heb je een rijbewijs? Wil je graag werken regio Brugge/ Roeselare en ben je op zoek naar promowerk? dan hebben wij een leuke job voor je. Namelijk het uitzetten van Bier voor een lopende actie. Je zal horeca zaken gaan bezoeken en een aantrekkelijke stand maken om het bier te promoten.

 • MAGAZIJNIER - BALIEMEDEWERKER met kennis elektriciteit (VORST)

  Regio: VORST

  Bedrijf: KEMPELEK

  Type: Vaste Job

  Kempelek is gespecialiseerd in verkoop van algemene elektriciteit. Als magazijnier-baliemedewerker ben je verantwoordelijk voor het onthaal en verder helpen van klanten aan de balie; klaarmaken van de bestellingen; het ontvangst van de leveringen en stockeren van de ontvangen goederen in het magazijn; het onderhoud van het magazijn. Kortom, je staat in voor het beheer van alle inkomende en uitgaande goederen. Hierdoor dien je intensief samen te werken met de aankoopdienst.

Zoek naar antwoorden van Bax Deco BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Bax Deco BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bax Deco BVBA. Laat een reactie achter voor Bax Deco BVBA. Bax Deco BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bax Deco BVBA. Leave a respond for Bax Deco BVBA. Bax Deco BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bax Deco BVBA op de google maps. Adres en contacten Bax Deco BVBA
Location of Bax Deco BVBA on the google maps. Address and contacts of Bax Deco BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Bax Deco BVBA Bax Deco BVBA: ACE Factors SA (Belgium) | VAN KEYMEULEN SPORTS | FE. POTTIER | STUDIO MEDIA MUZE | MUTUALITE SOCIALISTE

Other related companies as Bax Deco BVBA: ACE Factors SA (Belgium) | VAN KEYMEULEN SPORTS | FE. POTTIER | STUDIO MEDIA MUZE | MUTUALITE SOCIALISTE

Bax Deco BVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Bax Deco BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05482971191. Het bedrijf Bax Deco BVBA bevindt zich op het adres: Ballaerstraat 115 2018 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 720,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 238,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in Bax Deco BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bax Deco BVBA is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bax Deco BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bax Deco BVBA, openstaande posities, locatie van Bax Deco BVBA op de kaart.

Bax Deco BVBA is a company, that was registered 2009 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Bax Deco BVBA, company assigned to the tax number BE05482971191. The company Bax Deco BVBA is located at the address: Ballaerstraat 115 2018 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 720,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 238,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Painting contractors. Products created in Bax Deco BVBA were not found.
The main activity of Bax Deco BVBA is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bax Deco BVBA is not available. You also can look at reviews of Bax Deco BVBA, open positions, location of Bax Deco BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bax Deco BVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bax Deco BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bax Deco BVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bax Deco BVBA, employees, financial statistics.