ACE Factors SA (Belgium)

Contactgegevens ACE Factors SA (Belgium): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACE Factors SA (Belgium): address, phone, fax, email, website, opening hours

ACE Factors SA (Belgium)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wolvengracht 48, 1000 Brussels, België

Telefoon (phone): +32 2 229.10.90 +32 2 229.10.90

Fax (fax): +32 2 218.80.71 +32 2 218.80.71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACE Factors SA (Belgium): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACE Factors SA (Belgium)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACE Factors SA (Belgium)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACE Factors SA (Belgium), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACE Factors SA (Belgium). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACE Factors SA (Belgium), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACE Factors SA (Belgium). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACE Factors SA (Belgium)
Products information ACE Factors SA (Belgium)

BTW identificatienummer (tax): BE08916198730
Ondernemingsnummer: 5759552001
Hoofdstad (capital): 287,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 100,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in ACE Factors SA (Belgium) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): banks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACE Factors SA (Belgium)
(Get full report from official database of BE for ACE Factors SA (Belgium))

Aanvulling soorten activiteiten voor ACE Factors SA (Belgium)
Addition kinds of activities for ACE Factors SA (Belgium)

208701. Voedselkleurstoffen | Food colorings
313104. Binnendelen voor schoenen | Inner parts for shoes
354300. Industriële patronen | Industrial patterns
525199. Hardware winkels, nec | Hardware stores, nec
922202. Rechtsbijstand | Legal counsel
17999915. Float (parade) constructie | Float (parade) construction
36619908. Communicatieapparatuur voor glasvezel | Fiber optics communications equipment
51310119. Bekleding stoffen, geweven | Upholstery fabrics, woven
51450101. Vruchten, fontein | Fruits, fountain

Werken bij ACE Factors SA (Belgium): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACE Factors SA (Belgium): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACE Factors SA (Belgium). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACE Factors SA (Belgium). Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur industriebouw (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma met een atelier in Maaseik en gespecialiseerd in de montage van geprefabriceerde structuren en bouwelementen zoeken wij een monteur. Je staat dus in voor de montage van staalskelet, betonkolommen en -balken, houten gelamelleerde liggers enz... Ook cellenbeton-, silex-, betonpanelen, prefab gewelven, prewanden en predallen zal je monteren met de grootste zorg. Je kan planlezen, niet om zelfstandig de werf uit te zetten maar wel om de ploegbaas niet elke keer te moeten storen. Het kunnen heel lange dagen zijn en overnachtingen bij de werf gebeuren ook regelmatig. Je vertrekt aan het atelier in Maaseik om om 7u op de werf te starten. Je werkt altijd in team. Na een proefperiode via interim maak je kans op een vast contract. Verloning volgens barema van de bouw = PC 124.

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Operator 2-ploegen / vaste nacht regio Aalst (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Aalst zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator (m/v) die bereid is om te werken in een 2-ploegenstelsel of de vaste nachtploeg. Een greep uit je takenpakket: Als kunststofoperator sta je in voor het produceren van kunststofband, of tubing, alsook de verpakking ervan, door het bedienen van specifieke installaties. Je staat in voor het zelfstandig optrekken van de productielijn voor kunststofverwerking, Je bedient en stelt de specifieke installaties in om een goede productie te garanderen, Je controleert en stuurt productieparameters bij tijdens de productie, wanneer de kwaliteit niet goed is, Je zoekt de oorzaak van kwaliteitsproblemen mee op en verhelpt ze, Je kan de kwaliteit bepalen aan de hand van meetresultaten en visuele beoordeling m.b.v. specifieke meetapparatuur (0,01mm nauwkeurig), Je verzorgt de beperkte administratieve opvolging, Je houdt je werkomgeving netjes & veilig, Je werkt rechtstaand.

  • HUISHOUDHULP VOOR GEZIN IN VLIERZELE (VLIERZELE)

    Regio: VLIERZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Een gezin uit Vlierzele zoekt dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken en koken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS HOUTHULST (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Houthulst zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Student krantenwinkel (zaterdagwerk of tijdens de week) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende krantenwinkel in Gent, zijn wij op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerker. Je staat in voor het bedienen van klanten en het afrekenen aan de kassa.  Je kan werken op zaterdagnamiddag tot 20u à 21u en/of  op dinsdag tem vrijdag van 15u-19u

  • Bouwkundig tekenaar met doorgroeimogelijkheden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: BAM Contractors

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het uittekenen van bekistingsplannen van zowel vloerondersteuning als wandbekistingen. Daarnaast maak je ook productietekeningen van negatieven, traditionele en speciale bekistingen, loopvolders alsook de combinaties van systemen indien noodzakkelijk. Je maakt offertes op voor de klanten en doet besprekingen op de werven zelf. Je bent verantwoordelijk / wil in de toekomst de verantwoordelijkheid dragen om de huidge tekenaars te begeleiden en aan te sturen.

  • Elektricien (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Elektricien Voor onze klant te Lichtaart zijn we op zoek naar een elektricien gebouwen

  • Storingstechnieker (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: ACTUM SERVICES

    Type: Vaste Job

    Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf met uitvalsbasissen te Wetteren, Poperinge en Brugge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven en anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van de industriële installaties bij onze klanten. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals: motoren, beveiligingsborden, sensoren en actoren, stuur- en vermogenskringen, uitlezen plc-sturingen... Daarnaast ga je ook op zoek naar mogelijkheden om de machines of installaties efficiënter te laten werken. Tevens voer je de nodige mechanische werken uit en het preventief onderhoud behoort ook tot jouw takenpakket. Er zijn mogelijkheden in de regio Oost- en West-Vlaanderen, zowel in dagregime, 2-ploegenstelsel, 3-ploegenstelsel als weekendwerk.

  • Elektrisch ingenieur (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SMO

    Type: Vaste Job

    WAT IS DE REDEN VAN DE VACATURE? Omwille van de aanhoudende groei van het aantal simultaan lopende projecten zoekt de afdeling Automatisatie & Sturing een extra collega voor het opnemen van het elektrisch gedeelte van de projecten. WAT HOUDT DE FUNCTIE IN? In samenwerking met de projectleider, ben jij naast het mechanisch gedeelte van een project, verantwoordelijk voor het elektrisch gedeelte van de machinebouw of andere automatisatieprojecten. Concreet sta je in voor: Het elektrisch ontwerp van een machine Het maken van berekeningen: elektrisch, vermogens, … Het opstellen van elektrische schema’s De keuze van de componenten, merk, leverancier en bijhorende opvolging De keuze PLC of andere sturing in nauwe samenwerking met het team Automatisatie/Sturing De uitvoering nauwgezet opvolgen in het atelier Daarnaast kan het ook zijn dat je zelf de handen uit de mouwen steekt in het atelier zodat je ook zelf voeling krijgt met de praktijk en dit kan meenemen in je bureauwerk.

  • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: V-FOLD

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

  • Keukenmedewerker/hulpkok (flexie) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar iemand die als fleximedewerker kan werken op vrijdagavond. Indien je jou ook op weekavonden en sporadisch op zaterdagavond kan vrijmaken is dit een pluspunt. Deze job houdt in dat je voornamelijk helpt met de voorbereidingen en de koude kant. Daarnaast wordt er ook geholpen met de afwas. Enkel solliciteren via mail. Dit met een voorstelling van jezelf, uitleg over jouw werkervaringen en motivatie. Dit met een cv in bijlage.

Zoek naar antwoorden van ACE Factors SA (Belgium) in sociale netwerken
Look for responds of ACE Factors SA (Belgium) in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACE Factors SA (Belgium). Laat een reactie achter voor ACE Factors SA (Belgium). ACE Factors SA (Belgium) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACE Factors SA (Belgium). Leave a respond for ACE Factors SA (Belgium). ACE Factors SA (Belgium) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACE Factors SA (Belgium) op de google maps. Adres en contacten ACE Factors SA (Belgium)
Location of ACE Factors SA (Belgium) on the google maps. Address and contacts of ACE Factors SA (Belgium)

Andere gerelateerde bedrijven als come ACE Factors SA (Belgium) ACE Factors SA (Belgium): SERVICE ORGANISATIE NASCHOLING JOINT-VENTURE EN ADMINISTRATIE NV | ELASTOFLEX BVBA | Centre Electronique | DAVID SZEPSENWOL | Algemene Mekaniek Moerman Paul

Other related companies as ACE Factors SA (Belgium): SERVICE ORGANISATIE NASCHOLING JOINT-VENTURE EN ADMINISTRATIE NV | ELASTOFLEX BVBA | Centre Electronique | DAVID SZEPSENWOL | Algemene Mekaniek Moerman Paul

ACE Factors SA (Belgium) is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACE Factors SA (Belgium), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08916198730. Het bedrijf ACE Factors SA (Belgium) bevindt zich op het adres: Wolvengracht 48, 1000 Brussels. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 287,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 100,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is banks. Producten gemaakt in ACE Factors SA (Belgium) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACE Factors SA (Belgium) is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACE Factors SA (Belgium) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACE Factors SA (Belgium), openstaande posities, locatie van ACE Factors SA (Belgium) op de kaart.

ACE Factors SA (Belgium) is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACE Factors SA (Belgium), company assigned to the tax number BE08916198730. The company ACE Factors SA (Belgium) is located at the address: Wolvengracht 48, 1000 Brussels. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 287,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 100,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is banks. Products created in ACE Factors SA (Belgium) were not found.
The main activity of ACE Factors SA (Belgium) is Services, Not Elsewhere Classified, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ACE Factors SA (Belgium) is not available. You also can look at reviews of ACE Factors SA (Belgium), open positions, location of ACE Factors SA (Belgium) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACE Factors SA (Belgium), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACE Factors SA (Belgium), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACE Factors SA (Belgium), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACE Factors SA (Belgium), employees, financial statistics.