Deridder R

Contactgegevens Deridder R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Deridder R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Deridder R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Klein Leenstraat 36 1540 Herne, België

Telefoon (phone): +32 (3) 203-33-13 +32 (3) 203-33-13

Fax (fax): +32 (2) 991-23-79 +32 (2) 991-23-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Deridder R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Deridder R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Deridder R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Deridder R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Deridder R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Deridder R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Deridder R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Deridder R
Products information Deridder R

BTW identificatienummer (tax): BE07196289062
Ondernemingsnummer: 6283050537
Hoofdstad (capital): 258,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 640,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Deridder R zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Deridder R
(Get full report from official database of BE for Deridder R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Deridder R
Addition kinds of activities for Deridder R

329502. Aarden, gemalen of anderszins behandeld | Earths, ground or otherwise treated
17110400. Verwarming en airconditioning contractoren | Heating and air conditioning contractors
20330411. Groenten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Vegetables: packaged in cans, jars, etc.
20410101. Boekweitmeel | Buckwheat flour
22950300. Gegoten glas en gecoate glasvezel stoffen | Varnished glass and coated fiberglass fabrics
25110102. Beddengoed: hout | Bedside stands: wood
28440302. Concentraten, parfum | Concentrates, perfume
33170102. Buizen, naadloos staal | Tubes, seamless steel
38260100. Spectroscopische en andere optische eigenschappen meetuitrusting. | Spectroscopic and other optical properties measuring equip.
62890202. Voorraad overdrachtsagenten | Stock transfer agents

Werken bij Deridder R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Deridder R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Deridder R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Deridder R. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker mechanisch onderhoud dagploeg (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Gent zijn we op zoek naar iemand die zal instaan voor het preventief onderhoud van de mechanische uitrusting, het vervangen en/of herstellen van mechanische stukken, controle uitvoert op de geode werking van het materiaal en de instrumentgegevens, het op maat brengen en vormgeven van onderdelen (draaien, frezen, boren...). Je zal nauw samenwerken met verschillende diensten. Je zal werken in dagdienst.

 • DOSSIERBEHEERDER LEVENSVERZEKERINGEN (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je functioneert binnen een team van dossierbeheerders, aangestuurd door een teamleider en bent verantwoordelijk voor volgende taken: Opmaak, beheer en uitbetaling van polissen levensverzekeringen, van aanvraag tot beëindiging Aanvragen van en wijzigingen in de polis toetsen aan het acceptatiekader en het mogelijke risico, waarbij je autonoom beslist een aanvraag of wijziging te aanvaarden Nauwgezet opvolgen en coördineren van de aan jouw toegewezen dossiers Op termijn: kantoorhouders en het contactcenter adviseren bij inhoudelijke vragen   Bedrijfsprofiel: Voor een bank-en verzekeringsgroep met vestiging te Antwerpen zoeken wij een DOSSIERBEHEERDER met interesse in het domein van verzekeringen.

 • Vrachtwagenchauffeur CE (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Nationaal vervoer van varkens met oplegger.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voltijds/deeltijds Oekene,Sint-Elioos-Winkel,Ledegem (OEKENE)

  Regio: OEKENE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp Keerbergen (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je.

 • Huishoudhulp Hertsberge-Oostkamp (HERTSBERGE)

  Regio: HERTSBERGE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. Wij zoeken de geschikte kandidaat om te matchen bij onze klant die graag 16 uren per week hulp zou willen in het huishouden afgewisseld met één andere collega.

 • Studentenjob op vrijdagavond - schoonmaak grootwarenhuis regio Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Studentenjob

  Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor elke vrijdagavond van 16u - 20u. Je staat in voor de permanentie, onderhoud en schoonmaak in een restaurant van een grootwarenhuis regio Sint-Denijs-Westrem (Gent).

 • Student slagerijbediende weekend (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een slagerij in Lochristi zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een student die in de weekends kan bijspringen. Als student sta je in voor de algemene bediening binnen in de slagerij: - Je begroet de klanten met je eeuwige glimlach - Je neemt bestellingen op van de klanten - Je rekent correct af aan de kassa Daarnaast kan je ook instaan voor het mee bereiden van diverse salades, onder het oog van de slager zelf. Zie jij het zitten om in het weekend (zaterdagen en/of zondagen) iets bij te verdienen in de slagerij? Bel dan snel naar kantoor Zelzate op 09/345 81 96!

 • Kraantechnieker (VERREBROEK)

  Regio: VERREBROEK

  Bedrijf: Konvert Interim Beveren

  Type: Vaste Job

  Voor een groot logistiek bedrijf in Verrebroek zijn we momenteel op zoek naar een kraantechnieker (m/v). Jouw takenpakket: • Je zorgt samen met je collega mechanicien dat onze 4 Liebherr kranen naar behoren functioneren en tijdig worden nagekeken, om een goede werking van de terminal te garanderen • Sleutelen aan zowel brugkranen, mobiele kranen als spreaders behoort tot jouw dagelijkse taken • Met behulp van de verantwoordelijke van de technische dienst en je collega leer je waar de prioriteiten liggen en je past je hieraan vlot aan

 • Account Manager Vlaanderen (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: BSC

  Type: Vaste Job

  Als account manager heb je een afwisselende en uitdagende job. Je benadert de markt proactief door middel van prospectie naar nieuwe projecten & het bezoeken van studiebureaus en installateurs. Lange termijn relaties opbouwen is een must.

 • Ontwikkelaar Elektronische Meetapparatuur ( vaste contract ) (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: JOB FACTO

  Type: Vaste Job

  Ontwikkeling van nieuwe systemen en aanpassingen van installaties op maat voor de klanten. U zal deel uit maken van een team dat instaat voor de ontwikkelingen van de meet- en controle systemen voor de auto industrie. U bent hiervoor verantwoordelijk voor : technisch dossier met alle mechanische tekeningen, lay-outs, schema’s, stuklijsten, foto’s, afregelprocedures... vooral in 3D en 2D (Solidworks) elektrische plannen ( E-Plan) opmaak extern technisch dossier voor de klant productie dossier met detail tekeningen opstellen documentatie communicatie met de klant overleg met de sales & productie afdelingen om een project te begeleiden In deze functie maakt u deel uit van het projectbureau en zal u instaan , samen met je collega's voor het volledige uitwerken van de projectdossiers.

Zoek naar antwoorden van Deridder R in sociale netwerken
Look for responds of Deridder R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Deridder R. Laat een reactie achter voor Deridder R. Deridder R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Deridder R. Leave a respond for Deridder R. Deridder R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Deridder R op de google maps. Adres en contacten Deridder R
Location of Deridder R on the google maps. Address and contacts of Deridder R

Andere gerelateerde bedrijven als come Deridder R Deridder R: INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL | LIEVE VANDEBERGH | ANNICK DEREINE | GARAGE JACOB L?ON | MATH RIZK

Other related companies as Deridder R: INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL | LIEVE VANDEBERGH | ANNICK DEREINE | GARAGE JACOB L?ON | MATH RIZK

Deridder R is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Deridder R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07196289062. Het bedrijf Deridder R bevindt zich op het adres: Klein Leenstraat 36 1540 Herne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 258,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 640,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Deridder R zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Deridder R is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Deridder R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Deridder R, openstaande posities, locatie van Deridder R op de kaart.

Deridder R is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Deridder R, company assigned to the tax number BE07196289062. The company Deridder R is located at the address: Klein Leenstraat 36 1540 Herne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 258,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 640,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Carpenters. Products created in Deridder R were not found.
The main activity of Deridder R is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Deridder R is not available. You also can look at reviews of Deridder R, open positions, location of Deridder R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Deridder R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Deridder R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Deridder R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Deridder R, employees, financial statistics.