INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL

Contactgegevens INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Ch. De Waterloo 1504 1180 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-23-40-12-80 32-23-40-12-80

Fax (fax): 32-23-73-53-09 32-23-73-53-09

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL
Products information INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE02859710693
Ondernemingsnummer: 3733947753
Hoofdstad (capital): 524,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 768,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Education

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL
(Get full report from official database of BE for INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL
Addition kinds of activities for INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL

7694. Armature rewinding winkels | Armature rewinding shops
07839904. Spuitdiensten, sierboom | Spraying services, ornamental tree
20759905. Sojaboonpoeder | Soybean powder
28190401. Pekel | Brine
33160000. Koude afwerking van staalvormen | Cold finishing of steel shapes
34710205. Depolerende metaal | Depolishing metal
35450304. Bits voor gebruik op draaibanken, planers, shapers, enz. | Bits for use on lathes, planers, shapers, etc.
50450100. Computer randapparatuur | Computer peripheral equipment
51699906. explosieven | Explosives
79970504. Tennisclub, lidmaatschap | Tennis club, membership

Werken bij INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Deinze zijn we dringend opzoek naar productie arbeiders. - Inpakken van plastiek producten - Controle op kwaliteit - Inpakken aan de hand van een bestelbon.

  • Productieverantwoordelijke (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf; gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte machines voor de industrie- en agrosector, zoeken wij een productieverantwoordelijke Je zal instaan voor: leidingg geven in het atelier met het oog op een veilige en rendabele organisatie taakverdeling organisatie werkplek toezicht op orde en veiligheid eindcontrole afgewerkte stukken je helpt ook mee met het bewerkern van metalen stukken: slijpen, boren, zagen, plooien,.. Je zal leidinggeven aan een 10 tal personen.

  • Polyvalent arbeider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De job bestaat uit twee delen: Je legt de slangen klaar, spuit de chape en ruimt de werf op. Je werkt mee in de fabriek.

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Bordenbouwer (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bordenbouwer / elektricien gezocht voor een firma gelegen te Heusden-Zolder. Als bordenbouwer sta je in voor het uitvoeren van opstellingen van schakelborden en het kableren van de verschillende schakelborden volgens een elektrische schema of plan. Je werkt in dagdienst van maandag tot donderdag van 7u30 tot 16u15 en op vrijdag van 7u30 tot 12u30. (38u week)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kozen, 19 uur per week (KOZEN)

    Regio: KOZEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 19 uren per week, te presteren in 2 a 3 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Kozen. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Bij 1 gezin werk je maandag, dinsdag en donderdag van 15 tot 18 uur. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Beervelde (BEERVELDE)

    Regio: BEERVELDE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Studenten Events (regio Leuven - Aarschot) (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Ben je student; Heb je tijd vrij voor een bijverdienste op regelmatige basis; Contacteer ons dan snel! Voor onze klant, actief in service voor evenementen, zijn wij regelmatig op zoek naar studenten die door de week en/in het weekend beschikbaar zijn voor: Vestiaire; Sanitair; Opkuis. We hebben op weekbasis een hele planning in te vullen. Ben je student en ken je iemand, laat het zeker weten.

  • Inbound customer care agent regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    Als Inbound customer Care Agent zal je deel uitmaken van het customer service team Je zal instaan voor het dagelijks behandelen van de inkomende vragen via chat/fax/telefoon/mail/social media/etc… van de eindgebruikers en zal nauw samenwerken met onze back office en RFP medewerkers. Je rapporteert in eerste instantie aan de Team Coach die instaat voor de dagdagelijkse opvolging Maandelijks rapporteer je ook aan het hoofd van de klantendienst in de vorm van evaluatiegesprekken en functioneringsgesprekken Avond- en weekendwerk schrikt je niet af en je bent bereid in shiften te werken.

  • Tekenaar (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: De Bondt Verandas

    Type: Vaste Job

    Debondt Verandas staat als familiebedrijf sinds 35 jaar in voor de vakkundige plaatsing van veranda’s, pergola’s, overkappingen en zonneluifels in aluminium of hout. Vanuit het hoofdkantoor in Herne wordt elke klant op professionele wijze begeleid, vanaf de eerste potloodschets tot de overhandiging van de sleutel. Vermits Debondt Verandas alles in eigen beheer doet en dus zonder tussenpersonen werkt, kunnen we zeer flexibel inspelen op de wensen van de klant. In het kader van onze groei zijn wij op zoek naar een (m/v) tekenaar. Bekijk onze jobvideo hier Tekenaar Als tekenaar speel jij een vitale rol in het hele productieproces. Zo stel je bijvoorbeeld de detailtekeningen voor bouwvergunningen op, breng je de voorbereidende ruwbouwwerken in kaart en teken je de constructiedetails uit. In een volgende fase werk je de technische plannen uit voor de productieafdeling en de plaatsingsdienst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega-tekenaars en maakt gebruik van AutoCAD en/of Vectorworks.

  • Thuisverpleegkundige (full-time en op zelfstandige basis) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MICHAEL VERGAUWEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Vergauwen CV is een middelgrote thuisverplegingspraktijk en sinds enkele jaren een vaste waarde voor thuisverpleging in de provincie Antwerpen. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot een zeer professionele en mensvriendelijke organisatie. Elke dag opnieuw staan een tiental medewerkers vol enthousiasme en toewijding klaar voor hun patiënten om alles uit de kast te halen om het welzijn van onze patiënten te verzekeren. Door hen aan het lachen te brengen als het even minder gaat. Door het hoofd koel te houden als het eens moeilijk wordt. Door te luisteren naar wat patiënten kwijt willen. Of door vol energie de handen uit de mouwen te steken. Onze patiënten kunnen dus elke dag opnieuw op ons rekenen. Achter het team schuilt een kleinschalige, dynamische, flexibele en persoonlijke organisatie die een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienstverlening centraal stelt. Wat houdt de job in? Je werkt op ZELFSTANDIGE BASIS Je bent verantwoordelijk voor een volledige toer Je biedt jouw patiënten dagelijks aan huis een breed gamma van kwalitatieve verpleegkundige verzorgingen aan en bouwt hierbij een hechte band met hen op Je werkt nauw samen met je collega's en de verantwoordelijke Je ondersteunt en adviseert de familie en vrienden van je patiënten Je overlegt regelmatig met huisartsen en andere thuiszorgdiensten Wat verwachten we van jou? Je werkt onder een ZELFSTANDIG STATUUT in bijberoep of hoofdberoep Je bent A1 of A2 verpleegkundige Je hebt het hart op de juiste plaats, je bent begaan met je patiënten en hun omgeving Je overlegt graag met onze zorgpartners en met de familie v/d patiënt Je bent maandelijks aanwezig op een teamoverleg en verzorgt een dagelijkse briefing Je werkt graag zelfstandig Je werkt volgens een flexibele uurregeling 15 tot 20 dagen per maand Je bent in het bezit van een rijbewijs B Je bereid om professioneel mee te ontwikkelen binnen de sterk evoluerende gezondheidszorg Aanbod Een voltijdse functie Een vaste toer Dicht bij huis werken Dynamisch en gemotiveerd team Werkzekerheid Persoonsgebonden competenties Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Regels en afspraken nakomen Resultaatgerichtheid Zelfstandig werken Contactvaardig zijn Zin voor nauwkeurigheid Plannen (= ordenen) Kunnen omgaan met stress

  • LEERCONTRACT VERKOOPSTER HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BUBBLES AT HOME

    Type: Leercontract

    gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Brussel en Gent.

Zoek naar antwoorden van INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL in sociale netwerken
Look for responds of INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL. Laat een reactie achter voor INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL. INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL. Leave a respond for INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL. INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL op de google maps. Adres en contacten INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL
Location of INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL on the google maps. Address and contacts of INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL: V.C. VOLBY | Lagrain E | CARROSS.INDUSTR.CHARLEROI | DIRK RENETTE | JAN LARIDON

Other related companies as INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL: V.C. VOLBY | Lagrain E | CARROSS.INDUSTR.CHARLEROI | DIRK RENETTE | JAN LARIDON

INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02859710693. Het bedrijf INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL bevindt zich op het adres: Ch. De Waterloo 1504 1180 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 524,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 768,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Education. Producten gemaakt in INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL, openstaande posities, locatie van INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL op de kaart.

INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL is a company, that was registered 1990 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL, company assigned to the tax number BE02859710693. The company INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL is located at the address: Ch. De Waterloo 1504 1180 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 524,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 768,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Education. Products created in INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL were not found.
The main activity of INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL is not available. You also can look at reviews of INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL, open positions, location of INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTITUT ROYAL SOURDS ET AVEUGLES ASBL, employees, financial statistics.