Goovaerts J

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Goovaerts J
Private companiesReal Estate • Goovaerts J

Contactgegevens Goovaerts J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Goovaerts J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Goovaerts J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dorpsstraat 5 1982 Weerde (Zemst), België

Telefoon (phone): +32 (86) 437-50-32 +32 (86) 437-50-32

Fax (fax): +32 (2) 209-26-18 +32 (2) 209-26-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Goovaerts J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Goovaerts J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Goovaerts J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Goovaerts J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Goovaerts J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Goovaerts J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Goovaerts J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Goovaerts J
Products information Goovaerts J

BTW identificatienummer (tax): BE02970397949
Ondernemingsnummer: 4858673095
Hoofdstad (capital): 918,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 816,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Goovaerts J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Goovaerts J
(Get full report from official database of BE for Goovaerts J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Goovaerts J
Addition kinds of activities for Goovaerts J

841200. Musea en kunstgalerijen | Museums and art galleries
01799911. Guava Grove | Guava grove
07520101. Kunstmatige inseminatie, dierenspecialiteiten | Artificial insemination services, animal specialties
12210103. Strip mijnbouw, bitumineus | Strip mining, bituminous
20150201. Eenden, verwerkt, NSK | Ducks, processed, nsk
29510200. Plaveiselmengsels | Paving mixtures
30691300. Rubberrollen en rolbekledingen | Rubber rolls and roll coverings
33150206. Klemmen, staal: draad of knippen | Tacks, steel: wire or cut
91210100. Wetgevende instanties, nationaal | Legislative bodies, national

Werken bij Goovaerts J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Goovaerts J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Goovaerts J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Goovaerts J. Looking for open vacancies in other companies

 • Uitzendconsulent Konvert Interim Tielt (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Konvert Office Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor ons kantoor te Tielt zoeken we een (bij voorkeur) ervaren Uitzendconsulent (m/v). Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

 • Plaatser maatwerk (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt als plaatser van maatwerk samen met 2 collega’s (je doet het niet op eigen houtje). Zo zijn jullie perfect op elkaar afgestemd! Dit gaat over zowel keukens als kasten, dressings, binnendeuren, trappen, constructies, meubels, … Noem maar op! Benieuwd hoe je dag er zal uitzien? Zo dus: Je komt toe op het atelier, slaat een babbel met de collega’s en bekijkt de planning waar je heen moet. Eenmaal vertrokken begint het echte werk. Aangekomen op de bestemming plaats je zorgvuldig en kwalitatief de profielen. Aangezien jij perfectionistisch ingesteld bent is dat peanuts! Je bent klaar of er is extra hulp nodig in het atelier? Dan help je graag een handje mee!

 • Senior Business Contact Center Agent (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Call Antwerpen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Houd je van afwisseling en sta je graag in contact met klanten en heb je altijd al voor een grote speler in de logistieke sector willen werken? Als business customer care agent ga je onze klant vertegenwoordigen voor de B2B-klanten. Je beantwoordt allerhande vragen, geeft informatie en advies en detecteert verkoopsopportuniteiten. Daarnaast analyseer je problemen en stel je een oplossing op maat voor. Naast het vele telefonisch contact, heb je ook contact met je klanten via mail en doe je de administratieve opvolging. Onze klant biedt enorm veel producten en diensten voor bedrijven, dus de vragen die je krijgt zijn heel gevarieerd en je zal je niet snel vervelen.

 • Ervaren Bediende Logistiek regio Oostende M/V (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Start People Oostende

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is wereldwijd marktleider is in het ontwerpen en vervaardigen van hoogtechnisch vuurvast keramisch materiaal voor diverse industriële productieprocessen (zoals o.a. staal, glas… enz). De vestiging in Oostende is een productie-eenheid voor gespecialiseerde keramische materialen voor de staalindustrie met een personeelsbezetting van +/- 100 werknemers en een omzet van 25 miljoen euro. Om de verdere groei te verzekeren zijn we dringend op zoek naar een ervaren Bediende Logistiek m/v. Taken: In ons bedrijf word je tewerkgesteld op de afdeling Shipping. Daar sta je in voor het coördineren en controleren van de logistieke activiteiten bij ontvangst, verzending en levering. Je vult transport- en douanedocumenten in, je rijdt met de hef- en reachtruck om de goederen te halen of te brengen. Je garandeert een correcte registratie in ons systeem.

 • Gepassioneerde productie operator chocolade/praline lijn - Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Lokeren, een innovatief en snelgroeiend chocoladebedrijf, zijn wij op zoek naar een productieoperator voor de chocolade/praline lijn. Je staat in voor het volgende; Instellen en besturen van een geautomatiseerde productielijn volgens de vooropgestelde planning Bewaken van productieparameters (snelheid, temperatuur, ..) Bijsturen van afwijkingen Opvolgen van het aanmaak-, bereidings- en afvulproces Testen uitvoeren, bewaken van de kwaliteit, productiegegevens bijhouden Reinigen van de productielijn op het einde van je werkdag

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Vreren - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Koolkerke/Brugge 12u/week (KOOLKERKE)

  Regio: KOOLKERKE

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor een gastgezin wonende in Brugge/Koolkerke. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het poetsen. Op langere termijn kan er ook strijk bijkomen, strijk van delicate materialen. De werkdagen zijn ma/woe/vr. Niet op donderdag. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student-bijrijder doorheen de week | vertrek vanuit Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een logistiek bedrijf zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die tijdens de week (maandag t.e.m. vrijdag) een centje willen bijverdienen. Je bent minstens 1 dag per week beschikbaar en rijdt mee met de vrachtwagenchauffeur. Je zal de bestellngen gaan afzetten bij de klanten en de administratie tijdens de rit bijhouden. Indien er klachten zijn, neem je contact op met de mensen van de firma. Meestal vertrek je 's ochtends rond 6u aan het bedrijf te Herentals en werk je tot alle bestellingen zijn afgewerkt. De werktijden zijn dus afhankelijk van het aantal bestellingen en de drukte op de weg.

 • Technisch jobstudent (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Om de verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen en de vraag van onze klanten toch te kunnen beantwoorden kijken we uit naar een jobstudent om technisch uitvoerend werk uit te voeren in de lijn van je technische opleiding. Takenpakket: meehelpen aan het mechanisch onderhoud van machines monteren/demonteren van machines lassen (indien dit tot je studierichting behoort) algemene technische werken

 • Verpleegkundige met een hart voor ouderen in Evergem (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: NV de Molen

  Type: Vaste Job

  Ben jij graag met zorg en verpleegkunde bezig? Hou jij van een verpleegkundige uitdaging binnen de ouderenzorg? Zoek je een job waarin je je ziel kwijt kan? Ben je graag lid van een enthousiast en dynamisch team? ... Laat dan van je horen !! Ook enkel weekendwerk behoort tot de mogelijkheden.

 • Zelfstandig logopedist(e) (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: DE BEULE LIESBETH

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het betreft een deeltijdse betrekking van ongeveer 20 uur per week of een deel ervan, te starten vanaf 05/11/'18 tot en met 01/02/'19. Indien mogelijk kan je nadien je eigen uurrooster uitbouwen. Je behandelt kinderen met spraak-, taal- en leerproblemen.

 • SHIPPING QUALIFICATION - COLD CHAIN DISTRIBUTION COORDINATOR (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1668840-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Shipping Qualification & Distribution Coordinator with experience in the Pharmaceutical Industry Our client is located in the Walloon Brabant area (South of Brussels) and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. Shipping Qualification & Distribution Coordinator GDP and IATA Knowledge Pharma - Brussels As Shipping Qualification & Distribution Coordinator, you execute the shipping risk analysis for every product (API to Finished Goods). You also test the packaging configuration on a mechanical and thermal level. You are also responsible for defining the temperature transport conditions with the stability data provided. Are you convinced you are the Shipping Qualification & Distribution Coordinator with experience in the Pharmaceutical Industry that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your CV today through LinkedIn or our website!

Zoek naar antwoorden van Goovaerts J in sociale netwerken
Look for responds of Goovaerts J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Goovaerts J. Laat een reactie achter voor Goovaerts J. Goovaerts J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Goovaerts J. Leave a respond for Goovaerts J. Goovaerts J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Goovaerts J op de google maps. Adres en contacten Goovaerts J
Location of Goovaerts J on the google maps. Address and contacts of Goovaerts J

Andere gerelateerde bedrijven als come Goovaerts J Goovaerts J: IPPA | LE CERLCE | Gykiere A. | JOVAN GARAGE-CARROSSERIE | CHIMUTEC

Other related companies as Goovaerts J: IPPA | LE CERLCE | Gykiere A. | JOVAN GARAGE-CARROSSERIE | CHIMUTEC

Goovaerts J is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Goovaerts J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02970397949. Het bedrijf Goovaerts J bevindt zich op het adres: Dorpsstraat 5 1982 Weerde (Zemst). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 918,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 816,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Goovaerts J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Goovaerts J is Onroerend goed, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Goovaerts J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Goovaerts J, openstaande posities, locatie van Goovaerts J op de kaart.

Goovaerts J is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Goovaerts J, company assigned to the tax number BE02970397949. The company Goovaerts J is located at the address: Dorpsstraat 5 1982 Weerde (Zemst). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 918,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 816,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Carpenters. Products created in Goovaerts J were not found.
The main activity of Goovaerts J is Real Estate, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Goovaerts J is not available. You also can look at reviews of Goovaerts J, open positions, location of Goovaerts J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Goovaerts J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Goovaerts J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Goovaerts J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Goovaerts J, employees, financial statistics.