JOVAN GARAGE-CARROSSERIE

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • JOVAN GARAGE-CARROSSERIE
Private companiesReal Estate • JOVAN GARAGE-CARROSSERIE

Contactgegevens JOVAN GARAGE-CARROSSERIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOVAN GARAGE-CARROSSERIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOVAN GARAGE-CARROSSERIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenweg 163; 3540; Herk-de-Stad (Berbroek), België

Telefoon (phone): 013 55 15 71 (+32-013 55 15 71) 013 55 15 71 (+32-013 55 15 71)

Fax (fax): 013 55 26 44 (+32-013 55 26 44) 013 55 26 44 (+32-013 55 26 44)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOVAN GARAGE-CARROSSERIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOVAN GARAGE-CARROSSERIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOVAN GARAGE-CARROSSERIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOVAN GARAGE-CARROSSERIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOVAN GARAGE-CARROSSERIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOVAN GARAGE-CARROSSERIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOVAN GARAGE-CARROSSERIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOVAN GARAGE-CARROSSERIE
Products information JOVAN GARAGE-CARROSSERIE

BTW identificatienummer (tax): BE05928192138
Ondernemingsnummer: 8494323730
Hoofdstad (capital): 567,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 379,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Garages

Product categorie (product category): Automobile dealers - Used cars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOVAN GARAGE-CARROSSERIE
(Get full report from official database of BE for JOVAN GARAGE-CARROSSERIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOVAN GARAGE-CARROSSERIE
Addition kinds of activities for JOVAN GARAGE-CARROSSERIE

5311. Warenhuizen | Department stores
20629902. Rietensiroop, uit gekochte ruwe suiker | Cane syrup, from purchased raw sugar
35359904. Robotransporteurs | Robotic conveyors
38260307. Turbidometers | Turbidometers
45130000. Luchtkoerierdiensten | Air courier services
51310206. Millinery levert | Millinery supplies
79480406. Volbloed paardenrennen | Thoroughbred horse racing
79990804. Spelkamer | Game parlor
83220605. Outreach-programma | Outreach program

Werken bij JOVAN GARAGE-CARROSSERIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOVAN GARAGE-CARROSSERIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOVAN GARAGE-CARROSSERIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOVAN GARAGE-CARROSSERIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper (m/v) Decoratie - Kassabeheer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar gedreven personen die kunnen instaan voor de verkoop van decoratie en het kassabeheer. Als enthousiast verkoper ontvang je op professionele wijze deklanten in de showroom. Je adviseert hen bij de juiste keuze van hun decoratie. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het beheer van de kassa.

  • Magazijnier: groothandel zonnepanelen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt tewerkgesteld in groothandel van zonnepanelen en omvormers, actief sinds 2005. Functie: magazijnier: inkomende goederen sorteren en stockeren manueel orderpicken (geen gebruik van scanners mogelijk) goederen verzamelen met behulp van een elektrische transpallet bestelling inputten in pc orders naar pickingzone brengen en via wikkelaar klaarmaken voor verzending

  • Passie voor ICT én klantencontact? Lees zeker verder! (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een passie voor ICT en wil je in een internationaal bedrijf werken? Dan is dit dé job voor jou! Voor onze klant in Antwerpen zoeken wij een medewerker IT. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze eindgebruikers en verantwoordelijk om de problemen in eigen handen te nemen. Er wordt van je verwacht dat je een hoog niveau klantgerichtheid aanbiedt en de eindgebruikers assisteert met hun IT problemen (hardware, netwerk, applicaties, …). Je werkt met ons ticketsysteem en kan prioriteiten correct inschatten. Je volgt jouw tickets op en zorgt ervoor dat de problemen tijdig opgelost geraken. Je staat in verbinding met ons hoofdkantoor in Duitsland om samen problemen op te lossen. Je bent in staat jouw werkprocedure en probleemoplossingen in onze Wiki tool te documenteren. Je volgt stocks op en zal bestellingen aanvragen om onze voorraad op peil te houden. Je kan ons netwerk monitoren en indien nodig problemen (helpen) oplossen. Informatiebeveiliging, servers, PC’s, laptops en smartphones hebben geen geheimen voor jou. Je denkt ook proactief mee met het team en de manager en je doet voorstellen ter optimalisatie van de dienstverlening.

  • Operator 2 ploegen (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bijsturen van een complete extrusielijn voor plaatextrusie - Na een interne opleiding sta je in voor het starten/stopen, controleren van de kwaliteit en bijsturen waar nodig - Je zorgt voor een gewaarborgde continuïteit in de productie - Je hebt zin voor kwaliteit, neemt initiatief, werkt structureel en je probeert problemen te analyseren en in kaart te brengen - Je bent een teamspeler en staat open voor een vlotte samenwerking met je collega’s - Je rapporteert dagelijks aan de ploegverantwoordelijke en bent bereid om de ploegchef te vervangen bij afwezigheid - Je werkt afwisselend in de vroege en late ploeg

  • Tekenaar (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Kapellen zijn wij op zoek naar een tuinarchitect Functieomschrijving: U maakt plannen en ontwerpen op van tuinen. Tevens bent u actief met calculatie en het opmaken van offerten. Hiervoor hebt u dagelijks contact met leveranciers voor onderhandelingen op gebied van planten, tuinverlichting, draadafsluiting,... Ook onderhoud u contact met de landmeter voor het opmeten van de tuinen Bij onduidelijkheden hebt u ook telefonisch contact met de klant

  • HUISHOUDHULP (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: 't POETSHUISJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Ieper-Poperinge-Heuvelland zoeken wij een gemotiveerde kracht om kwaliteitsvolle dienstverlening bij vaste gezinnen te garanderen. Je staat in voor het poetsen, boodschappen doen, wassen en strijken, bereiden van maaltijden enz... Ben je flexibel en mobiel? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES VOOR OOSTERZELE - VOLTIJDS (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Oosterzele en omgeving.

  • Student opdien(st)er / zaalmedewerker - feestzaal Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers/kelners die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: bestellingen opnemen, klaarmaken en serveren. je doet de follow-up van de tafels en ruimt de tafels ook af. Je werkt op zaterdagavond van 21u - 5u en/of zondagmiddag.

  • 3 Medewerkers montage innovatieve zonwering (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, gevestigd te Aalter, en gespecialiseerd in zonwering, zoeken wij 3 extra medewerkers voor de productie van een nieuw ontwikkeld, innovatief product in het gamma. Medewerker 1 heeft ervaring in montage of technische omgeving en staat in voor: - montagewerk van 1 specifiek onderdeel/profiel - inpakken van het volledige order Medewerker 2 heeft ervaring met zaagwerk en/of orderpicking en staat in voor: - op maat zagen van alle profielen - orderpicking van de profielen/onderdelen (kan fysiek zwaar zijn) Medewerker 3 heeft ervaring in orderpicking en staat in voor: - assisteren bij orderpicking van profielen/onderdelen - assisteren bij zaagwerk van profielen (fysiek zwaar werk)

  • Waterjet programmeur (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Als operator van de Waterjet sta je in voor het waterstralen van machine-onderdelen en verzorg je het onderhoud van de waterstraalmachine.

  • Velgenhersteller (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: VAG CAROSSERIE

    Type: Vaste Job

    Het herstellen van velgen m.b.v. een CNC machine.

  • iStorm - Projectleiders (Directieniveau) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Projectleider (min 10 jaar ervaring, NL/FR) gezocht voor een lange termijn opdracht voor een KMO, regio Izegem.     Functies   1) Nieuwe strategisch plan uitwerken Volledige Change uittekenen: andere manier van werken, sectorgericht, klantgericht Projectleider op 'directeurniveau', rapporteert aan CEO Planning, budgetten, kwaliteit, overleg met alle partijen    2) Nieuwe strategisch plan: volledige Change ook voor het software gedeelte. Volledige Change uittekenen: andere manier van werken, sectorgericht, klantgericht Projectleider op 'directeurniveau', rapporteert aan CEO Planning, budgetten, kwaliteit, overleg met alle partijen Ervaring met methodologiën: PMBOK, Prince II...   3) Nieuwe strategisch plan: volledige Change ook voor het software gedeelte. Volledige Change uittekenen: andere manier van werken, sectorgericht, klantgericht Projectleider op 'directeurniveau', rapporteert aan CEO Planning, budgetten, kwaliteit, overleg met alle partijen Ervaring met methodologiën: PMBOK, Prince II...   Freelance contract.

Zoek naar antwoorden van JOVAN GARAGE-CARROSSERIE in sociale netwerken
Look for responds of JOVAN GARAGE-CARROSSERIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOVAN GARAGE-CARROSSERIE. Laat een reactie achter voor JOVAN GARAGE-CARROSSERIE. JOVAN GARAGE-CARROSSERIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOVAN GARAGE-CARROSSERIE. Leave a respond for JOVAN GARAGE-CARROSSERIE. JOVAN GARAGE-CARROSSERIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOVAN GARAGE-CARROSSERIE op de google maps. Adres en contacten JOVAN GARAGE-CARROSSERIE
Location of JOVAN GARAGE-CARROSSERIE on the google maps. Address and contacts of JOVAN GARAGE-CARROSSERIE

Andere gerelateerde bedrijven als come JOVAN GARAGE-CARROSSERIE JOVAN GARAGE-CARROSSERIE: J. VANDERHOYDONKS | ELECTROMAGN?TIQUE CHARLES GUILLAUME | FA. STULENS-THIJS | Philippe BOUCHARESSAS | Lutsch Dirk

Other related companies as JOVAN GARAGE-CARROSSERIE: J. VANDERHOYDONKS | ELECTROMAGN?TIQUE CHARLES GUILLAUME | FA. STULENS-THIJS | Philippe BOUCHARESSAS | Lutsch Dirk

JOVAN GARAGE-CARROSSERIE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOVAN GARAGE-CARROSSERIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05928192138. Het bedrijf JOVAN GARAGE-CARROSSERIE bevindt zich op het adres: Steenweg 163; 3540; Herk-de-Stad (Berbroek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 567,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 379,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Automobile dealers - Used cars. Lijst met producten zijn Garages.
De hoofdactiviteit van JOVAN GARAGE-CARROSSERIE is Onroerend goed, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOVAN GARAGE-CARROSSERIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOVAN GARAGE-CARROSSERIE, openstaande posities, locatie van JOVAN GARAGE-CARROSSERIE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

JOVAN GARAGE-CARROSSERIE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOVAN GARAGE-CARROSSERIE, company assigned to the tax number BE05928192138. The company JOVAN GARAGE-CARROSSERIE is located at the address: Steenweg 163; 3540; Herk-de-Stad (Berbroek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 567,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 379,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Automobile dealers - Used cars. List of products are Garages.
The main activity of JOVAN GARAGE-CARROSSERIE is Real Estate, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JOVAN GARAGE-CARROSSERIE is not available. You also can look at reviews of JOVAN GARAGE-CARROSSERIE, open positions, location of JOVAN GARAGE-CARROSSERIE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOVAN GARAGE-CARROSSERIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOVAN GARAGE-CARROSSERIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOVAN GARAGE-CARROSSERIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOVAN GARAGE-CARROSSERIE, employees, financial statistics.