Van der Straeten P

Contactgegevens Van der Straeten P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van der Straeten P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van der Straeten P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Olmstraat 55 Box 1; 8790; Waregem, België

Telefoon (phone): 056 61 00 89 (+32-056 61 00 89) 056 61 00 89 (+32-056 61 00 89)

Fax (fax): 056 61 31 29 (+32-056 61 31 29) 056 61 31 29 (+32-056 61 31 29)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van der Straeten P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van der Straeten P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van der Straeten P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van der Straeten P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van der Straeten P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van der Straeten P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van der Straeten P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van der Straeten P
Products information Van der Straeten P

BTW identificatienummer (tax): BE07988128662
Ondernemingsnummer: 5329162597
Hoofdstad (capital): 307,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 617,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Van der Straeten P zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van der Straeten P
(Get full report from official database of BE for Van der Straeten P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van der Straeten P
Addition kinds of activities for Van der Straeten P

152100. Eengezinswoningbouw | Single-family housing construction
15420203. Silo bouw, landbouw | Silo construction, agricultural
23960207. Waistbands, broek | Waistbands, trouser
35599902. Anodiserende apparatuur | Anodizing equipment
36480104. Schijnwerpers | Floodlights
39140111. Bakken, zilver | Trays, silver
39490304. Opvallende (ponsen) zakken | Striking (punching) bags
76220301. Reparatie van de fonograaf | Phonograph repair
79991115. Zeil instructie | Sailing instruction
82119909. Vocational High School, nec | Vocational high school, nec

Werken bij Van der Straeten P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van der Straeten P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van der Straeten P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van der Straeten P. Looking for open vacancies in other companies

 • Nacht Dispatcher (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in 2030 Antwerpen zijn wij opzoek naar een dispatcher om s'nachts te werken (M/V)  Voor de invulling van de rol van dispatcher zijn wij op zoek naar een nieuwe collega met uitstekende planningsvaardigheden die het geen probleem vindt om ’s nachts te werken. Het wordt jouw verantwoordelijkheid om een efficiënte planning te verzorgen. Je ziet geen planningsproblemen, maar uitdagingen en oplossingen!  Als Dispatcher ben je verantwoordelijk voor: het afsluiten en beheer van contracten van onderaannemers het bepalen van geschikt voertuig en belading het coördineren van de werkzaamheden van de chauffeurs het geven van nodige opvolging en begeleiding aan de chauffeurs het opmaken van dagelijkse planning van transportopdrachten en allerhande administratieve taken daarrond Je bent een aanspreekpunt voor collega’s, chauffeurs en klanten.  Je houdt steeds rekening met de vragen/eisen van de klant.  Je behandelt klantdossiers en klachten.  Het identificeren van problemen en technische ondersteuning bieden aan chauffeurs (in geval van panne, ongeval, reistijden, enz.). 

 • Calculator (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Calculator zal je in nauw overleg met de Sales Manager de binnenkomende dossiers analyseren en verder uitwerken tot creatieve en concurrentiële offertes. Je zal binnenkomende prijsaanvragen lastenboeken en plannen bekijken en analyseren om zo een duidelijk beeld te krijgen van wat er specifiek door de klant gevraagd wordt. Indien er iets niet duidelijk is zal je de klant contacteren voor extra informatie. Daarnaast zal je meetstaten opmaken ter voorbereiding op de prijscalculatie.

 • Technische profielen regio Tielt 2 ploegen optie vast (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een textielbedrijf regio Tielt zoeken we allerlei technische profielen. Heb je al een werkervaring achter de rug als technieker, onderhoudstechnieker, mechanieker of een studie gedaan in die richting? Contacteer ons op [email protected] en we bekijken samen de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp regio Wijgmaal (WIJGMAAL)

  Regio: WIJGMAAL

  Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Voor onze site te Wijgmaal zijn we op zoek naar geschikte huishoudhulpen. U wordt tewerkgesteld in assistentiewoningen op de site. De uren die je wenst te werken zijn bespreekbaar. Het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

 • Student frituurmedewerker (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: t-interim Dendermonde

  Type: Studentenjob

  Als frituurmedewerker zal je instaan voor het opnemen en klaarmaken van bestellingen.

 • Pijpfitter (GELEEN)

  Regio: GELEEN

  Bedrijf: INDUSTRIËLE DIENSTVERLENENDE BEDRIJVEN

  Type: Vaste Job

  Bent u een ervaren pijpfitter of studeert u zopas af in dit vakgebied? Wij komen graag met u in contact! Voor verschillende opdrachtgevers uit de regio Limburg (NL) zijn we direct opzoek naar pijpfitters en lassers. Als u over de juiste certificaten beschikt kunnen we u een mooie carriere aanbieden op zeer lange termijn.

 • Assistent Productieverantwoordelijke (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: TALENT ANGELS

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de dagelijkse leiding over een aantal productielijnen De productieplanning coördineren waarbij kwaliteit, productiviteit, veiligheid en klantgerichtheid steeds centraal staan Instaan voor de dagelijkse werkorganisatie van 3 shiften (planning 65 medewerkers) Aansturen, coachen, controleren, leiden en begeleiden van de productieoperatoren De productieoperatoren op de vloer helpen bij omschakelingen en bij storingen Organiseren van de afhaal- en uitleverplanning met eigen vervoer en onderaannemers Nauw samenwerken met het hoofd technische dienst teneinde dat het onderhoud van het machinepark (preventief en curatief) kan plaatsvinden Zorg dragen voor algemene veiligheid en het naleven van het arbeidsreglement Het productieproces analyseren en voorstellen doen om dit te verbeteren (rendement en optimalisaties) Productiecijfers rapporteren (zorgt dat doelstellingen behaald worden)

 • Leveranciersboekhouding (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Je bent een lid van het 'purchase-to-pay' team en je bent verantwoordelijk voor het verwerken van leveranciersfacturen uit verschillende Europese landen. Je controleert en voert betalingsverzoeken uit (SAP). Je controleert de inhoud van de facturen aan de hand van gegeven informatie uit het SAP-systeem. Je wijst de facturen toe aan de juiste kostenplaatsen en grootboekrekeningen. Ten slotte, assisteer je ook bij de maandelijkse afsluitingen en rapportages aan het management.

 • FULLTIME REISCONSULENT(E) LEUVEN (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: MARETOURS

  Type: Vaste Job

  U staat in voor de verkoop van reizen uit reisbrochures en vakanties op maat. U zorgt, samen met uw collega's en kantoorhoofd, voor een toegevoegde waarde op het resultaat van je kantoor. ERVARING VEREIST

 • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Sijsele (SIJSELE)

  Regio: SIJSELE

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Vaste Job

  Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

 • ZAALMEDEWERKERS FLEXIJOB (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

  Type: Flexijob

  Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerkers voor de bediening van onze klanten. U neemt de bestelling op, serveert gerechten en dranken en ontvangt ook geld. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van Van der Straeten P in sociale netwerken
Look for responds of Van der Straeten P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van der Straeten P. Laat een reactie achter voor Van der Straeten P. Van der Straeten P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van der Straeten P. Leave a respond for Van der Straeten P. Van der Straeten P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van der Straeten P op de google maps. Adres en contacten Van der Straeten P
Location of Van der Straeten P on the google maps. Address and contacts of Van der Straeten P

Andere gerelateerde bedrijven als come Van der Straeten P Van der Straeten P: SMETS HOUTBEDRIJF NV | S.K. PEULIS | REGINE VAN HOECKE | J. VANBELLEGHEM | Debris Karine

Other related companies as Van der Straeten P: SMETS HOUTBEDRIJF NV | S.K. PEULIS | REGINE VAN HOECKE | J. VANBELLEGHEM | Debris Karine

Van der Straeten P is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van der Straeten P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07988128662. Het bedrijf Van der Straeten P bevindt zich op het adres: Olmstraat 55 Box 1; 8790; Waregem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 307,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 617,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in Van der Straeten P zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van der Straeten P is Nondepository Credit Institutions, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van der Straeten P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van der Straeten P, openstaande posities, locatie van Van der Straeten P op de kaart.

Van der Straeten P is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van der Straeten P, company assigned to the tax number BE07988128662. The company Van der Straeten P is located at the address: Olmstraat 55 Box 1; 8790; Waregem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 307,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 617,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Removals. Products created in Van der Straeten P were not found.
The main activity of Van der Straeten P is Nondepository Credit Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Van der Straeten P is not available. You also can look at reviews of Van der Straeten P, open positions, location of Van der Straeten P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van der Straeten P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van der Straeten P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van der Straeten P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van der Straeten P, employees, financial statistics.