REGINE VAN HOECKE

Contactgegevens REGINE VAN HOECKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data REGINE VAN HOECKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

REGINE VAN HOECKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLUIZENDORP 64; 9940; EVERGEM, België

Telefoon (phone): 93574127 (+32-93574127) 93574127 (+32-93574127)

Fax (fax): +32 (4) 524-70-99 +32 (4) 524-70-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) REGINE VAN HOECKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "REGINE VAN HOECKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "REGINE VAN HOECKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van REGINE VAN HOECKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen REGINE VAN HOECKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of REGINE VAN HOECKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees REGINE VAN HOECKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti REGINE VAN HOECKE
Products information REGINE VAN HOECKE

BTW identificatienummer (tax): BE05951812744
Ondernemingsnummer: 9895629882
Hoofdstad (capital): 148,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 678,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in REGINE VAN HOECKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor REGINE VAN HOECKE
(Get full report from official database of BE for REGINE VAN HOECKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor REGINE VAN HOECKE
Addition kinds of activities for REGINE VAN HOECKE

225803. Net- en nettingproducten | Net and netting products
238199. Stofjurk en werkhandschoenen, nec | Fabric dress and work gloves, nec
01820102. Paddestoel kuit, productie van | Mushroom spawn, production of
23699910. Zonpakken: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Sun suits: girls', children's, and infants'
26780204. Tabletten, type correspondentie: gemaakt van aangekochte materialen | Tablets, correspondence type: made from purchased materials
38430210. Investeringsmateriaal, tandheelkunde | Investment material, dental
50750105. Compressoren, airconditioning | Compressors, air conditioning

Werken bij REGINE VAN HOECKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in REGINE VAN HOECKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor REGINE VAN HOECKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for REGINE VAN HOECKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant gelegen te Lanaken zijn wij opzoek naar een operator met technisch inzicht. Takenpakket: - Opwikkelen en controleren van de papierbaan - Je staat in voor het omrollen, klankhard en plooivrij opwikkelen - Snijden van rollen papier - Takelwerkzaamheden - Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van de functie ten goede komen

  • HR consultant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    80% sales: Je dag start met een briefing: samen met je team leg je de prioriteiten en de te behalen doelen voor die dag vast. Je werkt enerzijds vanuit een vacature en gaat op zoek via de verschillende jobboards naar de juiste match. Anderzijds werk je vanuit een sterke kandidaat en ga je proactief op zoek naar een gepaste vacature. (Prospectie) In beide situaties is de telefoon het middel om je doel te bereiken: smeer alvast je stem en bewaak je smile om tot zelfs 90 uitgaande calls te doen. Jouw enthousiasme professionalisme en sales-technische skills zorgen ervoor dat je de nodige prospecten overtuigt en de juiste kandidaten tot bij jou krijgt. Je bent verantwoordelijk voor een uitgebreid intake gesprek afnemen van testen en referenties Door deze uitgebreide screening weet jij de juiste match te maken zowel naar job inhoud als naar bedrijfscultuur toe. Ook het telefonisch voorstellen van je kandidaat aan klanten/prospecten met als doel de vooropgestelde targets (aantal sollicitatiegesprekken) van die dag te behalen behoren tot je verantwoordelijkheid. Alle voorgaande stappen moeten resulteren in het behalen van het aantal "starters": kandidaten die je een job met optie vast hebt bezorgd 20% administratie: > Het opstellen van contracten uitvoeren van loonadministratie als ook het invullen van sociale documenten > HR advies als toegevoegde waarde verlenen aan je klanten (kennis sociale wetgeving)

  • Machinebediener (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een goeie klant regio Ardooie zoeken we een machinebediener. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aanvoer van de productie vanuit een geautomatiseerd platenmagazijn. Je bedient verschillende houtbewerkingsmachines: opdeelzaag topie zaagmachine..

  • Technisch medewerker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een elektrozaak te Wommelgem zoeken wij een gedreven medewerker om het bestaande team te versterken. De taken zijn: leveren en plaatsen van huishoudtoestellen, zowel vrijstaand als inbouw leveren en plaatsen van televiesietoestellen, Sonos installaties en dergelijke meer herstellen van huishoudtoestellen

  • Hulp in huis - Voltijds of deeltijds - Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

    Type: Dienstenchequebaan

    Als het nu gaat over poetsen, de afwas doen, kledij wassen en strijken, boodschappen doen of koken... jij doet het allemaal met een glimlach. Je werkt steeds bij eigen vaste klanten op de uren die jij samen met je consulent bent overeengekomen.

  • Ontvangst klanten - Barverantwoordelijke (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: EVER BEST COMPANY

    Type: Studentenjob

    De job bestaat uit 2 delen. Enerzijds (Karting) Ontvangst van klanten Inschrijvingen van kartsessies in de computer Aanmaak klantenkaarten Helmen en ander materiaal ter beschikking stellen aan de klanten ... Anderzijds (Cafetaria) Toogwerk ivm het cafetariagedeelte Dranken en kleine voedingswaren serveren Afwas Aanvullen frigo's, diepvries ...

  • Student winkelbediende bakkerij (weekends en vakanties) (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team is op zoek naar een student om iedere zondagvoormiddag te werken in een bakkerij te Bellegem. Hierbij bestel je de klanten in de bakkerij

  • Handlanger (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Als palletreiniger sta je in voor het reinigen en opstapelen van palletten.

  • Verpleegkundige thuiszorg - bijverdienste (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen en inspuitingen. Je helpt hen bij het wassen en de specifieke technische zorgen. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en je staat in voor de totaalzorg. We zoeken verschillende verpleegkundigen die wensen te werken in een flexibel systeem. Je geeft zelf je beschikbaarheden door en op deze basis wordt je deeltijdse planning afgesproken. Ook als je veel beschikbaar bent voor een kortere periode (* 1 maand), kan dit besproken worden. We zoeken mensen die graag zelfstandig werken en de beste thuishulp aan de patiënten willen geven. Je krijgt alle werkmiddelen ter beschikking en je beschikt over een eigen wagen. Je verplaatsingen worden via een kilometervergoeding vergoed.

  • Werfleider Interieur Exterieur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Heb jij een oog voor detail en wil je elk project op het hoogste niveau afleveren? Klantenbegeleiding en opvolging zitten in je bloed? Dan is de functie van werfleider zeker iets voor jou! Jouw taken; - je coördineert en leidt interieur- en exterieurprojecten van opmeting tot afrekening. - je bewaakt continu onze hoge afwerkingsgraad. - je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. - je zorgt voor coaching en planning van uw team.

  • AUTO - EXPERT (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: EXPERTISEBUREAU ANTEX

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de uitvoering van de expertise-opdrachten die je worden toevertrouwd en zorgt voor correcte begroti,ng van de schade Je bent technisch uitstekend op de hoogte van de nieuwste technologien en je hebt een verzorgd voorkomen Je bent een teamplayer Je beschikt minstens over een graduaat/bachelor diploma auto-expertconform de voorziene voorschriften voor het uitoefenen van het beroep van auto-expert (cfr : www.iaeiea.be)

  • STAGAIR(E) Online Marketing (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Leercontract

    Wil jij een stage doen waarin je proeft van het echte leven? Droom je ervan als stagiair terecht te komen in een leuk team met collega’s waarvan je iets opsteekt? Bij Conversal kan je aan de slag als stagiair (online) marketing. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle diensten die ze nodig hebben voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag bieden we graag een kans aan een stagiair (online) marketing. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Marketing’-afdeling. Uiteraard krijg je als stagiair de nodige leerkansen, maar we geven je ook eigen taken en projecten. Zo wordt jouw stage bij Conversal een echte meerwaarde in jouw ontwikkeling tot professioneel online marketeer. Als stagiair (online) marketing werk je mee aan de online marketingcampagnes die wij voeren voor onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze marketeer pas je jouw kennis van courante online marketingtechnieken toe op de campagnes. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende online marketing. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw stage.

Zoek naar antwoorden van REGINE VAN HOECKE in sociale netwerken
Look for responds of REGINE VAN HOECKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor REGINE VAN HOECKE. Laat een reactie achter voor REGINE VAN HOECKE. REGINE VAN HOECKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for REGINE VAN HOECKE. Leave a respond for REGINE VAN HOECKE. REGINE VAN HOECKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie REGINE VAN HOECKE op de google maps. Adres en contacten REGINE VAN HOECKE
Location of REGINE VAN HOECKE on the google maps. Address and contacts of REGINE VAN HOECKE

Andere gerelateerde bedrijven als come REGINE VAN HOECKE REGINE VAN HOECKE: ALARMTRONIC | LUC DE WITTE | VRIJE BASISSCHOOL | BUREAU GESS INVEST | JEAN-MARIE COMELIAU

Other related companies as REGINE VAN HOECKE: ALARMTRONIC | LUC DE WITTE | VRIJE BASISSCHOOL | BUREAU GESS INVEST | JEAN-MARIE COMELIAU

REGINE VAN HOECKE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is REGINE VAN HOECKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05951812744. Het bedrijf REGINE VAN HOECKE bevindt zich op het adres: KLUIZENDORP 64; 9940; EVERGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 148,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 678,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in REGINE VAN HOECKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van REGINE VAN HOECKE is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van REGINE VAN HOECKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van REGINE VAN HOECKE, openstaande posities, locatie van REGINE VAN HOECKE op de kaart.

REGINE VAN HOECKE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is REGINE VAN HOECKE, company assigned to the tax number BE05951812744. The company REGINE VAN HOECKE is located at the address: KLUIZENDORP 64; 9940; EVERGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 148,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 678,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Kapsalons. Products created in REGINE VAN HOECKE were not found.
The main activity of REGINE VAN HOECKE is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of REGINE VAN HOECKE is not available. You also can look at reviews of REGINE VAN HOECKE, open positions, location of REGINE VAN HOECKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over REGINE VAN HOECKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf REGINE VAN HOECKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about REGINE VAN HOECKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company REGINE VAN HOECKE, employees, financial statistics.