Van Der Elst

Contactgegevens Van Der Elst: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Der Elst: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Der Elst

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mevrouwenbosweg 12; 9310; Aalst (Moorsel), België

Telefoon (phone): 053 77 22 95; 0475 32 45 82 (+32-053 77 22 95; 0475 32 45 82) 053 77 22 95; 0475 32 45 82 (+32-053 77 22 95; 0475 32 45 82)

Fax (fax): 053 70 89 52 (+32-053 70 89 52) 053 70 89 52 (+32-053 70 89 52)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Der Elst: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Der Elst"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Der Elst"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Der Elst, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Der Elst. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Der Elst, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Der Elst. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Der Elst
Products information Van Der Elst

BTW identificatienummer (tax): BE04696624755
Ondernemingsnummer: 7012268066
Hoofdstad (capital): 929,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 143,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Van Der Elst zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Der Elst
(Get full report from official database of BE for Van Der Elst)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Der Elst
Addition kinds of activities for Van Der Elst

22959900. Gekoate stoffen, niet gegumineerd, nec | Coated fabrics, not rubberized, nec
24310302. Mantels, hout | Mantels, wood
35590305. Wielbalansapparatuur, auto | Wheel balancing equipment, automotive
37430204. Trackless trolleybussen | Trackless trolley buses
39490802. Biljart en zwembad apparatuur en benodigdheden, algemeen | Billiard and pool equipment and supplies, general
39610100. Sieraden, niet-edele metalen | Jewelry apparel, non-precious metals
50230201. spreien | Bedspreads

Werken bij Van Der Elst: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Der Elst: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Der Elst. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Der Elst. Looking for open vacancies in other companies

 • Mechanieker (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een mechaniekers. Ben je op zoek naar een uitdagende job ? Heb je een goede technische kennis? Werk je graag in dagshiften? Dan is deze job misschien iets voor jou! Als mechanieker sta je voor volgende taken: - Snel en efficiënt oplossen van technische storingen op mechanisch vlak.. - Machines en installaties onderhouden.

 • Onderhoudstechnieker (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Bocholt zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker. Je takenpakket bestaat uit: - Onderhoud aan de machines - Mechanisch onderhoud - Elektrisch onderhoud - Storingen oplossen

 • CHAUFFEUR C OF CE TE ROESELARE - DAGRITTEN - VOOR VAST (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: TEMPO TEAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma regio Roeselare zoeken we een handige chauffeur/meerijder. Je staat in voor de ruim- en ontstoppingsdienst en voert allerhande reinigingswerken uit met de vrachtwagen bv ontstoppingen, kuisen regenputten en visvijvers,...Bij reinigingswerken in de industrie (grote en/of kleine bedrijven) ga je met een collega samen de baan op. Wanneer het reinigingswerken zijn bij particulieren thuis ben je meestal alleen op de baan. Aanbod: - Een opleiding met ervaren collega en/of ervaren zaakvoerder. - Zeer gevarieerde job. - Familiale sfeer - Optie vast

 • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES ARDOOIE-KACHTEM (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: ABC CLEANING

  Type: Dienstenchequebaan

  Ervaren medewerker dienstencheques voor schoonmaak bij mensen thuis. Deeltijds of voltijds. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne. U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen

 • Student with knowledge of Slovenian (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Slovenian language. The job requires to do data quality checks in Slovenian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

 • Process Engineer (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: BURDOCK CONSULTANTS BELGIUM

  Type: Vaste Job

  De Process Engineer fungeert als kenniscentrum voor de hem/haar toegewezen proceseenheden. Je volgt dagelijks de werking van de eenheden op en adviseert de productieafdeling bij de operatie ervan zodat deze aan de piramide van ‘operationele uitmuntendheid’ voldoet. Je verzamelt, bundelt en rapporteert informatie over de werking van de eenheden en voert testruns uit. Je gaat hier zelf ook actief mee aan de slag om verbeterprojecten op korte en middellange termijn te formuleren. Je volgt problemen op en brengt de verschillende afdelingen samen om deze ten gronde op te lossen. Je zoekt indien nodig bijkomende informatie op of roept de hulp in van externe consultantfirma’s.

 • Teamleader - Zelfstandig Accountant voor kwaliteitsvol kantoor (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Heeft u al een stevige ervaring opgedaan in een accountants - of boekhoudkantoor, maar bent u er klaar voor om uw kennis en ervaring naar een nieuw niveau te brengen? Heeft u hiernaast ook ervaring opgedaan met het aansturen van een team? Dan is deze accountants groep met een vestiging in regio Turnhout mogelijk een interessante optie! In dit accountantskantoor ligt de standaard op een kwalitatieve dienstverlening naar het cliënteel toe. Dit reflecteert zich dan ook in de medewerkers die deel uitmaken van de groep, een team van ± 100 experts die verspreid zijn over de verschillende vestigingen. Waar ze in dit kantoor op inzetten? Deze mensen naar een nieuw niveau brengen met behulp van ondersteuning en opleidingen. Lijkt het u interessant om een deel uit te maken van het team in dit kantoor? Lees hier dan zeker even verder over de functie details en het aanbod! Teamleader / Zelfstandig Accountant in dit Accountantskantoor - De verantwoordelijkheden U zult in deze functie de kans krijgen om aansturing te geven aan een team. U zult zowel zicht houden op de planning en deadlines van deze medewerkers, en hun voorbereidingswerk controleren. Ook houdt u duidelijk zicht op het rendement van het team en stuurt bij waar nodig. Hiernaast bent u verantwoordelijk voor het bespreken van de jaarrekeningen met de klant, evenals het formuleren van de nodige adviezen en ook deze bediscussiëren met de klanten. U zult deze ook bijstaan met de fiscale controles.

 • Digital Accountmanger - Unilever (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Badenoch & Clark

  Type: Vaste Job

  • Jij beheert de klantenrelaties en zorgt voor top tevredenheid. • Je bent verantwoordelijke voor de marketing campagnes en programma's van een aantal gekende Unilever merken zoals Solo, Knorr, Becel, Lipton Ice Tea, Ola,.. • Jij leeft je helemaal in in de business van de merken onder jouw beheer en bent een volwaardig gesprekspartner voor de brand managers. • Je detecteert hun sales en marketing noden en vertaalt hun objectieven in marketing plannen en campagne tactics, die je bovendien overtuigend presenteert. • Jij bewaakt de timing, de kwaliteit en de resultaten van de projecten. • Jij beheert het budget en zorgt er voor dat projecten rendabel zijn.

 • Labomedewerker Lichtmetingen (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Je takenpakket bestaat uit: het beheren van de lijst met alle te meten toestellen & aanvragen toestellen voorbereiden voor het uitvoeren van de lichtmeting de toestellen opmeten volgens de huidige normen & procedures de resultaten van deze metingen loggen in een database de nodige info klaarzetten voor publicatie op onze website het up-to-date houden van de lichtberekeningssoftware Relux/Dialux het labo-apparatuur kalibreren en onderhouden de resultaten interpreteren en alle afwijkingen signaleren aan de R&D Manager de optical engineers ondersteunen bij hun metingen

 • combinatiejob verzorgkundige -werken in het WZC en de Thuiszorg (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

  Type: Vaste Job

  Wil je deeltijds of voltijds werken en ben je gepassioneerd door de zorg voor ouderen en hulpbehoevenden? Heb je zin in een uitdagende job waar je alle zorgaspecten combineert en toch met een vast uurrooster werkt? Zorg Leuven gaat de zorguitdaging verder aan en gaat op zoek naar de perfecte mix van verzorgenden en zorgkundigen. ‘Verzorgkundigen’, zeg maar, gemotiveerde en flexibele medewerkers gebeten door zorg, die de functies van verzorgende en zorgkundige willen combineren. Je zal dus zowel in de thuiszorg als in de woonzorgcentra tewerkgesteld worden. Zo draai je je hand er niet voor om, om bijvoorbeeld ’s morgens de bewoners van een woonzorgcentrum bij te staan en in de namiddag mensen thuis te begeleiden. Mogelijke vaste uurroosters: WZC 7u15-10u15 en Thuiszorg van 16u30-20u30 = 7u/dag WZC 7u15-10u15 en Thuiszorg van 11:00-15u00 = 7u/dag WZC 7u15-12u51 en Thuiszorg van 13u30-15u30 = 7u36/dag = voltijdse tewerkstelling Thuiszorg 11u45-15u45 en WZC van 16u30-20u06 = 7u36/dag = voltijdse tewerkstelling

 • VERTEGENWOORDIGER meubelhandel/decoratie OP ZELFSTANDIGE BASIS - NIET IN LOONDIENST- hoge commissie (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: GRONICO TRADING CO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bent u reeds actief in de meubelbbranche - decoratiebranche ?? Wij zijn een groothandel/fabrieksagent van geschenkartikelen en gebruiksartikelen alsook verschillende decoratieve elementen voor binnen en buiten. Wij kijken momenteel uit naar een accountmanager op zelfstandige basis voor België voor het bezoeken van deze doelgroep en aanverwanten om onze collecties te verkopen. U DIENT DUS IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW NUMMER. Wij verdelen verschillende exclusieve gamma s en zijn op zoek naar personen die dit al dan niet als hoofd- of bijartikelen willen presenteren aan de vakhandel.

 • Hulpkok flexi job (AVERBODE)

  Regio: AVERBODE

  Bedrijf: FAUBOURG

  Type: Flexijob

  Assisteren van de kok in zijn werkzaamheden. Afhankelijk van het niveau worden er taken toegewezen.

Zoek naar antwoorden van Van Der Elst in sociale netwerken
Look for responds of Van Der Elst in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Der Elst. Laat een reactie achter voor Van Der Elst. Van Der Elst bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Der Elst. Leave a respond for Van Der Elst. Van Der Elst on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Der Elst op de google maps. Adres en contacten Van Der Elst
Location of Van Der Elst on the google maps. Address and contacts of Van Der Elst

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Der Elst Van Der Elst: V.C. SCHUVOC | Creatie Mieke | Maison Médicale Médecine pour le Peuple | EMILE MEERS | LEOPOLD MEEX

Other related companies as Van Der Elst: V.C. SCHUVOC | Creatie Mieke | Maison Médicale Médecine pour le Peuple | EMILE MEERS | LEOPOLD MEEX

Van Der Elst is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Der Elst, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04696624755. Het bedrijf Van Der Elst bevindt zich op het adres: Mevrouwenbosweg 12; 9310; Aalst (Moorsel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 929,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 143,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in Van Der Elst zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Der Elst is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Der Elst is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Der Elst, openstaande posities, locatie van Van Der Elst op de kaart.

Van Der Elst is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Der Elst, company assigned to the tax number BE04696624755. The company Van Der Elst is located at the address: Mevrouwenbosweg 12; 9310; Aalst (Moorsel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 929,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 143,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Removals. Products created in Van Der Elst were not found.
The main activity of Van Der Elst is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Der Elst is not available. You also can look at reviews of Van Der Elst, open positions, location of Van Der Elst on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Der Elst, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Der Elst, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Der Elst, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Der Elst, employees, financial statistics.