V.C. SCHUVOC

Contactgegevens V.C. SCHUVOC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V.C. SCHUVOC: address, phone, fax, email, website, opening hours

V.C. SCHUVOC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-TRUIDERSTEENWEG 68; 3540; HERK-DE-STAD, België

Telefoon (phone): 13553307 (+32-13553307) 13553307 (+32-13553307)

Fax (fax): +32 (14) 944-92-18 +32 (14) 944-92-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V.C. SCHUVOC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V.C. SCHUVOC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V.C. SCHUVOC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V.C. SCHUVOC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V.C. SCHUVOC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V.C. SCHUVOC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V.C. SCHUVOC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V.C. SCHUVOC
Products information V.C. SCHUVOC

BTW identificatienummer (tax): BE03180236816
Ondernemingsnummer: 4958648681
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 358,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in V.C. SCHUVOC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V.C. SCHUVOC
(Get full report from official database of BE for V.C. SCHUVOC)

Aanvulling soorten activiteiten voor V.C. SCHUVOC
Addition kinds of activities for V.C. SCHUVOC

399901. Kapper en schoonheidssalon apparatuur | Barber and beauty shop equipment
417300. Bus terminal en service faciliteiten | Bus terminal and service facilities
508700. Apparatuur voor de inrichting van diensten | Service establishment equipment
811102. Gespecialiseerde advocatenkantoren, advocaten | Specialized law offices, attorneys
34339905. Stoomverwarmingsapparatuur | Steam heating apparatus

Werken bij V.C. SCHUVOC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V.C. SCHUVOC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V.C. SCHUVOC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V.C. SCHUVOC. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll Medewerker, Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Taakomschrijving Onze personeelsdienst bestaat uit 12 medewerkers die dagelijks instaan voor het verwerken van de personeelsadministratie. Dit team zorgt voor een correcte opvolging van de personeelsdossiers en dit voor meer dan 2000 medewerkers. Hiernaast fungeren zij ook als aanspreekpunt voor alle vragen mbt personeelsadministratie. In kader van een zwangerschap zijn wij momenteel op zoek naar een enthousiaste collega om dit team tijdelijk te versterken. Concreet bestaat het takenpakket uit: Invoeren, verwerken en opvolgen van de loon- en contractadministratie van alle werknemers Werken in het planningspakket SP-expert en het loonverwerkingspakket X-tend Fungeren als aanspreekpunt voor dossier specifieke info naar werknemers en leidinggevenden Adviseren van werknemers en leidinggevenden inzake de toepassing van cao’s, sociale wetgeving, arbeidsrechtelijke vraagstukken en overige arbeidsvoorwaarden Samen met de collega’s instaan voor de uitvoering en opvolging van procedures om de kwaliteit van de loon- en weddeberekening te kunnen waarborgen Profiel Je beschikt over een bachelor sociaal werk - optie personeelswerk Kennis van payrollverwerking is een must, schoolverlaters komen ook in aanmerking Kennis van SP-expert en X-tend vormt een pluspunt Je bent nauwgezet en integer, getuigt van discretie en pakt je taken op een professionele wijze aan. Je bent onmiddellijk of op korte termijn beschikbaar. Je werkt op een enthousiaste, motiverende, gedreven en een vooruitstrevende manier mee om de bereikbaarheid van hoog tot laag doorheen organisatie te optimaliseren Aanbod Het betreft een voltijds contract (38u) van bepaalde duur voor 8 maanden - onmiddellijke indiensttreding - 80% is bespreekbaar Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Godelieve Van Boxstael, Diensthoofd personeelsadministratie, 053/72.40.31.Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…).Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuis Een gedetailleerd CV geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt. Mogen wij u daarom vragen om uw CV op te laden, eventueel vergezeld van

  • Schoonmaker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiende onderneming, actief in de voedingsindustrie zijn wij op zoek naar een schoonmaker. Jouw takenpakket zal zijn: • Schoonmaken van de bedrijfslokalen (kantoorruimtes, keukens, productiekantoren, eetzaaltjes,...) • Het onderhouden van de koffiemachines in de refter • Zorgen voor verwijderen van afval • Zorgen voor bevoorrading van hygiënische producten en PBM's • Zorgen voor het aanvullen en onderhouden van koffieautomaten, zeep- & handdoekdispensers Spreekt dit je aan solliciteer dan snel via onze site www.konvert.be of telefoneer naar 056/60.33.03

  • Magazijnier/chauffeur C (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een houthandel in Tessenderlo zijn we op zoek naar een chauffeur C die het rijden wil combineren met magazijnwerk. Als chauffeur sta je in voor het leveren van houtmaatwerk (bv. deuren, keukens) aan particulieren en voor het transporteren van daktimmerhout naar werven. Je bent ook verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagen met een heftruck. De vrachtwagen is voorzien van een kraan. Je hebt een gevarieerde job, want je werkt ook als magazijnier: bv. bestellingen klaarzetten. De verhouding magazijnwerk en rijden is ongeveer 50/50. Tijdens de zomermaanden zal je meer rijden en in de winter sta je meer in het magazijn. Je werkt in dagdienst van 8u tot 16 à 17u. Langdurige opdracht, optie vast contract.

  • Winkelbediende flexi-job op zondag (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt regio Brugge zijn wij op zoek naar een verkoper / winkelbediende om op zondag als flexijobber te werken TAKEN: aanvullen van de rekken kassa geleverde goederen stockeren werken volgens FIFO syteem

  • LOGISTIEK VERANTWOORDELIJKE (M/V) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in bio gebaseerde producten en processen, zijn wij op zoek naar een gedreven en ervaren logistieke medewerker. Takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en opvolging van; bestellingen, leveringen en koeriers - Je staat in voor het stockbeheer van de opslagplaatsen - Je bent het aanspreekpunt van de chauffeurs - Je zorgt voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders - Je houdt de procedures en werkinstructies bij - Je communiceert met de andere departementen en rapporteert problemen aan de juiste persoon Ben je gemotiveerd en leergierig? Kan je snel opstarten en ben je de komende 6-maand beschikbaar? Dan is deze job zeker iets voor jou!

  • Dakwerker (m/v) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Herentals zijn wij op zoek naar een dakwerker. Soorten werken: zinkwerken, platte, hellende en industrieële daken. 

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student broodjes/keuken M/V - regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Studentenjob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Ze zoeken 2 studenten vaak in het weekend/schoolvakanties beschikbaar zijn en die we kunnen inschakelen voor zowel een broodjesbar in een tankstation als een grootkeuken.

  • LESGEVER ZWEMMEN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OLUMPIA

    Type: Studentenjob

    De vzw Olumpia (www.olumpia.be) zoekt kandida(a)t(en) lesgevers voor haar zwem(conditie)school voor een deeltijdse medewerking (A.O., studentenjob, verenigingswerker, vrijwilligerswerk met vergoeding). De trainingen/lessen gaan door in het Stedelijk Zwembad Magdalena te Kortrijk tijdens de schoolweken (geen activiteiten tijdens de schoolvakanties).

  • boekhouder (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: KEUKENS SUPERCHIC

    Type: Vaste Job

    Voeren van de dagelijkse boekhouding. Opmaken en indienen BTW aangiften. Afsluiten boekhouding en opmaken jaarrekeningen De facturen ,bankafschriften coderen en inboeken ingeven van loonstaten

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Winkelbediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KAASAFFINEURS VAN TRICHT

    Type: Flexijob

    Op zaterdag of zondag (afwisselend) bedien je mee klanten in onze kaaswinkel Only Cheese in de Antwerp City Brewery.

Zoek naar antwoorden van V.C. SCHUVOC in sociale netwerken
Look for responds of V.C. SCHUVOC in social networks

Lees alle opmerkingen voor V.C. SCHUVOC. Laat een reactie achter voor V.C. SCHUVOC. V.C. SCHUVOC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V.C. SCHUVOC. Leave a respond for V.C. SCHUVOC. V.C. SCHUVOC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V.C. SCHUVOC op de google maps. Adres en contacten V.C. SCHUVOC
Location of V.C. SCHUVOC on the google maps. Address and contacts of V.C. SCHUVOC

Andere gerelateerde bedrijven als come V.C. SCHUVOC V.C. SCHUVOC: BEULLENS & ZN | SOFT CELL | KLUDDE JEUGDCENTRUM | FOTOGRAVURE DECKMYN | LFT sprl

Other related companies as V.C. SCHUVOC: BEULLENS & ZN | SOFT CELL | KLUDDE JEUGDCENTRUM | FOTOGRAVURE DECKMYN | LFT sprl

V.C. SCHUVOC is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V.C. SCHUVOC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03180236816. Het bedrijf V.C. SCHUVOC bevindt zich op het adres: SINT-TRUIDERSTEENWEG 68; 3540; HERK-DE-STAD. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 358,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in V.C. SCHUVOC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van V.C. SCHUVOC is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V.C. SCHUVOC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V.C. SCHUVOC, openstaande posities, locatie van V.C. SCHUVOC op de kaart.

V.C. SCHUVOC is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is V.C. SCHUVOC, company assigned to the tax number BE03180236816. The company V.C. SCHUVOC is located at the address: SINT-TRUIDERSTEENWEG 68; 3540; HERK-DE-STAD. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 358,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sportclubs. Products created in V.C. SCHUVOC were not found.
The main activity of V.C. SCHUVOC is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of V.C. SCHUVOC is not available. You also can look at reviews of V.C. SCHUVOC, open positions, location of V.C. SCHUVOC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over V.C. SCHUVOC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V.C. SCHUVOC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V.C. SCHUVOC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V.C. SCHUVOC, employees, financial statistics.