SNOECK STORAGE

Contactgegevens SNOECK STORAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SNOECK STORAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SNOECK STORAGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Félix Waefelaer 10; 1190; Bruxelles (Forest), België

Telefoon (phone): 02 644 19 44 (+32-02 644 19 44) 02 644 19 44 (+32-02 644 19 44)

Fax (fax): 02 646 28 85 (+32-02 646 28 85) 02 646 28 85 (+32-02 646 28 85)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SNOECK STORAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SNOECK STORAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SNOECK STORAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SNOECK STORAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SNOECK STORAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SNOECK STORAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SNOECK STORAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SNOECK STORAGE
Products information SNOECK STORAGE

BTW identificatienummer (tax): BE01722625732
Ondernemingsnummer: 7857116699
Hoofdstad (capital): 113,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 124,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Archives - Destruction & conservation

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SNOECK STORAGE
(Get full report from official database of BE for SNOECK STORAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SNOECK STORAGE
Addition kinds of activities for SNOECK STORAGE

911101. Uitvoerende vestigingen, nationaal | Executive offices, national
23370103. Suits: vrouwen, misses 'en junioren' | Suits: women's, misses', and juniors'
36120306. Fluorescerende verlichtingstransformatoren | Fluorescent lighting transformers
42139900. Vrachtvervoer, behalve lokaal, nec | Trucking, except local, nec
80599903. Huis voor de mentaal achtervolgde, ex. | Home for the mentally retarded, ex. skilled or intermediate
89990501. Cloud zaaien | Cloud seeding

Werken bij SNOECK STORAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SNOECK STORAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SNOECK STORAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SNOECK STORAGE. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier frigo (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Deins je niet terug voor een koudere werkomgeving? Kun je nauwgezet, gestructureerd en veilig werken? Dan is onderstaande functie je wellicht op het lijf geschreven. Als magazijnier frigo beheer je de flow van onze afgewerkte producten. Ze worden door jou geïdentificeerd, afgevoerd en verzendklaar gemaakt. Meer concreet wil dit zeggen dat je de temperatuur meet van de grondstof, doorstuurt om in te vriezen, orde en netheid in de frigo’s behoudt etc. Je bent ook verantwoordelijk voor het beheren van de stockage van grondstoffen en de grondstofflow. Naast deze taken ben je ook verantwoordelijk voor het opmaken van de stock.

 • Teammember Okay Schilde (SCHILDE)

  Regio: SCHILDE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

 • Heftruckchauffeur (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en correct bevoorraden van de machines dmv een heftruck. Je zorgt voor correcte registraties aan de hand van een scanner. Je hebt inzicht in het productieproces en plant zelfstandig jouw werk. Je stelt zelfstandig prioriteiten op basis van het productieproces en de planning.

 • MACHINEBEDIENAAR WEEKEND (M/V) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de bediening van verschillende machines binnen de productie. Je staat in voor bediening, kwaliteit, orde en netheid.

 • Transport planner (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de regio Lokeren zijn wij op zoek naar een transportplanner. Je gaat hierbij de routes van de chauffeurs moeten uitstippelen, oplossingen zoeken voor verkeershinder, ... Hierbij is communicatie met chauffeurs B en C van belang. Nederlands is een must. Je gaat flexibel moeten zijn tussen 6 en 18u.

 • SCHRIJNWERK: HOUTSKELETBOUW (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een ploegbaas schrijnwerker/plaatser houtskeletbouw om een team van 2 à 3 personen te leiden.

 • Tuinarbeider (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Jobfixers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een tuinbedrijf zijn wij op zoek naar gemotiveerde tuinarbeiders zowel voor de aanleg als het onderhoud van tuinen. Je kan werken met de gebruikte machines in de tuinbouw. Buiten werken schrikt je niet af en je bent bereidt om bij te leren.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio GEETBETS (GEETBETS)

  Regio: GEETBETS

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Geetbets en omgeving

 • POETSHULP / HUISHOUDHULP IN BERLARE - OVERMERE - KIES EEN (ELEKTRISCHE) FIETS OF BEDRIJFSWAGEN! (BERLARE)

  Regio: BERLARE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Service Technieker Solar (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ENGIE Fabricom

  Type: Vaste Job

  Engie Fabricom Solar Technics, gevestigd te Roeselare, maakt deel uit van de groep ENGIE Fabricom en commercialiseert PV installaties voor het professionele marktsegment van bedrijven en overheidsinstellingen, en zijn op zoek naar een Service Technieker (m/v). Jouw Missie het onderhouden en herstellen van diverse elektrische installaties op het vlak van zonnepanelen in dienst stellen van industriële PV-installaties en hun monitoringssystemen zelfstandig storingen analyseren en oplossen problemen kritisch beoordelen en constructief zoeken naar oplossingen informeren en naleven van gemaakte afspraken met klanten en collega’s je vertrekt meestal met je ENGIE bestelwagen direct vanuit thuis naar klanten verspreid over gans het land

 • DRINGEND! Junior IT’ers met interesse in Software Testing (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: CTG Belgium

  Type: Vaste Job

  CTG België, een IT-consultancy bedrijf en de marktleider in Software Testing, is op zoek naar enthousiaste en gedreven Young Potentials die van Software Testing hun beroep willen maken. Daarom organiseren we opnieuw een intensieve opleiding tot Test Engineer. Nooit gedacht dat software testing een écht beroep is en dat er doorgroeimogelijkheden bestaan? Wij bieden je een interactieve training rond Gestructureerd Testen, Test Methodologie, Test Management en Test Design Technieken. In ons opleidingstraject laten we je verder kennis maken met HP ALM: Test Management Software. Na deze opleiding zal je je CTG-Testing collega's vervoegen in boeiende en uitdagende testprojecten in Vlaanderen, Brussel en Waals-Brabant. Als Test Engineer bij CTG kom je in aanraking met verschillende domeinen bij ICT en speel je een sleutelrol binnen het development proces. Tijdens de projecten bij onze klanten sta je in voor de diverse software tests, waaronder het testen van web services, mobile apps, ERP pakketten, het automatiseren van performantie- en regressietesten. Afhankelijk van je ambities en competenties krijg je de kans om door te groeien.

 • CHAUFFEUR RIJBEWIJS C (HOUTHULST)

  Regio: HOUTHULST

  Bedrijf: DAK EN RENOVATIE BULCKE GIANNI

  Type: Vaste Job

  Voor ons bedrijf zoeken we een ernstige en bekwame kandidaat voor het vervoeren van containers en verrijkers naar verschillende werven in de regio. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van SNOECK STORAGE in sociale netwerken
Look for responds of SNOECK STORAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SNOECK STORAGE. Laat een reactie achter voor SNOECK STORAGE. SNOECK STORAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SNOECK STORAGE. Leave a respond for SNOECK STORAGE. SNOECK STORAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SNOECK STORAGE op de google maps. Adres en contacten SNOECK STORAGE
Location of SNOECK STORAGE on the google maps. Address and contacts of SNOECK STORAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come SNOECK STORAGE SNOECK STORAGE: Mia Monta BVBA | TENNIS RAIL CLUB NAMUROIS | ROGER VERDOOLAEGE | MUS?E PRO CULTURA | JOSE CALLENS

Other related companies as SNOECK STORAGE: Mia Monta BVBA | TENNIS RAIL CLUB NAMUROIS | ROGER VERDOOLAEGE | MUS?E PRO CULTURA | JOSE CALLENS

SNOECK STORAGE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SNOECK STORAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01722625732. Het bedrijf SNOECK STORAGE bevindt zich op het adres: Rue Félix Waefelaer 10; 1190; Bruxelles (Forest). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 113,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 124,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Archives - Destruction & conservation.
De hoofdactiviteit van SNOECK STORAGE is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SNOECK STORAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SNOECK STORAGE, openstaande posities, locatie van SNOECK STORAGE op de kaart.

SNOECK STORAGE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is SNOECK STORAGE, company assigned to the tax number BE01722625732. The company SNOECK STORAGE is located at the address: Rue Félix Waefelaer 10; 1190; Bruxelles (Forest). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 113,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 124,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Removals. List of products are Archives - Destruction & conservation.
The main activity of SNOECK STORAGE is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SNOECK STORAGE is not available. You also can look at reviews of SNOECK STORAGE, open positions, location of SNOECK STORAGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SNOECK STORAGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SNOECK STORAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SNOECK STORAGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SNOECK STORAGE, employees, financial statistics.