Mia Monta BVBA

Contactgegevens Mia Monta BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mia Monta BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mia Monta BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brakelstraat 79 9620 Zottegem, België

Telefoon (phone): 09.360 12 11 (+32-09.360 12 11) 09.360 12 11 (+32-09.360 12 11)

Fax (fax): 09.360 65 05 (+32-09.360 65 05) 09.360 65 05 (+32-09.360 65 05)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mia Monta BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mia Monta BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mia Monta BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mia Monta BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mia Monta BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mia Monta BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mia Monta BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mia Monta BVBA
Products information Mia Monta BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06612365722
Ondernemingsnummer: 8478668212
Hoofdstad (capital): 409,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 244,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Bridal gowns; Bridal veils; Brides' shoes; Carrier bags; Designing of packaging; Evening gowns and cocktail dresses; Fleece pouches and bags; Garment bags; Garment bags; Gift wrap paper; Ladies' trousers suits, suits, jackets, skirts, and trousers; Non-woven packaging products; Packagings; Trade fair carrier bags

Product categorie (product category): Bags And Carrying Bags Of Fleece

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mia Monta BVBA
(Get full report from official database of BE for Mia Monta BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mia Monta BVBA
Addition kinds of activities for Mia Monta BVBA

12419900. Steenkoolmijndiensten, nv | Coal mining services, nec
25420201. Bar armaturen, behalve hout | Bar fixtures, except wood
32920400. Asbestvrije wrijvingsmaterialen | Asbestos friction materials
34129904. Spijkers, verzending: metaal | Pails, shipping: metal
36990402. Chimes, elektrisch | Chimes, electric
37130211. Stake, platform truck bodies | Stake, platform truck bodies
52510100. Gereedschap | Tools
64110101. Adviesdiensten, verzekering | Advisory services, insurance
81119903. Juridische hulpdienst | Legal aid service
94410404. Administratie van sociale en mannelijke programma's, lokale overheid | Administration of social and manpower programs, local government

Werken bij Mia Monta BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mia Monta BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mia Monta BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mia Monta BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpakker pakketten (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Verpakker Pakketten sta je in voor volgende taken: Het maken van pakketten aan lange tafels Sorteren van materiaal en in juiste dozen steken Opmaak van VK admin, zakken kantoormateriaal, en pakketten stembiljetten

  • Grondwerker M/V (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als grondwerker sta je in voor: het uitvoeren van grond- wegenis- en rioleringswerken; het assisteren van de kraanman; het lezen van een technisch plan; polyvalente taken.

  • houtbewerker op de werf in Meulebeke (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Meulebeke actief in de houtsector zijn wij op zoek naar : Een houtbewerker voor werf en koer Je taken zien er als volgt uit : latten en ontlatten van houten platen sorteren en verzagen van houten panelen op termijn kan je ingeschakeld worden als CNC operator (na interne opleiding)

  • Huishoudhulp/Poetshulp Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Oudenaarde– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

  • Huishoudhulp Waregem 15u (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend! Als huishoudhulp ondersteun je éénzelfde gezin in de huishoudelijke taken. Licht huishoudelijk werk, voorbereiden van de maaltijden, boodschappen en strijken dinsdagnamiddag, woensdagnamiddag en vrijdagnamiddag

  • Huishoudhulp met dienstencheques Regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ARIEL Thuisdiensten

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze klanten zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers die de klanten bijstaan in het huishouden wat betreft schoonmaken, wassen, strijken, enz. Dit is een zeer afwisselende job met veel verantwoordelijkheid en een flexibel in te plannen werkrooster.

  • Full-stack webdeveloper voor geografische software (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als full-stack developer sta je in voor het programmeren van software voor geografische doeleinden. Je beoordeelt de werkzaamheden aan de diverse luiken van de software. Je zorgt voor de vertaling naar de verschillende teamleden en houdt de voortgang in de gaten. Je zorgt ervoor dat de ontwikkeling van de software soepel verloopt.

  • technieker personenwagens (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DE GRANDE CARS

    Type: Vaste Job

    Ben jij de TECHNIEKER die het team van VOLVO-AUTOMOBILIA BRUGGE komt versterken ?

  • Digital Marketeer (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Vaste Job

    Als Digital Marketeer in dit gezond bedrijf kom je terecht in een uitdagende functie waarin je de volledige online marketing verder mag uitbouwen. Weet jij dus van aanpakken en heb je kaas gegeten van de marketing trends? Dan is dit de uitdaging die jij zoekt! Wat zijn jouw taken? - Je zet een ijzersterk communicatieplan op poten - Je optimaliseert de webshop en weet precies hoe voor extra traffic te zorgen - Je bouwt sociale media kanalen uit en zorgt dat deze steeds up-to-date blijven - Je lanceert een YouTube kanaal en zorgt voor leuke content - Je schrijft blogs over sport, health en lifestyle die onze bezoekers doen terugkomen - Je maakt en verstuurt mailings - Je overtuigt klanten om mooie reviews te schrijven - Nieuwe ideeën voor marketingacties? Altijd welkom!

  • JUNIOR PROJECTVOORBEREIDER / CALCULATOR (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Vanaf de start van je carrière bij onze klant, wordt je begeleid door een ervaren projectvoorbereider; Je bestudeert dossiers, lastenboeken en plannen in functie van de kostprijsberekening en werfvoorbereiding; Op basis van de gegevens die je verzameld hebt, zorg je voor een correcte kostprijsberekening van nieuwe projecten; Opmaak van offertes; Bedrijfsprofiel: Onze klant, een familiale bedrijvengroep, zorgt voor een volledig bouwconcept voor haar opdrachtgevers. Ter uitbreiding van de firma zijn ze op zoek naar een JUNIOR PROJECTVOORBEREIDER/CALCULATOR. Ben jij analytisch? Heb je een hogere bouwkundige opleiding genoten? Dan ben jij de collega waar wij naar op zoek zijn! Zend je CV en motivatie in via [email protected] .

  • BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE OPVANG

    Type: Werfreserve

    Je staat als kinderbegeleider in voor de buitenschoolse opvang van kinderen tussen 2,5 en 12 jaar. Je speelt met de kinderen, organiseert spelletjes en activiteiten. Daarnaast heb je ook de nodige aandacht voor verzorging, rust en hygiëne. Je werkt samen in een team. Je informeert de ouders over het verloop van de opvangdag.

Zoek naar antwoorden van Mia Monta BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Mia Monta BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mia Monta BVBA. Laat een reactie achter voor Mia Monta BVBA. Mia Monta BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mia Monta BVBA. Leave a respond for Mia Monta BVBA. Mia Monta BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mia Monta BVBA op de google maps. Adres en contacten Mia Monta BVBA
Location of Mia Monta BVBA on the google maps. Address and contacts of Mia Monta BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Mia Monta BVBA Mia Monta BVBA: VERHOEVEN | VARA COIFFURE | LE RONDEAU-NIVELLES SPRL | CHRISTIAN LETO | Jonathan

Other related companies as Mia Monta BVBA: VERHOEVEN | VARA COIFFURE | LE RONDEAU-NIVELLES SPRL | CHRISTIAN LETO | Jonathan

Mia Monta BVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mia Monta BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06612365722. Het bedrijf Mia Monta BVBA bevindt zich op het adres: Brakelstraat 79 9620 Zottegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 409,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 244,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bags And Carrying Bags Of Fleece. Lijst met producten zijn Bridal gowns; Bridal veils; Brides' shoes; Carrier bags; Designing of packaging; Evening gowns and cocktail dresses; Fleece pouches and bags; Garment bags; Garment bags; Gift wrap paper; Ladies' trousers suits, suits, jackets, skirts, and trousers; Non-woven packaging products; Packagings; Trade fair carrier bags.
De hoofdactiviteit van Mia Monta BVBA is Diversen Detailhandel, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mia Monta BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mia Monta BVBA, openstaande posities, locatie van Mia Monta BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Mia Monta BVBA is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mia Monta BVBA, company assigned to the tax number BE06612365722. The company Mia Monta BVBA is located at the address: Brakelstraat 79 9620 Zottegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 409,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 244,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bags And Carrying Bags Of Fleece. List of products are Bridal gowns; Bridal veils; Brides' shoes; Carrier bags; Designing of packaging; Evening gowns and cocktail dresses; Fleece pouches and bags; Garment bags; Garment bags; Gift wrap paper; Ladies' trousers suits, suits, jackets, skirts, and trousers; Non-woven packaging products; Packagings; Trade fair carrier bags.
The main activity of Mia Monta BVBA is Miscellaneous Retail, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Mia Monta BVBA is not available. You also can look at reviews of Mia Monta BVBA, open positions, location of Mia Monta BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mia Monta BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mia Monta BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mia Monta BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mia Monta BVBA, employees, financial statistics.