Pierson B

Contactgegevens Pierson B: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pierson B: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pierson B

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Quai de l'Ecluse 31B; 5300; Andenne, België

Telefoon (phone): 04 226 64 88; 085 84 34 41 (+32-04 226 64 88; 085 84 34 41) 04 226 64 88; 085 84 34 41 (+32-04 226 64 88; 085 84 34 41)

Fax (fax): 085 84 34 41 (+32-085 84 34 41) 085 84 34 41 (+32-085 84 34 41)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pierson B: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pierson B"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pierson B"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pierson B, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pierson B. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pierson B, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pierson B. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pierson B
Products information Pierson B

BTW identificatienummer (tax): BE03963836669
Ondernemingsnummer: 2469421386
Hoofdstad (capital): 284,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 511,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Pierson B zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pierson B
(Get full report from official database of BE for Pierson B)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pierson B
Addition kinds of activities for Pierson B

085101. Bosbeheer diensten | Forest management services
721904. Handwassers | Hand laundries
34690302. Architecturale panelen of delen, porselein geëmailleerd | Architectural panels or parts, porcelain enameled
41110201. Streetcar operatie | Streetcar operation
50630202. Kabelleiding | Cable conduit

Werken bij Pierson B: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pierson B: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pierson B. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pierson B. Looking for open vacancies in other companies

 • Industrieel Reiniger (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Reinigen van de verschillende industriële productieruimtes en meehelpen aan het proper houden van de productie-installaties om de orde en netheid in stand te houden en te bevorderen

 • HULP ELEKTRICIEN (M/V) (LEDEGEM)

  Regio: LEDEGEM

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Interpreten van elektrische schema's. Plaatsen van kabelgoten, trekken van kabels en aansluitingen. Installatie, onderhoud en depannage van verschillende industriële installaties. Respecteren van veiligheidsvoorschriften. Het volgen van het AREI.

 • Elektromechanicien - 2 ploegen (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: Q JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, gespecialiseerd in productie van openmond zakken met PE-film, zijn wij op zoek naar een elektromechanicien. Omschrijving: Je voert de geplande en dringende herstellingen uit Bij storing koppel je jouw PC aan het PLC systeem en ga je op zoek naar het probleem Het vervangen van frequentiesturingen Het instellen van de parameters van de drives Je informeert jouw verantwoordelijke m.b.t. kritieke punten en dringend uit te voeren herstellen Samen met jou verantwoordelijke zorg je voor een goede planning, documentatie en analyse van de herstellingen Je staat in voor orde en netheid in het atelier Je formuleert waar mogelijk voorstellen tot verbetering Bijstaan en helpen bij de uitvoering van grote projecten in samenspraak met de verantwoordelijke

 • chauffeur CE (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als chauffeur zal je volgende taken hebben: 30% rijden naar de verschillende bouwwerven met alle bouwmaterialen. 70% meehelpen in het atelier om voorbereidende werken uit te voeren of helpen op montage. Het is de bedoeling naarmate van tijd dat dit terug 100% vervoer wordt.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Kortenberg (KORTENBERG)

  Regio: KORTENBERG

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Poetshulp Wezemaal (WEZEMAAL)

  Regio: WEZEMAAL

  Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • HUISHOUDHULP VOOR MELLE - MERELBEKE (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Melle, Merelbeke.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Erpe-Mere deze week reeds starten-Solliciteer via SMS!!! (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: EASY LIFE AALST

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ellen is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Sint-Gillis-Waas/De Klinge (DE KLINGE)

  Regio: DE KLINGE

  Bedrijf: FIX & CLEAN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Fix & Clean staat u in voor de algemene schoonmaak van particuliere woningen in uw eigen regio. U heeft een gevarieerd takenpakket, soms vraagt de klant bijvoorbeeld ook om te strijken. Uw werkplaats is steeds bij klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Bij Fix & Clean dragen wij onze medewerkers een warm hart toe! Wij maken een uurrooster op maat, waarbij we in de mate van het mogelijke, rekening houden met uw gezinssituatie. U heeft u de vrije keuze voor een deeltijdse of een voltijdse betrekking. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij zoeken betrouwbare mensen die deze job met plezier en trots uitvoeren, met zin voor verantwoordelijkheid en respect naar de klanten toe. Ben jij de enthousiaste en gemotiveerde kandidaat die wij zoeken? Stuur dan snel jouw CV naar [email protected]

 • Medewerker Klantendienst (student) (AVERBODE)

  Regio: AVERBODE

  Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

  Type: Studentenjob

  Jij bent het aanspreekpunt voor de klanten: -je noteert de bestellingen van de klanten (telefoon, fax, mail of website) en geeft deze in in het order management systeem. -je assisteert de klanten bij eventuele vragen. -je voert diverse administratieve taken uit. -je behandelt de klachten van klanten.

 • Bijlesgever chemie (RILLAAR)

  Regio: RILLAAR

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • pilates instructeur (HEFFEN)

  Regio: HEFFEN

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde pilates instructeur. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van Pierson B in sociale netwerken
Look for responds of Pierson B in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pierson B. Laat een reactie achter voor Pierson B. Pierson B bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pierson B. Leave a respond for Pierson B. Pierson B on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pierson B op de google maps. Adres en contacten Pierson B
Location of Pierson B on the google maps. Address and contacts of Pierson B

Andere gerelateerde bedrijven als come Pierson B Pierson B: FLG.A. WATERLOO 28 SA | PECOTEX | Soprest SA | Goderniaux A | Vandenberghe Philippe

Other related companies as Pierson B: FLG.A. WATERLOO 28 SA | PECOTEX | Soprest SA | Goderniaux A | Vandenberghe Philippe

Pierson B is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pierson B, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03963836669. Het bedrijf Pierson B bevindt zich op het adres: Quai de l'Ecluse 31B; 5300; Andenne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 284,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 511,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in Pierson B zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pierson B is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pierson B is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pierson B, openstaande posities, locatie van Pierson B op de kaart.

Pierson B is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pierson B, company assigned to the tax number BE03963836669. The company Pierson B is located at the address: Quai de l'Ecluse 31B; 5300; Andenne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 284,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 511,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Removals. Products created in Pierson B were not found.
The main activity of Pierson B is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Pierson B is not available. You also can look at reviews of Pierson B, open positions, location of Pierson B on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pierson B, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pierson B, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pierson B, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pierson B, employees, financial statistics.