PIERSON B ET Fils

Contactgegevens PIERSON B ET Fils: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIERSON B ET Fils: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIERSON B ET Fils

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée Moncheur 26; 5300; Andenne, België

Telefoon (phone): 085 84 34 41 (+32-085 84 34 41) 085 84 34 41 (+32-085 84 34 41)

Fax (fax): 085 84 34 41 (+32-085 84 34 41) 085 84 34 41 (+32-085 84 34 41)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIERSON B ET Fils: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIERSON B ET Fils"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIERSON B ET Fils"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIERSON B ET Fils, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIERSON B ET Fils. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIERSON B ET Fils, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIERSON B ET Fils. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIERSON B ET Fils
Products information PIERSON B ET Fils

BTW identificatienummer (tax): BE06637359619
Ondernemingsnummer: 2635864257
Hoofdstad (capital): 730,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 514,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Furniture - Storage

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIERSON B ET Fils
(Get full report from official database of BE for PIERSON B ET Fils)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIERSON B ET Fils
Addition kinds of activities for PIERSON B ET Fils

371100. Motorvoertuigen en auto's | Motor vehicles and car bodies
611102. Wederzijdse vereniging kredietbureaus | Mutual association credit agencies
01610402. Bok Choy boerderij | Bok choy farm
22990201. Akoestische velden | Acoustic felts
50120100. Automobielmakelaars | Automotive brokers
54990205. Water: gedestilleerde minerale of lente | Water: distilled mineral or spring
58120307. Fastfood restaurant, ketting | Fast-food restaurant, chain
73239900. Kredietrapporteringsdiensten, niet inbegrepen | Credit reporting services, nec

Werken bij PIERSON B ET Fils: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIERSON B ET Fils: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIERSON B ET Fils. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIERSON B ET Fils. Looking for open vacancies in other companies

 • Hulpkok - Mooie uren!!! (LOVENDEGEM)

  Regio: LOVENDEGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een brasserie in Lovendegem zijn wij op zoek naar een (hulp)kok. Mooie uurregeling!

 • Werkvoorbereider/offertemaker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een werkvoorbereider/offertemaker. Je staat in voor de werkvoorbereiding, maakt offertes op (voor verspaningswerken en walsen) en staat de klanten telefonisch te woord.

 • Ervaren Bediende Logistiek regio Oostende M/V (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Start People Oostende

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is wereldwijd marktleider is in het ontwerpen en vervaardigen van hoogtechnisch vuurvast keramisch materiaal voor diverse industriële productieprocessen (zoals o.a. staal, glas… enz). De vestiging in Oostende is een productie-eenheid voor gespecialiseerde keramische materialen voor de staalindustrie met een personeelsbezetting van +/- 100 werknemers en een omzet van 25 miljoen euro. Om de verdere groei te verzekeren zijn we dringend op zoek naar een ervaren Bediende Logistiek m/v. Taken: In ons bedrijf word je tewerkgesteld op de afdeling Shipping. Daar sta je in voor het coördineren en controleren van de logistieke activiteiten bij ontvangst, verzending en levering. Je vult transport- en douanedocumenten in, je rijdt met de hef- en reachtruck om de goederen te halen of te brengen. Je garandeert een correcte registratie in ons systeem.

 • Machine operator | 2 Ploegen | Overpelt | Sector: Metaal (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb je ervaring als operator in de metaalsector en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zoeken voor de regio Overpelt een machineoperator in 2 ploegen. Als operator ben je verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van de machines. Je verzorgt de kwaliteitscontrole en lost zelfstandig kleine storingen op. Je assisteert de onderhoudstechnicus en controleert de algemene toestand van de machine.

 • Productie Supervisor (m/v) (2 ploegen) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in de regio van Aalst zijn wij op zoek naar een productie supervisor (m/v) die in twee ploegen wilt werken. Samen met uw team van stellers en operatoren van metaalpersmachines zorgt u voor het goede verloop van het productiegebeuren. Hierbij combineert u technische, menselijke en organisatorische aspecten. U superviseert de werkverdeling, zorgt voor begeleiding en opleiding en waakt over het rendement van de productie en over de kwaliteit van onze producten. U bent verantwoordelijk voor het opmaken, opvolgen en bijsturen van de planning voor de metaalafdeling.. U staat garant voor de leverbetrouwbaarheid naar onze klanten toe. U houdt daarbij rekening met de beschikbare grondstoffen, personeel, machinecapaciteiten en gereedschappen.

 • Monteerders (tijdelijke opdracht met opstart oktober) (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: ASAP AALST

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt zelfstandig & in teamverband op een werkpost waar een aantal opeenvolgende fijne montagehandelingen moeten gebeuren

 • Medewerker Personeelsdienst (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze partner zijn wij op zoek naar een HR-medewerker werving en selectie. Onze klant is actief in het detacheren van techniekers bij verschillende bedrijven in verschillende sectoren ter ondersteuning van hun technische dienst Je maakt deel uit van de personeelsafdeling en gaat actief op zoek naar technisch talent in regio Oost- en West-Vlaanderen Je plant afspraken en en screent de kandidaten. Je houdt hier niet enkel rekening met de technische kennis van de kandidaat maar o.a ook met de specifieke ambities en motivatie van de kandidaat. Je zorgt voor een vlotte opstart van nieuwe kandidaten in functie van de planning en nieuwe projecten. Je zorgt er ook voor dat nieuwe kandidaten zich welkom voelen. Je werkt hiervoor nauw samen met jouw collega's van de HR-afdeling en Regio Managers Je draagt actief bij tot het verbeteren van de wervingsresultaten. Je brengt nieuwe ideeën aan, analyseert en evalueert bestaande processen.  Ook maak je advertenties op, zoekt kandidaten, zoekt naar interessante jobbeurzen en bent hierop aanwezig, werkt samen met de marketingafdeling om nieuwe acties te bedenken om kandidaten aan te trekken,... Je staat in voor het beheer van de gegevens van de kandidaten en bent op de hoogte van het stadium waarin ze zich bevinden in het selectieproces Je bouwt relaties op met lokale aanwervingskanalen en onderhoudt er goede contacten mee Je zoekt mee naar de juiste partners om mee samen te werken en onderhandelt over de samenwerkingsakkoorden. Nadien maak je transparante afspraken. Je volgt deze op en komt uiteraard ook jouw beloftes na Het doel van doel van deze job is dat je zorgt voor een vlotte instroom van techniekers die je laat opstarten voor verschillende projecten

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Knokke-Heist 16u of 20u/week (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 1 gastgezin wonende in Knokke-Heist (Zoute). Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Kampenhout (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • IT-Manager (m/v) (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: SITRA

  Type: Vaste Job

  Als IT-manager sta je, samen met jouw team, in voor het onderhouden en optimaliseren van het informaticasysteem op een efficiënte manier. Je staat bovendien in nauw contact met de directie en zal met de afdeling IT een belangrijke schakel zijn in de verdere groei van ons bedrijf. Je draagt bij tot de ontwikkeling, invoering , toepassing en evaluatie van nieuwe systemen. Hierbij geef je advies over elke te nemen investering en blijf je zelf ook uitkijken naar nieuwe technologieën. Je bent hierbij bereid om jezelf voortdurend bij te scholen alsook de werknemers. Tot slot geef je leiding aan een team van 4 IT-medewerkers en rapporteer je aan de COO.

 • kinesitherapeut specialisatie kinderen (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: KINDERPRAKTIJK DE BLOKKENDOOS

  Type: Zelfstandige activiteit

  In onze zelfstandige multidisciplinaire groepspraktijk begeleiden wij kinderen tussen 0 en 18 jaar met psychomotorische problemen (fijne en grove motoriek, schrijfmotoriek, ruimtelijke vaardigheden, lateralisatie, rekenen,etc) , leer- en ontwikkelingsachterstand, neuromotorische stoornissen en kinderen met specifieke (leer)stoornissen zoals dyspraxie, dyslexie, dyscalculie, dysorthografie, AD(H)D, ASS,etc. Daarnaast wordt ook ademhalingskinesitherapie aan baby’s en kinderen gegeven. Ook baby's worden er behandeld in onze praktijk. Het team bestaat uit 3 kinderkinesisten en 1 logopedist. Wij zijn op zoek naar een pediatrisch - psychomotorisch therapeut / kinesist om de agenda van een collega die definitief naar het buitenland vertrekt, over te nemen. Het gaat voornamelijk over naschoolse uren, en soms al in de namiddag (baby's en kleuters). Bij voorkeur een specialisatie psychomotoriek/Bobath/Kritische Ontwikkelingsbegeleiding volgens Hendrickx/ ... gevolgd of de afstudeerrichting pediatrie.

 • Bewakingsagent (Provincie Oost-Vlaanderen)

  Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

  Bedrijf: OBSIN

  Type: Werfreserve

  OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

Zoek naar antwoorden van PIERSON B ET Fils in sociale netwerken
Look for responds of PIERSON B ET Fils in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIERSON B ET Fils. Laat een reactie achter voor PIERSON B ET Fils. PIERSON B ET Fils bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIERSON B ET Fils. Leave a respond for PIERSON B ET Fils. PIERSON B ET Fils on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIERSON B ET Fils op de google maps. Adres en contacten PIERSON B ET Fils
Location of PIERSON B ET Fils on the google maps. Address and contacts of PIERSON B ET Fils

Andere gerelateerde bedrijven als come PIERSON B ET Fils PIERSON B ET Fils: GAUQUIE | L. STOOPS | Doudelet D | OCMW-KINDEROPVANGCENTRUM | 1A Conseil

Other related companies as PIERSON B ET Fils: GAUQUIE | L. STOOPS | Doudelet D | OCMW-KINDEROPVANGCENTRUM | 1A Conseil

PIERSON B ET Fils is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIERSON B ET Fils, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06637359619. Het bedrijf PIERSON B ET Fils bevindt zich op het adres: Chaussée Moncheur 26; 5300; Andenne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 730,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 514,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Furniture - Storage.
De hoofdactiviteit van PIERSON B ET Fils is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIERSON B ET Fils is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIERSON B ET Fils, openstaande posities, locatie van PIERSON B ET Fils op de kaart.

PIERSON B ET Fils is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIERSON B ET Fils, company assigned to the tax number BE06637359619. The company PIERSON B ET Fils is located at the address: Chaussée Moncheur 26; 5300; Andenne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 730,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 514,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Removals. List of products are Furniture - Storage.
The main activity of PIERSON B ET Fils is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PIERSON B ET Fils is not available. You also can look at reviews of PIERSON B ET Fils, open positions, location of PIERSON B ET Fils on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIERSON B ET Fils, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIERSON B ET Fils, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIERSON B ET Fils, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIERSON B ET Fils, employees, financial statistics.