OCMW-KINDEROPVANGCENTRUM

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • OCMW-KINDEROPVANGCENTRUM
Private companiesNondepository Credit Institutions • OCMW-KINDEROPVANGCENTRUM

Contactgegevens OCMW-KINDEROPVANGCENTRUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OCMW-KINDEROPVANGCENTRUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

OCMW-KINDEROPVANGCENTRUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKSTRAAT 17; 2970; SCHILDE, België

Telefoon (phone): 36588018 (+32-36588018) 36588018 (+32-36588018)

Fax (fax): +32 (59) 165-73-63 +32 (59) 165-73-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OCMW-KINDEROPVANGCENTRUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OCMW-KINDEROPVANGCENTRUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OCMW-KINDEROPVANGCENTRUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OCMW-KINDEROPVANGCENTRUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OCMW-KINDEROPVANGCENTRUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OCMW-KINDEROPVANGCENTRUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OCMW-KINDEROPVANGCENTRUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OCMW-KINDEROPVANGCENTRUM
Products information OCMW-KINDEROPVANGCENTRUM

BTW identificatienummer (tax): BE04232727050
Ondernemingsnummer: 6072662353
Hoofdstad (capital): 743,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 398,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Type de Garderie: Gardes d'Enfants Priv茅es, Cr猫ches.

Product categorie (product category): Cr猫ches and garderies d'enfants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OCMW-KINDEROPVANGCENTRUM
(Get full report from official database of BE for OCMW-KINDEROPVANGCENTRUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor OCMW-KINDEROPVANGCENTRUM
Addition kinds of activities for OCMW-KINDEROPVANGCENTRUM

229905. Jute en vlas textielproducten | Jute and flax textile products
23219901. Flanel shirts, behalve werk: mannen, jongeren en jongens | Flannel shirts, except work: men's, youths', and boys'
34310104. Zinkjes: gelakt ijzer, gietijzer, of geperst metaal | Sinks: enameled iron, cast iron, or pressed metal
50120400. Gemotoriseerde cycli | Motorized cycles
96410402. Regulering van de landbouwmarketing, overheidsregering | Regulation of agricultural marketing, state government

Werken bij OCMW-KINDEROPVANGCENTRUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OCMW-KINDEROPVANGCENTRUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OCMW-KINDEROPVANGCENTRUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OCMW-KINDEROPVANGCENTRUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek supervisor (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Temse zijn wij op zoek naar een logistiek supervisor. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de personeelsplanning. Je stuurt het team proactief en onthaalt nieuwe medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor de goederenontvangst en het voorraadbeheer. Je zorgt er voor dat de levering bij klanten steeds volt en correct verloopt.

  • IT medewerker (netwerk - serverbeheer, hardware) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als IT Generalist ben je o.a. verantwoordelijk voor de volgende taken: Je bent het enige aanspreekpunt voor het personeel voor ICT-vragen en problemen (support voor computer, printer, database, telefooncentrale, smartphone, …): Je beheert het ticketsysteem en je bepaalt de prioriteit. Je lost de IT-problemen tijdig en volledig op. Indien nodig, doe je beroep op een externe IT-partner en/of jouw collega IT-specialisten in de regio. Bij indiensttreding van een nieuwe collega zorg je voor alle nodige ICT-tools voor een vlotte opstart (nieuwe computer gebruiksklaar maken, user account aanmaken, Je zorgt voor een vlot netwerk. Je beheert de server, zorgt voor voldoende netwerkpoorten, neemt back-ups van de server, … Je zorgt ervoor dat de gebruikers/collega’s voldoende opgeleid zijn om vlot te werken met de computer en diverse software pakketten. Je bereidt het lokale IT-budget voor. Je maakt tevens deel uit van het regionale (UK, Ireland, Belgium, Netherlands & Luxemburg) IT-support team Wanneer nodig geef je Presales ondersteuning aan partners van dormakaba voor interfaces tussen tijdsregistratiesystemen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Waregem - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst! Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis; schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sint-Kruis-Winkel (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Stekene – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Aalter - voltijds / deeltijds (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Aalter zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • DRINGEND!! Poetsvrouw of poetsman - REGIO WETTEREN (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Maaltijdcheques Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • HUISHOUDHULP HULSHOUT (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Hulshout en Itegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • jobstudent calculator (EIGENBILZEN)

    Regio: EIGENBILZEN

    Bedrijf: URTALENT

    Type: Studentenjob

    Je bent een laatstejaars student bachelor bouw Je bent 1 à 2 dagen per week beschikbaar Je wilt aan de slag als calculator na je studies Je werkt nauwkeurig

  • Studierelevante bijbaan customer service - Wielsbeke - min 1.5 dagen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag ervaring opdoen als student in een internationale firma? Wil je meedraaien op de "after sales" afdeling? Ben je beschikbaar om minimum 1.5 dagen per week te werken? Randstad Young Talents heeft de ideale job voor jou. Je komt terecht in een bedrijf in Wielsbeke waar je een tweetal dagen meedraait op de afdeling. Je staat in voor volgende taken: registratie van klachten mails behandelen allerhande administratie

  • Meetings and Events Consultant (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • WERKMAN E1-E3 (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Gemeentebestuur KOKSIJDE

    Type: Werfreserve

    Als werkman sta je in voor het onderhoud van het openbaar domein in de diverse technische uitvoerende diensten van het gemeentebestuur. Voor de volledige functiebeschrijving en meer info zie infobrochure op site van Gemeente Koksijde.

Zoek naar antwoorden van OCMW-KINDEROPVANGCENTRUM in sociale netwerken
Look for responds of OCMW-KINDEROPVANGCENTRUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor OCMW-KINDEROPVANGCENTRUM. Laat een reactie achter voor OCMW-KINDEROPVANGCENTRUM. OCMW-KINDEROPVANGCENTRUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OCMW-KINDEROPVANGCENTRUM. Leave a respond for OCMW-KINDEROPVANGCENTRUM. OCMW-KINDEROPVANGCENTRUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OCMW-KINDEROPVANGCENTRUM op de google maps. Adres en contacten OCMW-KINDEROPVANGCENTRUM
Location of OCMW-KINDEROPVANGCENTRUM on the google maps. Address and contacts of OCMW-KINDEROPVANGCENTRUM

Andere gerelateerde bedrijven als come OCMW-KINDEROPVANGCENTRUM OCMW-KINDEROPVANGCENTRUM: COIFFURE VALةRIE | KENSEI KARATECLUB | Detilleux J-M | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | DANEELS EDWARD

Other related companies as OCMW-KINDEROPVANGCENTRUM: COIFFURE VALةRIE | KENSEI KARATECLUB | Detilleux J-M | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | DANEELS EDWARD

OCMW-KINDEROPVANGCENTRUM is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OCMW-KINDEROPVANGCENTRUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04232727050. Het bedrijf OCMW-KINDEROPVANGCENTRUM bevindt zich op het adres: KERKSTRAAT 17; 2970; SCHILDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 743,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 398,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Cr猫ches and garderies d'enfants. Lijst met producten zijn Type de Garderie: Gardes d'Enfants Priv茅es, Cr猫ches..
De hoofdactiviteit van OCMW-KINDEROPVANGCENTRUM is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OCMW-KINDEROPVANGCENTRUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OCMW-KINDEROPVANGCENTRUM, openstaande posities, locatie van OCMW-KINDEROPVANGCENTRUM op de kaart.

OCMW-KINDEROPVANGCENTRUM is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is OCMW-KINDEROPVANGCENTRUM, company assigned to the tax number BE04232727050. The company OCMW-KINDEROPVANGCENTRUM is located at the address: KERKSTRAAT 17; 2970; SCHILDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 743,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 398,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Cr猫ches and garderies d'enfants. List of products are Type de Garderie: Gardes d'Enfants Priv茅es, Cr猫ches..
The main activity of OCMW-KINDEROPVANGCENTRUM is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of OCMW-KINDEROPVANGCENTRUM is not available. You also can look at reviews of OCMW-KINDEROPVANGCENTRUM, open positions, location of OCMW-KINDEROPVANGCENTRUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OCMW-KINDEROPVANGCENTRUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OCMW-KINDEROPVANGCENTRUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OCMW-KINDEROPVANGCENTRUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OCMW-KINDEROPVANGCENTRUM, employees, financial statistics.