Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken
Private companiesMotion Pictures • Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken

Contactgegevens Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Veldstraat 16 2520 Ranst, België

Telefoon (phone): +32 (3) 507-85-45 +32 (3) 507-85-45

Fax (fax): +32 (87) 226-18-76 +32 (87) 226-18-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken
Products information Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken

BTW identificatienummer (tax): BE04281616210
Ondernemingsnummer: 9182342529
Hoofdstad (capital): 254,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 160,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken
(Get full report from official database of BE for Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken
Addition kinds of activities for Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken

335100. Koper rollen en tekenen | Copper rolling and drawing
448299. Veerboten, nec | Ferries, nec
769927. Hobby en verzamelaars diensten | Hobby and collectors services
26210902. Asbestpapier | Asbestos paper
34890100. Kanonnen, houwers, mortieren en aanverwante apparatuur | Guns, howitzers, mortars, and related equipment
39530106. Sealpersen, notaris en hand | Seal presses, notary and hand
47850000. Inspectie en vaste voorzieningen | Inspection and fixed facilities
73790203. Online diensten technologie consultants | Online services technology consultants

Werken bij Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken. Looking for open vacancies in other companies

 • Toyota zoekt magazijnmedewerkers (Diest) (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar enthousisaste orderpickers voor een klant in Diest - Halen. Het is een groot distributiecentrum van auto onderdelen. Het bedrijf is een internationale speler, in de automotive sector met als grootste vestiging het distributiecentrum in Diest. In het bedrijf zijn verschillende afdelingen die kunnen gaan van kleine tot grote onderdelen. Voor de grote onderdelen is een hef- of reachtruck attest vereist. Als je voor deze functie in aanmerking wil komen, moet je een test afleggen op de computer. Als je hierop geslaagd bent, wordt er een kort interview afgelegd. Je wordt uitgenodigd bij het bedrijf voor een onthaaldag. Wanneer het bedrijf er een positief gevoel bij heeft, heb je de kans om onmiddellijk op te starten op een afdeling naar keuze. Takenpakket: - klaarmaken bestellingen - orderpicking - binnenkomende onderdelen - intern transport - stockeren van de binnengekomen onderdelen

 • Team coach Call agents (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ITZU JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Aansturen en begeleiden van outbound call agents

 • monteur/polierder m/v (LICHTERVELDE)

  Regio: LICHTERVELDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  kennis lassen cnc instellen mechanische vormingstechnieken automechanica is een pluspunt (indien achtergrond metaal basis kennis is dit ook voldoende) u kan fysiek werk aan u hebt ervaring in polieren frezen boren u kan zelfstandig en ordelijk werken u hebt inzicht naar oplossingen ..

 • Internal Sales employee (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jouw functie : Als Sales Assistant ben je een belangrijke schakel tussen de verkopers, de binnendienst en de klanten.   In een aanstekelijk team ben je verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve ondersteuning van de verkopers. Het begeleiden van aanvragen van klanten en verkopers, het uitwerken en valideren van offertes, het actief meewerken en opvolgen van verkoopkansen is wat er elke dag van jou verwacht wordt.   Samen met de aan jouw toegewezen verkopers heb je één gezamelijk doel: de beste oplossing aan bestaande en toekomstige klanten voorstellen en winnen. Jouw taken: Je begeleidt aanvragen van klanten en verkopers in het verkoopproces zoals specifieke behoeften van een klant, de juiste oplossing voor de klant bepalen, productconfiguratie, prijsberekening, offerte tot bestelbon klant Je bewerkt klantgegevens, klantafspraken, telefoongesprekken, agenda’s ... Opmaken, uitsturen en opvolgen van offertes naar klanten in samenspraak met verkopers en bijkomende correspondentie zijn één van jouw hoofdtaken. Je garandeert een goede samenwerking met de verkopers en bent een belangrijke interface naar andere afdelingen: product team, after sales team, verhuur/occasie team. Daarnaast zal je de verkopers commercieel ondersteunen bij telefonische en administratieve werkzaamheden. tevens hou je je bezog met het optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en werk je mee aan verbetertrajecten. Je ondersteunt promotieacties en organiseert product demo’s.

 • DTP-grafisch vormgever (LICHTERVELDE)

  Regio: LICHTERVELDE

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heeft Adobe CC geen geheimen voor jou en kan je vlot en efficiënt werken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!  Voor onze klant, regio Lichtervelde, zijn we op zoek naar een DTP-grafisch vormgever. Hierbij ben je vooral gericht op een vlotte en efficiënte voortgang van productie. Jij vormt namelijk de link tussen prepress en drukkerij. Binnen de (kwalitatief) vastgelegde normen maak en corrigeer je de aangeleverde bestanden tot drukklare bestanden.Hoe ziet jouw takenpakket eruit? het verwerken en corrigeren van digitale bestanden het onderhouden van de CTP-omgeving het controleren van eigen werk en het uitvoeren van de 4-ogen controle op het werk van directe collega's het naleven van instructies en vastgelegde proceduresHoe ziet jouw week eruit? Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag tijdens de dag.

 • Huishoudhelden regio Jabbeke gewenst! Snelle opstart mogelijk! (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio Groot-Jabbeke! We breiden graag uit in de regio Jabbeke en zoeken daarvoor een gemotiveerde superheld in het huishouden! Snelle opstart! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

 • Huishoudhulp regio Oedelem (OEDELEM)

  Regio: OEDELEM

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

 • Huishoudhulp Dienstencheques Oud-Heverlee (M/V) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Leuven

  Type: Dienstenchequebaan

  Momenteel zijn we op zoek naar huishoudelijke hulpen in het kader van de dienstencheques voor de regio Overijse - Leuven - Je staat in voor huishoudelijke taken bij mensen thuis; - Jouw taken kunnen zijn: poetsen, strijken, wassen, koken, kleine boodschappen doen; - Er wordt voor jou een rooster op maat gemaakt, rekening houdend met uren en dagen die voor jou passen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Lenaarts – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-LENAARTS)

  Regio: SINT-LENAARTS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Widooie - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Klantenadviseur - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Wil je graag werken bij een internationale speler binnen de banksector? Hou je van klantencontact? Dan is een job als klantenadviseur zeker iets voor jou! We zijn op zoek naar een klantenadviseur voor ons kantoor in Sint-Niklaas. Je ontwikkelt en beheert een klantenportefeuille op een proactieve manier, in samenwerking met het hele team en onder toezicht van de kantoordirecteur, en in overeenstemming met de doelstellingen en de strategie van de bank en de doelstellingen van het agentschap. Jouw taken zien er als volgt uit: Portefeuilles op een proactieve en autonome manier met de klanten beheren. De opvolging van het commerciële actieplan voor particuliere klanten waarborgen, en dit in samenwerking met de kantoordirecteur. Het commerciële actieplan omzetten in concrete acties, en de uitvoering, het verloop, de opvolging en de communicatie ervan waarborgen. Steeds een professionele houding hebben tegenover de klanten en prospecten die met de bank in contact treden, zowel per telefoon, per e-mail als face-to-face. Klantenbinding opbouwen door regelmatige proactieve contacten en een bepaald aantal afspraken per werkdag maken. Verkoopopportuniteiten bij klanten optimaliseren om de doelstellingen van het agentschap te overtreffen. Aan het rotatiesysteem voor het beheer van de kassa en de GAB deelnemen (indien verkooppunt met kassa en geen commerciële medewerker). De interne en externe referrals (klanten), de marketingcontacten en andere contacten (leads) actief gebruiken. Andere taken: specifieke taken uitvoeren om bij te dragen aan de goede werking van het agentschap en/of van de sector.

 • VERKOOPSTER (m/v) (KANNE)

  Regio: KANNE

  Bedrijf: SMETS

  Type: Flexijob

  Verkoopster (m/v) op zondag in een bakkerij. Klanten helpen, bestellingen opschrijven. Van 7.00 tot max 14.30. 2 zondagen werken 1 zondag vrij. Goed kunnen behelpen in het frans. Indien mogelijk flexi job, maar is geen vereisten.

Zoek naar antwoorden van Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken in sociale netwerken
Look for responds of Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken. Laat een reactie achter voor Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken. Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken. Leave a respond for Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken. Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken op de google maps. Adres en contacten Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken
Location of Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken on the google maps. Address and contacts of Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken

Andere gerelateerde bedrijven als come Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken: Vandevenne D | IMMO LISSENS | Lechantre J-J | Atelier Gigi | MARYLENE CARLY

Other related companies as Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken: Vandevenne D | IMMO LISSENS | Lechantre J-J | Atelier Gigi | MARYLENE CARLY

Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04281616210. Het bedrijf Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken bevindt zich op het adres: Veldstraat 16 2520 Ranst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 254,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 160,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken is Motion Pictures, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken, openstaande posities, locatie van Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken op de kaart.

Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken, company assigned to the tax number BE04281616210. The company Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken is located at the address: Veldstraat 16 2520 Ranst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 254,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 160,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Carpenters. Products created in Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken were not found.
The main activity of Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken is Motion Pictures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken is not available. You also can look at reviews of Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken, open positions, location of Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken, employees, financial statistics.