Vandevenne D

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Vandevenne D
Private companiesMotion Pictures • Vandevenne D

Contactgegevens Vandevenne D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vandevenne D: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vandevenne D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Processiestraat 44; 3583; Beringen (Paal), België

Telefoon (phone): 011 42 07 90 (+32-011 42 07 90) 011 42 07 90 (+32-011 42 07 90)

Fax (fax): +32 (15) 902-88-27 +32 (15) 902-88-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vandevenne D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vandevenne D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vandevenne D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vandevenne D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vandevenne D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vandevenne D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vandevenne D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vandevenne D
Products information Vandevenne D

BTW identificatienummer (tax): BE06391815185
Ondernemingsnummer: 1882751464
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 129,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Vandevenne D zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vandevenne D
(Get full report from official database of BE for Vandevenne D)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vandevenne D
Addition kinds of activities for Vandevenne D

478999. Transportdiensten, NIET, NIET | Transportation services, nec, nec
14990304. Gipsmijnbouw | Gypsum mining
17510100. Kabinet en afwerking van timmerwerk | Cabinet and finish carpentry
23429900. BH, gordels en geallieerde kledingstukken, nv | Bras, girdles, and allied garments, nec
34430109. Landbouwtanks, metalen plaat | Farm storage tanks, metal plate
35230403. Blowers, voedergewassen | Blowers, forage
35599914. Lampen maken machines, gloeiend | Lamp making machinery, incandescent
35779903. Decoders, computer randapparatuur | Decoders, computer peripheral equipment
59991101. Aquarium levert | Aquarium supplies
83999905. Gezondheids- en Welzijnsraad | Health and welfare council

Werken bij Vandevenne D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vandevenne D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vandevenne D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vandevenne D. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoopsmedewerker weekend, Boutersem (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: Synergie Leuven Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bakkerij in Boutersem zoeken we een verantwoordelijke winkelmedewerker die in het weekend beschikbaar is. Je zal instaan voor een vlotte bediening van de klanten, onderhoud en aanvullen van de winkeltoog en het bedienen van de kassa. Afhankelijk van de drukte zal je zaterdagnamiddag en/of zondagvoormiddag worden ingeschakeld.

 • Technisch magazijnier (KURINGEN)

  Regio: KURINGEN

  Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Kuringen, werkzaam in de glassector, zijn we op zoek naar een technisch magazijnier. Je bent verantwoordelijk voor een efficïent voorraadbeheer van de technische dienst, zowel op administratief als fysiek vlak. Dit houdt onder andere in: het beheer van stockartikelen, proactieve voorraadopvolging & up-to-date houden van het voorraadsysteem, bestellingen plaatsen & onder-houden van leverancierscontacten, organisatie van de goederenontvangsten en logistieke inrichting van het technisch magazijn. Ook spring je bij in de algemene klus- en onderhoudswerken. Je rapporteert aan de Manager Productie & Techniek.

 • Medewerker Money Market (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Axis

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je bent verantwoordelijk voor de uitstaande leningen en deposito's van Belgische klanten in de diamant sector en je volgt hiervan de looptijd en vervaldata op. - Met deze klanten sta je telefonisch in contact voor het aangaan van nieuwe deposito's en leningen alsook het mogelijks verlengen van deposito's en leningen op vervaldata. - Je voert hierbij de nodige controles uit betreffende toegestane krediet- en valuta limieten, tarifering etc. en je maakt telefonisch een offerte aan met de klant in lijn hiermee. - Je staat in voor het opvolgen van de correcte boeking van de lening. - Je bent het communicatiekanaal en het verbindingspunt tussen de klant, de relatiebeheerders, de Markets desk, de Funding desk en de Treasury administratie. - Je bent de verantwoordelijke voor de administratieve organisatie van de verschillende comités. Je draagt zorg voor de agenda en de opmaak van de notulen op vastgestelde tijdstippen. Je coördineert ook de opvolging en de actiepunten. - Je kan worden ingeschakeld in ad hoc specifieke krediet- en compliance gerelateerde projecten.

 • Gemotiveerde arbeider wegenbouw (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde handlanger wegenbouw.  Je komt terecht in een jonge, groeiende firma met een familiale werksfeer!  Je staat in voor volgende taken:  straten opbreken riolering leggen bestrating terugleggen funderingen plaatsen koffers maken klinkers leggen & borduren plaatsen De firma doet verkavelingen, parkings aanleggen, openbare aanbestedingen, .... 

 • HUISHOUDHULPEN regio HASSELT (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: GREENHOUSE HASSELT

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Jobstudent Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: PICK'S

  Type: Studentenjob

  Op de kerstmarkt van Brugge bemant u, gedurende ( een deel van ) de periode van 23 November tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bedienden komen ook zelfstandigen, flexijob en jobstudenten komen in aanmerking voor deze vacature.

 • Consultant Rekrutering & Selectie (EDINGEN)

  Regio: EDINGEN

  Bedrijf: VERPOUCKE CONSULTING

  Type: Vaste Job

  Na een grondige analyse van de klantenbehoeften en de functiebeschrijving van het gezochte profiel, ben je als Consultant verantwoordelijk voor het rekruteringsproces van A tot Z. Jouw verantwoordelijkheden zijn: Bij de opstart van een vacature, stel je een catchy advertentietekst op die de juiste kandidaten zal aantrekken. Via alle mogelijke kanalen en sociale media zoek je naar de juiste profielen en benader je deze op een actieve manier. Je screent potentiële kandidaten, voert interviews volgens de STAR-methodiek, redigeert rapporten, vraagt referenties na, … kortom: je doet er alles aan om de juiste kandidaten te selecteren. Het opbouwen van een goed contact met de klanten (veel van onze klanten zijn gerenommeerde bedrijven waar we reeds een jarenlange samenwerking hebben mee uitgebouwd). Als lid van het team Recruitment & Selection werk je hand in hand met je collega’s op een efficiënte en resultaatgerichte manier. Je werkt vanuit de uitvalsbasis in Edingen en rapporteert aan de teamleader R&S. Trefwoorden: Recruiter, HR, search, hunting, rekrutering en selectie, kanaal, sociale media, recruitment, human resources, werving en selectie, direct search, headhunting, headhunter, uitzendconsulent, uitzending, interim, ….

 • Productiemedewerker volcontinue systeem met topverdienste (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

  Type: Vaste Job

  Voor een familiaal multimediabedrijf kijken wij uit naar productiemedewerkers voor de afwerking en de rotatie. FUNCTIE: •Je maakt deel uit van het productieteam dat werkzaam is aan de offset rotatiepersen, verzamelhechters of de verpakkingsmachines. •Je maakt, mits een doorgedreven opleiding, kennis met de diverse aspecten van het druk –en afwerkingsprocédé. •Je verwerft gaandeweg de nodige kennis en ervaring die jou toelaten zelfstandig één of meerdere delen van de drukpersen of afwerkingsmachines te bedienen.

 • Stottertherapeut (HEFFEN)

  Regio: HEFFEN

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde stottertherapeut. Je werkt samen met sportcoach, yoga therapeut, pedicure, psyholoog, loopbaancoach, studiecoach, kinesist, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

 • Freelance projectverpleegkundige kritieke diensten (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende ziekenhuizen op kritieke diensten. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren. Vraag je je af hoe dit precies in zijn werk gaat? Neem zeker contact op met ons op het nummer 09/241.58.73

 • Bedrijventerreinmanager (HAASRODE)

  Regio: HAASRODE

  Bedrijf: C-VALLEY LEUVEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  ·Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle aanwezige bedrijven, op het researchpark Haasrode en de ambachtenzone, en derde partijen (zoals stad Leuven, omliggende gemeentes van Haasrode, Interleuven, POM, VOKA, …). ·Je voelt de noden van de aanwezige bedrijven aan en weet hier op een gestructureerde manier op in te spelen. ·Je bent verantwoordelijk voor het werven van nieuwe leden en je onderhoudt de relatie met bestaande leden. ·Als bedrijventerreinmanager groepeer en coördineer je gezamenlijke actieplannen voor de diverse bedrijven op het bedrijventerrein, dit in samenspraak met de voorzitter en de trekkers van de werkgroepen. ·Als bedrijventerreinmanager organiseer je een aantal events op jaarbasis, dit rond een bepaald topic of als zuiver netwerkevent. ·Je stelt jaarlijkse actieplannen op in samenspraak met de werkgroepen en stelt deze ter goedkeuring voor aan de raad van bestuur en algemene vergadering van C-Valley Leuven. ·Je deelt je expertise met de stakeholders van C-Valley Leuven, je werkt als echte teamplayer actief samen in de werkgroepen en denkt creatief mee om de gemeenschappelijke projecten tot een goed einde te brengen. Je ondersteunt hierbij de trekkers van de werkgroepen.

 • Taaltrainer Frans (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Eurospeak biedt specifieke taaltrainingen op maat. De hoofddoelgroep bestaat vooral uit bedrijven, organisaties en professionelen, maar ook studenten en particulieren kunnen bij ons terecht. De opleidingen zijn praktijkgericht en op maat.*******Taken: Taaltrainer Frans voor individuele opleidingen of in kleine groepjes. Doelgroep: expats of kinderen van expats. In de ruime regio van Brussel.

Zoek naar antwoorden van Vandevenne D in sociale netwerken
Look for responds of Vandevenne D in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vandevenne D. Laat een reactie achter voor Vandevenne D. Vandevenne D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vandevenne D. Leave a respond for Vandevenne D. Vandevenne D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vandevenne D op de google maps. Adres en contacten Vandevenne D
Location of Vandevenne D on the google maps. Address and contacts of Vandevenne D

Andere gerelateerde bedrijven als come Vandevenne D Vandevenne D: Espero | Lion A-L | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | Gr茅ganne (Le) | De Kleine Melker

Other related companies as Vandevenne D: Espero | Lion A-L | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | Gr茅ganne (Le) | De Kleine Melker

Vandevenne D is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vandevenne D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06391815185. Het bedrijf Vandevenne D bevindt zich op het adres: Processiestraat 44; 3583; Beringen (Paal). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 129,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in Vandevenne D zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vandevenne D is Motion Pictures, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vandevenne D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vandevenne D, openstaande posities, locatie van Vandevenne D op de kaart.

Vandevenne D is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vandevenne D, company assigned to the tax number BE06391815185. The company Vandevenne D is located at the address: Processiestraat 44; 3583; Beringen (Paal). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 129,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rubbish removal. Products created in Vandevenne D were not found.
The main activity of Vandevenne D is Motion Pictures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Vandevenne D is not available. You also can look at reviews of Vandevenne D, open positions, location of Vandevenne D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vandevenne D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vandevenne D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vandevenne D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vandevenne D, employees, financial statistics.