PIERRE MANAGEMENT CONSULTING

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • PIERRE MANAGEMENT CONSULTING
Private companiesMetal Mining • PIERRE MANAGEMENT CONSULTING

Contactgegevens PIERRE MANAGEMENT CONSULTING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIERRE MANAGEMENT CONSULTING: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIERRE MANAGEMENT CONSULTING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Nivelles 208; 1440; Braine-le-Ch?teau, België

Telefoon (phone): 02 705 35 35 (+32-02 705 35 35) 02 705 35 35 (+32-02 705 35 35)

Fax (fax): 02 705 15 45 (+32-02 705 15 45) 02 705 15 45 (+32-02 705 15 45)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIERRE MANAGEMENT CONSULTING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIERRE MANAGEMENT CONSULTING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIERRE MANAGEMENT CONSULTING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIERRE MANAGEMENT CONSULTING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIERRE MANAGEMENT CONSULTING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIERRE MANAGEMENT CONSULTING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIERRE MANAGEMENT CONSULTING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIERRE MANAGEMENT CONSULTING
Products information PIERRE MANAGEMENT CONSULTING

BTW identificatienummer (tax): BE07155914306
Ondernemingsnummer: 3259887695
Hoofdstad (capital): 293,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 697,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in PIERRE MANAGEMENT CONSULTING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIERRE MANAGEMENT CONSULTING
(Get full report from official database of BE for PIERRE MANAGEMENT CONSULTING)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIERRE MANAGEMENT CONSULTING
Addition kinds of activities for PIERRE MANAGEMENT CONSULTING

344305. Plaatwerk voor de nucleaire industrie | Plate work for the nuclear industry
07230404. Fruit gradering diensten | Fruit grading services
16290111. Pier constructie | Pier construction
25310202. Communie tafels, hout | Communion tables, wood
35420301. Die-casting machines | Die casting machines
38450204. Diathermieapparatuur, electromedical | Diathermy apparatus, electromedical
39110202. Sigaren aanstekers, edelmetaal | Cigar lighters, precious metal
51360101. Caps, mannen en jongens ' | Caps, men's and boys'
73230000. Kredietrapporteringsdiensten | Credit reporting services

Werken bij PIERRE MANAGEMENT CONSULTING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIERRE MANAGEMENT CONSULTING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIERRE MANAGEMENT CONSULTING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIERRE MANAGEMENT CONSULTING. Looking for open vacancies in other companies

 • Receptionist / Dossierbeheerder schadeherstel Carglass® Carrosserie Elsene (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: Start People Inhouse Carglass - Hasselt

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In 2017 werd Carglass® voor de vijfde keer uitgeroepen tot Best Workplace: een werkplek die je volop kansen geeft om te groeien in je job en als persoon. Als Receptionist / Dossierbeheerder schadeherstel sta je in voor het verzorgen van de afhandeling van een schadeherstelling m.b.t. de klant/bestuurder alsook voor het verrichten van diverse administratieve werkzaamheden, de bediening van de telefoon en het ontvangen van bezoekers. Je rapporteert in deze rol aan de vestigingsmanager van het Carglass Carrosserie filiaal. Jouw taken in hoofdlijn zijn receptiewerkzaamheden : Bedienen van de telefoon. Ontvangen van bezoekers (klanten) en deze doorverwijzen naar de desbetreffende medewerkers. Fungeren als eerste aanspreekpunt voor de klanten. Desgevallend meegaan met de klant naar zijn voertuig om de schade op te nemen en er foto’s van te nemen. Zich houden aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften, de werkplek op orde houden en ervoor zorgen dat deze een representatieve aanblik biedt. Werk aannemen en afspraken maken over de uitvoering en de planning met de vestigingsmanager. Vervaardigen van werkorders. Afspraken bijhouden. Regelen van vervangend vervoer voor de klanten. Navraag doen m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon. Zorg dragen voor een deel van de administratieve afhandeling van de schadeherstelling en verzorgen van huurcontract voor vervangend vervoer. Verzorgen van de aflevering van het gerepareerde voertuig aan de klant (bestuurder). Klanten telefonisch op de hoogte brengen van bijzonderheden m.b.t. hun dossier. De vestigingsmanager op de hoogte stellen van eventuele problemen.

 • PRODUCTIEMEDEWERKER TEXTIELSECTOR - VASTE NACHT M/V (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf actief in de textielsector, zijn wij op zoek naar gemotiveerde bobijnopzetters.

 • Waveplanner I Dagdienst of ploegen I Willebroek (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Synergie Boom Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant, die gespecialiseerd is in de distributie van voedingsmiddelen aan o.a. supermarktketens en groothandels, is momenteel op zoek naar een waveplanner voor hun afdeling Operations. Deze afdeling staat in voor de afhandeling van de gehele logistieke operatie binnen de warehouses. Je bent als waveplanner verantwoordelijk voor: Het plannen van de interne logistiek, het indelen van mensen en middelen op locaties in het operationele proces, het signaleren van onder- of overbezetting (+ melden aan leidinggevende). Nagaan of de operationele planning gerealiseerd wordt: hierbij eventueel oplossingen zoeken bij operationele problemen, planningen aanpassen, rapporteren aan leidinggegvende, adequate overdracht van belangrijke informatie garanderen bij ploegwissel. Mogelijke verbeteringen in de procesvoering signaleren, verbetervoorstellen doen en nagaan of procesverbeteringen het gewenste effect hebben. Coördinatie van dagelijkse werkzaamheden en fungeren als eerste aanspreekpunt voor de medewerkers. Erop toezien dat de wettelijke- en bedrijfsverplichtingen nageleefd worden.

 • Huishoudhulp Oostkamp M/V (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • Jobstudent administratie (MOLLEM)

  Regio: MOLLEM

  Bedrijf: Agilitas Asse

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent help je mee met het opnemen en invoeren van de bestellingen: Je behandelt inkomende bestellingen per telefoon en mail. Je noteert de bestellingen in het SAP-systeem. Bedrijfsprofiel: bestellingen invoeren in SAP

 • C# Ontwikkelaar (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: Foreach

  Type: Vaste Job

  Als C# ontwikkelaar maak je deel uit van ons SCRUM-team dat instaat voor de ontwikkeling, doorontwikkeling en support van onze C# projecten. Dit team werkt intensief samen met onze Project Owners en onze klanten. Je kan terugvallen op de uitgebreide ervaring van Foreach met het uitvoeren van grote webprojecten volgens agile methodologieën. Je belangrijkste verantwoordelijkheid bestaat in het mee ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties en webplatformen in C#, meestal applicaties met een stevige back-end, die geïntegreerd zijn in complexe achterliggende systemen en databanken. Naast C# ontwikkeling word je ook betrokken bij front-end ontwikkeling, databank ontwikkeling, responsieve ontwikkeling, applicatie maintenance en third line support. Je kennis van analyse, architectuur en testing, je ervaring met SCRUM, én je sociale capaciteiten zullen goed van pas komen in onze open en flexibele organisatie. Je werkt meestal in Merksem, maar je draagt ook bij aan workshops, meetings en testsessies bij de klant.

 • MECHANIEKER VRACHTWAGEN/BESTELWAGENS (M/V) vaste aanwerving (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: MENTOR hr

  Type: Vaste Job

  In het kader van de groei van de activiteiten rekruteert en selecteert HR MENTOR voor haar klant een MECHANIEKER VRACHTWAGENS/BESTELWAGENS voor de garage te Deinze. De tewerkstelling is voor onmiddellijke aanwerving onder contract van onbepaalde duur (geen interim contracten). Je staat in voor het onderhoud/herstellingen van de vrachtwagens en bestelwagens in het wagenpark. Je werkt in een beurtrolsysteem waarbij zaterdagwerk en standby-dienst je niet afschrikken.

 • werkvoorbereider (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: MINUS

  Type: Vaste Job

  op basis van het ontwerpdossier, zorg je ervoor dat projecten technisch zodanig voorbereid zijn, zodat ze in productie, montage en plaatsing op een kwalitatieve en efficiënte manier uitgevoerd kunnen worden. deze voorbereidingsfase omvat zowel het uitvoeringsdossier als de projectgebonden aankopen

 • Regional Sales Manager - Gent (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: HARVEY NASH

  Type: Vaste Job

  Zin om een internationaal team aan te sturen? Heb je ervaring in sales en people management en in de beautysector? Als regional sales manager ben jij verantwoordelijk voor het verlenen van advies en aansturen van een matuur team. Je gaat mee op de baan, denkt na over pakketverkoop samen met jouw marketing-collega's, je evalueert en coacht jouw team en daarnaast werk je voor/met exclusieve klanten.

 • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie Vlaams Brabant Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: STARteam

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je liever aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

 • Gemotiveerde Medewerker Eigen Regio (Provincie Antwerpen)

  Regio: Provincie Antwerpen

  Bedrijf: PRESENCE EVENTS

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Bent u een commercieel talent dat wij zoeken ? - Op zoek naar een 2de inkomen naast je huidige job of op zoek naar een fulltime inkomen ? - Ben jij gemotiveerd en wil je er volledig voor gaan ? - Internationaal bedrijf in dienstensector - Je kan diensten voorstellen en promoten, of je kan kiezen een eigen netwerk uit te bouwen en mensen te begeleiden. Beiden kun je ook combineren. - Droom je ervan zelfstandige te zijn in hoofd of bijberoep zonder risicovolle investeringen van een zelfstandige, dan ben jij de geknipte persoon die wij zoeken. - 50 plussers van harte welkom, ook studenten.

 • Interim Verpleegkundige BLANKENBERGE (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: Reflex Healthcare People

  Type: Werfreserve

  Voor een woonzorgcentrum in Blankenberge zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis willen bijwerken (volgens de eigen beschikbaarheden).

Zoek naar antwoorden van PIERRE MANAGEMENT CONSULTING in sociale netwerken
Look for responds of PIERRE MANAGEMENT CONSULTING in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIERRE MANAGEMENT CONSULTING. Laat een reactie achter voor PIERRE MANAGEMENT CONSULTING. PIERRE MANAGEMENT CONSULTING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIERRE MANAGEMENT CONSULTING. Leave a respond for PIERRE MANAGEMENT CONSULTING. PIERRE MANAGEMENT CONSULTING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIERRE MANAGEMENT CONSULTING op de google maps. Adres en contacten PIERRE MANAGEMENT CONSULTING
Location of PIERRE MANAGEMENT CONSULTING on the google maps. Address and contacts of PIERRE MANAGEMENT CONSULTING

Andere gerelateerde bedrijven als come PIERRE MANAGEMENT CONSULTING PIERRE MANAGEMENT CONSULTING: A.B.O. OOSTKUST-UITVAART | FRITUUR CHALET | De Tuinen van Eden | Stockhausen Benelux NV | Charleston (Le)

Other related companies as PIERRE MANAGEMENT CONSULTING: A.B.O. OOSTKUST-UITVAART | FRITUUR CHALET | De Tuinen van Eden | Stockhausen Benelux NV | Charleston (Le)

PIERRE MANAGEMENT CONSULTING is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIERRE MANAGEMENT CONSULTING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07155914306. Het bedrijf PIERRE MANAGEMENT CONSULTING bevindt zich op het adres: Rue de Nivelles 208; 1440; Braine-le-Ch?teau. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 293,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 697,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in PIERRE MANAGEMENT CONSULTING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PIERRE MANAGEMENT CONSULTING is Metaalmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIERRE MANAGEMENT CONSULTING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIERRE MANAGEMENT CONSULTING, openstaande posities, locatie van PIERRE MANAGEMENT CONSULTING op de kaart.

PIERRE MANAGEMENT CONSULTING is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIERRE MANAGEMENT CONSULTING, company assigned to the tax number BE07155914306. The company PIERRE MANAGEMENT CONSULTING is located at the address: Rue de Nivelles 208; 1440; Braine-le-Ch?teau. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 293,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 697,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Removals. Products created in PIERRE MANAGEMENT CONSULTING were not found.
The main activity of PIERRE MANAGEMENT CONSULTING is Metal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PIERRE MANAGEMENT CONSULTING is not available. You also can look at reviews of PIERRE MANAGEMENT CONSULTING, open positions, location of PIERRE MANAGEMENT CONSULTING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIERRE MANAGEMENT CONSULTING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIERRE MANAGEMENT CONSULTING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIERRE MANAGEMENT CONSULTING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIERRE MANAGEMENT CONSULTING, employees, financial statistics.