A.B.O. OOSTKUST-UITVAART

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • A.B.O. OOSTKUST-UITVAART
Private companiesMetal Mining • A.B.O. OOSTKUST-UITVAART

Contactgegevens A.B.O. OOSTKUST-UITVAART: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.B.O. OOSTKUST-UITVAART: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.B.O. OOSTKUST-UITVAART

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NATIثNLAAN 85; 8300; KNOKKE-HEIST, België

Telefoon (phone): 50605605 (+32-50605605) 50605605 (+32-50605605)

Fax (fax): +32 (71) 717-24-62 +32 (71) 717-24-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.B.O. OOSTKUST-UITVAART: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.B.O. OOSTKUST-UITVAART"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.B.O. OOSTKUST-UITVAART"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.B.O. OOSTKUST-UITVAART, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.B.O. OOSTKUST-UITVAART. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.B.O. OOSTKUST-UITVAART, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.B.O. OOSTKUST-UITVAART. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.B.O. OOSTKUST-UITVAART
Products information A.B.O. OOSTKUST-UITVAART

BTW identificatienummer (tax): BE07862609863
Ondernemingsnummer: 1440826416
Hoofdstad (capital): 385,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 884,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.B.O. OOSTKUST-UITVAART
(Get full report from official database of BE for A.B.O. OOSTKUST-UITVAART)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.B.O. OOSTKUST-UITVAART
Addition kinds of activities for A.B.O. OOSTKUST-UITVAART

331206. Pijpen en buizen | Pipes and tubes
367100. Electron buizen | Electron tubes
14999904. Cryoliet mijnbouw | Cryolite mining
27310101. Boekclubs: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Book clubs: publishing only, not printed on site
30690203. Vloerbekleding, rubber | Floor coverings, rubber
32310300. Reflecterend glas | Reflecting glass
35410201. Borstelmachines (metaalbewerkingsmachines) | Brushing machines (metalworking machinery)
35890104. Magnetronovens (kookgerei), commercieel | Microwave ovens (cooking equipment), commercial
50320501. Cinders | Cinders
50990702. Nieuwigheden, duurzaam | Novelties, durable

Werken bij A.B.O. OOSTKUST-UITVAART: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.B.O. OOSTKUST-UITVAART: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.B.O. OOSTKUST-UITVAART. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.B.O. OOSTKUST-UITVAART. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll Administrator tijdelijk (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt een expert in sociale wetgeving en je verzekert een snelle en uitstekende loonadministratie en de administratie voor de sociale wetgeving voor uitzendkrachten van Randstad en Tempo-Team. Je verzorgt m.a.w een correcte en tijdige betaling van de lonen, de input van de prestaties, het beheer van recupuren, de opvolging van repayments, de behandeling van correcties en de afhandeling van de sociale documenten (vnl. ziekte). Je geeft eveneens eerstlijns advies m.b.t. het sociaal-juridisch kader aan de consulenten van Randstad en Tempo-Team.

  • NAAI(ST)ER (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Maldegem die matrassen en boxsprings maakt, zijn we op zoek naar een naaier/naaister. Je maakt machinaal de matrassen en boxsprings.

  • Coordinator Customer Account in Zellik (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Coordinator Customer Account in Zellik. Onze klant is gelegen in Zellik en op zoek naar een Coordinator Customer Account (M/V) met ervaring in een klantgerichte functie. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Coordinator Customer Account (M/V) zijn: * Je staat in voor een nauwkeurige administratieve opvolging van het orderproces van jouw klanten; * Je zorgt voor een correcte afhandeling van klanten orders, facturatie en voor het opstellen van rapportages in SAP; * Je werkt nauw samen met het shared service center in Polen en bent het aanspreekpunt voor een correcte opvolging met jouw klanten; * Je bouwt een goede relatie met jouw klanten op en denkt mee om zo toegevoegde waarde te leveren; * Je maakt deel uit van een klein team en rapporteert aan de Senior Business Analyst en Finance Manager. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • HUISHOUDHULP (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: PROPIO

    Type: Dienstenchequebaan

    U onderhoudt de woningen van de u toegewezen klanten. U helpt eventueel bij de strijk en de was en doet sporadisch boodschappen. Bij sommige klanten bereidt u de maaltijden.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS KOEKELARE (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Koekelare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Jobstudent verkoper / verkoopster (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student voor een winkel regio Sint-Truiden die kan werken in de maandag augustus. Indien je tijdens het schooljaar ook in de weekends beschikbaar bent, is dit een plus. In deze winkel zal je instaan voor het verderhelpen van klanten, uitpakken van nieuwe goederen enzoverder.

  • Lijnverantwoordelijke 2-ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde lijnverantwoordelijke 2 ploegen. Je start als operator/inpakker om zo stap voor stap door te groeien tot lijnverantwoordelijke. Als inpakker bestuur je de verpakkingsmachine waarbij iedere rol afzonderlijk in folie wordt verpakt. De verpakte rollen worden in dozen gestopt en vervolgens op paletten gestapeld. Het takenpakket van de lijnverantwoordelijk bestaat uit het voorbereiden van de kleurtest, ploegoverdracht en communicatie met het team. Daarnaast controleer je de verpakking van het eindproduct, stel je de machines correct in en los je storingen op. Kortom een gevarieerde functie met verantwoordelijkheid!

  • Technologisch Sales Executive Onderwijs/Event (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Sales Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Functie Sales Executive Digital Event: Volledig nieuw event vertegenwoordigen & voorstellen Potentiële klanten in kaart brengen & inplannen in je agenda Offertes opmaken volgens aanvragen van de klanten & deze verdedigen De doelgroep die je benadert zijn alle bedrijven die een kwalitatieve service, innoverende visie & technologische oplossingen aanbieden naar het onderwijs; bv. digitale onderwijsborden Rapporteren doe je aan de Business Developer van het evenement In eerste instantie werk je voornamelijk vanuit het hoofdkantoor gevestigd in Oost-Vlaanderen, daarnaast ben je af en toe ook actief op de baan Bedrijfsprofiel: De partner van Sales Talents is een gekende speler binnen de evenementensector.   Ze bieden een enorm brede waaier van evenementen aan: gaande van vakbeurzen tot seminaries en sportevenementen.  Om hun groei verder te bestendigen kijken ze uit naar Commercieel Talent met interesse in innovatieve & digitale educatieve tools.

  • Service Technieker regio Aarschot-Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BSH HOME APPLIANCES

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de herstellingen van huishoudelektrotoestellen van de merken Bosch, Siemens en Neff bij de particuliere klanten in je regio. Je verzekert het stockbeheer van onderdelen en beheert de geldstroom ten gevolge van de incasseringen. Bovendien heb je de mogelijkheid om service contracten en onderhoudsproducten te verkopen als accessoires. Je stelt rapporten op van je dagelijkse activiteiten en encodeert deze in het ons systeem.

  • CHAUFFEUR CE M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Vaste Job

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Het takenpakket bestaat uit: - Je vervoert de bestelde goederen van het distributiecentrum naar de winkels - Je laadt en lost de goederen met een elektrische transpallet

  • Quality Support Officer Noord West-Vlaanderen m/v (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als Quality Support Manager ben je mee verantwoordelijk voor de optimalisering van de interne werking en het commerciële resultaat van de kantoren binnen jouw regio. Dit betekent oa concreet : Werken aan de verbetering van het commerciële proces, waarbij snelheid, efficiëntie, kwaliteit en opvolging van primordiaal belang zijn. Dit doe je door het geven van concrete tips, structuur, ondersteuning en bijsturing in de kantoren waar het nodig is Ook sta je in voor de begeleiding van de algemene veranderingsprocessen alsook de individuele begeleiding van (nieuwe) uitzendconsulenten Je neemt het voortouw in kantoren zonder office manager en je helpt bij de opstart van nieuwe projecten en je stimuleert de onderlinge samenwerking tussen kantoren en de opvolging van de National Accounts Je rapporteert rechtstreeks aan de district manager en werkt vanuit verschillende vestigingen binnen uw regio. Ook sta je in nauwe contact met verschillende afdelingen zoals rekrutering, opleiding,....

  • Verkoper/Verkoopsters gezonde voeding (foodtruck) (BIKSCHOTE)

    Regio: BIKSCHOTE

    Bedrijf: YOLOMI

    Type: Flexijob

    Yolomi bvba is een dynamische start-up gespecialiseerd in het bereiden en verkopen van Culinaire maaltijdsalades, groente- en fruitbereidingen aan particulieren en bedrijven regio Zuid-West Vlaanderen. Na 3 jaar activiteit zoeken we een dynamische, flexibele medewerker met een passie voor gezonde voeding voor één van onze foodtrucks. Je bent de ambassadeur van ons merk. Je bent verantwoordelijk voor het afwerken van salades, bedienen van klanten en zorgen dat alles proper afgesloten wordt.. Je staat volledig achter ons produkt om zo mensen te motiveren gezond te eten. Het betreft een flexijob van 12 uur op dinsdagavond (standplaats Diksmuide) en woensdagvoormiddag (markt Veurne).

Zoek naar antwoorden van A.B.O. OOSTKUST-UITVAART in sociale netwerken
Look for responds of A.B.O. OOSTKUST-UITVAART in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.B.O. OOSTKUST-UITVAART. Laat een reactie achter voor A.B.O. OOSTKUST-UITVAART. A.B.O. OOSTKUST-UITVAART bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.B.O. OOSTKUST-UITVAART. Leave a respond for A.B.O. OOSTKUST-UITVAART. A.B.O. OOSTKUST-UITVAART on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.B.O. OOSTKUST-UITVAART op de google maps. Adres en contacten A.B.O. OOSTKUST-UITVAART
Location of A.B.O. OOSTKUST-UITVAART on the google maps. Address and contacts of A.B.O. OOSTKUST-UITVAART

Andere gerelateerde bedrijven als come A.B.O. OOSTKUST-UITVAART A.B.O. OOSTKUST-UITVAART: ARBEIDSRECHTBANK | LUC VERGAELEN | BANCONTACT-MISTER CASH | BAUDOUIN VAN OVERSTRAETEN | MAISON GOSSET-L?ESTINALE

Other related companies as A.B.O. OOSTKUST-UITVAART: ARBEIDSRECHTBANK | LUC VERGAELEN | BANCONTACT-MISTER CASH | BAUDOUIN VAN OVERSTRAETEN | MAISON GOSSET-L?ESTINALE

A.B.O. OOSTKUST-UITVAART is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.B.O. OOSTKUST-UITVAART, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07862609863. Het bedrijf A.B.O. OOSTKUST-UITVAART bevindt zich op het adres: NATIثNLAAN 85; 8300; KNOKKE-HEIST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 385,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 884,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van A.B.O. OOSTKUST-UITVAART is Metaalmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.B.O. OOSTKUST-UITVAART is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.B.O. OOSTKUST-UITVAART, openstaande posities, locatie van A.B.O. OOSTKUST-UITVAART op de kaart.

A.B.O. OOSTKUST-UITVAART is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.B.O. OOSTKUST-UITVAART, company assigned to the tax number BE07862609863. The company A.B.O. OOSTKUST-UITVAART is located at the address: NATIثNLAAN 85; 8300; KNOKKE-HEIST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 385,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 884,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of A.B.O. OOSTKUST-UITVAART is Metal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A.B.O. OOSTKUST-UITVAART is not available. You also can look at reviews of A.B.O. OOSTKUST-UITVAART, open positions, location of A.B.O. OOSTKUST-UITVAART on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.B.O. OOSTKUST-UITVAART, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.B.O. OOSTKUST-UITVAART, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.B.O. OOSTKUST-UITVAART, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.B.O. OOSTKUST-UITVAART, employees, financial statistics.