BANCONTACT-MISTER CASH

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • BANCONTACT-MISTER CASH
Private companiesMetal Mining • BANCONTACT-MISTER CASH

Contactgegevens BANCONTACT-MISTER CASH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BANCONTACT-MISTER CASH: address, phone, fax, email, website, opening hours

BANCONTACT-MISTER CASH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE MARKT 32; 3800; SINT-TRUIDEN, België

Telefoon (phone): +32 (16) 386-72-82 +32 (16) 386-72-82

Fax (fax): +32 (14) 125-76-31 +32 (14) 125-76-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BANCONTACT-MISTER CASH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BANCONTACT-MISTER CASH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BANCONTACT-MISTER CASH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BANCONTACT-MISTER CASH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BANCONTACT-MISTER CASH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BANCONTACT-MISTER CASH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BANCONTACT-MISTER CASH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BANCONTACT-MISTER CASH
Products information BANCONTACT-MISTER CASH

BTW identificatienummer (tax): BE01061248779
Ondernemingsnummer: 4620544433
Hoofdstad (capital): 128,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 575,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Produits & Services: Distributeurs Automatiques.

Product categorie (product category): Cr茅dits divers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BANCONTACT-MISTER CASH
(Get full report from official database of BE for BANCONTACT-MISTER CASH)

Aanvulling soorten activiteiten voor BANCONTACT-MISTER CASH
Addition kinds of activities for BANCONTACT-MISTER CASH

762900. Elektrische reparatiewinkels | Electrical repair shops
22210702. Poplin, kunstmatige vezel | Poplin, manmade fiber
24991600. Omheining, dokken en andere openstaande houtstructuurproducten | Fencing, docks, and other outdoor wood structural products
60999901. Controleer inbetalingsbureaus | Check cashing agencies
76992501. Liften: inspectie, service en reparatie | Elevators: inspection, service, and repair
96210400. Regeling, administratie van vervoer, niveau van overheid | Regulation, administration of transportation, level of government

Werken bij BANCONTACT-MISTER CASH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BANCONTACT-MISTER CASH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BANCONTACT-MISTER CASH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BANCONTACT-MISTER CASH. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur - attest niet noodzakelijk OPTIE VAST (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke speler werkzaam in oa de automotive wereld zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur die ervaring heeft met het rijden van lange lepels. Je beschikt over een geldig heftruckattest of de nodige ervaring, en kan in 2 ploegen werken.

  • Afvalverwerker-heftruckchauffeur (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het bedienen van een afvalverwerkend machine. Daarnaast verpak en weeg je rollen textiel en zet je ze aan de kant. Stapelen van paletten en andere kleine onderhoudstaken behoren ook tot u takenpakket.

  • Stabiliteitsingenieur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als stabiliteitsingenieur ben je verantwoordelijk voor de opmaak van stabiliteitsstudies voor gebouwen. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Technisch en bouwkundig advies geven tijdens elke fase (voorontwerp aanbesteding en uitvoering); Ontwerpen en dimensioneren van zowel staal- beton- als houtstructuren; Bestekken en meetstaten opmaken; Bouwkundige tekenaars begeleiden bij de opmaak van wapenings- en detailplannen; Samen met de projectmanager de werven opvolgen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zoerle-Parwijs – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZOERLE-PARWIJS)

    Regio: ZOERLE-PARWIJS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: KAPSALON HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Commercieel Medewerker (Binnendienst) (Hoogerheide)

    Regio: Hoogerheide

    Bedrijf: BRIDGE TECHNIEK PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Gezocht: Commercieel Medewerker Binnendienst. Voor onze openstaande vacature in Hoogerheide NL (NB) zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst met beheersing van de Franse Taal. Ben jij klant- en servicegerichtheid en heb jij veel commerciële inzicht? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wat ga je doen? Als commercieel medewerker binnendienst ga je werken in een klein maar gezellig team van 3 collega´s. Na een inwerkperiode ondersteun je het buitendienst team en zorg je voor het hele traject van telefonische verkoop en orderstroom, vanaf de aanvraag en orderverwerking tot en met de nazorg. Als adviseur help je jouw klanten bij vragen en verdiep jij je in het oplossen van technische vraagstukken, waarbij optimale klant en service gerichtheid zeer belangrijk is. De vragen hebben betrekking op onder andere tandwielkasten, transmissies, elektromotoren, reductoren en overbrengingen. Geen dag is hetzelfde en je komt te werken met een ervaren team van aandrijfspecialisten. Door het uitstekende contact en de opgebouwde know-how ben jij in staat alert in te spelen op hun specifieke vragen.

  • Operator 2-ploegen (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentenbedrijf in de regio Staden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machinebediener. Je staat in voor het vlot en correct laten verlopen en een productielijn.

  • Diagnosemecanicien vrachtwagens (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: CAMMAERT TRUCKS

    Type: Vaste Job

    De naam Cammaert is al meer dan 50 jaar gekoppeld aan de verkoop, onderhoud en herstellingen van vrachtwagens. Cammaert Trucks is één van de grootste officiële IVECO-dealers van de Benelux, gevestigd te Temse, Antwerpen, Gooik en St Lievens Houtem. Om onze groei verder te ondersteunen zijn wij op zoek naar ervaren en dynamische “professionals” die bereid zijn onze missie uit te dragen: "Service is onze strategie, maatwerk onze passie ". Voor onze vestiging te Temse zoeken wij momenteel een vrachtwagenmecanicien met kennis van diagnosestelling Taakomschrijving : Onderhoud, herstellingen en afstellen van lichte en zware bedrijfsvoertuigen Uitvoeren van werken volgens werkorder of diagnosestelling waken over netheid en orde op de werkplek werken volgens geldende veiligheids- en milieuvoorschriften

  • Test Engineer (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Vaste Job

    Controleert of test elektrische of elektronische producten bij stukgoed- of serieproductie, dienst na verkoop, ... Werkt volgens de veiligheidsregels en de kwaliteitsgarantie-eisen. Staat in voor de reparatie of het conform maken van de producten.

  • CONSULENT in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Hou je van gelaatsverzorging? Je gaat klanten de juiste producten aanbevelen voor hun huid en hen leren hoe ze ze dienen te gebruiken. Hou je van make-up? Je gaat klanten advies geven welke make-up bij hen past en hoe ze deze gemakkelijk kunnen aanbrengen. Hou je van parfum? Je gaat klanten laten testen en begeleiden om de juiste keuze te maken. Dit alles kan via persoonlijk 1-op-1-advies of in de vorm van workshops in kleine groepjes. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten.

  • Sogeti - LSA (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natrue of the tasks Administration of systems or applications with local impact Installation and configuration of system components and server software. Integration of servers in the local environment Monitoring of servers Incident analysis and resolution, problem definition, analysis and resolution: preliminary diagnosis of software and Hardware problems, co-ordination with other IT departments and with 3rd party maintenance contractors Advising in areas such as capacity management, contingency planning, IT service continuity management, automation of repetitive tasks, security Maintenance of the server procedures manual and disaster recovery plans related to managed systems and applications User administration and user right management in a Windows environment Monitoring and administration of local "print and file" servers Handling of backups and restore operations (user and configuration data). Monitoring and administration of network resources like shared printers network drives, SharePoint resources etc.   Your profile  Advanced IT product knowledge and experience (HW/SW) Highly autonomous and IT skilled in IT management tools Very good skills in all of the MS Windows, SharePoint, network management ITIL V3 Foundation Certified Minimum of 3 years of relevant professional experience Fluent in English and French

  • VERKOOPSMEDEWERKER (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VANGROOTLOON

    Type: Flexijob

    U staat in voor: het helpen in de kleine keuken (broodjes, croques...) het onderhoud van de winkel afruimen van tafels

Zoek naar antwoorden van BANCONTACT-MISTER CASH in sociale netwerken
Look for responds of BANCONTACT-MISTER CASH in social networks

Lees alle opmerkingen voor BANCONTACT-MISTER CASH. Laat een reactie achter voor BANCONTACT-MISTER CASH. BANCONTACT-MISTER CASH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BANCONTACT-MISTER CASH. Leave a respond for BANCONTACT-MISTER CASH. BANCONTACT-MISTER CASH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BANCONTACT-MISTER CASH op de google maps. Adres en contacten BANCONTACT-MISTER CASH
Location of BANCONTACT-MISTER CASH on the google maps. Address and contacts of BANCONTACT-MISTER CASH

Andere gerelateerde bedrijven als come BANCONTACT-MISTER CASH BANCONTACT-MISTER CASH: VAN RIJSSEGHEM | Aux 4 Vents SA | Best Electronics | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | ROGER VANGRUNDERBEEK

Other related companies as BANCONTACT-MISTER CASH: VAN RIJSSEGHEM | Aux 4 Vents SA | Best Electronics | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | ROGER VANGRUNDERBEEK

BANCONTACT-MISTER CASH is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BANCONTACT-MISTER CASH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01061248779. Het bedrijf BANCONTACT-MISTER CASH bevindt zich op het adres: GROTE MARKT 32; 3800; SINT-TRUIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 128,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 575,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Cr茅dits divers. Lijst met producten zijn Produits & Services: Distributeurs Automatiques..
De hoofdactiviteit van BANCONTACT-MISTER CASH is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BANCONTACT-MISTER CASH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BANCONTACT-MISTER CASH, openstaande posities, locatie van BANCONTACT-MISTER CASH op de kaart.

BANCONTACT-MISTER CASH is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is BANCONTACT-MISTER CASH, company assigned to the tax number BE01061248779. The company BANCONTACT-MISTER CASH is located at the address: GROTE MARKT 32; 3800; SINT-TRUIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 128,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 575,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Cr茅dits divers. List of products are Produits & Services: Distributeurs Automatiques..
The main activity of BANCONTACT-MISTER CASH is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BANCONTACT-MISTER CASH is not available. You also can look at reviews of BANCONTACT-MISTER CASH, open positions, location of BANCONTACT-MISTER CASH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BANCONTACT-MISTER CASH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BANCONTACT-MISTER CASH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BANCONTACT-MISTER CASH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BANCONTACT-MISTER CASH, employees, financial statistics.