P Wampach

Contactgegevens P Wampach: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data P Wampach: address, phone, fax, email, website, opening hours

P Wampach

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Auguste-Hock 18; 4020; Liège 1 (Liège 2), België

Telefoon (phone): 04 341 21 40 (+32-04 341 21 40) 04 341 21 40 (+32-04 341 21 40)

Fax (fax): 04 344 47 80 (+32-04 344 47 80) 04 344 47 80 (+32-04 344 47 80)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) P Wampach: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "P Wampach"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "P Wampach"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van P Wampach, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen P Wampach. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of P Wampach, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees P Wampach. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti P Wampach
Products information P Wampach

BTW identificatienummer (tax): BE01003570556
Ondernemingsnummer: 2873168945
Hoofdstad (capital): 564,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 200,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in P Wampach zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor P Wampach
(Get full report from official database of BE for P Wampach)

Aanvulling soorten activiteiten voor P Wampach
Addition kinds of activities for P Wampach

16290112. Vijverbouw | Pond construction
23960304. Hoedjes en afwerkingen, mannen | Hat linings and trimmings, men's
38419902. Bedrijfstabellen | Operating tables
54610000. Detailhandel bakkerijen | Retail bakeries
76220000. Radio en televisie reparatie | Radio and television repair
96510000. Regeling, diverse commerciële sectoren | Regulation, miscellaneous commercial sectors
97219905. Immigratiediensten, overheid | Immigration services, government

Werken bij P Wampach: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in P Wampach: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor P Wampach. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for P Wampach. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE Buitenlandse Ritten (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Chauffeur CE zal je:  werken maandag tot vrijdag, met overnachting Rijden op BE-FR-UK instaan voor het transport van diverse palletenvervoer ook manueel werk uitvoeren zoals: goederen vastzetten, laden en lossen bij bepaalede klanten, ... Bedrijfsprofiel: Voor een bekend bedrijf in der regio Erpe-Mere zijn wij op zoek naar internationale chauffeurs met een rijbewijs CE. Als chauffeur ben je het visitekaartje van dit bedrijf. Deze klant is een internationaal bedrijf dat nog steeds groeit. Het ideaal bedrijf dus voor kandidaten die op zoek zijn naar een stabiele werkomgeving.

 • Commercieel bediende NL/FR m/v (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: Start People Roeselare

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gelegen te Zedelgem en werkzaam in de metaalsector zijn we dringend op zoek naar een Commercieel Bediende NL/FR. Je registreert bestellingen, je controleert de voorwaarden (leveringstermijnen, verpakkingswijze,...) en je licht de klant of de verkoper hierover in. Solliciteer via www.startpeople.be, [email protected] of 051 21 19 15

 • Industrieel reiniger te Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een klant van ons te Lokeren zijn wij op zoek naar een industrieel reiniger.  Takenpakket: Intern reinigen van tankwagens, bulkwagen, containerwagens… Rijden met een heftruck, depot van containers… Opvolging van de werkzaamheden bij de cleaningsactiviteiten (o.a. aanvullen van reinigingsmiddelen…) Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in tankreiniging.

 • Keukenoperator met een passie voor chocolade (m/v) (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je takenpakket zal onder meer bestaan uit: - Correcte vullingen draaien voor pralines en paaseitjes - Productieorders correct opvolgen en controleren - Traceerbaarheid van de producten garanderen - Controleren van de houdbaarheid van de producten - Alle gebruikte materialen en machines in propere staat achterlaten en ontsmetten

 • POETSHULP MET WAGEN (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ik ben op zoek naar een gemotiveerde poetshulp voor 37u per week. EIGEN VERVOER IS VERPLICHT! Je staat in voor het poetsen bij hulpbehoevende mensen. *Huishoudelijke hulp bieden: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, strijken en ramen lappen, plantjes water geven.... *Stimuleren van de zelfredzaamheid bij de cliënt. *Aandacht voor het kwaliteitsproces tijdens de hulpverlening.*Invullen van werkbladen, laten ondertekenen door de klant, deze papieren met zorg behandelen

 • Huishoudhulp/poetshulp regio Eke-Nazareth-De Pinte (EKE)

  Regio: EKE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • student/stagiair (m/v) (HULDENBERG)

  Regio: HULDENBERG

  Bedrijf: BABYBIEBELBOX

  Type: Studentenjob

  studenten (vanaf 18 jaar), volwassenonderwijs of stageplaats 1 of meerdere dagen per week (of bij mogelijkheid meerdere dagen in vakanties of wanneer je géén les hebt) Flexibele kinderverzorg(st)er om in ons kinderdagverblijf BABYBIEBELBOX te werken. Dagelijks zijn er maximum 46 kindjes aanwezig, met totaal 9 verzorg(st)ers. Elke dag is er een kinderverzorg(st)er extra aanwezig + ook de zaakvoerster is extra aanwezig.

 • Project Manager E&I (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: Brunel

  Type: Vaste Job

  Voor een internationaal bedrijf is Brunel op zoek naar een Project Manager E&I. Ze zijn actief op het gebied van transmissie en distributie van elektriciteit, proces- en productieautomatisering, gebouwen, installaties, elektrische, elektronische en installatietechnische producten en systemen. Spreekt dit jouw helemaal aan? Lees dan zeker verder! Je coördineert alle operationele activiteiten met betrekking tot de realisatie van het project. Je volgt de budgetten (kostprijsbewaking, rentabiliteitsopvolging en garanties) nauw op. Je bewaakt de planning, om teneinde de gewenste deadline te verzekeren. Je bewaakt de veiligheid tijdens de uitvoering van de projecten. Jij selecteert de externe leveranciers en onderaannemers, en regelt de bijhorende contractonderhandelingen. Ook de projectdocumentatie behoort tot jouw takenpakket: het ter beschikking stellen van alle documentatie en technische specificaties aan de betrokken partijen en de correcte naleving hiervan opvolgen. Je onderhoudt de technisch-commerciële relaties met de klanten met het oog op klantentevredenheid en het onderhouden en uitbouwen van langetermijnrelaties. Je motiveert en stuur het projectteam aan. Dit team bestaat uit projectingenieurs en onderaannemer.

 • Koks (Smaakmakers) (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: ALBRON CP BELGIE

  Type: Vaste Job

  Heb je een passie voor koken? Houd je van groenten wassen, snijden en het bereiden van maaltijden? Dan is een job in de keuken in een van onze restaurants iets voor jou! Je bereidt verschillende gerechten. Van belegde broodjes tot pizza’s en exotische wok gerechten . Ervaring in de keuken is een voordeel maar niet vereist, want je leert veel van onze koks . Verder bestaat het takenpakket uit: Bereiden van gerechten volgens aangegeven receptuur en werkwijze van een compleet menu, zoals soepen, voor- en nagerechten. Uitvoeren van taken voor diverse diensten in onze keukens. Verrichten van diverse voorbereidende werkzaamheden, zoals het schoonmaken en snijden van groenten en mise en place. Bewaken van een goede hygiëne in de keuken en het schoonmaken van je werkplek. Leveren van een inspanning om binnen de mogelijkheden van je functie zodanig te handelen dat het milieu zoveel mogelijk beschermd wordt.

 • Project Manager Customer Support (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: EVOLTA

  Type: Vaste Job

  Als groeiend multidisciplinair bureau van architecten en ingenieurs bieden wij jou de kans om deel uit te maken van ons Consultancy Team. Vanuit dit team worden onze vakspecialisten ingezet om projecten bij onze klanten te ondersteunen of te trekken, volgens hun expertise en groeipotentieel. Na oplevering van de machine wordt de Customer Service afdeling het eerste aanspreekpunt. Als Project Manager Customer Support, sta je in voor de eerste snelle reactie en hulplijn naar de klanten toe. Daarnaast sta je in voor de interne afname van projecten. Je behartigt hierbij ook het commerciële en financiële luik. Hoofdverantwoordelijkheden en kerntaken: Als Project Manager Customer Support ben je vanaf de oplevering van de machine bij de klant, de spreekbuis tussen de klant en het bedrijf. Je staat de klant te woord. Je verleent advies bij onderhoud en upgrades. Je stelt de offertes op voor service en interventies. Je plant en coördineert service en interventies en volgt de uitvoering hiervan nauwgezet op. Je rapporteert uitgevoerde activiteiten aan de klant. Je stemt met de Accounting Afdeling en de klant de facturatie af, en volgt de betaling op. Je informeert naar en behartigt de klantentevredenheid. Je verwerkt de informatie uit support, service en interventies. Je signaleert door de klant gemelde problemen aan de verantwoordelijke afdelingen, zorgt voor een terugkoppeling naar de klant en stelt een oplossing voor. Daarnaast zorg je voor ondersteuning en verbinding binnen de Customer Service Afdeling. Je ondersteunt Customer Care bij het opstellen van offertes voor wisselstukken en herstellingen. Je helpt Customer Care bij input van klantenorders, inclusief controle van de bestelnummers van de bestelopdrachten. Je staat Customer Care bij voor het opvolgen van het te herstellen materiaal, vanaf de toezending door de klant tot en met de terug-levering naar de klant. Indien noodzakelijk plaats je herstellingsopdrachten bij toeleveranciers.

 • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: INE VAN DEURSEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

 • Diëtiste in praktijk (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: Hanne Van Nuffel

  Type: Zelfstandige activiteit

  Diëtiste gezocht voor een startende praktijk in Sint-Amandsberg. Heb je een andere expertise en ben je op zoek naar een aantrekkelijk praktijkruimte (psycholoog, logopedist, diabeteseducator, podoloog, seksuoloog, osteopaat,...), neem gerust contact! Je werkt als zelfstandige (hoofd- of bijberoep) en bepaalt in overleg zelf je uren (minimum 8u/week).

Zoek naar antwoorden van P Wampach in sociale netwerken
Look for responds of P Wampach in social networks

Lees alle opmerkingen voor P Wampach. Laat een reactie achter voor P Wampach. P Wampach bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for P Wampach. Leave a respond for P Wampach. P Wampach on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie P Wampach op de google maps. Adres en contacten P Wampach
Location of P Wampach on the google maps. Address and contacts of P Wampach

Andere gerelateerde bedrijven als come P Wampach P Wampach: BOUCHERIE JACQUES | LAVONET | TRAITEUR SINT-JAN | PIERRE HUET | Van Her Fr猫res SPRL

Other related companies as P Wampach: BOUCHERIE JACQUES | LAVONET | TRAITEUR SINT-JAN | PIERRE HUET | Van Her Fr猫res SPRL

P Wampach is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is P Wampach, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01003570556. Het bedrijf P Wampach bevindt zich op het adres: Rue Auguste-Hock 18; 4020; Liège 1 (Liège 2). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 564,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 200,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in P Wampach zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van P Wampach is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van P Wampach is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van P Wampach, openstaande posities, locatie van P Wampach op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

P Wampach is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is P Wampach, company assigned to the tax number BE01003570556. The company P Wampach is located at the address: Rue Auguste-Hock 18; 4020; Liège 1 (Liège 2). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 564,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 200,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Removals. Products created in P Wampach were not found.
The main activity of P Wampach is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of P Wampach is not available. You also can look at reviews of P Wampach, open positions, location of P Wampach on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over P Wampach, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf P Wampach, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about P Wampach, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company P Wampach, employees, financial statistics.