TRAITEUR SINT-JAN

Contactgegevens TRAITEUR SINT-JAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR SINT-JAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR SINT-JAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PRINSES MARIE-JOS?PLEIN 1; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56218893 (+32-56218893) 56218893 (+32-56218893)

Fax (fax): +32 (81) 133-24-40 +32 (81) 133-24-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR SINT-JAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR SINT-JAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR SINT-JAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR SINT-JAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR SINT-JAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR SINT-JAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR SINT-JAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR SINT-JAN
Products information TRAITEUR SINT-JAN

BTW identificatienummer (tax): BE01296905517
Ondernemingsnummer: 3531250000
Hoofdstad (capital): 328,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 368,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in TRAITEUR SINT-JAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR SINT-JAN
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR SINT-JAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR SINT-JAN
Addition kinds of activities for TRAITEUR SINT-JAN

267902. Kookgerechten en gereedschap, uit geperste en gegoten pulp | Food dishes and utensils, from pressed and molded pulp
344604. Partities en steunen / studs, inclusief accoustische systemen | Partitions and supports/studs, including accoustical systems
516201. harsen | Resins
28920203. Cordiet (explosief) | Cordite (explosive)
32649903. Isolatoren, elektrisch: porselein | Insulators, electrical: porcelain
36120106. Voedingsspanning regelaars (elektrische transformatoren) | Feeder voltage regulators (electric transformers)
38240204. Elektronische totaliserende tellers | Electronic totalizing counters
53999900. Diverse algemene warenhuizen, nec | Miscellaneous general merchandise stores, nec
72610000. Begrafenisdienst en crematoria | Funeral service and crematories

Werken bij TRAITEUR SINT-JAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR SINT-JAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR SINT-JAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR SINT-JAN. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoper wintersportkledij bijverdienste (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een high-fashion sportwinkel in de regio Roeselare zijn we op zoek naar een verkoper voor de wintersportafdeling. (m/v) Het betreft een bijverdienste op zaterdag, zondag en maandag. - Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van onze klanten bij hun aankoop. - Je geeft daarbij professioneel advies op vlak van kleur, textiel, onderhoud... - Je helpt mee denken aan hoe we de kleren kunnen presenteren en de visual merchandising. - Je streeft mee naar een kwalitatieve service, bent klantgericht en je beschikt tevens over een verzorgd voorkomen. - Je draagt teamspirit hoog in het vaandel, je bent behulpzaam en gedreven. - Passie voor mode mag natuurlijk ook niet ontbreken. Ben jij onze ideale verkoopsmedewerker, kom dan snel bij ons langs!

 • Inpakker met groene vingers (VLEZENBEEK)

  Regio: VLEZENBEEK

  Bedrijf: Konvert Interim Halle

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor een kwaliteitscontrole op de producten (kruiden en eetbare bloemen) en zal deze nadien ook verpakken. Je zorgt ook voor het onderhoud van je werktafel en je slaagt erin een goed tempo te behouden. Aangezien het rechtstaand werk is mag je geen fysieke klachten hebben. Je bent bovendien flexibel om te kunnen starten om 7u00 's morgens. Door de drukke eindejaarsperiode vraagt deze klant voor de vestiging in Vlezenbeek 4 inpakkers/inpaksters en twee inpakkers/inpaksters voor de vestiging te Brussel. Deze tewerkstelling start vanaf eind november tot begin januari. Interesse? Wees dan snel en bel Konvert Interim Halle op het nummer 02/381.23.71 en stuur je cv door naar [email protected] met vermelding ''Inpakker met groene vingers''

 • Medewerker dierenspeciaalzaak vogels, parkieten en kippen (flexi-job) (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je op zoek naar iets extra, gek van pluimvee en kan je aan de slag met een flexi-job contract? Dan is dit de perfecte job voor jou. Voor een dierenspeciaalzaak pluimvee in Kruishoutem zijn we op zoek naar iemand die 4uur per dag 3 dagen in de week aan de slag wil. Je zorgt mee voor de orde en netheid in de zaak. Hiernaast voeder je de dieren en op termijn zul je ook klanten helpen.

 • Transportplanner Frankrijk voor snelle opstart (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een tijdelijke transportplanner Frankrijk (juli 2018 - december 2018):  Als transportplanner Frankrijk sta je in voor volgend takenpakket:  *Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt inplannen van de ritten van de chauffeurs *Je hebt dagelijks contact met klanten, interne chauffeurs, externe transporteurs en jouw team  *Je biedt ondersteuning aan de chauffeurs *Je zoekt oplossingen om de klanten op een tijdige manier te bedienen *Je ontvangt de externe leveranciers en je duidt aan waar zij hun goederen kunnen lossen

 • Elektrotechnieker (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Om het team te versterken zijn wij op zoek naar een gepassioneerde elektrotechnieker. Samen met je collega’s van het onderhoudsteam ben je verantwoordelijk voor een correcte werking van de productiemachines binnen het machinepark. Door preventief onderhoud voorkom je defecten. Je bent in staat zelfstandig storingen op te lossen. In samenspraak denk je mee over het verbeteren en elektrisch/elektronisch aanpassen van machines en installaties. Je draagt zorg voor een vlot werkend machinepark.

 • HUISHOUDHULP VOOR AALTER (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Aalter.

 • Huishoudhulp/Poetshulp Landen (met dienstencheques) (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Technisch binnendienst medewerker (ECHT)

  Regio: ECHT

  Bedrijf: S.F.A. BENELUX

  Type: Vaste Job

  De zeer gevarieerde taken en werkzaamheden bestaan uit: Telefonisch aanspreekpunt voor installateurs en klanten die hulp nodig hebben bij storingen of montage; Direct contact met de verschillende fabrieken in Frankrijk bij productontwikkeling; Verzorgen van technische trainingen richting onze externe servicepartners; Verder uitbouwen van de kennis-databank en deze toegankelijk maken voor je directe collega’s; In voorkomende projecten op locatie adviseren; Meedenken over kosten-efficiënte oplossingen met een nog hoger serviceniveau.

 • MECANICIEN VRACHT- EN BESTELWAGENS (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Turbotrucks

  Type: Vaste Job

  Je bent als technieker verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot: controle, diagnose, reparaties en onderhoud van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, elektronica, uitlezen, ...etc.)

 • SAP BC Consultant (SAP System Engineer) (STROMBEEK-BEVER)

  Regio: STROMBEEK-BEVER

  Bedrijf: EXERTUM BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Als SAP BC Consultant is het volledige SAP applicatiebeheer van diverse klanten in uw handen. U verzekert de continue beschikbaarheid van de SAP systemen en zorgt voor een beperkte uitval van het systeem tijdens installaties, upgrades en andere SAP gebonden activiteiten. Vanuit de helpdesk zijn uw kernactiviteiten tav de klant : Het beheer van de SAP omgeving (DEV, QAS, Sandbox en Production) Installatie en onderhoud van de SAP systemen Dagelijkse controle van de SAP systemen Configuratie en opvolging van het Transport Systeem (TSM) Incident/problem management – integratie van andere ITIL processen Verifiëren van servers en netwerk poorten Health Checks, tunings, upgrades and audits Voorbereiding van SAP rapporten Configuraties en tests System Copies en refreshes Beheer van backups Technische support bij diverse SAP implementatieprojecten Gebruik van SAP Solution Manager (CCMS monitoring, EWA, E2E, Wily) Implementatie van autorisaties en systeembeveiliging (toegangsbeveiliging, bevoegdheden) Systeembeheer op afstand

 • Relatietherapeut / Seksuoloog (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK WONDELGEM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gezonheidspraktijk Wondelgem is op zoek naar een collega die ons team wil versterken. De praktijk werkt rond 3 pijlers (voeding, psychologie en beweging) en dit moet dan ook bij onze teamleden centraal staan. Bachelor Klinische Psychologie met extra ervaring en opleiding binnen relatietherapie en seksuologie (met voorkeur Masteropleiding) Zelfstandige basis met mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen patiëntenbestand. Therapie geven aan koppels of (jong)volwassenen met de focus op relationele-/gezins- problemen Een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Bereidheid tot het gebruiken van sociale media (facebook, instagram,...) Beschikbaarheid van de ruimte is te bepreken met een collega waar je de ruimte mee zal delen.

 • FLEXI JOB Beenhouwerij te Lommel (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: VERSO FOOD

  Type: Flexijob

  In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR SINT-JAN in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR SINT-JAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR SINT-JAN. Laat een reactie achter voor TRAITEUR SINT-JAN. TRAITEUR SINT-JAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR SINT-JAN. Leave a respond for TRAITEUR SINT-JAN. TRAITEUR SINT-JAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR SINT-JAN op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR SINT-JAN
Location of TRAITEUR SINT-JAN on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR SINT-JAN

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR SINT-JAN TRAITEUR SINT-JAN: COMPUTER PROFILE SPRL-BVBA | 'T POMPOENTJE | BALLOON & HELI ADVENTURE | LABO PIEFONCK | Cr茅mers Jacques

Other related companies as TRAITEUR SINT-JAN: COMPUTER PROFILE SPRL-BVBA | 'T POMPOENTJE | BALLOON & HELI ADVENTURE | LABO PIEFONCK | Cr茅mers Jacques

TRAITEUR SINT-JAN is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR SINT-JAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01296905517. Het bedrijf TRAITEUR SINT-JAN bevindt zich op het adres: PRINSES MARIE-JOS?PLEIN 1; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 328,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 368,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR SINT-JAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR SINT-JAN is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR SINT-JAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR SINT-JAN, openstaande posities, locatie van TRAITEUR SINT-JAN op de kaart.

TRAITEUR SINT-JAN is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR SINT-JAN, company assigned to the tax number BE01296905517. The company TRAITEUR SINT-JAN is located at the address: PRINSES MARIE-JOS?PLEIN 1; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 328,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 368,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR SINT-JAN were not found.
The main activity of TRAITEUR SINT-JAN is Construction - Special Trade Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR SINT-JAN is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR SINT-JAN, open positions, location of TRAITEUR SINT-JAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR SINT-JAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR SINT-JAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR SINT-JAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR SINT-JAN, employees, financial statistics.