Van Her Fr猫res SPRL

Contactgegevens Van Her Fr猫res SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Her Fr猫res SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Her Fr猫res SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Moulin 208; 1210; Bruxelles (Saint-Josse-ten-noode), België

Telefoon (phone): 02 217 37 87 (+32-02 217 37 87) 02 217 37 87 (+32-02 217 37 87)

Fax (fax): 02 217 37 87 (+32-02 217 37 87) 02 217 37 87 (+32-02 217 37 87)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Her Fr猫res SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Her Fr猫res SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Her Fr猫res SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Her Fr猫res SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Her Fr猫res SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Her Fr猫res SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Her Fr猫res SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Her Fr猫res SPRL
Products information Van Her Fr猫res SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01558380126
Ondernemingsnummer: 1252685546
Hoofdstad (capital): 573,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 413,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Printing - Offset

Product categorie (product category): Printing - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Her Fr猫res SPRL
(Get full report from official database of BE for Van Her Fr猫res SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Her Fr猫res SPRL
Addition kinds of activities for Van Her Fr猫res SPRL

373200. Bootbouw en reparatie | Boatbuilding and repairing
799902. Golfdiensten en professionals | Golf services and professionals
10410103. Ondergrondse goudwinning | Underground gold mining
28440101. Bleken, haar | Bleaches, hair
30691008. Laken, hard rubber | Sheets, hard rubber
57319908. Tape recorders en spelers | Tape recorders and players

Werken bij Van Her Fr猫res SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Her Fr猫res SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Her Fr猫res SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Her Fr猫res SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll Advisor in regio Brussel (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Payroll Advisor (M/V) voor een advocatenkantoor actief in het Brusselse. Na de initiële uitzendopdracht maak je kans op een vast contract. Als Payroll Advisor heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je staat in voor de loonberekeningen; - Je werkt samen met SD Worx; - Je bent het centraal aanspreekpunt voor werknemers met vragen betreffende hun verloning/ziekte/verlof/…; - Andere HR taken. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Internal Sales (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf zijn we op zoek naar een internal sales officer, tewerkstelling in Sint-Niklaas of Roeselare. Wat ga je doen? -Tijdens de eerste maanden ben je verantwoordelijk voor de implementatie van de nieuwe procedures met betrekking tot de input van klantgegevens in onze database; vervolgens zorg je er steeds voor dat bij elke klant de gegevens up-to-date blijven en voer je de nodige aanpassingen en prijswijzigingen correct in op aangeven van de commercial teamleader. Wanneer nodig zorg je voor een commerciële en administratieve ondersteuning van de andere collega's (bv. beantwoorden van de on-spot vragen van bestaande en nieuwe klanten of ondersteuning bij het invullen van bepaalde tenders en andere gerelateerde opdrachten). Je werkt samen mee aan het optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en andere verbetertrajecten.

  • ORDERPICKER 2 PLOEGEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je bent in het bezit van een heftruckattest en hebt minstens 6 maand praktijkervaring in een job waar je dagelijks met de heftruck reed. Je bent punctueel en respecteert de veiligheidsnormen. Je wil graag werken in twee ploegenstelsel. Je kijkt bewust uit naar een job optie vast.

  • Televerkoper (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket bestaat uit het telefonisch contacteren van bestaande klanten en potentiële klanten. Als televerkoper ga je de personen die je opbelt overtuigen van de voordelen van je product. Je start standaard op het project van Test-Aankoop. Je gaat de mensen overhalen om een abonnement te nemen op Test-Aankoop.

  • Huishoudhulp regio Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van meer dan 270 huishoudhulpen zijn we op zoek naar een nieuwe collega! Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt!

  • jobstudenten tijdens de week en/of tijdens de vakanties gezocht (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Het Synergie kantoor in Aalter zoekt op regelmatige basis jobstudenten die zich tijdens de week en/of tijdens de vakanties kunnen vrijmaken om bij één bepaalde klant aan de slag te gaan. Je kan op verschillende afdelingen binnen de firma ingeschakeld worden. Dit kan in de productie, in het magazijn, ed. zijn. Ben je tijdens de week af en toe en dag vrij om te werken en zou je graag een centje bijverdienen? Dan is deze job zeker interessant!Daarnaast zullen we voor de komende vakantie(s) ook nog jobstudenten kunnen inschakelen. Laat ons gerust weten wanneer je tijdens de grote vakantie beschikbaar bent om te werken. We hebben momenteel nog geen concrete studentenplanning, maar vaak krijgen we van deze klant last minute nog extra nog aanvragen door.

  • Jobstudent administratie (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Wegens sterke groei zijn wij op zoek naar een Jobstudent (m/v)met de juiste waarden, en passie voor de job!   Je zorgt voor de administratieve ondersteuning bij financiële dossiers.

  • Jobstudent (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Projectleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Projectleider Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een projectleider In overdrachtfase analyseer je de verkochte offerte Je werkt een project uit van A tot Z. Vanaf conceptfase tot en met de nazorg verantwoordelijk voor het ontwerp (zowel mechanisch als elektrisch), de aankoop en de opvolging van de installaties. Prijzen aanvragen van de verschillende componenten die nodig zijn voor een totaal werkend geheel De verschillende subcontractors worden door jou aangestuurd en opgevolgd Tijdens de projecten werk je de documenten uit en zorg je ervoor dat alle dossiers en toestellen aan de vooropgestelde criteria, normen en bedrijfsvoorschriften beantwoorden Je voert de communicatie tussen de klant en de uitvoerenden De opvolging doen naar veiligheid toe op de werven. Opstellen VDM plan, controle PBM's, invullen checklist (VCA) Toezicht op veilig werken

  • Afdelingsverantwoordelijke (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in Turnhout zijn wij op zoek naar een 2 inpakverantwoordelijken (2-ploegensysteem). Ja takenpakket bestaat uit: -Aansturen van inpaksters -Zorgen dat de inpakorders van a tot z worden uitgevoerd (klaarzetten van alle benodigdheden, uittellen hoeveel uren er nodig zijn, de kwaliteit waarborgen, enz) -Kleine machines instellen -Stalen inpakken, stocktelling -Kwaliteitsvergaderingen bijwonen

  • Zaalmedewerker (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: BOTAN eethuis & brasserie

    Type: Flexijob

    Bestellingen opnemen, klanten ontvangen, kassa doen, toogwerk,....

  • ZAALMEDEWERKER WEEKEND (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: RESTAURANT 't OVERHAMME

    Type: Flexijob

    Je helpt mee met de bediening van onze klanten in de zaal. Je ruimt ook de tafels af. Je werkt ieder weekend op zaterdag van 19u tot 23u en op zondag van 12u tot 17u.

Zoek naar antwoorden van Van Her Fr猫res SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Van Her Fr猫res SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Her Fr猫res SPRL. Laat een reactie achter voor Van Her Fr猫res SPRL. Van Her Fr猫res SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Her Fr猫res SPRL. Leave a respond for Van Her Fr猫res SPRL. Van Her Fr猫res SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Her Fr猫res SPRL op de google maps. Adres en contacten Van Her Fr猫res SPRL
Location of Van Her Fr猫res SPRL on the google maps. Address and contacts of Van Her Fr猫res SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Her Fr猫res SPRL Van Her Fr猫res SPRL: Malcotte Y | EURO - ACCOUNT | MUTUALIT? NEUTRE DE SANT? | DIRK MUYSSEN | FRANK VAN HECKE

Other related companies as Van Her Fr猫res SPRL: Malcotte Y | EURO - ACCOUNT | MUTUALIT? NEUTRE DE SANT? | DIRK MUYSSEN | FRANK VAN HECKE

Van Her Fr猫res SPRL is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Her Fr猫res SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01558380126. Het bedrijf Van Her Fr猫res SPRL bevindt zich op het adres: Rue du Moulin 208; 1210; Bruxelles (Saint-Josse-ten-noode). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 573,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 413,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Printing - General. Lijst met producten zijn Printing - Offset.
De hoofdactiviteit van Van Her Fr猫res SPRL is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Her Fr猫res SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Her Fr猫res SPRL, openstaande posities, locatie van Van Her Fr猫res SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Her Fr猫res SPRL is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Her Fr猫res SPRL, company assigned to the tax number BE01558380126. The company Van Her Fr猫res SPRL is located at the address: Rue du Moulin 208; 1210; Bruxelles (Saint-Josse-ten-noode). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 573,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 413,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Printing - General. List of products are Printing - Offset.
The main activity of Van Her Fr猫res SPRL is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Her Fr猫res SPRL is not available. You also can look at reviews of Van Her Fr猫res SPRL, open positions, location of Van Her Fr猫res SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Her Fr猫res SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Her Fr猫res SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Her Fr猫res SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Her Fr猫res SPRL, employees, financial statistics.