Omer Van Maele CV

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Omer Van Maele CV
Private companiesFood Stores • Omer Van Maele CV

Contactgegevens Omer Van Maele CV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Omer Van Maele CV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Omer Van Maele CV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Meerlaan 15; 8300; Knokke-Heist (Knokke), België

Telefoon (phone): 050 60 17 30; 0497 46 83 86 (+32-050 60 17 30; 0497 46 83 86) 050 60 17 30; 0497 46 83 86 (+32-050 60 17 30; 0497 46 83 86)

Fax (fax): 050 60 52 47 (+32-050 60 52 47) 050 60 52 47 (+32-050 60 52 47)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Omer Van Maele CV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Omer Van Maele CV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Omer Van Maele CV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Omer Van Maele CV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Omer Van Maele CV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Omer Van Maele CV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Omer Van Maele CV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Omer Van Maele CV
Products information Omer Van Maele CV

BTW identificatienummer (tax): BE04897125244
Ondernemingsnummer: 2372192382
Hoofdstad (capital): 915,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 684,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Omer Van Maele CV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Omer Van Maele CV
(Get full report from official database of BE for Omer Van Maele CV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Omer Van Maele CV
Addition kinds of activities for Omer Van Maele CV

357599. Computer terminals, nec | Computer terminals, nec
371302. Specialiteiten motorvoertuig lichamen | Specialty motor vehicle bodies
20929903. Visfilets | Fish fillets
26210908. Felts, gebouw | Felts, building
89999901. Actuariële consultant | Actuarial consultant

Werken bij Omer Van Maele CV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Omer Van Maele CV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Omer Van Maele CV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Omer Van Maele CV. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoper Beenhouwerij Colruyt Boom (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Binnen de beenhouwerij leidt een hecht team jou de eerste weken op. Samen met de beenhouwers maak jij bestellingen en bereidingen klaar. Je bewaakt de kwaliteit van de vleesgerechten en zorgt ervoor dat de beenhouwerij er steeds netjes bij ligt. Wanneer je ingewerkt bent in het team sta je in voor een deel van het stockbeheer. Je vult de voorraad tijdig aan en bestelt het nodige vlees en kruiden. Daarnaast verzorg je ook de etikettering van de producten, aangezien we onze prijzen dagelijks aanpassen aan de concurrentie. Je leest ook barcodes van nieuwe producten in om bijvoorbeeld te achterhalen van welke leverancier ze afkomstig zijn. Je neemt initiatief, denkt na over commerciële acties en organiseert degustaties. Je hebt een passie voor het vak en vindt het heel belangrijk dat de klant tevreden is over jullie producten.

 • Quality Support Officer (WELLEN)

  Regio: WELLEN

  Bedrijf: ITZU JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je staat in voor het beheer en het continu verbeteren van het document management systeem; - Je zorgt voor de opmaak van documenten voor kwaliteit en voedselveiligheid; - Je assisteert bij interne en externe klachtenafhandeling en continue verbeteringsprojecten; - Je bent verantwoordelijk voor de kalibraties van meetinstrumenten; - Je werkt mee aan interne en externe kwaliteitsaudits.

 • Supervisor Logistiek (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ASAP BEVEREN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Binnen een logistieke operatie stuurt u rechtstreeks uw Teamleaders aan in functie van workload en personeelsbezetting zodat het operationele proces gestructureerd en efficiënt verloopt. U draagt zorg voor in- en uitgaande goederen, verdeelt de taken, instrueert het magazijnpersoneel en controleert het werk. U functioneert onder de bevoegdheid van de operationeel manager. - Teamleaders en magazijnmedewerkers samensmeden tot een hecht en goed team - Verdere optimalisatie van de operationele en administratieve processen nastreven - U bent verantwoordelijk voor het behalen en verbeteren van de objectieven binnen uw afdeling - Opstellen van de operationele werkplanning in samenwerking met uw teamleaders - Toezien op de naleving van het algemeen beleid, de procedures en richtlijnen - U kunt leiding geven aan een team van min 40 medewerkers

 • Technische beambte (poetsen ihkv dienstencheques) (GOOIK)

  Regio: GOOIK

  Bedrijf: OCMW GOOIK

  Type: Dienstenchequebaan

  Poetsen bij klanten thuis

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8u Ruiselede,combineren met andere gezinnen is mogelijk! (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Bij dit gezin worden er 8 u gepresteerd.Combineren met andere gezinnen in de buurt is zeker mogelijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp dienstencheques Hansbeke-Merendree (HANSBEKE)

  Regio: HANSBEKE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstverlening: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij personen thuis met dienstencheques. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

 • Huiswerkbegeleider (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je helpt de leerling van de lagere school een goede studie- en werkmethode te ontwikkelen en helpt hem/haar bij zijn/haar huiswerk. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Verpleegkundige woonzorgcentrum Lichtenberg (Hoboken) (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: WZC LICHTENBERG

  Type: Vaste Job

  In de Hobokense Polders kan je als verpleegkundige voor het comfort en de gezondheid van onze senioren zorgen. Woonzorgcentrum Lichtenberg ademt statigheid én gezelligheid uit. Met jouw verpleegkundige talenten verover je onmiddellijk de harten van jouw bewoners. Wat doe je graag en kan je goed? Onze bewoners zien in jou een vertrouwenspersoon die naar hen luistert en tijd neemt voor een gesprek. Je kent hun individueel zorgplan en vindt de efficiëntste oplossing voor hun verwachtingen, met respect voor alle betrokkenen. Jouw persoonlijke en enthousiaste zorg op maat motiveert jouw collega verpleeg- en zorgkundigen om ook naar de individuele noden van de bewoners te handelen. Zo creëer je een breed draagvlak om elke bewoner een aangenaam verblijf te bezorgen. Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, een open communicatie en de organisatie van jouw team.

 • Personal Trainer in Fitness (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: HPA

  Type: Vaste Job

  Scava.be is actief in de verkoop van 'fitness en Wellness' producten en zijn op zoek naar een personal trainer die onze klanten kan begeleiden in het maken van de juiste oefeningen en hen op gang zet met een aangepast trainingsschema. Je bent het uithangbord van ons bedrijf en onze klanten zien in jou het perfecte voorbeeld. Een kwalitatieve service is voor jou prioritair en daarom help je de klanten op een professionele manier verder. Naast het geven van groeplessen en workshops, geef je de klanten ook een persoonlijk voedingsadvies. Extra troeven zijn mogelijks jouw commerciële vaardigeheden, waardoor je ook de juiste accessoires of fitness toestellen kan verkopen en/of aanbevelen.

 • Chauffeurs CE voor dagwerk - met meeneemheftruck (BEVEREN (ROESELARE))

  Regio: BEVEREN (ROESELARE)

  Bedrijf: EUTRACO

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk om ... de goederen stipt en op een correcte, efficiënte en zuinige manier te vervoeren volgens de transportopdracht en met een meeneemheftruck (op werven of bij bedrijven/particulieren) op een klantvriendelijke manier te communiceren met de klant jouw materiaal te beheren als een goeie huisvader de bijbehorende administratieve taken tijdig en volledig uit te voeren Je kunt ... zelfstandig werken communiceren in het Nederlands en/of Frans en/of Engels Je bent ... stipt klantvriendelijk & collegiaal ingesteld Je hebt ... een geldig rijbewijs CE een geldige bestuurderskaart

 • Beitser (M/V) (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: LAG TRAILERS

  Type: Vaste Job

  Als beitser ben je verantwoordelijk voor het beitsen van tankwagens en de daarbij horende onderdelen

 • Freelance functioneel analist logistiek (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Freelance functioneel analist - W-VL - lange termijn! Deze West-Vlaamse KMO is uitgegroeid tot een ware wereldspeler. Het IT-departement zet zich in voor de hele groep en bevindt zich in het hoofdkantoor dat gevestigd is op de as tussen Gent en Kortrijk. Op vlak van IT zijn ze steeds bezig met innoveren om zo hun sterke positie te verstevigen. Door uitbreiding is er nood aan een functioneel business analist voor het sales domein. Door uitbreiding is er nood aan een freelance functionele analist om de ploeg te versterken op verschillende logistieke domeinen. Taken Als freelance functioneel business analist sluit je je aan bij de squad op het domein van sales en finance en ga je je toespitsen op: Het modelleren van processen gericht op het logistiek domein Het functioneel doorgronden van de achterkant van het business systeem. Het opstellen van nieuwe requirements Het uitschrijven van user stories (en communiceren met developers). Het uitvoeren van functionele tests. Het opvolgen van change requests. Documenteren.

Zoek naar antwoorden van Omer Van Maele CV in sociale netwerken
Look for responds of Omer Van Maele CV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Omer Van Maele CV. Laat een reactie achter voor Omer Van Maele CV. Omer Van Maele CV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Omer Van Maele CV. Leave a respond for Omer Van Maele CV. Omer Van Maele CV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Omer Van Maele CV op de google maps. Adres en contacten Omer Van Maele CV
Location of Omer Van Maele CV on the google maps. Address and contacts of Omer Van Maele CV

Andere gerelateerde bedrijven als come Omer Van Maele CV Omer Van Maele CV: INST.M?D.-P?DAG.ST.MICHEL | DIMENSION DATA | POSTOMAT ANTWERPEN | Calay R | LEO SELLESLAGH

Other related companies as Omer Van Maele CV: INST.M?D.-P?DAG.ST.MICHEL | DIMENSION DATA | POSTOMAT ANTWERPEN | Calay R | LEO SELLESLAGH

Omer Van Maele CV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Omer Van Maele CV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04897125244. Het bedrijf Omer Van Maele CV bevindt zich op het adres: Meerlaan 15; 8300; Knokke-Heist (Knokke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 915,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 684,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in Omer Van Maele CV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Omer Van Maele CV is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Omer Van Maele CV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Omer Van Maele CV, openstaande posities, locatie van Omer Van Maele CV op de kaart.

Omer Van Maele CV is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Omer Van Maele CV, company assigned to the tax number BE04897125244. The company Omer Van Maele CV is located at the address: Meerlaan 15; 8300; Knokke-Heist (Knokke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 915,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 684,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Removals. Products created in Omer Van Maele CV were not found.
The main activity of Omer Van Maele CV is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Omer Van Maele CV is not available. You also can look at reviews of Omer Van Maele CV, open positions, location of Omer Van Maele CV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Omer Van Maele CV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Omer Van Maele CV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Omer Van Maele CV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Omer Van Maele CV, employees, financial statistics.