LEO SELLESLAGH

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • LEO SELLESLAGH
Private companiesFood Stores • LEO SELLESLAGH

Contactgegevens LEO SELLESLAGH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEO SELLESLAGH: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEO SELLESLAGH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HAAKSDONKWEG 2BA; 1880; KAPELLE-OP-DEN-BOS, België

Telefoon (phone): 15714323 (+32-15714323) 15714323 (+32-15714323)

Fax (fax): +32 (60) 305-33-51 +32 (60) 305-33-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEO SELLESLAGH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEO SELLESLAGH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEO SELLESLAGH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEO SELLESLAGH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEO SELLESLAGH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEO SELLESLAGH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEO SELLESLAGH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEO SELLESLAGH
Products information LEO SELLESLAGH

BTW identificatienummer (tax): BE09451782226
Ondernemingsnummer: 6556610107
Hoofdstad (capital): 742,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 723,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in LEO SELLESLAGH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Groententeelt

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEO SELLESLAGH
(Get full report from official database of BE for LEO SELLESLAGH)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEO SELLESLAGH
Addition kinds of activities for LEO SELLESLAGH

267401. Verzending en boodschappentassen of zakken | Shipping and shopping bags or sacks
22990214. Wollen velden, geperst of naaldwond | Wool felts, pressed or needle loom
30869905. Verpakkings- en verzendmaterialen, schuimplastic | Packaging and shipping materials, foamed plastics
33130203. Ferromolybdenum | Ferromolybdenum
38250303. Huidige meetapparatuur, niet inbegrepen | Current measuring equipment, nec
39991200. Identificatie badges en insignes | Identification badges and insignia
50630219. Tijdschakelaars | Time switches
79480101. Motorrijden | Motorcycle racing

Werken bij LEO SELLESLAGH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEO SELLESLAGH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEO SELLESLAGH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEO SELLESLAGH. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier / orderpicker OPTIE VAST! (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket bestaat uit orderpicking (manueel en soms met heftruck). Werkuren: dagdienst in 2 stelsels: 8u30-17u00 / 9u30-18u00 Startend op interimbasis, optie vast indien positieve evaluatie.

  • Tijdelijk Bediende Facturatie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Brugge zijn wij op zoek naar een tijdelijk bediende facturatie ( 8 weken). - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van de uitgevoerde werken. - Je volgt de werken op aan de hand van de rapporten van de techniekers: o Je bekijkt voor welke werken er een factuur mag opgemaakt worden o Indien er nog geen factuur mag opgemaakt worden, achterhaal je de oorzaak. - Je communiceert met de eindklant over facturen en je behandelt de klachten van de klanten. - Je overlegt indien nodig met de techniekers.

  • Verkoper bakkerij Gentse stadsrand (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van Konvert zijn we op zoek naar een winkelmedewerker voor een gekende bakkerij in de regio van Lochristi. Bedoeling is dat je de mensen aanspreekt, bedient en afrekent. Je zorgt voor een nette werkomgeving. Beleefdheid en klantvriendelijkheid zijn begrippen die nauw aan je hart liggen. Je hebt ervaring in een bakkerij of tenminste iets van opleiding bakkerij gevolgd. Let op! Je hebt er geen probleem mee om op zondagvoormiddag te werken.

  • Teamleader 2 ploegen (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Lendelede, regio Roeselare zijn wij op zoek naar Een teamleader 2 ploegen Als teamleider heb je de hoofdrol in het teamproces. Je stuurt, schept voorwaarden, ruimt hindernissen uit de weg, creëert uitdagingen en stuurt bij als het nodig is. Daarnaast staat de teamleader ook in voor de opmaak van de planningen, bespreekt de evaluaties en keurt de verloven goed Teamleden moeten weten wat de doelstelling is van de organisatie, welke rol het team daarin speelt en wat daarin de bijdrage is van ieder teamlid. De teamleider geeft die helderheid. Liggen koers en doelstellingen vast, dan is het zaak knopen door te hakken over de omvang, samenstelling en werkwijze van het team. Essentieel voor teambuilding is dat teamleden onbevreesd hun bijdrage kunnen leveren en dat ze problemen of hindernissen onbelemmerd kunnen uiten. Als teamleider heb je voortdurend oog en oor voor teamleden. Dat komt bijvoorbeeld tot uiting in het geven en ontvangen van feedback, het omgaan met kritiek en open communicatie. Een effectieve teamleider schept voorwaarden voor samenwerking en teamprestaties. Dat begint met een duidelijk mandaat: het team moet het vertrouwen krijgen van het management en moet –binnen kaders- zelfstandig beslissingen kunnen nemen en vrij kunnen functioneren. Ondersteuning gaat ook over materiële zaken: het team moet over de middelen beschikken die nodig zijn om de doelstelling te halen.  

  • HSEQ bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Input van gegevens in het systeem. Je registreert nieuw personeel in het systeem, je houdt hun gegevens bij, je vult medische informatie van medische keuringen aan, waarbij nauwkeurigheid en punctualiteit zeer belangrijk zijn. - Je bereidt opstartdossiers van nieuwe arbeidskrachten voor en geeft hen een introductie. Je geeft presentaties aan nieuw personeel inzake veiligheid en kwaliteit. Dit gebeurt in het Engels en Nederlands. - Je trekt foto’s van schadegevallen op de terminal en registreert deze.

  • HUISHOUDHULP (M/V) VOSSELARE (voltijds) (VOSSELARE)

    Regio: VOSSELARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp in Sint-Denijs-Westrem / Zwijnaarde (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies jij voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Productiearbeider - student inpak (maand december) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Diest zijn we op zoek naar een helpende hand in de koude bereiding bij het vullen van schaaltje met vlees.(burgers, stammetjes, enz.¿)

  • Merchandiser (ROUBAIX)

    Regio: ROUBAIX

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant actief in de grafische sector, met hoofdzetel in Roubaix is Konvert Office op zoek naar een Merchandiser (m/v). Onze klant is op zoek naar een tijdelijk medewerker voor 1 à 2 maanden om klanten in België en Wallonië te bezoeken en hun onderhoudsproducten voor de grafische machines voor te stellen en te demonstreren.

  • Elektricien (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: ESS

    Type: Vaste Job

    Functie: Elektricien residentieel en industrieel Plaatsen van Camera's, inbraak, brandinstallaties, toegangscontrole Parkeersystemen projecten over heel belgie projecten in het binnen- en buitenland

  • Adviseur watercoolers (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ECO-SERV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring, actief op de dienstenmarkt. Als sales organisatie bieden we onze verkopers de mogelijkheid een carrière uit te bouwen in die diensten sector, zowel het B2B als B2C segment. Als erkend partner van een Belgisch bedrijf dat actief is op de markt van watercoolers, zijn we op zoek naar gedreven medewerkers over gans Vlaanderen om deskundig advies op maat te verlenen aan nieuwe klanten, zowel gezinnen als bedrijven. Je toont hen de vele voordelen & mogelijkheden van dit topproduct met bijgaande all-in-service formule. Je werkt op zelfstandige basis, wij bieden alle nodige opleidingen, een zeer sterke verloning naar prestaties, en ook heel wat extra's. Ben je een gedreven vlotte onderhandelaar, en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Ben je commercieel & klantgericht ingesteld, dan is dit zeker een job op je lijf geschreven! Stuur je gegevens door per mail of bel ons! 0475 29 19 90 - [email protected]

  • FLEXI-JOB Barman/kelner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AAN HET STRAND VAN OOSTENDE

    Type: Flexijob

    "Aan het strand van Oostende" is intussen een vaste waarde en nog steeds een speelse, vrolijke, kleurrijke tent die valt onder de noemer Brasserie - Grand Café, maar dan "freestyle" Onze drukbezochte zaak is gelegen op de alombekende Dageraadplaats en biedt plaats aan een vijftigtal gasten tijdens de winter en in de zomer een honderdtal. Wij verzorgen, met de glimlach, ontbijt, lunch & diner. Ons team bestaat uit een 10-tal medewerkers die vriendelijk, vrolijk & gastvrij zijn. Passie en gedrevenheid zijn per definitie een absolute must! Neem ook eens een kijkje op onze website: www.aanhetstrandvanoostende.be

Zoek naar antwoorden van LEO SELLESLAGH in sociale netwerken
Look for responds of LEO SELLESLAGH in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEO SELLESLAGH. Laat een reactie achter voor LEO SELLESLAGH. LEO SELLESLAGH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEO SELLESLAGH. Leave a respond for LEO SELLESLAGH. LEO SELLESLAGH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEO SELLESLAGH op de google maps. Adres en contacten LEO SELLESLAGH
Location of LEO SELLESLAGH on the google maps. Address and contacts of LEO SELLESLAGH

Andere gerelateerde bedrijven als come LEO SELLESLAGH LEO SELLESLAGH: O.C.M.W. | Brands & Fashion NV | TRAVINOX-ANC VANDENBROECK | DISTRIBUTEURS WALLONS R?UNIS | Citrosuco Europe NV

Other related companies as LEO SELLESLAGH: O.C.M.W. | Brands & Fashion NV | TRAVINOX-ANC VANDENBROECK | DISTRIBUTEURS WALLONS R?UNIS | Citrosuco Europe NV

LEO SELLESLAGH is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEO SELLESLAGH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09451782226. Het bedrijf LEO SELLESLAGH bevindt zich op het adres: HAAKSDONKWEG 2BA; 1880; KAPELLE-OP-DEN-BOS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 742,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 723,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Groententeelt. Producten gemaakt in LEO SELLESLAGH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEO SELLESLAGH is Voedingswinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEO SELLESLAGH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEO SELLESLAGH, openstaande posities, locatie van LEO SELLESLAGH op de kaart.

LEO SELLESLAGH is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEO SELLESLAGH, company assigned to the tax number BE09451782226. The company LEO SELLESLAGH is located at the address: HAAKSDONKWEG 2BA; 1880; KAPELLE-OP-DEN-BOS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 742,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 723,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Groententeelt. Products created in LEO SELLESLAGH were not found.
The main activity of LEO SELLESLAGH is Food Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LEO SELLESLAGH is not available. You also can look at reviews of LEO SELLESLAGH, open positions, location of LEO SELLESLAGH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEO SELLESLAGH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEO SELLESLAGH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEO SELLESLAGH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEO SELLESLAGH, employees, financial statistics.