POSTOMAT ANTWERPEN

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • POSTOMAT ANTWERPEN
Private companiesFood Stores • POSTOMAT ANTWERPEN

Contactgegevens POSTOMAT ANTWERPEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POSTOMAT ANTWERPEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

POSTOMAT ANTWERPEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PELIKAANSTRAAT 16; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): +32 (82) 442-96-82 +32 (82) 442-96-82

Fax (fax): +32 (9) 506-94-40 +32 (9) 506-94-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POSTOMAT ANTWERPEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POSTOMAT ANTWERPEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POSTOMAT ANTWERPEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POSTOMAT ANTWERPEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POSTOMAT ANTWERPEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POSTOMAT ANTWERPEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POSTOMAT ANTWERPEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POSTOMAT ANTWERPEN
Products information POSTOMAT ANTWERPEN

BTW identificatienummer (tax): BE09678100585
Ondernemingsnummer: 9727264404
Hoofdstad (capital): 772,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 715,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in POSTOMAT ANTWERPEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse kredietdiensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POSTOMAT ANTWERPEN
(Get full report from official database of BE for POSTOMAT ANTWERPEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor POSTOMAT ANTWERPEN
Addition kinds of activities for POSTOMAT ANTWERPEN

399999. Manufacturing industries, nec, nec | Manufacturing industries, nec, nec
36690203. Pedestrian traffic control equipment | Pedestrian traffic control equipment
39499910. Shuffleboards en shuffleboard apparatuur | Shuffleboards and shuffleboard equipment
51130307. Sanitaire voedsel containers | Sanitary food containers
73890101. Kunstenaarsagenten en makelaars | Artists' agents and brokers

Werken bij POSTOMAT ANTWERPEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POSTOMAT ANTWERPEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POSTOMAT ANTWERPEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POSTOMAT ANTWERPEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf te Hofstade zoeken we een chauffeur CE. Je staat in voor het leveren van palletgoed. Je moet zelf niet laden-lossen. De vrachtwagen wordt bij het bedrijf voorgeladen, je staat wel zelf in voor het zekeren van je lading. En bij klant wordt de lading voor je gelost. Je werkt van maandag tem vrijdag, telkens ongeveer van 6 tot 18 uur. Optie vast vacature.

  • Productieoperatoren mét A2 diploma (kennis chemie) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productie-operator zal je worden tewerkgesteld aan volcontinue productielijnen. Jij staat in voor staalname van het geproduceerde materiaal en het inpakken en vervoeren van de rollen. Je bent mee verantwoordelijk voor het opvolgen van de kwaliteit van de geproduceerde rollen en het ingeven van productie- en kwaliteitsgegevens in de computersystemen. Daarnaast word je regelmatig ingeschakeld bij het reinigen van de installaties, het omstellen van de wikkelinrichtingen en het (her)opstarten van het productieproces.

  • Administratieve studentenjob - tot eind 2018 (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn voor onze klant, een voedingsbedrijf regio Zwevegem, op zoek naar een administratieve kracht, ter ondersteuning van de afdeling supply chain & planning. Dit is een tijdelijk opdracht tot eind 2018.

  • JOBSTUDENT: schoonmaak M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een schoonma(a)k(st)er om op het politiekantoor van Herentals te poetsen: Maandag van 9u00 - 14u30 Dinsdag van 9u00 - 12u00 Woensdag van 9u00 - 12u00 Donderdag van 9u00 - 12u00 Vrijdag van 9u00 - 14u30

  • Restaurantmedewerker - TOTAL Nazareth (richting Gent) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een afwisselende job en weet je van aanpakken? Dan is een job als verkoper bij TOTAL misschien wel iets voor jou. Voor TOTAL Nazareth (E17 Kortrijk-Gent) zijn we op zoek naar een Lunch Garden medewerker. Je zorgt voor een vlotte en aangename bediening van de klanten in het buffetrestaurant. Daarnaast sta je in voor het maken van kleine gerechtjes en het proper houden van het restaurant. Het gaat om een Deeltijdse functie in een Weekend regime (+/- 15u per weekend)

  • Huisarts (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: WGC Daenshuis vzw

    Type: Vaste Job

    erkend geaccrediteerd huisarts voor een langdurig engagement evidence based medicine als belangrijke basis zien goede kennis van talen : Nederlands,Frans, Engels multidisciplinaire opvolging van de patiënt in overleg met verschillende disciplines (verpleging, maatschappelijk werk, kiné, psycholoog) week- en weekendwachten opnemen binnen de georganiseerde lokale wachtdienst

  • Bordenbouwer (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: CKS

    Type: Vaste Job

    Ben je gebeten door techniek? Wil je elke dag werken in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Sta je graag in voor de elektromontage van A tot Z? Omwille van onze aanhoudende groei zijn we op zoek naar bordenbouwers. Samen met je collega's werk je aan een verscheidenheid van borden, van klein tot groot, met verschillende vermogens en krijg je de kans om bij te leren en jezelf te ontwikkelen.

  • Monteur Staalbouw (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze gerespecteerde klanten zijn wij op zoek naar iemand die hun team van monteurs aanvult. Je helpt met het monteren en plaatsen van de metaalstructuur, de betonpanelen, de dakbedekking (golfplaten, sandwichpanelen, steeldeck). Je werkt steeds op verplaatsing op een bouwplaats regio Oost-, West- en Zeeuws-Vlaanderen. Het staat dus als een paal boven water dat dit een zeer gevarieerde job is. Om deze werken goed te kunnen uitvoeren ben je handig, werk je veilig en kan je onderdelen op een efficiënte manier bevestigen aan de kraan. Je kent de materialen waarmee je werkt en kan deze ook waterpas zetten. Jouw ruimtelijk inzicht komt iedere dag weer van pas en jouw capaciteiten worden hier ten volle benut.

  • Bankmedewerker “daily banking” (commercieel/administratief) (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Remaut Verzekeringen nv

    Type: Vaste Job

    Je bent het eerste aanspreekpunt met de bankklanten en staat in voor hun dagelijkse bankzaken en hebt zo een afwisselende en boeiende job, zowel commercieel als administratief. In je dagelijks contact streef je een uitstekende serviceverlening na die jou en de kanten voldoening geeft en probeer je zo het verschil te maken. Naast het klantencontact sta je in voor de adminstratieve afhandeling van het dagelijks bankieren; het beheer van de dagelijkse bankverrichtingen, het openen van bank- en spaarrekeningen, opvolging van vervaldata … Je staat de zaakvoerders administratief en commercieel bij het behandelen en afhandelen van spaar- en beleggingsproducten. Je staat de zaakvoerders administratief bij de afhandeling en opvolging van kredietaanvragen. Je bent een dienstverlener. Je bent bereid om je ten volle in te zetten voor een deskundige en vriendelijke dienstverlening en hierin uit te blinken. Je bent stressbestendig, werkt autonoom, georganiseerd en zorgvuldig. Je voert alle daarmee samenhangende administratieve taken correct en tijdig uit. Je zorgt voor een professionele en degelijke communicatie met klanten. Je levert feedback aan je medewerkers en klanten over het aanbod en rendement van de diverse spaar- en beleggingsproducten. Je hebt aandacht voor signalen van klanten : klachten, opportuniteiten … om zo de klantenervaring te optimaliseren. Je komt terecht in een dynamisch, gemotiveerd en ervaren team.

  • Winkelmedewerker colora Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: COLORA

    Type: Vaste Job

    Een werkdag bij colora is nooit hetzelfde. Geen routineklus dus, wel elke keer een nieuwe uitdaging. Je denkt mee met de klant en leeft je in in hun wensen. Je inspireert hen met kleur en interieur. Je begeleidt hen van prille voorbereiding tot perfecte afwerking. Je geeft tips in de winkel of toont klanten hoe het moet bij hen thuis. Bij deze vacature ligt het accent op het geven van kleuradvies bij klanten thuis. Je hoort het, werken bij colora gaat verder dan enkel verf verkopen. Ook het organiseren van workshops, etalages opbouwen of de winkel mee helpen (her)inrichten, bestellingen beheren en de stock netjes en overzichtelijk houden behoren tot jouw takenpakket.

  • logopedist(e) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: LOGOSENSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandeling en diagnostiek van o stotteren o leerstoornissen o neurogene communicatiestoornissen o stemstoornissen o articulatiestoornissen o taalontwikkelingsstoornissen o …

  • Commercieel Vertegenwoordiger (OREYE)

    Regio: OREYE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676148-inline.html?cid=Partner_VDAB Om aan onze groei te voldoen,zijn wij op zoek naar een nieuwe Commercieel Vertegenwoordiger (m/v). Als vertegenwoordiger prospecteert U actief in uw eigen regio en bent U verantwoordelijk voor de opvolging en de uitbouw van onze bestaande klantenportefeuille; Om uw doelen te bereiken  zal u nauw samenwerken met onze interne diensten.

Zoek naar antwoorden van POSTOMAT ANTWERPEN in sociale netwerken
Look for responds of POSTOMAT ANTWERPEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor POSTOMAT ANTWERPEN. Laat een reactie achter voor POSTOMAT ANTWERPEN. POSTOMAT ANTWERPEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POSTOMAT ANTWERPEN. Leave a respond for POSTOMAT ANTWERPEN. POSTOMAT ANTWERPEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POSTOMAT ANTWERPEN op de google maps. Adres en contacten POSTOMAT ANTWERPEN
Location of POSTOMAT ANTWERPEN on the google maps. Address and contacts of POSTOMAT ANTWERPEN

Andere gerelateerde bedrijven als come POSTOMAT ANTWERPEN POSTOMAT ANTWERPEN: DE SMIS | LUDO'S ANIMATIE | CALUMA-DE KEMPEN | MARIE-THERESE OTTEN | L'ALTERNATIVE

Other related companies as POSTOMAT ANTWERPEN: DE SMIS | LUDO'S ANIMATIE | CALUMA-DE KEMPEN | MARIE-THERESE OTTEN | L'ALTERNATIVE

POSTOMAT ANTWERPEN is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POSTOMAT ANTWERPEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09678100585. Het bedrijf POSTOMAT ANTWERPEN bevindt zich op het adres: PELIKAANSTRAAT 16; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 772,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 715,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diverse kredietdiensten. Producten gemaakt in POSTOMAT ANTWERPEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van POSTOMAT ANTWERPEN is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POSTOMAT ANTWERPEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POSTOMAT ANTWERPEN, openstaande posities, locatie van POSTOMAT ANTWERPEN op de kaart.

POSTOMAT ANTWERPEN is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is POSTOMAT ANTWERPEN, company assigned to the tax number BE09678100585. The company POSTOMAT ANTWERPEN is located at the address: PELIKAANSTRAAT 16; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 772,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 715,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diverse kredietdiensten. Products created in POSTOMAT ANTWERPEN were not found.
The main activity of POSTOMAT ANTWERPEN is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of POSTOMAT ANTWERPEN is not available. You also can look at reviews of POSTOMAT ANTWERPEN, open positions, location of POSTOMAT ANTWERPEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POSTOMAT ANTWERPEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POSTOMAT ANTWERPEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POSTOMAT ANTWERPEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POSTOMAT ANTWERPEN, employees, financial statistics.