Nadin Bastogne NV

Contactgegevens Nadin Bastogne NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nadin Bastogne NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nadin Bastogne NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Isle la Hesse; 6600; Bastogne, België

Telefoon (phone): 061 21 47 91 (+32-061 21 47 91) 061 21 47 91 (+32-061 21 47 91)

Fax (fax): 061 21 23 53 (+32-061 21 23 53) 061 21 23 53 (+32-061 21 23 53)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nadin Bastogne NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nadin Bastogne NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nadin Bastogne NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nadin Bastogne NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nadin Bastogne NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nadin Bastogne NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nadin Bastogne NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nadin Bastogne NV
Products information Nadin Bastogne NV

BTW identificatienummer (tax): BE06235260009
Ondernemingsnummer: 8711303710
Hoofdstad (capital): 527,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 256,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Nadin Bastogne NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nadin Bastogne NV
(Get full report from official database of BE for Nadin Bastogne NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nadin Bastogne NV
Addition kinds of activities for Nadin Bastogne NV

7829. Video distributie diensten | Motion picture distribution services
201300. Worstjes en andere bereid vlees | Sausages and other prepared meats
511302. Wegwerpplaten, kopjes, servetten en eetgerei | Disposable plates, cups, napkins, and eating utensils
701104. Inns | Inns
24310303. Lijstwerk, hout: onvoltooid en voorgevuld | Moldings, wood: unfinished and prefinished
28191010. Peroxiden, waterstofperoxide | Peroxides, hydrogen peroxide
35850501. Apparatuur voor bieruitgifte | Beer dispensing equipment
79999909. Picknickbewerking | Picnic ground operation

Werken bij Nadin Bastogne NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nadin Bastogne NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nadin Bastogne NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nadin Bastogne NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Portilog opleiding (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  België is met zijn centrale ligging de draaischijf van Europa betreffende Logistiek. Het is dan ook niet vreemd dat grote logistieke bedrijven altijd opzoek zijn naar nieuw talent. Vele starters binnen deze sector maakte bewust de keuze om te studeren voor logistiek management. Maar als jij dit niet deed is dit misschien je kans om alsnog in te stromen binnen deze snel bewegende sector. Concreet werkt Randstad al enkele jaren samen met Portilog. Een officiële opleiding die je in 2 weken klaarstoomt om als junior te kunnen starten. Dit kan binnen verschillende functies afhankelijk van je interesse en je persoonlijke kunnen. Mogelijkheden zijn: junior expediteur, junior transportplanner, logistiek bediende, dossierbeheerder,douanedeclarant en loketbediende.

 • Milieucoördinator - Niveau B (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Dendermonde zoeken we een milieucoördinator - niveau B Je takenpakket: Ondersteuning geven aan de Environmental manager met betrekking tot bedrijfsinterne milieuzorg. Het opvolgen van diverse registers: afvalstoffenregister, waterbalans, wetgevingsregister, keuringsregister, etc… Het verzamelen en het verwerken van data met betrekking tot energie. Ondersteuning in ISO14001 en ISO50001. Interne audits (EMAT, SMAT, …). Opmaken en geven van toolboxen. Administratieve ondersteuning geven aan Environmental Manager in functie van WCM Ondersteuning geven in diverse milieu gerelateerde projecten.

 • Technisch-Commercieel Bediende (NETHEN)

  Regio: NETHEN

  Bedrijf: Konvert Office Leuven

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een technisch-commercieel bediende die op zoek is naar een nieuwe uitdaging met veel variatie. Je bent het aanspreekpunt bij inkomende telefoons en communicatief sterk zodat je weet te onderhandelen. Onderhandelen over prijzen bij aankoop van producten schrikt je dan ook zeker niet af. Je zorgt voor de logistieke dossiers en opvolging van aankoopbestellingen en levertermijnen van lopende bestellingen. Je hebt technische achtergrond zodat je plannen kan lezen en beoordelen. Het kan gebeuren dat je op klantenbezoek gaat om kwaliteitscontroles uit te voeren of met klanten/ leveranciers te onderhandelen.

 • Tekenaar (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in Kapellen zijn wij op zoek naar een tuinarchitect Functieomschrijving: U maakt plannen en ontwerpen op van tuinen. Tevens bent u actief met calculatie en het opmaken van offerten. Hiervoor hebt u dagelijks contact met leveranciers voor onderhandelingen op gebied van planten, tuinverlichting, draadafsluiting,... Ook onderhoud u contact met de landmeter voor het opmeten van de tuinen Bij onduidelijkheden hebt u ook telefonisch contact met de klant

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Brakel (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Bijlesgever rechten (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor rechten aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Technisch Tekenaar (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: INDUSIGN / E-CRANE WORLDWIDE

  Type: Vaste Job

  Bij de start van een project word je ingezet om ons 3D-model aan te passen naar de wensen van de klant. Het implementeren van de nodige componenten op het 3D-model voor zowel het hydraulische als het elektrische aspect. Daarna maak je de productie tekeningen en lasplannen. Je denkt actief mee met de klanten, door oplossingen te creëren via innovatieve ontwerpen, alsook hoe kraanonderdelen parametrisch te maken. Eens de componenten klaar zijn, dienen ze toegevoegd te worden aan onze database voor de aankoopdienst.

 • COMMERCIEEL ADVISEUR VERZEKERINGEN MORTSEL (HOVE)

  Regio: HOVE

  Bedrijf: Select HR

  Type: Vaste Job

  Je functioneert binnen een team en rapporteert aan de kantoorverantwoordelijke.  Jouw verantwoordelijkheden: Beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor Adviseren van retailklanten op vlak van verzekeringen, met focus op BOAR-verzekeringen Portefeuille van klanten op kantoor analyseren en -als verzekeringsspecialist- klanten servicen op maat ter optimalisatie van hun verzekeringsportefeuille Collega's-specialisten bijstaan en servicen van hun klanten op vlak van verzekeren, waarbij je zelf ook de nodige leads genereert in functie van de specialisaties van jouw collega's   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiende speler in de banksector.  Ter uitbreiding van hun commercieel team, zoeken wij voor hun kantorennet te Antwerpen Zuid (regio Hove-Mortsel-Kontich) een ervaren ADVISEUR VERZEKERINGEN:

 • CONSULENT IN HEALTH & BEAUTY - EXTRA INKOMEN EIGEN REGIO (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: CARE AND GLAM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als schoonheidsconsulente ga je mensen aan de hand van een huidanalyse de juiste produkten aanbevelen voor hun huid en je leert ze ook aan hoe ze met de produkten dienen te werken. Ook geef je advies over de juiste make-up en leert hen ook dit aan. Dit gebeurt in 1 op 1 advies alsook in de vorm van work-shops.

 • Freelance projectverpleegkundige kritieke diensten (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende ziekenhuizen op kritieke diensten. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren. Vraag je je af hoe dit precies in zijn werk gaat? Neem zeker contact op met ons op het nummer 09/241.58.73

 • Brainbridge - Senior Test Leader (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Description The Atlassian lead is responsible for the configuration, maintenance and sustainability of all applications related to the Atlassian stack and further development tools. The list of applications contains: Jira Confluence Bitbucket Jenkins SonarQube Responsibilities Main SPOC for all application-related knowledge and configuration Configuring of all applications for various departments and stakeholders, both within IT and Business Foresee regular updates of applications and related plugins Bring best practices and proactive ideas on how to evolve the used tools, including possibilites of moving to Cloud, with view on license savings & possibiliteis Work within a virtual team of “admins” of other applications, including HP ALM and others, to bring forth a sustained usage of all tools, with a decent level of integration Profile Technical skills: Must be able to deal with various stakeholders and priority management, have a proactive mindset to guide other department and business in the usage of the various applications. Personal skills: The following interpersonal skills are key at professional level: Stakeholder management and perception management Ability to build trust, and an open and transparent working climate High “get it done“ & mobilization capabilities

 • HULPKELNER (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: INCONTRI

  Type: Flexijob

  Je helpt bij het opdienen van de gerechten. Je doet de mise-en-place van de zaal, je zet ze op orde en je dekt mee de tafels. Je ontvangt de klanten, stelt hen gerechten voor, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/of keukenpersoneel. Je serveert mee de gerechten.

Zoek naar antwoorden van Nadin Bastogne NV in sociale netwerken
Look for responds of Nadin Bastogne NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nadin Bastogne NV. Laat een reactie achter voor Nadin Bastogne NV. Nadin Bastogne NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nadin Bastogne NV. Leave a respond for Nadin Bastogne NV. Nadin Bastogne NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nadin Bastogne NV op de google maps. Adres en contacten Nadin Bastogne NV
Location of Nadin Bastogne NV on the google maps. Address and contacts of Nadin Bastogne NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Nadin Bastogne NV Nadin Bastogne NV: STUDIO SPORT | PAELINCK KUNSTSMEDERIJ | GARAGE DON BOSCO | VAN DE WILDE | GRAFIC'S PARTNER

Other related companies as Nadin Bastogne NV: STUDIO SPORT | PAELINCK KUNSTSMEDERIJ | GARAGE DON BOSCO | VAN DE WILDE | GRAFIC'S PARTNER

Nadin Bastogne NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Nadin Bastogne NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06235260009. Het bedrijf Nadin Bastogne NV bevindt zich op het adres: Isle la Hesse; 6600; Bastogne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 527,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 256,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in Nadin Bastogne NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Nadin Bastogne NV is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nadin Bastogne NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nadin Bastogne NV, openstaande posities, locatie van Nadin Bastogne NV op de kaart.

Nadin Bastogne NV is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Nadin Bastogne NV, company assigned to the tax number BE06235260009. The company Nadin Bastogne NV is located at the address: Isle la Hesse; 6600; Bastogne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 527,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 256,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Removals. Products created in Nadin Bastogne NV were not found.
The main activity of Nadin Bastogne NV is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Nadin Bastogne NV is not available. You also can look at reviews of Nadin Bastogne NV, open positions, location of Nadin Bastogne NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nadin Bastogne NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nadin Bastogne NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nadin Bastogne NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nadin Bastogne NV, employees, financial statistics.