PAELINCK KUNSTSMEDERIJ

Contactgegevens PAELINCK KUNSTSMEDERIJ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAELINCK KUNSTSMEDERIJ: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAELINCK KUNSTSMEDERIJ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DAKNAMSTRAAT 88; 9160; LOKEREN, België

Telefoon (phone): 93483329 (+32-93483329) 93483329 (+32-93483329)

Fax (fax): +32 (86) 895-58-31 +32 (86) 895-58-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAELINCK KUNSTSMEDERIJ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAELINCK KUNSTSMEDERIJ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAELINCK KUNSTSMEDERIJ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAELINCK KUNSTSMEDERIJ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAELINCK KUNSTSMEDERIJ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAELINCK KUNSTSMEDERIJ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAELINCK KUNSTSMEDERIJ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAELINCK KUNSTSMEDERIJ
Products information PAELINCK KUNSTSMEDERIJ

BTW identificatienummer (tax): BE07574218750
Ondernemingsnummer: 1703948974
Hoofdstad (capital): 764,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 611,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Activités: Ferronnerie Décorative.. Produits & Activités: Escaliers.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique. Forge,Moulage and Profilage des Métaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAELINCK KUNSTSMEDERIJ
(Get full report from official database of BE for PAELINCK KUNSTSMEDERIJ)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAELINCK KUNSTSMEDERIJ
Addition kinds of activities for PAELINCK KUNSTSMEDERIJ

2087. Smaakstoffen extracten en siroopjes, nec | Flavoring extracts and syrups, nec
203304. Groenten en plantaardige producten, in blikjes, potten, enz. | Vegetables and vegetable products, in cans, jars, etc.
394405. Speelgoed muziekinstrumenten | Toy musical instruments
22110407. Plushes, katoen | Plushes, cotton
22119917. Grasperken, katoen | Lawns, cotton
23860203. Broek, leer | Pants, leather
39910304. Scheerborstels | Shaving brushes
42219902. Aardappelkelders | Potato cellars
59610201. Computersoftware, postorder | Computer software, mail order

Werken bij PAELINCK KUNSTSMEDERIJ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAELINCK KUNSTSMEDERIJ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAELINCK KUNSTSMEDERIJ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAELINCK KUNSTSMEDERIJ. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenmonteur (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bandenmonteur bestaat jouw takenpakket uit: *Montage van banden ( vrachtwagens, landbouw & industrie ). *Uitvoeren van herstellingen. *Uitvoeren van uitlijningen. *Uitvoeren van depannages.

  • DRINGEND GEMOTIVEERDE POETSHULP (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: SANIVO

    Type: Dienstenchequebaan

    Kleine huishoudelijke taken bij particuliere klanten met dienstencheques. Strijken, boodschappen doen, ramen zemen, was doen,...

  • Huishoudhulp regio Diksmuide - Koksijde (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Je hebt vaste werkuren. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

  • Project Account Manager Keukens (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

    Type: Studentenjob

    Dovy Keukens is een vooruitstrevende KMO, die reeds 37 jaar gespecialiseerd is in de productie van maatkeukens. Dovy heeft zowel de verkoop als de volledige productie in eigen beheer. Er werd over gans Vlaanderen en Wallonië een eigen netwerk uitgebouwd van 24 toonzalen. De uitbreiding is mogelijk dankzij 300 vakmensen die achter de waarden van Dovy staan: afleveren van kwalitatief hoogwaardige en betaalbare maatkeukens. Door de aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een verkoper/project- en accountmanager voor onze toonzaal te Maasmechelen en Hasselt. U beschikt over de gave om de dromen van potentiële klanten om te zetten in een keukenontwerp op maat van hun wensen. U geeft advies en weet als geen ander de kwaliteiten van een DOVY-keuken aan de juiste persoon over te brengen. Na het afronden van de verkoop staat u in voor het opmeten ter plaatse en de opvolging van uw dossiers.

  • STUDENT BEDIENDE PERSONEELSDIENST (M/V) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Werken met mensen is je passie? Je opvallende communicatieve en administratieve talenten wil je graag inzetten binnen een HR afdeling? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! De opdrachtgever zoekt een student(e) die verantwoordelijk is voor het uitvoeren, coördineren en opvolgen van een brede waaier aan HR activiteiten. Zo sta je in voor de personeelsadministratie, introductie van nieuwe collega’s, werving & selectie en treedt je op als aanspreekpunt m.b.t. personeelsvragen. Hoe vaak werk ik? Als student(e) bediende personeelsdienst werk je minstens 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Meer werken kan uiteraard!

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • LESGEVER AQUAGYM (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les aquagym op 30 november 2018 (08:45-09:30) in Oostkamp zijn we op zoek naar een losse lesgever. De les wordt gegeven aan senioren. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Administratief bediende leveranciersboekhouding (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Gedreven door cijfers en nauwkeurig ga je dagelijks aan de slag. Je wil dat het plaatje klopt en staat in voor de administratie en registratie van de leveranciersboekhouding. Inkoopfacturen vergelijk je met de ontvangen goederen van de leveranciers. Verder sta je in voor: Inboeken van facturen controle, zowel naar hoeveelheden als naar prijzen  opvolging verschillen  klassement Je verzorgt de volledige opvolging van onze leveranciers bij fouten, hiervoor zal je geregeld contact hebben met andere departementen (magazijnen, bestandsbeheer) en/of leveranciers. Diverse administratieve (doorfacturatie prospectiefacturen,…).  Je doet de verwerkingen binnen een SAP-omgeving en een eigen ontwikkeld logistiek pakket.

  • Teamleader Expeditie DV00545 (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Kijkt toe op planning, kwaliteit en veiligheid van het werk en verzekert op deze manier een vlot verloop van de laadactiviteiten. Vertalen van de transportplanning naar de vloer en ervoor zorgen dat de transporten volgens planning geladen worden met een minimum aan wachttijden. Rechtstreeks contact onderhouden met de transportplanning om de laatste minuut wijzigingen in goede banen te leiden. Kijkt toe op het naleven van de richtlijnen, de kwaliteitsnormen, de systemen en de procedures binnen het team van heftruckchauffeurs om de doelstellingen van de afdeling te behalen. Kijkt toe op het correct functioneren van het volautomatische hoogstapelmagazijn. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van administratieve taken (verlofplanning, 5S) verbonden met de logistieke activiteiten of het team van heftruckchauffeurs.

  • Bakker (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: Wouters Brood & Patisserie

    Type: Vaste Job

    Je staat mee in voor de productie van brood.

  • ICT–netwerk en databasebeheerder (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: STEGMANN MEDICA SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Als netwerk- en databasebeheerder ben je verantwoordelijk voor de uitbouw, het beheer en de ontwikkeling van de hardware en software-elementen (tools, netwerken, databanken, e-mailsysteem, …) van de organisatie/community. Je staat ook in voor de samenhang, toegankelijkheid en veiligheid van de informatiegegevens Je rapporteert en legt verantwoordelijkheid af tegenover de operationeel verantwoordelijke. Je geeft zelf geen leiding, maar je kan functionele richtlijnen geven aan teamverantwoordelijken en/of medewerkers.

  • Thuisverpleegkundige (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: KATIA VANDENDRIESSCHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van de thuisverpleging met een zorgpunt en zorgshop zijn we op zoek naar enthousiaste, dynamische collega's. Wij zoeken verpleegkundigen die voltijds en in bijberoep ons team wil komen versterken. U werkt op zelfstandige basis binnen een groepspraktijk.

Zoek naar antwoorden van PAELINCK KUNSTSMEDERIJ in sociale netwerken
Look for responds of PAELINCK KUNSTSMEDERIJ in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAELINCK KUNSTSMEDERIJ. Laat een reactie achter voor PAELINCK KUNSTSMEDERIJ. PAELINCK KUNSTSMEDERIJ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAELINCK KUNSTSMEDERIJ. Leave a respond for PAELINCK KUNSTSMEDERIJ. PAELINCK KUNSTSMEDERIJ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAELINCK KUNSTSMEDERIJ op de google maps. Adres en contacten PAELINCK KUNSTSMEDERIJ
Location of PAELINCK KUNSTSMEDERIJ on the google maps. Address and contacts of PAELINCK KUNSTSMEDERIJ

Andere gerelateerde bedrijven als come PAELINCK KUNSTSMEDERIJ PAELINCK KUNSTSMEDERIJ: BANCONTACT-MISTER CASH | Gerstij | EDUARD MEES | STEFAAN VANDER LINDEN | MAGISTER SPRL

Other related companies as PAELINCK KUNSTSMEDERIJ: BANCONTACT-MISTER CASH | Gerstij | EDUARD MEES | STEFAAN VANDER LINDEN | MAGISTER SPRL

PAELINCK KUNSTSMEDERIJ is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAELINCK KUNSTSMEDERIJ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07574218750. Het bedrijf PAELINCK KUNSTSMEDERIJ bevindt zich op het adres: DAKNAMSTRAAT 88; 9160; LOKEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 764,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 611,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Forge,Moulage and Profilage des Métaux. Lijst met producten zijn Activités: Ferronnerie Décorative.. Produits & Activités: Escaliers..
De hoofdactiviteit van PAELINCK KUNSTSMEDERIJ is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAELINCK KUNSTSMEDERIJ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAELINCK KUNSTSMEDERIJ, openstaande posities, locatie van PAELINCK KUNSTSMEDERIJ op de kaart.

PAELINCK KUNSTSMEDERIJ is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAELINCK KUNSTSMEDERIJ, company assigned to the tax number BE07574218750. The company PAELINCK KUNSTSMEDERIJ is located at the address: DAKNAMSTRAAT 88; 9160; LOKEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 764,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 611,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. Forge,Moulage and Profilage des Métaux. List of products are Activités: Ferronnerie Décorative.. Produits & Activités: Escaliers..
The main activity of PAELINCK KUNSTSMEDERIJ is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PAELINCK KUNSTSMEDERIJ is not available. You also can look at reviews of PAELINCK KUNSTSMEDERIJ, open positions, location of PAELINCK KUNSTSMEDERIJ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAELINCK KUNSTSMEDERIJ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAELINCK KUNSTSMEDERIJ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAELINCK KUNSTSMEDERIJ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAELINCK KUNSTSMEDERIJ, employees, financial statistics.