MOVE IT! BVBA

Contactgegevens MOVE IT! BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOVE IT! BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOVE IT! BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Corneel Heymanstraat 3; 8400; Oostende (Stene), België

Telefoon (phone): 059 56 85 45; 059 80 82 45 (+32-059 56 85 45; 059 80 82 45) 059 56 85 45; 059 80 82 45 (+32-059 56 85 45; 059 80 82 45)

Fax (fax): 059 80 22 83; 059 56 85 45 (+32-059 80 22 83; 059 56 85 45) 059 80 22 83; 059 56 85 45 (+32-059 80 22 83; 059 56 85 45)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOVE IT! BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOVE IT! BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOVE IT! BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOVE IT! BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOVE IT! BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOVE IT! BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOVE IT! BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOVE IT! BVBA
Products information MOVE IT! BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03758392333
Ondernemingsnummer: 6188293457
Hoofdstad (capital): 156,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 876,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Furniture - Storage

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOVE IT! BVBA
(Get full report from official database of BE for MOVE IT! BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOVE IT! BVBA
Addition kinds of activities for MOVE IT! BVBA

148101. Nonmetallic mineralen ontwikkeling en test boring | Nonmetallic minerals development and test boring
372802. Aircraft propellers en bijbehorende apparatuur | Aircraft propellers and associated equipment
17430000. Terrazzo, tegel, marmer en mossaic werk | Terrazzo, tile, marble and mossaic work
20480204. Paardvlees, vers: bereid als diervoeder | Horse meat, fresh: prepared as animal feed
36510106. Compact disc-spelers | Compact disk players
50849914. Recycling machines en uitrusting | Recycling machinery and equipment
61629902. Leningscorrespondenten | Loan correspondents

Werken bij MOVE IT! BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOVE IT! BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOVE IT! BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOVE IT! BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Carrossier (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je maakt deel uit van het carrosserie-team. Zodanig voer je mee herstellingen uit. Dit doe je op een professionele, efficiënte en kwalitatieve manier.

 • Eindejaarsmedewerkers/ Creatief medewerkers (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Konvert Interim is op zoek naar mensen die vrij zijn vanaf nu tot halfweg januari voor een tijdelijke opdracht. De firma verzorgt de relatiegeschenken en bloemstukken voor grote en kleine firma`s die deze met het eindejaar wensen op te sturen. Cadeautjes zoals een doos met enkele flessen wijn, een mandje met verzorgingsproducten, bloemen, ... ze verpakken alles naar wens van de klant en daarvoor zoeken ze extra personeel. De firma zoekt verschillende profielen: creatievelingen, floristen, chocolatiers, magazijniers (met heftruckattest), ... Taken: - Orderpicken van goederen - Alles verpakken volgens de vooropgestelde manier - Je zorgt ervoor dat het eindproduct verzorgd bij de klant kan terecht komen

 • Machinist in de Wegenbouw (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar een Machinist in de wegenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Je werkt met de rupskraan, bandenkraan, minigraver,... in de wegenbouw. - Je legt funderingen - Legt rioleringen mee aan - Sleuven graven, aanvullen en dichten - Aandacht voor nutsleidingen - Kennis verkleuring ondergrond

 • SAMENSTELLER MONTAGE STAAL (ASSENEDE)

  Regio: ASSENEDE

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf actief in de constructie en montage van staal in de regio van Assenede, zijn we op zoek naar een enthousiaste samensteller atelier. Je zal instaan voor de voorbereidende werkzaamheden waaronder: Construeren, bewerken en samenstellen van de metaalconstructies volgens tekening Aflassen van de samengestelde constructies Boren, zagen, knippen, slijpen, enz. Met jouw technisch inzicht ben je in staat om alles efficiënt te laten verlopen Je werkt van 7u30 tot 15u50 in het atelier of volgens de uren van de klant.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Hamme-Waasmunster (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Mol – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • BEWAKINGSAGENT(E) WEEKENDWERKER | Langemark (LANGEMARK)

  Regio: LANGEMARK

  Bedrijf: G4S

  Type: Vaste Job

  Kom voor G4S werken, de wereldleider en Belgische nummer 1 in privé-beveiligingsdiensten en bouw mee aan ons succes. We zijn een stabiele groep die meer dan 6000 werknemers telt in België. De beste beveiligingsoplossingen, uitstekende referenties en een stabiele structuur vormen onze beste troeven om een geslaagde carrière uit te bouwen. Voor onze klant te Langemark zijn we dringend op zoek naar een Industrial Guard met administratieve vaardigheden. Je voert er verschillende administratieve taken uit in combinatie met bewakingsopdrachten. Als Industrial Guard werk je in een industriële omgeving zoals fabrieken, opslagbedrijven, havens, kerncentrales, enz. Afhankelijk van de werkomgeving zijn er specifieke opleidingen voorzien. Je taak is vooral gericht naar het bewaken van personen, uitrustingen en goederen om aldus risico’s te vermijden en de continuïteit van het productieproces te verzekeren. Uurregeling: - zaterdag 22u00-06u00 - zondag 14u00 - 22u00

 • TECHNIEKER VOOR HET PLAATSEN VAN BEVEILIGINGSSYSTEMEN (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: TAVATI SECURITY

  Type: Vaste Job

  Plaatsing van inbraakbeveiligingsystemen, camerabewakingsystemen, branddetectie, toegangscontrole,... Je werkt in de regio Oost- en West-Vlaanderen.

 • Kinderboekhandel zoekt zelfstandige medewerkers M/V voor schoolverkoop (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: BOOKINVEST

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn een onafhankelijke kinderboekhandel te Mechelen en organiseren ook een 200 tal boekenbeurzen op basisscholen in Vlaanderen. Hiervoor zijn we op zoek naar gemotiveerde zelfstandige medewerkers. Heeft u een zelfstandige activiteit en wenst u deze uit te breiden dan is dit misschien uw kans. We brengen de beurzen aan en zorgen voor alle voorbereidingen. U begeleidt de beurs op de school en ontvangt hiervoor een commissie op de verkoop. Wenst u meer te weten, gelieve ons dan te contacteren. Misschien tot heel binnenkort!

 • Ervaren Deur aan Deurverkopers (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij verkopen Lampiris bij Particulieren u werkt met een tablet ( geen berekeningen en geen papier ) Wij breiden enorm uit en zoeken ervaren sales Op korte termijn doorgroeimogelijkheden

 • Elektromonteur industrie (langdurig) (VLISSINGEN)

  Regio: VLISSINGEN

  Bedrijf: ARTEC GROEP

  Type: Werfreserve

  De Artec Groep is op zoek naar (industriële) Elektromonteurs voor langdurige projecten in Gent en in Antwerpen. De werkzaamheden zijn het zelfstandig installeren van alle voorkomende elektrotechnische installaties, het plegen van service en onderhoud en het oplossen van storingen indien gewenst. - Tekeningen kunnen lezen - Kabels trekken/bedraden - Installeren en zelfstandig aanleggen en aansluiten van diverse industriële installaties/systemen - (de)monteren

 • Stage Werving & Selectie (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: HUMANUS SOLUTIONS

  Type: Leercontract

  Het werk als recruiter. Op ons kantoor te Antwerpen mogen wij een leuke en dynamische werkplek aanbieden. Je bent tijdens je stageperiode betrokken bij het werving- en selectietraject welke wij voeren voor het kantoor. Je werkt met de zelfstandig om de groei van het bestaande salesteam te optimaliseren. Dagelijks houd jij je bezig met het maken van een voorselectie van potentiële kandidaten en het telefonisch interviewen van kandidaten. De Manager ontvangt dagelijks de kandidaten en voert de persoonlijke gesprekken. Je zult de kans krijgen deze bij te wonen, om hieruit te leren op welke manier gesprekken worden gevoerd.

Zoek naar antwoorden van MOVE IT! BVBA in sociale netwerken
Look for responds of MOVE IT! BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOVE IT! BVBA. Laat een reactie achter voor MOVE IT! BVBA. MOVE IT! BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOVE IT! BVBA. Leave a respond for MOVE IT! BVBA. MOVE IT! BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOVE IT! BVBA op de google maps. Adres en contacten MOVE IT! BVBA
Location of MOVE IT! BVBA on the google maps. Address and contacts of MOVE IT! BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come MOVE IT! BVBA MOVE IT! BVBA: BARDILAND SPRL | De Jonghe P | MICHEL INDEKEU | WIM TUYTSCHAEVER | RADIO LOISIRS 81

Other related companies as MOVE IT! BVBA: BARDILAND SPRL | De Jonghe P | MICHEL INDEKEU | WIM TUYTSCHAEVER | RADIO LOISIRS 81

MOVE IT! BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOVE IT! BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03758392333. Het bedrijf MOVE IT! BVBA bevindt zich op het adres: Corneel Heymanstraat 3; 8400; Oostende (Stene). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 156,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 876,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Furniture - Storage.
De hoofdactiviteit van MOVE IT! BVBA is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOVE IT! BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOVE IT! BVBA, openstaande posities, locatie van MOVE IT! BVBA op de kaart.

MOVE IT! BVBA is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOVE IT! BVBA, company assigned to the tax number BE03758392333. The company MOVE IT! BVBA is located at the address: Corneel Heymanstraat 3; 8400; Oostende (Stene). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 156,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 876,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Removals. List of products are Furniture - Storage.
The main activity of MOVE IT! BVBA is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MOVE IT! BVBA is not available. You also can look at reviews of MOVE IT! BVBA, open positions, location of MOVE IT! BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOVE IT! BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOVE IT! BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOVE IT! BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOVE IT! BVBA, employees, financial statistics.