MICHEL INDEKEU

Contactgegevens MICHEL INDEKEU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MICHEL INDEKEU: address, phone, fax, email, website, opening hours

MICHEL INDEKEU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BULLENSTRAAT 7; 3670; MEEUWEN-GRUITRODE, België

Telefoon (phone): 11792335 (+32-11792335) 11792335 (+32-11792335)

Fax (fax): +32 (2) 459-87-49 +32 (2) 459-87-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MICHEL INDEKEU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MICHEL INDEKEU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MICHEL INDEKEU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MICHEL INDEKEU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MICHEL INDEKEU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MICHEL INDEKEU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MICHEL INDEKEU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MICHEL INDEKEU
Products information MICHEL INDEKEU

BTW identificatienummer (tax): BE09356750488
Ondernemingsnummer: 3849029541
Hoofdstad (capital): 500,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 341,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in MICHEL INDEKEU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MICHEL INDEKEU
(Get full report from official database of BE for MICHEL INDEKEU)

Aanvulling soorten activiteiten voor MICHEL INDEKEU
Addition kinds of activities for MICHEL INDEKEU

563201. Bontkleding | Fur apparel
23950202. Kunst naaldwerk: gemaakt van aangekochte materialen | Art needlework: made from purchased materials
30691500. Rubber hardware | Rubber hardware
33249902. Commerciële investeringen gietstukken, ferro | Commercial investment castings, ferrous
50519908. Vellen, verzinkt of ander gecoat | Sheets, galvanized or other coated
76992003. Spoorwegauto aanpassen | Railroad car customizing
80519903. Geestelijke retardatie ziekenhuis | Mental retardation hospital

Werken bij MICHEL INDEKEU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MICHEL INDEKEU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MICHEL INDEKEU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MICHEL INDEKEU. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Zara te Genk zijn we dringend op zoek naar 3 tijdelijke verkopers (M/V) ter ondersteuning Taken klanten verderhelpen leveringen uitpakken en labellen winkel aanvullen onderhoud winkel

  • uitsorteerder schroot (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Uitsorteren van kleine stukjes PVC uit oud ijzer en schroot.

  • Personeelsmedewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je ondersteunt de HR manager in verschillende HR processen: - Payroll - Opvolgen van ziekte, vakantie aanvragen,tijdregistratie, overurenopvolging,  ... - Werving en selectie : eerste screening van de CV's, contact met de uitzendkantoren, afspraken inplannen,  ... - Aanspreekpunt van de werknemers aangaande allerhande personeelszaken

  • Werken als huishoudhulp Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Diksmuide (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis. Leuke acties en jaarlijkse roadshow.. Mooie voordelen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Staden 20 u bij 1 gezin. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • STUDENT ADMINISTRATIE 8U/WEEK (KLUIZEN)

    Regio: KLUIZEN

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten, een krediet- en verzekeringsmakelaar, zijn wij op zoek naar een jobstudent. Je zal basis administratieve taken uitvoeren en data inputten in het computersysteem. De werkuren en de werkdagen zijn bespreekbaar. Je werkt minstens 8u/week.

  • JOBSTUDENT VERKOPER KINDERSCHOENEN (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: DE GELAARSDE KAT

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten en luistert naar wensen. Je laat ze schoenen passen, haalt schoenen bij en ruimt ze weer op. Je helpt ook bij het proper houden van de winkel.

  • Adviseur HR & Opleiding (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: MP INTERNATIONAL PARTNERS

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een organisatie die zich specialiseert in adviesverlening aan diverse bedrijven in de sector van de voedingsproductie. Ze adviseren hun klanten op het vlak van HR & personeelsbeleid. Hun missie is om bij te dragen tot een efficiëntere en kwaliteitsvollere werking van deze bedrijven. Om in hun missie te slagen, werkt onze klant dagelijks samen met een uitgebreid netwerk van opleidingsverstrekkers en beschikken zij zelf over een team van Adviseurs met gespecialiseerde kennis inzake personeel en organisatie. Nu de thema’s “diversiteit” en “werkbaar werk” steeds hoger op de agenda van de klanten staat, werft onze klant een collega aan om het team van Adviseurs te versterken: Heb jij een hart voor HR én voor Voeding? Dan ben jij misschien wel de geschikte Adviseur HR & Opleiding die we zoeken! De functie • Je bouwt aan een duurzaam netwerk binnen de voedingsindustrie en adviseert de klanten • Je analyseert grondig de behoeften en noden van de klanten op vlak van Opleidingen en Personeelsbeleid • Je geeft eerstelijnsadvies en je bent de brug tussen de klant en je opgebouwde netwerk van opleidings- en adviespartners • Je zet de thema’s diversiteit en werkbaar werk op de kaart bij de klanten • Je zoekt (mee) naar oplossingen voor specifieke vragen rond deze thema’s • Je werkt dagelijks samen met collega’-adviseurs en een netwerk van experten • Je ontwikkelt HR-instrumenten en faciliteert de opzet van projecten • Je werkt mee aan een up-to-date ondersteuningsaanbod • Je werkt samen met Nederlandstalige en Franstalige collega’s o Jouw eerste taal is Nederlands, maar een goede kennis van het Frans is een meerwaarde

  • Kinderbegeleider / Kinderbegeleidster (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF LAURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons kinderdagverblijf in Schelle zijn wij nog steeds dringend op zoek naar een gemotiveerder kinderbegeleider of kinderbegeleidster.Je zal instaan voor de dagelijkse verzoriging van baby's en peuters van 0-3 jaar.

  • Centric - Teamleader IT Development (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze klant is op zoek naar een Teamleader IT Development binnen ons IT Development departement (125 interne en externe medewerkers).     Missie Als Teamleader IT Development bent u verantwoordelijk voor een team van 20 à 35 personen (zowel interne als externe medewerkers). Dit team bestaat uit verschillende Scrum teams. U zal samen met de IT Development Manager en de business verantwoordelijk zijn voor de transformatie en verder ontwikkelen van de Waterfall organisatie naar een Agile (Safe) omgeving. Daarnaast zorgt u voor de implementatie en de coaching van medewerkers op kwaliteit en voor de sourcing van nieuwe medewerkers. Heeft Agile geen geheimen voor u en hebt u ervaring in Agile(Safe) transformatie? Heeft u een zeer goede kennis van Doma, Engage One, Salesforce, Solife, Oracle en Java? Bent u communicatief, een echte problem-solver en een top people manager? Dan bent u de nieuwe IT Teamleader IT Development die we zoeken! Onze klant is vandaag een groep met twee verschillende merken. U kan zowel  op onze site bij (locatie Brussel-Zuid) als bij  (locatie Diegem) tewerkgesteld worden.      U zal  Rapporteren aan de IT Development Manager. leiding geven aan verschillende Scrum teams (20 à 35 medewerkers):  coaching, objective setting en evaluaties sourcing en rekrutering van nieuwe medewerkers organisatie en structuur van het team een belangrijke rol spelen in de Agile transitie van de teams met de business, door o.a. proactieve deelname aan het CAT Team (de change naar een Agile Organisatie), verdeling van de workload van de projecten binnen het eigen team. voor uw team de kwaliteit van medewerkers meten en zorgen voor de nodige opleiding en waar mogelijk certificering van medewerkers. uw team vertegenwoordigen tijdens interne meetings met andere teams, departementen en u communiceert overeengekomen acties naar uw teamleden. de systemen, de procedures, de processen en de organisatie optimaliseren.  de visie en strategie naar concrete punten vertalen voor uw teamleden. contacten onderhouden met externe leveranciers en outsourcers: offertes opvragen en analyseren, contractonderhandeling in samenwerking met Procurement. de methodieken en tools die (moeten) worden gebruikt binnen het team bewaken, introduceren, implementeren en marktevoluties opvolgen.   Criteria  Een echte problem-solver. communicatief ingesteld en u voelt zich comfortabel in het hebben van zowel interne als externe contacten. zelfstandig en autonoom. een uitstekende people manager. assertief en u hebt een stevige dosis overtuigingskracht. eager om uw team de motiveren om standaard methodieken te challengen

Zoek naar antwoorden van MICHEL INDEKEU in sociale netwerken
Look for responds of MICHEL INDEKEU in social networks

Lees alle opmerkingen voor MICHEL INDEKEU. Laat een reactie achter voor MICHEL INDEKEU. MICHEL INDEKEU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MICHEL INDEKEU. Leave a respond for MICHEL INDEKEU. MICHEL INDEKEU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MICHEL INDEKEU op de google maps. Adres en contacten MICHEL INDEKEU
Location of MICHEL INDEKEU on the google maps. Address and contacts of MICHEL INDEKEU

Andere gerelateerde bedrijven als come MICHEL INDEKEU MICHEL INDEKEU: VERONIQUE WANTY | DUPONT FRANCIS ET BERNARD | ELEGANZA | V.I.P Belgium | Interface International

Other related companies as MICHEL INDEKEU: VERONIQUE WANTY | DUPONT FRANCIS ET BERNARD | ELEGANZA | V.I.P Belgium | Interface International

MICHEL INDEKEU is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MICHEL INDEKEU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09356750488. Het bedrijf MICHEL INDEKEU bevindt zich op het adres: BULLENSTRAAT 7; 3670; MEEUWEN-GRUITRODE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 500,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 341,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in MICHEL INDEKEU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MICHEL INDEKEU is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MICHEL INDEKEU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MICHEL INDEKEU, openstaande posities, locatie van MICHEL INDEKEU op de kaart.

MICHEL INDEKEU is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is MICHEL INDEKEU, company assigned to the tax number BE09356750488. The company MICHEL INDEKEU is located at the address: BULLENSTRAAT 7; 3670; MEEUWEN-GRUITRODE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 500,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 341,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Woningbouw. Products created in MICHEL INDEKEU were not found.
The main activity of MICHEL INDEKEU is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MICHEL INDEKEU is not available. You also can look at reviews of MICHEL INDEKEU, open positions, location of MICHEL INDEKEU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MICHEL INDEKEU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MICHEL INDEKEU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MICHEL INDEKEU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MICHEL INDEKEU, employees, financial statistics.