Michiels

Contactgegevens Michiels: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Michiels: address, phone, fax, email, website, opening hours

Michiels

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oct de Kerchove d'Exaerdestraat 76; 1501; Halle (Buizingen), België

Telefoon (phone): 02 356 96 01 (+32-02 356 96 01) 02 356 96 01 (+32-02 356 96 01)

Fax (fax): 02 361 36 22 (+32-02 361 36 22) 02 361 36 22 (+32-02 361 36 22)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Michiels: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Michiels"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Michiels"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Michiels, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Michiels. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Michiels, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Michiels. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Michiels
Products information Michiels

BTW identificatienummer (tax): BE06810119628
Ondernemingsnummer: 9326812744
Hoofdstad (capital): 715,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 844,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Michiels zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Michiels
(Get full report from official database of BE for Michiels)

Aanvulling soorten activiteiten voor Michiels
Addition kinds of activities for Michiels

784100. Videobandverhuur | Video tape rental
01719905. Dewberry boerderij | Dewberry farm
14420101. Gemeenschappelijke zandwinning | Common sand mining
14420102. Bouw zandwinning | Construction sand mining
20929900. Verse of bevroren verpakt vis, nec | Fresh or frozen packaged fish, nec
34239901. Azen en luiken | Axes and hatchets
34699900. Metalen stempels, nec, nec | Metal stampings, nec, nec
37140503. Vacuümremmen, motorvoertuig | Vacuum brakes, motor vehicle
50750202. Ovens, verwarming: elektrisch | Furnaces, heating: electric
51910203. Hooi | Hay

Werken bij Michiels: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Michiels: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Michiels. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Michiels. Looking for open vacancies in other companies

 • Spontane sollicitatie - Administratie en IT (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: AZ Turnhout

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Wij zijn steeds op zoek naar getalenteerde BIOS-medewerkers om mee te werken aan mensgerichte zorg. Had je graag bij AZ Turnhout gewerkt, maar vond je hiervoor geen vacature in ons vacature-overzicht? Solliciteer dan hier spontaan, zodat we je kunnen contacteren wanneer we een job hebben die overeenkomt met jouw profiel.

 • Magazijnier (m/v) dagploeg of 2 ploegen Temse - snelle opstart (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groot boekenmagazijn in Temse zijn we op zoek naar magazijnmedewerkers die in de dagploeg (8u-16u06) en/of 2-ploegen (6u-14u06 & 12u30-20u36) kunnen werken. Jouw taken bestaan oa uit: manueel orderpicken (fysiek werk) scanning ...

 • Customer Service Medewerker - OPTIE VAST (VRASENE)

  Regio: VRASENE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent samen met enkele collega’s verantwoordelijk voor de ondersteuning van de salesafdeling export; Je staat in voor een vlotte dienstverlening vanaf de offerte-fase tot en met de levering bij de klant; Je zorgt voor een efficiënte registratie en administratieve opvolging van je klantendossiers; Je bent de spilfiguur tussen de klant, leverancier, transporteur en interne afdelingen en garandeert zo een optimale service en klantentevredenheid; Je rapporteert aan de verantwoordelijke Customer Service.

 • Ervaren magazijnier(ster) (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: ADECCO ASSE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij de magazijnier met verantwoordelijkheidsgevoel die wij zoeken? Dan bieden wij jou een job met afwisseling in een dynamisch familiebedrijf in Dilbeek (Groot-Bijgaarden). Je zal aan de slag gaan bij een distributeur van verpakte vleeswaren en kazen. Jij neemt de verantwoordelijkheid op jou om controle uit te oefenen aan de laadkade. Dat houdt in dat jij de juistheid en volledigheid van de bestellingen controleert. Je checkt of het juiste soort kratten gebruikt wordt, dat het aantal bakken correct is dat je efficiënt het leeggoed stapelt en de administratie ervan bijhoudt. Etiketten kijk je na op volledig en juisheid. Jij kijkt na of de bakken en paletten klaarstaan voor de juiste route. Je evalueert of het volume past in de vrachtwagen of camionette en kan verschuivingen doorvoeren indien mogelijk. Door jouw verantwoordelijkheidszin zullen problemen vermeden worden zoals verkeerde goederen bij de foute klant, verloren gaan van goederen, ... Indien nodig zal je hulp bieden aan het onthaal, hulp bij wegzetten van goederen, in het magazijn of bij retour van goederen.

 • Huishoudhulp regio Galmaarden Herne Gooik (HERNE)

  Regio: HERNE

  Bedrijf: CLEAN & STEAM

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor de regio Galmaarden, Herne, Gooik, zijn wij op zoek naar betrouwbare, gemotiveerde huishoudhulpen voor onmiddelijke indiensttreding. Werk je graag zelfstanding, ben je gemotiveerd en schrikt de taak als huishoudhulp je niet af, dan ben jij de persoon die wij zoeken. Voltijds of deeltijds? Dit kan je volledig zelf kiezen. Jij bepaalt het aantal uren en dagen dat je wekelijks zal werken Bij Clean & Steam krijg je een vast uurrooster met je vaste klanten waar je wekelijks over de vloer komt.

 • Poetshulp Halle (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: PUUUR HALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

 • Student winkelbediende Dessel juli- Augustus (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Student verkoper/verkoopster supermarkt in Dessel weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

 • R&D Ontwerper Solid Works (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: 100% LIGHT

  Type: Vaste Job

  Als R&D ontwerper werk je in een vast team van productontwikkelaars/ontwerpers. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling (software: 3D Solid Works Professional) en kwaliteitsborging bij de creatie van de nieuwe (prototype) verlichtingstoestellen Hiervoor werk je nauw samen met Productie, Sales en Marketing. Naast de technische en administratieve ondersteuning van het Sales team bestaat uw taak er ook in maatwerkprojecten (volledig) uit te werken. Doelstelling is het afgewerkte product de unieke eigenschappen te geven om deel uit te maken van de architecturale wereldtop. Je doorloopt de diverse stadia, gaande van conceptueel denken, schetsen, aanmaak prototypes tot en met het afleveren van een industrial released product. Hierbij horen de technische uitwerking met de nodige specificaties voor interne en externe, kwaliteitsgeborgde fabricatie. Evenals het opstellen of begeleiden van de nodige Technische fiches en Bijsluiters (software: Indesign/Illustrator) Hiervoor werk je naast het R&D-team, samen met productiemensen alsook met onze externe leveranciers

 • Servicetechniekers (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: VAN HAUT

  Type: Vaste Job

  Onze firma is een toonaangevend en gereputeerd bedrijf dat merkenimporteur is voor bouwmachines. Als servicetechnieker ben je verantwoordelijk voor de installatie, herstelling en onderhoud (zowel mechanisch, elektrisch) van ons machineaanbod voor bouwfirma’s dat wij exclusief verdelen in België. De merken in onze portfolio zijn de topmerken op de markt. Na een gedegen opleiding, word je ingeschakeld in onze serviceafdeling. In deze functie maak je volwaardig deel uit van ons serviceteam, hoofdzakelijk voor opdrachten ter plaatse bij ons cliënteel.

 • Vrachtwagenchauffeur- all round productiemedewerker (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: LIMBURGSE URETHANE CASTINGS

  Type: Vaste Job

  Functie vrachtwagenchauffeur : aan de hand van de transportplanning voor een stipte en onberispelijke levering van goederen zorgen (meestal 3 dagen/week) Functie allroundmedewerker : allerlei ondersteunende taken op de werkvloer (2 dagen/week)

 • Flexijob Zondagsmarkt Heverlee (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: LIESENBORGS

  Type: Flexijob

  Wij zoeken een bijverdiener flexijob verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Heverlee. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

 • Gemotiveerde Keukenhulp - Cleen Schardauw (Ledegem) (SINT-ELOOIS-WINKEL)

  Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

  Bedrijf: COREX

  Type: Flexijob

  Om ons team te versterken zijn we zoek naar een gemotiveerde keukenhulp/kok met zin voor verantwoordelijkheden. Je zal instaan voor een vlotte service en kwalitatieve gerechten. Je zal worden bijgestaan door een team medewerkers onder leiding van de chef. Je werkt actief mee bij de voorbereidingen en het dresseren tijden de dienst. Je hebt ervaring in de keuken. Dankzij jouw ervaring ben je in staat om samen met het keukenteam een goede service te leiden.

Zoek naar antwoorden van Michiels in sociale netwerken
Look for responds of Michiels in social networks

Lees alle opmerkingen voor Michiels. Laat een reactie achter voor Michiels. Michiels bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Michiels. Leave a respond for Michiels. Michiels on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Michiels op de google maps. Adres en contacten Michiels
Location of Michiels on the google maps. Address and contacts of Michiels

Andere gerelateerde bedrijven als come Michiels Michiels: SLAGERIJ STAES-CAMI | COUNTRY TENNIS LA CALAMINE | ATRIUM | fidujambes | H. EGGERMONT

Other related companies as Michiels: SLAGERIJ STAES-CAMI | COUNTRY TENNIS LA CALAMINE | ATRIUM | fidujambes | H. EGGERMONT

Michiels is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Michiels, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06810119628. Het bedrijf Michiels bevindt zich op het adres: Oct de Kerchove d'Exaerdestraat 76; 1501; Halle (Buizingen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 715,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 844,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in Michiels zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Michiels is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Michiels is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Michiels, openstaande posities, locatie van Michiels op de kaart.

Michiels is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Michiels, company assigned to the tax number BE06810119628. The company Michiels is located at the address: Oct de Kerchove d'Exaerdestraat 76; 1501; Halle (Buizingen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 715,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 844,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Removals. Products created in Michiels were not found.
The main activity of Michiels is Justice, Public Order and Safety, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Michiels is not available. You also can look at reviews of Michiels, open positions, location of Michiels on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Michiels, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Michiels, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Michiels, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Michiels, employees, financial statistics.