COUNTRY TENNIS LA CALAMINE

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • COUNTRY TENNIS LA CALAMINE
Private companiesJustice, Public Order and Safety • COUNTRY TENNIS LA CALAMINE

Contactgegevens COUNTRY TENNIS LA CALAMINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COUNTRY TENNIS LA CALAMINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COUNTRY TENNIS LA CALAMINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEIDE 66; 4720; KELMIS, België

Telefoon (phone): 87630245 (+32-87630245) 87630245 (+32-87630245)

Fax (fax): +32 (84) 648-73-82 +32 (84) 648-73-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COUNTRY TENNIS LA CALAMINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COUNTRY TENNIS LA CALAMINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COUNTRY TENNIS LA CALAMINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COUNTRY TENNIS LA CALAMINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COUNTRY TENNIS LA CALAMINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COUNTRY TENNIS LA CALAMINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COUNTRY TENNIS LA CALAMINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COUNTRY TENNIS LA CALAMINE
Products information COUNTRY TENNIS LA CALAMINE

BTW identificatienummer (tax): BE08795349121
Ondernemingsnummer: 4241241455
Hoofdstad (capital): 900,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 268,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in COUNTRY TENNIS LA CALAMINE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COUNTRY TENNIS LA CALAMINE
(Get full report from official database of BE for COUNTRY TENNIS LA CALAMINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COUNTRY TENNIS LA CALAMINE
Addition kinds of activities for COUNTRY TENNIS LA CALAMINE

27549909. Etiketten: gravure printing | Labels: gravure printing
27590103. Beveiligingscertificaten: afdrukken, nv | Security certificates: printing, nsk
30890110. Plastics en veselglas tanks | Plastics and fiberglass tanks
33129908. Tinvrij staal | Tin-free steel
34430100. Industriële vaten, tanks en containers | Industrial vessels, tanks, and containers
36990601. Apparaatkoorden, voor huishoudelijke elektrische apparatuur | Appliance cords, for household electrical equipment
50510201. Draagstapels, ijzer of staal | Bearing piles, iron or steel
50910503. Bubbelbaden | Hot tubs

Werken bij COUNTRY TENNIS LA CALAMINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COUNTRY TENNIS LA CALAMINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COUNTRY TENNIS LA CALAMINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COUNTRY TENNIS LA CALAMINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker chocolade (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in het ontwikkelen van Belgische pralines en truffels zijn wij op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Je wilt graag aan de slag in de voedingsector en fysiek, monotoon werk schrikt jou niet af? Aarzel dan niet! Jouw takenpakket is afhankelijk van dag tot dag en bestaat uit: - Het inpakken van pralines en truffels - Kwaliteitscontrole - Het kuisen van de lijnen, de machines en de directe productie omgeving. - Afwassen Bedrijfsprofiel: Een chocoladefabriek te Lier die pralines en truffels vervaardigen.

  • Ploeg asfaltering (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerd bedrijf actief in beton, asfalt en recyclage zoeken wij een ploeg van 5 personen voor de uitvoering van asfalteringswerken.

  • Coordinator Customer Account in Zellik (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Coordinator Customer Account in Zellik. Onze klant is gelegen in Zellik en op zoek naar een Coordinator Customer Account (M/V) met ervaring in een klantgerichte functie. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Coordinator Customer Account (M/V) zijn: * Je staat in voor een nauwkeurige administratieve opvolging van het orderproces van jouw klanten; * Je zorgt voor een correcte afhandeling van klanten orders, facturatie en voor het opstellen van rapportages in SAP; * Je werkt nauw samen met het shared service center in Polen en bent het aanspreekpunt voor een correcte opvolging met jouw klanten; * Je bouwt een goede relatie met jouw klanten op en denkt mee om zo toegevoegde waarde te leveren; * Je maakt deel uit van een klein team en rapporteert aan de Senior Business Analyst en Finance Manager. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LEDEBERG (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp 20h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij 1 gezin. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • Jobstudenten herfstvakantie (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een chocoladebedrijf regio Ledegem is AGO Jobs & HR op zoek naar jobstudenten voor de herstvakantie. Je zal instaan voor het inpakken van chocolade.

  • Sales Support & Shipping Professional (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: INNOV AD

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Professional ben je verantwoordelijk voor de kwalitatieve orderprocessing van a-z. Je hebt contact met klanten en partners over de ganse wereld. Je bent een vlot communicatief persoon die overzicht bewaart, nauwkeurig en proaktief werkt en anticipeert op mogelijke probleemsituaties. Volgende punten behoren tot het veelzijdige takenpakket: Maken van offertes en aanname van bestellingen Verwerking en opvolging van de dossiers Briefen van de klanten mbt hun bestelling Afstemmen van tarieven in overleg met de account managers Nagaan van logistieke vereisten en kredietsituaties voor elk order Bekijken van planning en beschikbaarheden met de productieverantwoordelijken Organiseren van verzendingen via de logistieke partners Behandelen van logistieke certificaten (documentaire kredieten, aanvragen van Health certificaten, oorsprong certificaten,...) Problemsolving

  • Klantendienstmedewerker Retentie (Telenet) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Vaste Job

    De collega's op de afdeling Retentie van Telenet krijgen klanten aan de lijn met een opzegintentie. Ze gaan voor het vertrouwen, de persoonlijke aanpak en het perfecte antwoord. Welke taken mag je verwachten in deze functie? Als Customer experience advisor sta je klanten telefonisch, via mail of via andere digitale kanalen te woord. Klanten bellen je op met een opzegintentie, met jouw expertise en kennis kan je hen overtuigen. Met veel enthousiasme en volle goesting zal je alle vragen van de klanten beantwoorden.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Projectarchitect COMODO architecten (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: COMODO ARCHITECTEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een architectenkantoor gevestigd in het centrum van Leuven. Onze projecten variëren van studentenresidenties, groepswoningbouw en appartementen tot stadsontwikkelingsprojecten. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Projectarchitect die graag meewerkt aan boeiende projecten en aan de groei van ons kantoor.

  • Interim Corporate Officer Manager (LOUVAIN-LA-NEUVE)

    Regio: LOUVAIN-LA-NEUVE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    The Interim Corporate Facility Manager's key responsibilities will include: Ensure that the corporate sites (3) have the most suitable working environment for its employees and their activities ; Ensure that the facilities remain in good shape to prevent issues ; Strive for reduction of OPEX of facilities and focus on budget control to deliver the highest value to the business ; Manage a team of Facility officers, receptionists, and act as a hands-on leader for his team ; Design and implement processes to deliver the required services across the 3 sites ; Design and implementation of standardised procedures and policies in line with Group/Corporate guidelines.

  • Zaalmedewerker (flexijob) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Velotel Brugge

    Type: Flexijob

    Binnen hotel Velotel zoeken wij een gemotiveerde zaalmedewerker om ons F&B-team mee te versterken! - Je verwelkomt de gasten met een glimlach - Je neemt bestellingen op en informeert de gasten over het assortiment dranken en het menu - Je verzorgt de bediening, ruimt af en rekent af - Je zorgt ervoor dat het restaurant proper en verzorgd is - Verder help je je team waar nodig

Zoek naar antwoorden van COUNTRY TENNIS LA CALAMINE in sociale netwerken
Look for responds of COUNTRY TENNIS LA CALAMINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COUNTRY TENNIS LA CALAMINE. Laat een reactie achter voor COUNTRY TENNIS LA CALAMINE. COUNTRY TENNIS LA CALAMINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COUNTRY TENNIS LA CALAMINE. Leave a respond for COUNTRY TENNIS LA CALAMINE. COUNTRY TENNIS LA CALAMINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COUNTRY TENNIS LA CALAMINE op de google maps. Adres en contacten COUNTRY TENNIS LA CALAMINE
Location of COUNTRY TENNIS LA CALAMINE on the google maps. Address and contacts of COUNTRY TENNIS LA CALAMINE

Andere gerelateerde bedrijven als come COUNTRY TENNIS LA CALAMINE COUNTRY TENNIS LA CALAMINE: JOZEF VRINS | HOTEL DE FRANCE EN GAUME | Mini Self-Service (Au) | Daems Alain | Webpromis

Other related companies as COUNTRY TENNIS LA CALAMINE: JOZEF VRINS | HOTEL DE FRANCE EN GAUME | Mini Self-Service (Au) | Daems Alain | Webpromis

COUNTRY TENNIS LA CALAMINE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COUNTRY TENNIS LA CALAMINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08795349121. Het bedrijf COUNTRY TENNIS LA CALAMINE bevindt zich op het adres: HEIDE 66; 4720; KELMIS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 900,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 268,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in COUNTRY TENNIS LA CALAMINE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COUNTRY TENNIS LA CALAMINE is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COUNTRY TENNIS LA CALAMINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COUNTRY TENNIS LA CALAMINE, openstaande posities, locatie van COUNTRY TENNIS LA CALAMINE op de kaart.

COUNTRY TENNIS LA CALAMINE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is COUNTRY TENNIS LA CALAMINE, company assigned to the tax number BE08795349121. The company COUNTRY TENNIS LA CALAMINE is located at the address: HEIDE 66; 4720; KELMIS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 900,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 268,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sportclubs. Products created in COUNTRY TENNIS LA CALAMINE were not found.
The main activity of COUNTRY TENNIS LA CALAMINE is Justice, Public Order and Safety, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of COUNTRY TENNIS LA CALAMINE is not available. You also can look at reviews of COUNTRY TENNIS LA CALAMINE, open positions, location of COUNTRY TENNIS LA CALAMINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COUNTRY TENNIS LA CALAMINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COUNTRY TENNIS LA CALAMINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COUNTRY TENNIS LA CALAMINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COUNTRY TENNIS LA CALAMINE, employees, financial statistics.