Michiels M

Contactgegevens Michiels M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Michiels M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Michiels M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Klauwierlaan 5; 1500; Halle, België

Telefoon (phone): 02 361 07 33 (+32-02 361 07 33) 02 361 07 33 (+32-02 361 07 33)

Fax (fax): +32 (65) 596-43-72 +32 (65) 596-43-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Michiels M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Michiels M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Michiels M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Michiels M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Michiels M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Michiels M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Michiels M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Michiels M
Products information Michiels M

BTW identificatienummer (tax): BE06557708740
Ondernemingsnummer: 8794250488
Hoofdstad (capital): 132,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 606,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Michiels M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Michiels M
(Get full report from official database of BE for Michiels M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Michiels M
Addition kinds of activities for Michiels M

28910103. Afdichtingsverbindingen voor pijpdraden of gewrichten | Sealing compounds for pipe threads or joints
31490100. Kinderschoenen, behalve atletisch | Children's footwear, except athletic
35520310. Wol- en worstedafwerkmachines | Wool and worsted finishing machines
50330000. Dakbedekking, gevelbekleding en isolatie | Roofing, siding, and insulation
50940100. Edelstenen en metalen | Precious stones and metals

Werken bij Michiels M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Michiels M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Michiels M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Michiels M. Looking for open vacancies in other companies

 • Persoon voor de IT afdeling (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Bij implementatie van nieuwe software problemen en situaties analyseren. Deze nadien kunnen omzetten in programmeerbare logica. Deze vlot overbrengen aan derden. Begeleiden van convertie van bestaande software naar nieuwe platform.

 • chauffeur CE huifwagen met kooiaap (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als chauffeur C dien je: in het bezit te zijn van een geldig CE rijbewijs flexibel te zijn een eerste ervaring te hebben als chauffeur CE ervaring met kooiaap is een pluspunt

 • Winkelverantwoordelijke - Bakkerij Melle (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: VIO

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een gekende bakkerij met meerde filialen in Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een nieuwe winkelverantwoordelijke voor het filiaal in Melle. Als winkelverantwoordelijke is het jouw verantwoordelijkheid dat de klanten op een professionele en vriendelijke manier worden bediend. Je bent de schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en je zorgt voor een duidelijke en vlotte communicatie. Het takenpakket van een winkelverantwoordelijke ziet er als volgt uit: Het goede verloop en de optimalisatie van jouw winkel volgens de vooropgestelde richtlijnen. Het streven naar de vooropgestelde targets qua omzet en personeelskost. Het plaatsen van de de winkelbestellingen aan de hand van een correcte stockopvolging. Het dagelijks afsluiten van de kassa en de stortingen. De opleiding en coaching van (nieuwe) medewerkers en studenten. Het naleven van de HACCP-regelgeving. De taakverdeling binnen de winkel. Het opstellen van de werkplanning. Uurrooster winkelverantwoordelijke: Je werkt afwisselend in ochtend- en avondshiften. Donderdag is de sluitingsdag en ben je thuis.

 • Sales Support Medewerkers (EVERE)

  Regio: EVERE

  Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een netwerkmarketingbedrijf dat dagelijks 1000 consultants op de baan stuurt, zijn we op zoek naar support medewerker om de opvang van inkomende commerciële, logistieke en technische (aan)vragen op te vangen. Je staat in contact met klanten, verkopers en partners waarbij je de contracten opvolgt, de eventuele problemen hieromtrent dispatched en vragen beantwoordt, commercieel of technisch.

 • Onderhoudstechnieker (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Konvert Interim Aalst

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma in de buurt van Aalst zijn wij opzoek naar een onderhoudstechnieker voor industriële machines. Je zal verantwoordelijk zijn voor het preventief onderhoud maar ook voor herstellingen en aanpassingen door te voeren op het moment dat er zich problemen voordoen.

 • WEGMARKEERDER (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor wegmarkeringen signalisatie reinigingswerken enz. Dit zowel voor openbare wegen als privéterreinen als parkings. je helpt mee met collega's om de sjablonen op de wegen te plaatsen en te spuiten gooit glaskorrels zet kegels.

 • Junior technieker (basiskennis elektriciteit) (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een toonaangevend bedrijf actief in diverse werkzaamheden, zijn we op zoek naar een junior technieker met basiskennis elektriciteit. Hoe ziet jouw dag eruit als technieker? - Je bent actief in de wondere wereld van Telecom, zowel Proximus als Telenet zijn binnen het bedrijf grote spelers; - Je staat in voor de plaatsing en het lassen van glasvezelkabels; (Hier een beter idee van krijgen? https://www.youtube.com/watch?v=h4k_qBqS7zU ) - Je spoort actief fouten op binnen het glasvezelnet en zorgt ervoor dat deze storingen verholpen worden; - Je voert verschillende controlemetingen uit, dit om de goede werking te waarborgen; - Hier zit ook een deeltje adminstratie bij nl. dagrapporten opmaken en deze toelichten aan de werfleider. Dit alles leer je tijdens een on-the-jobtraining waarbij je wordt begeleid door een ervaren technieker.

 • DRINGEND Student gezocht - charcuterie afdeling - supermarkt Zele - 18+ (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt gelegen te Zele zijn we op zoek naar een student voor de charcuterie afdeling. Je werkt enkele dagen in de maand augustus. heb je ervaring? Dan is dat mooi meegenomen! Zo niet, krijg je zeker een opleiding hiervoor!

 • Jobstudent Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: PICK'S

  Type: Studentenjob

  Op de kerstmarkt van Brugge bemant u, gedurende ( een deel van ) de periode van 23 November tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bedienden komen ook zelfstandigen, flexijob en jobstudenten komen in aanmerking voor deze vacature.

 • Redder op oproepbasis (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een zwembad in Noord Antwerpen zijn wij op zoek naar redders die willen bijwerken in de week en/of in het weekend. Je staat in voor het toezicht en wordt tewerkgesteld in een leuk team!

 • Service monteur frames/gevel (m/v) (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

  Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

  Bedrijf: TECJOBZ

  Type: Vaste Job

  We kijken uit naar een gemotiveerd monteur om allerhande frames te monteren. Dit op verschillende plaatsen in West-Vlaanderen bij verschillende klanten. Je zal de installaties uitvoeren vaak op hoogte met behulp van een hoogtewerker. Hierbij heb je dus zeker geen hoogtevrees. Vaak zul je ook de grondwerken uitvoeren (plaatsing van bv een paal om de frame op te bevestigen). Een heel toffe job met veel vrijheid en afwisseling. Je vertrekt vanuit regio Ieper tussen 6u30-7u 's morgens.

 • Bediende verkoper Colruyt Hoboken (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

Zoek naar antwoorden van Michiels M in sociale netwerken
Look for responds of Michiels M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Michiels M. Laat een reactie achter voor Michiels M. Michiels M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Michiels M. Leave a respond for Michiels M. Michiels M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Michiels M op de google maps. Adres en contacten Michiels M
Location of Michiels M on the google maps. Address and contacts of Michiels M

Andere gerelateerde bedrijven als come Michiels M Michiels M: DISCOBAR DAVID VANDERBEKEN | JANSSENS M. CARROSSERIEBEDRIJF | IRIS | M. SCHOOFS | Zwaan (De)

Other related companies as Michiels M: DISCOBAR DAVID VANDERBEKEN | JANSSENS M. CARROSSERIEBEDRIJF | IRIS | M. SCHOOFS | Zwaan (De)

Michiels M is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Michiels M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06557708740. Het bedrijf Michiels M bevindt zich op het adres: Klauwierlaan 5; 1500; Halle. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 132,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 606,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in Michiels M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Michiels M is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Michiels M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Michiels M, openstaande posities, locatie van Michiels M op de kaart.

Michiels M is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Michiels M, company assigned to the tax number BE06557708740. The company Michiels M is located at the address: Klauwierlaan 5; 1500; Halle. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 132,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 606,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Removals. Products created in Michiels M were not found.
The main activity of Michiels M is Agricultural Production - Crops, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Michiels M is not available. You also can look at reviews of Michiels M, open positions, location of Michiels M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Michiels M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Michiels M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Michiels M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Michiels M, employees, financial statistics.