JANSSENS M. CARROSSERIEBEDRIJF

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • JANSSENS M. CARROSSERIEBEDRIJF
Private companiesAgricultural Production - Crops • JANSSENS M. CARROSSERIEBEDRIJF

Contactgegevens JANSSENS M. CARROSSERIEBEDRIJF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JANSSENS M. CARROSSERIEBEDRIJF: address, phone, fax, email, website, opening hours

JANSSENS M. CARROSSERIEBEDRIJF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BURCHTSTRAAT 192; 9150; KRUIBEKE, België

Telefoon (phone): 37740303 (+32-37740303) 37740303 (+32-37740303)

Fax (fax): +32 (61) 236-84-45 +32 (61) 236-84-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JANSSENS M. CARROSSERIEBEDRIJF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JANSSENS M. CARROSSERIEBEDRIJF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JANSSENS M. CARROSSERIEBEDRIJF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JANSSENS M. CARROSSERIEBEDRIJF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JANSSENS M. CARROSSERIEBEDRIJF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JANSSENS M. CARROSSERIEBEDRIJF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JANSSENS M. CARROSSERIEBEDRIJF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JANSSENS M. CARROSSERIEBEDRIJF
Products information JANSSENS M. CARROSSERIEBEDRIJF

BTW identificatienummer (tax): BE05014953613
Ondernemingsnummer: 1827545166
Hoofdstad (capital): 115,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 581,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Produits & Services: Lettrage Publicitaire.. Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures. Agences de publicit茅

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JANSSENS M. CARROSSERIEBEDRIJF
(Get full report from official database of BE for JANSSENS M. CARROSSERIEBEDRIJF)

Aanvulling soorten activiteiten voor JANSSENS M. CARROSSERIEBEDRIJF
Addition kinds of activities for JANSSENS M. CARROSSERIEBEDRIJF

10990504. Zirkoniummalmwinning | Zirconium ore mining
22960302. Stof voor het versterken van brandstofcellen | Fabric for reinforcing fuel cells
23539908. hoedenzaak | Millinery
25140101. Bedden, inclusief vouw en kast, huishouden: metaal | Beds, including folding and cabinet, household: metal
35590300. Automotive gerelateerde machines | Automotive related machinery
80420102. Geriatrische specialist optometrist | Geriatric specialist optometrist

Werken bij JANSSENS M. CARROSSERIEBEDRIJF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JANSSENS M. CARROSSERIEBEDRIJF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JANSSENS M. CARROSSERIEBEDRIJF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JANSSENS M. CARROSSERIEBEDRIJF. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als onderhoudstechnieker sta je in voor het opsporen, oplossen en herstellen van productiestoringen. Daarnaast voor je preventieve onderhoudstaken uit. Je werkt mee aan vernieuwing van de productie-installaties.

  • Finance Manager | Voltijds | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gedreven en financieel aangelegd? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor een bedrijf in Hasselt zijn wij op zoek naar een Finance Manager. Takenpakket: Uittekenen van een financieel beleid Uittekenen en opvolgen van financiële projecten Jij bent de positieve vibe achter de analytische boekhouding, met als doel een duidelijke rapportering Optimaliseren van financiële processen Presenteren van financiële informatie aan de Raad van Bestuur Contacten onderhouden met banken, bedrijfsrevisoren en andere relevante relaties Je bent sparring partner voor de controlling manager en accounting manager Coachen en ontwikkelen van medewerkers Rapporteren aan CFO

  • Magazijnier bij Conway | Eindcontrole van de goederen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Conway is een toonaangevende groothandel op het gebied van food en non-food artikelen (snoepgoed, tabakswaren, dranken,...). Via hun uitgebreide distributienetwerk bedienen de zowat 400 medewerkers meer dan 11 000 verkooppunten in België. Dit gaat van het kleinste kruidenierswinkeltje tot grote tankstations. Conway zoekt magazijnmedewerkers om de eindcontrole van de goederen uit te voeren. Reeds gepickte containers dienen nagecontroleerd te worden op mogelijke fouten. Opgespoorde fouten dienen dan in orde gebracht te worden. Op deze manier zorg jij ervoor dat fouten niet doorgaan naar klanten. Je zal in late uren tewerkgesteld worden, meestal is dit van 18u tot 3u.

  • Administratief bediende Operations-afdeling (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf uit de regio van Kortrijk zijn wij op zoek naar een administratief Operations Assistant: Als deel van de administratieve dienst binnen Operations, ondersteun je de afdelingen 'bulk', 'afval en inpak' en 'magazijn' omtrent alle taken rond dossierverwerking. Op termijn is het de bedoeling dat jij instaat voor de opleiding in verband met dossierverwerking. Je denkt mee aan optimalisaties van de dossierverwerkingen en werkt hiervoor samen met de betrokken diensten. Je staat in voor het uitvoeren van de reconciliatie, hierbij zal de Support Engineer jouw back-up zijn. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en controle van de productiedossiers. Daarnaast voer je ook allround administratieve taken uit en sta je in voor een correcte opvolging van offertes, bestellingen, stockbeheer,... .

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Amands – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Aartrijke (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • HUISHOUDHULP (M/V) BEERNEM/OEDELEM (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent horeca M/V (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een bijverdienste in de horeca als student? Wij zijn op zoek naar studenten met een eerdere horecaervaring voor het bijspringen op verschillende soorten evenementen in de regio van Deinze. Jij staat in voor het bedienen en afruimen van gasten tijdens evenementen. Hierbij moet je met een plateau kunnen lopen, met borden kunnen lopen, barwerk verrichten en dit steeds met een glimlach.

  • STUDENT BARMAN- Deeltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AAN HET STRAND VAN OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    "Aan het strand van Oostende" is intussen een vaste waarde en nog steeds een speelse, vrolijke, kleurrijke tent die valt onder de noemer Brasserie - Grand Café, maar dan "freestyle" Onze drukbezochte zaak is gelegen op de alombekende Dageraadplaats en biedt plaats aan een vijftigtal gasten tijdens de winter en in de zomer een honderdtal. Wij verzorgen, met de glimlach, ontbijt, lunch & diner. Ons team bestaat uit een 10-tal medewerkers die vriendelijk, vrolijk & gastvrij zijn. Passie en gedrevenheid zijn per definitie een absolute must! Neem ook eens een kijkje op onze website: www.aanhetstrandvanoostende.be

  • Stagiair(e) Marketing (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Als stagiair marketing werk je in ondersteuning van de marketing verantwoordelijke en junior marketeer mee aan de verdere uitbouw van de branding van Orbid, zowel naar bedrijven als naar toekomstige collega’s. Je bent actief in domeinen content marketing, event marketing, lead generations & nurturing en corporate/employer branding. Concreet kan je takenpakket - afhankelijk van je kennis en interesses – bestaan uit onder andere: Copywriting van wervende teksten rond actuele topics binnen technologie, organisatie en mensen Het onderhouden van de website via ons cms-platform. Uitvoeren en opvolgen van SEO en SEA-acties Organiseren en opvolgen van events voor zowel klanten als potentiële medewerkers Onderhouden van het social media plan en bijhorende social media kanalen Het optimaliseren van de data quality in CRM Design van dynamische folders en presentaties Afnemen en uitwerken van interviews met klanten en medewerkers Mee uitbouwen van het corporate communicatieplan Onderzoeken van de markt en trends binnen technologie, organisatie en mensen

  • Keukenplaatser/maatmeubilair (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DE COEYER GEBROEDERS

    Type: Vaste Job

    Maken en plaatsen van keukens en ander maatmeubilair welke volledig volgens plan en ontwerp worden vervaardigd in eigen atelier. U beschikt hierover van een up to date machinepark en atelier. Kennis van computers en moderne houtbewerkingsmachines is een pluspunt. Alook basiskennis van electricteit en sanitaire aansluitingen.

  • Business Controller - op zoek naar een nieuwe stap na audit? (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Wil je proeven van een job als controller in een productieonderneming? Wees er snel bij en solliciteer nu! Een productiebedrijf in regio Melle is dankzij hun zeer sterke groei op zoek naar een business controller die de rechterhand van de CFO wordt. Deze bruisende onderneming is een pionier in hun vak en wenst hun marktpositie verder te versterken. Functieomschrijving: Instaan voor; opmaken van managementrapportering kostprijsberekening van de productie marge- en product analyse, KPI's, Cost controlling budgettering, forecasting,… Financiële rapportage Optimaliseren van productieprocessen

Zoek naar antwoorden van JANSSENS M. CARROSSERIEBEDRIJF in sociale netwerken
Look for responds of JANSSENS M. CARROSSERIEBEDRIJF in social networks

Lees alle opmerkingen voor JANSSENS M. CARROSSERIEBEDRIJF. Laat een reactie achter voor JANSSENS M. CARROSSERIEBEDRIJF. JANSSENS M. CARROSSERIEBEDRIJF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JANSSENS M. CARROSSERIEBEDRIJF. Leave a respond for JANSSENS M. CARROSSERIEBEDRIJF. JANSSENS M. CARROSSERIEBEDRIJF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JANSSENS M. CARROSSERIEBEDRIJF op de google maps. Adres en contacten JANSSENS M. CARROSSERIEBEDRIJF
Location of JANSSENS M. CARROSSERIEBEDRIJF on the google maps. Address and contacts of JANSSENS M. CARROSSERIEBEDRIJF

Andere gerelateerde bedrijven als come JANSSENS M. CARROSSERIEBEDRIJF JANSSENS M. CARROSSERIEBEDRIJF: ALE TROOZ | ALUCONFORT | VENT DU NORD | RABIE?S ALIMENTATION | DANI?L GOOVAERTS

Other related companies as JANSSENS M. CARROSSERIEBEDRIJF: ALE TROOZ | ALUCONFORT | VENT DU NORD | RABIE?S ALIMENTATION | DANI?L GOOVAERTS

JANSSENS M. CARROSSERIEBEDRIJF is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JANSSENS M. CARROSSERIEBEDRIJF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05014953613. Het bedrijf JANSSENS M. CARROSSERIEBEDRIJF bevindt zich op het adres: BURCHTSTRAAT 192; 9150; KRUIBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 115,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 581,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Agences de publicit茅. Lijst met producten zijn Produits & Services: Lettrage Publicitaire.. Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures..
De hoofdactiviteit van JANSSENS M. CARROSSERIEBEDRIJF is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JANSSENS M. CARROSSERIEBEDRIJF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JANSSENS M. CARROSSERIEBEDRIJF, openstaande posities, locatie van JANSSENS M. CARROSSERIEBEDRIJF op de kaart.

JANSSENS M. CARROSSERIEBEDRIJF is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is JANSSENS M. CARROSSERIEBEDRIJF, company assigned to the tax number BE05014953613. The company JANSSENS M. CARROSSERIEBEDRIJF is located at the address: BURCHTSTRAAT 192; 9150; KRUIBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 115,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 581,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. Agences de publicit茅. List of products are Produits & Services: Lettrage Publicitaire.. Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures..
The main activity of JANSSENS M. CARROSSERIEBEDRIJF is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JANSSENS M. CARROSSERIEBEDRIJF is not available. You also can look at reviews of JANSSENS M. CARROSSERIEBEDRIJF, open positions, location of JANSSENS M. CARROSSERIEBEDRIJF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JANSSENS M. CARROSSERIEBEDRIJF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JANSSENS M. CARROSSERIEBEDRIJF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JANSSENS M. CARROSSERIEBEDRIJF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JANSSENS M. CARROSSERIEBEDRIJF, employees, financial statistics.