Maréchal J

Contactgegevens Maréchal J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Maréchal J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Maréchal J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grand'Route 31; 4400; Flémalle, België

Telefoon (phone): 04 233 58 38; 04 233 98 72 (+32-04 233 58 38; 04 233 98 72) 04 233 58 38; 04 233 98 72 (+32-04 233 58 38; 04 233 98 72)

Fax (fax): +32 (81) 911-82-60 +32 (81) 911-82-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Maréchal J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Maréchal J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Maréchal J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Maréchal J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Maréchal J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Maréchal J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Maréchal J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Maréchal J
Products information Maréchal J

BTW identificatienummer (tax): BE09168334960
Ondernemingsnummer: 7740936279
Hoofdstad (capital): 363,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 344,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Transport - General

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Maréchal J
(Get full report from official database of BE for Maréchal J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Maréchal J
Addition kinds of activities for Maréchal J

2517. Houten televisie en radio kasten | Wood television and radio cabinets
521103. Isolatie- en energiebesparingsproducten | Insulation and energy conservation products
20910323. Makreel, genezen, NSK | Mackerel, cured, nsk
23920502. Stofdoeken: gemaakt van aangekochte materialen | Dust cloths: made from purchased materials
30691000. Hard rubber en gegoten rubber producten | Hard rubber and molded rubber products
80210201. Tandarts | Dental clinic
84120000. Musea en kunstgalerijen | Museums and art galleries

Werken bij Maréchal J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Maréchal J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Maréchal J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Maréchal J. Looking for open vacancies in other companies

 • OPERATOR - NACHT (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Let\\\'s Work is dringend op zoek naar een gemotiveerde operator te Westrozebeke. Uw taken zijn: - U bent verantwoordelijk voor het volledige verpakkingsproces. - U staat in voor het instellen van parameters en volgt deze op. - U voert een controle uit.

 • Machine-operator 2 ploegen of vaste nacht (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Van zodra je aankomt op het werk, is er een aangename en energieke sfeer te vinden. Na een babbel met de collega’s over afgelopen weekend, vliegen jullie er samen in op een goed tempo! Je zorgt ervoor dat de rubberen laarzen die je maakt, kwalitatief en volgens de richtlijnen gemaakt worden a.d.h.v. de machine (carrousel) die jij bedient. Eenmaal de laars klaar is, spuit je de machine proper om nadien terug de stalen tip en kous eroverheen te trekken zodat de volgende laarzen kunnen worden aangemaakt. Indien jij iemand bent die graag werkt in een groot en proper bedrijf met repetitief werk en collega's die vrienden worden, dan ben jij dé persoon die we zoeken! Aangezien het bedrijf steeds meer en meer uitbreidt, ben jij meer dan welkom!

 • Student supermarkt vast op zondag, Kessel-Lo (KESSEL-LO)

  Regio: KESSEL-LO

  Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in Kessel-Lo zijn we op zoek naar student die vast zou werken op zondag van 7u tot 13u bij de zuivel.

 • Jobstudent verkoop (SNAASKERKE)

  Regio: SNAASKERKE

  Bedrijf: Konvert Interim Oostende

  Type: Studentenjob

  Voor een klant aan de kanten van Snaaskerke (15min fietsafstand van centrum oostende) zoeken we nog een aantal gemotiveerde jobstudenten/flexi. Je werkt in een kleine maar toffe winkel waar je chocolade producten en pralines verkoopt.

 • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

 • JOBSTUDENT Afwas (m/v) KEUKEN (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: ISLANDIA

  Type: Studentenjob

  Voornaamste taak is meehelpen met de voorbereidingen in de keuken en afwassen.

 • Professional Support Lawyer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Axis

  Type: Vaste Job

  Uw verantwoordelijkheden : - Met uw juridische kennis helpt u de advocaten in hun praktijk en biedt u hen een optimale ondersteuning. - U volgt de juridische evoluties in uw vakgebied op de voet en communiceert de relevante informatie aan de advocaten. - U verzamelt interne documenten en know-how en voert deze in een database in (modellen). - U bent nauw betrokken bij de dossiers en initiatieven van de praktijkgroep (nieuwsbrieven, client seminars, publicaties,…) en u volgt de relevante actualiteit in de algemene en economische pers.

 • Laborant farma (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: LAB SUPPORT

  Type: Vaste Job

  Voor een gerenommeerd farmabedrijf zijn wij momenteel op zoek naar een QC laborant voor het chemisch labo. Taken: · Na een opleidingsperiode voer je zelfstandig labo-analyses uit (HPLC, ELISA, SDS-PAGE,..). Deze analyses worden uitgevoerd ter ondersteuning van productrelease, klachtenbehandeling en/of projecten ikv productontwikkleing en - validaties. · Je zorgt ervoor dat de documentatie van uitgevoerde analyses correct is en conform cGPM richtlijnen. · Je zorgt ervoor dat jouw kennis over cGMP, procedures en veiligheid up-to-date blijft. · In nauwe samenwerking met de project engineering en quality engineer, draag je bij tot troubleshooting en een hierbij horende preventieve aanpak · Als onderdeel van een team ben je mede-verantwoordelijk voor het behalen van vooropgestelde objectieven rond productiviteit, kwaliteit en veiligheid

 • Automechanieker (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Heb je al enkele jaren ervaring als automechanieker en kan je probleemloos elektrische schema's lezen? Dan kom jij zeker in aanmerking om als hoofdmechanieker aan de slag te gaan bij onze klant, een professionele en mooie autogarage in regio Beringen. Je zult er onderhoud en herstellingen uitvoeren van wagens.

 • LEERKRACHTEN BIJLES WISKUNDE (regio MECHELEN/ANTWERPEN) (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: M2018.

 • IT-Planet - Product Owner met Java achtergrond (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functieomschrijving De opdracht als Product Owner is het verzamelen, managen en vertalen van de verwachtingen van elke stakeholder. Je neemt het beleid van het stakeholder management op je, en onderhoudt contacten met alle departementen. Vanuit een Agile mindset handel je als facilitator en durf je beslissingen te nemen: je maakt planning op voor alle betrokken partijen, met duidelijke doelstellingen, mogelijkheden en deadlines. Daarnaast behoud je het overzicht en hou je rekening met de verwachtingen en prioriteiten.  Je komt terecht in een gerenommeerd bedrijf, met toffe collega's, die net als jij gepassioneerd zijn en graag bijleert. Geen enkele week zal dezelfde zijn, waarbij je dagelijks gestimuleerd zal worden.    Profiel Je bent zeer technisch aangelegd met achtergrond in Java (full stack). Je hebt voeling met UX/UI. Je kent de uitdagingen in stakeholder management, en bent in staat een goede relatie op te bouwen en duidelijk te communiceren. Je hebt een Agile mindset, en ervaring in Scrum of andere Agile/lean methodologie. Je kan moeilijke problemen vertalen in mensentaal. Je voelt je goed in een adviserende rol, als goede en open communicator. Je bent gepassioneerd door analytisch denken en denkt graag out-of-the-box. Je bent bereid om sporadisch naar Nederland of Denemarken te reizen.   Aanbod   Bij ons word je verloond naar werk, kennis & competenties. Met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps-en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdcheques... Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden & training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er al weer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten klaar.   Freelance? Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat.     Interesse? Stuur je CV en eventueel je motivatiebrief via de knop hieronder.

 • Stagiair personeelsdienst (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Leercontract

  Bestseller is een door waarden gedreven familiebedrijf met een duidelijke visie: we brengen de nieuwste modetrends naar een breed publiek, betaalbaar en van de beste kwaliteit. Met meer dan 3000 shops in 38 landen en zo’n 15000 werknemers, plaatst BESTSELLER zich tussen de leiders binnen de branche. We bieden je een stage aan als Human Resources Assistant in ons kantoor te Antwerpen. Tijdens deze stage zal je alle administratieve aspecten met betrekking tot het personeelsbeheer kunnen ontdekken en dit vanaf de start van een nieuw personeelslid tot de beëindiging van een overeenkomst. Indien gewenst, kunnen alle aspecten doorlopen worden in het Frans en het Nederlands. Er is zeker en vast de mogelijkheid om de taalvaardigheid uit te breiden gedurende de stage.

Zoek naar antwoorden van Maréchal J in sociale netwerken
Look for responds of Maréchal J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Maréchal J. Laat een reactie achter voor Maréchal J. Maréchal J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Maréchal J. Leave a respond for Maréchal J. Maréchal J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Maréchal J op de google maps. Adres en contacten Maréchal J
Location of Maréchal J on the google maps. Address and contacts of Maréchal J

Andere gerelateerde bedrijven als come Maréchal J Maréchal J: INTERSTOCK 40 | Vopak Terminal Hemiksem | ENTREPRISE DUPUIS | LA FONTAINE AUX TRUITES | G & V Brandstofcenter Waregem nv

Other related companies as Maréchal J: INTERSTOCK 40 | Vopak Terminal Hemiksem | ENTREPRISE DUPUIS | LA FONTAINE AUX TRUITES | G & V Brandstofcenter Waregem nv

Maréchal J is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Maréchal J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09168334960. Het bedrijf Maréchal J bevindt zich op het adres: Grand'Route 31; 4400; Flémalle. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 363,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 344,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Transport - General.
De hoofdactiviteit van Maréchal J is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Maréchal J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Maréchal J, openstaande posities, locatie van Maréchal J op de kaart.

Maréchal J is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Maréchal J, company assigned to the tax number BE09168334960. The company Maréchal J is located at the address: Grand'Route 31; 4400; Flémalle. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 363,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 344,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Removals. List of products are Transport - General.
The main activity of Maréchal J is Petroleum Refining and Related Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Maréchal J is not available. You also can look at reviews of Maréchal J, open positions, location of Maréchal J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Maréchal J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Maréchal J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Maréchal J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Maréchal J, employees, financial statistics.