ENTREPRISE DUPUIS

Contactgegevens ENTREPRISE DUPUIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENTREPRISE DUPUIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENTREPRISE DUPUIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE PR? DELCOURT 10; 1325; CHAUMONT-GISTOUX, België

Telefoon (phone): 10688174 (+32-10688174) 10688174 (+32-10688174)

Fax (fax): +32 (53) 531-19-73 +32 (53) 531-19-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENTREPRISE DUPUIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENTREPRISE DUPUIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENTREPRISE DUPUIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENTREPRISE DUPUIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENTREPRISE DUPUIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENTREPRISE DUPUIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENTREPRISE DUPUIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENTREPRISE DUPUIS
Products information ENTREPRISE DUPUIS

BTW identificatienummer (tax): BE06408294677
Ondernemingsnummer: 4953430175
Hoofdstad (capital): 120,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 580,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in ENTREPRISE DUPUIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENTREPRISE DUPUIS
(Get full report from official database of BE for ENTREPRISE DUPUIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENTREPRISE DUPUIS
Addition kinds of activities for ENTREPRISE DUPUIS

6153. Kortlopend bedrijfskrediet | Short-term business credit
561199. Kledingwinkels voor mannen en jongens, nec | Men's and boys' clothing stores, nec
34490102. Draden, vervaardigde bar | Joists, fabricated bar
39159900. Juweliersmateriaal en lapidair werk, nv | Jewelers' materials and lapidary work, nec
73790105. Computer data escrow service | Computer data escrow service

Werken bij ENTREPRISE DUPUIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENTREPRISE DUPUIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENTREPRISE DUPUIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENTREPRISE DUPUIS. Looking for open vacancies in other companies

 • Chaffeur CE dagdienst - voltijds - regio Turnhout (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Turnhout zijnj wij op zoek naar een ervaren chauffeur met geldig CE-rijbewijs, code 95 en bestuurderskaart. Je zal werken in dagdienst in een vijfdaagse werkweek en dit voor onegveer 10 à 11uur per dag. Je rijdt enkel nationaal en dit meet een vrachtwagen die uitgerust is met een "walking floor". Dit wil zeggen dat je zelf niet de handeling van het laden en lossen moet gaan doen omdat de vloer in de vrachtwagen trilt waardoor de goederen automatisch verschoven kunnen worden.

 • Administratieve hulp voor commerciële binnendienst (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Konvert Interim Boom

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in de regio van Antwerpen zijn we op zoek naar een administratieve werkkracht op de commerciële binnendienst; Onze klant is actief in automaten voor allerlei sectoren, o.a. voor de horeca. We zijn op zoek naar iemand die zal instaan voor het beantwoorden van telefonie van bestaande klanten met vragen over hun bestellingen. Verder help je het hele team verder met de nodige administratie. Ben jij een enthousiaste, gemotiveerde persoon die graag telefoneert? Heb je een goede kennis Nederlands en Frans? Ben je een organisatorisch talent en administratief nauwkeurig? Bel dan nu naar 03/458.74.90 of mail uw CV met motivatiebrief naar [email protected]

 • Huishoudhulpen met dienstencheques (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: De Poetsboetiek

  Type: Dienstenchequebaan

  Wat doe jij: je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis; jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen,dweilen, ramen poetsen, …; bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,…

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kinrooi - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp Bocholt (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: PUUUR BREE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • JOBSTUDENT WERFCOÖRDINATOR REGIO OOST- EN WEST-VLAANDEREN (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Construct

  Type: Studentenjob

  Ben je een opleiding bouwkunde aan het volgen? Ben je op zoek naar een studentenjob waarin je reeds kan proeven van het echt werk? Dan is dit dé job voor jou! Voor een bouwbedrijf, gespecialiseerd in wegenbouw en infrastructuurwerken, zijn we op zoek naar een jobstudent werfcoördinator voor september en/of oktober. Je zal als werfcoördinator intensief worden begeleid door de werfleider. Je takenpakket zal bestaan uit: het aansturen van de arbeiders; contacten onderhouden met klanten en onderaannemers; bestellingen plaatsen en opvolgen; opmeting uitvoeren op de werf; vorderingsstaten stellen.

 • Jobstudent Receptionist(e) (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

  Type: Studentenjob

  De receptionist(e) ontvangt leiding van de front office manager en werkt mee aan de gastvriendelijkheid op het park. Draagt zorg voor en begeleidt gastenontvangst en vertrek. Neemt klachten op van gasten en zorgt voor de nodige actie hieromtrent.

 • Spelhost dinerspellen (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: DINERSPEL.NL

  Type: Studentenjob

  Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Oostende studenten om onze spellen te begeleiden.

 • JOBSTDENT om balustrades/leuningen/trappen te installeren. (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Jobstudent om te helpen bij de installatie van balustrades, leuninigen ne trappen.

 • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio NUKERKE (NUKERKE)

  Regio: NUKERKE

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

 • Freelance adviseurs gezocht (Regio Vilvoorde - Zaventem) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: Fair Price Consulting

  Type: Zelfstandige activiteit

  We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

 • Franchisenemer Healthy Food | CopperBranch (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: WijzeRaven

  Type: Zelfstandige activiteit

  Pas opgestart in 2015 in Canada, openden daar al 25 restaurants en staan er meer dan het dubbel aantal openingen in de steigers. COPPER BRANCH is hot, en binnenkort ook buiten Canada want het concept waait nu uit naar alle uithoeken ter wereld. Er staat een kapitaalkrachtige machine achter deze franchiseformule, die snelle restauratie aanbiedt op basis van enkel lekkere, verse en gezonde plantaardige voeding. WijzeRaven rekruteert voor de Benelux, we zoeken ondernemende managers die oprecht geloven in gezonde voeding en die in staat zijn een team medewerkers enthousiast te coachen. Geen diplomavereisten nodig, wel een eigen kapitaalinbreng van 120 à 150K.

Zoek naar antwoorden van ENTREPRISE DUPUIS in sociale netwerken
Look for responds of ENTREPRISE DUPUIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENTREPRISE DUPUIS. Laat een reactie achter voor ENTREPRISE DUPUIS. ENTREPRISE DUPUIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENTREPRISE DUPUIS. Leave a respond for ENTREPRISE DUPUIS. ENTREPRISE DUPUIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENTREPRISE DUPUIS op de google maps. Adres en contacten ENTREPRISE DUPUIS
Location of ENTREPRISE DUPUIS on the google maps. Address and contacts of ENTREPRISE DUPUIS

Andere gerelateerde bedrijven als come ENTREPRISE DUPUIS ENTREPRISE DUPUIS: JANSSENS TUIN- EN VIJVERCENTRUM | B.C. MOUSCRON | RUST ROEST | PA?LLA PHONE - PIZZA - PASTA | M.I.P. Composites NV

Other related companies as ENTREPRISE DUPUIS: JANSSENS TUIN- EN VIJVERCENTRUM | B.C. MOUSCRON | RUST ROEST | PA?LLA PHONE - PIZZA - PASTA | M.I.P. Composites NV

ENTREPRISE DUPUIS is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENTREPRISE DUPUIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06408294677. Het bedrijf ENTREPRISE DUPUIS bevindt zich op het adres: RUE PR? DELCOURT 10; 1325; CHAUMONT-GISTOUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 120,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 580,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ENTREPRISE DUPUIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ENTREPRISE DUPUIS is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENTREPRISE DUPUIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENTREPRISE DUPUIS, openstaande posities, locatie van ENTREPRISE DUPUIS op de kaart.

ENTREPRISE DUPUIS is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENTREPRISE DUPUIS, company assigned to the tax number BE06408294677. The company ENTREPRISE DUPUIS is located at the address: RUE PR? DELCOURT 10; 1325; CHAUMONT-GISTOUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 120,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 580,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Woningbouw. Products created in ENTREPRISE DUPUIS were not found.
The main activity of ENTREPRISE DUPUIS is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ENTREPRISE DUPUIS is not available. You also can look at reviews of ENTREPRISE DUPUIS, open positions, location of ENTREPRISE DUPUIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENTREPRISE DUPUIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENTREPRISE DUPUIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENTREPRISE DUPUIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENTREPRISE DUPUIS, employees, financial statistics.