MARGRAFF

Contactgegevens MARGRAFF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARGRAFF: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARGRAFF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Francomont 10; 4800; Verviers (Lambermont), België

Telefoon (phone): 087 35 36 32; 087 46 29 08; 0476 58 23 08 (+32-087 35 36 32; 087 46 29 08; 0476 58 23 08) 087 35 36 32; 087 46 29 08; 0476 58 23 08 (+32-087 35 36 32; 087 46 29 08; 0476 58 23 08)

Fax (fax): 087 34 10 48; 087 46 29 08 (+32-087 34 10 48; 087 46 29 08) 087 34 10 48; 087 46 29 08 (+32-087 34 10 48; 087 46 29 08)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARGRAFF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARGRAFF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARGRAFF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARGRAFF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARGRAFF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARGRAFF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARGRAFF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARGRAFF
Products information MARGRAFF

BTW identificatienummer (tax): BE01262847900
Ondernemingsnummer: 3185180664
Hoofdstad (capital): 346,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 292,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Trucks & vans - Hire

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARGRAFF
(Get full report from official database of BE for MARGRAFF)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARGRAFF
Addition kinds of activities for MARGRAFF

508303. Landbouwmachines en -uitrusting | Agricultural machinery and equipment
733500. Commerciële fotografie | Commercial photography
24991207. Spoelen, hout | Spools, wood
26210406. Printpapier | Printing paper
28440201. Tandreinigers | Denture cleaners
31490000. Schoeisel, met uitzondering van rubber | Footwear, except rubber, nec
34669900. Kroon en sluitingen, nec | Crowns and closures, nec
38279909. Lichtbronnen, standaard | Light sources, standard

Werken bij MARGRAFF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARGRAFF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARGRAFF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARGRAFF. Looking for open vacancies in other companies

 • Reachtruckchauffeur met eerste ervaring te Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor het gloednieuw distributiecentrum van CASA in Olen, zijn we op zoek naar reachtruckchauffeurs die in een toffe omgeving aan de slag willen. Ben je iemand die nauwkeurig kan werken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je kan op verschillende locaties in het magazijn ingezet worden. Je brengt je werkdag door op de reachtruck. Je werkt aan de hand van een scanningsysteem.

 • Magazijnier (M/V) (ZEMST)

  Regio: ZEMST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een magazijnier regio Zemst ! Taken: - Bediening klanten - Klaarzetten bestellingen - orderpicking - Laden/lossen vrachtwagens leveranciers - Laden eigen vrachtwagens - Goederen op locatie plaatsen

 • Slager (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Evergem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als slager ben je verantwoordelijk voor het bewerken en verwerken van vlees. Daarnaast bereid je ook kant-en-klare gerechten en salades. Je zorgt er voor dat de toonbank steeds aangevuld is. Je helpt bij het reinigen en schoonmaken van de materialen, de winkel en de keuken.

 • Kraanmachinist rioleringen (m/v) (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal als kraanman instaan voor het uitvoeren van wegeniswerken, rioleringen, algemeen grondwerk. Je bedient graafkranen dit van verschillende zwaartes (30TON). Naast het bedienen van een kraan, zal je ook instaan voor het meehelpen op de werf.

 • Polyvalente medewerker - optie vast (WESTROZEBEKE)

  Regio: WESTROZEBEKE

  Bedrijf: Start People Roeselare LA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je voorziet de bakken van zakken en stapelt deze op palletten. Je zorgt dat iedere lijn steeds voldoende bakken ter beschikking heeft. Daarnaast spring je ook bij aan de band: Los werk aan de band: ribben zagen, opleggen van vlees, verpakken van vlees. Afwegen van de bestellingen, afnemen van de bestellingen en klasseren volgens de routes en klant.

 • Voormannen TIG-buizenlassers - (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: QUALITY

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Naast de uitvoering van beide disciplines (lassen en pipe-fitting) eveneens een werf kunnen organiseren, mensen leiden, plannen lezen en samen met de projectleider de nieuwe installaties kunnen realiseren.

 • Band/Productiemedewerker voeding (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als productiemedewerker sta je in voor: - Sorteren van groenten. - Verwijderen van groenten met zichtbare afwijkingen. - Reinigen van de productielijn.

 • HR Director (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: HR Talents Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Samen met je team van 7 HR medewerkers  ben je verantwoordelijk voor de toepassing van een coherent HR beleid alsook een correcte payroll en sluitende personeelsadministratie  Je bouwt verder op het bestaande HR beleidsplan en zorgt voor de implementatie ervan. Je werkgebied is België, Luxemburg en Frankrijk.  Je zorgt waar nodig voor een aangepaste organisatiestructuur die competitief is in een snel veranderende retailmarkt. Je staat in voor de ontwikkeling, implementatie, evaluatie en bijsturing van de nodige HR-tools en het HR beleid (van R&S tot Employer Branding, Engagement en Talent).  Je bewaakt de bijhorende HR procedures en rapportages. Waar nodig werk je deze verder uit (HR plannings- en communicatietools) Je zorgt voor een competitief Compensation & Benefits beleid, alsook het benchmarken van loongegevens en functies. Je bent het intern en extern aanspreekpunt (uitzendkantoren, sociale partners, officiële instanties…) voor alle HR-aangelegenheden. Je blijft steeds up-to-date m.b.t. sociaal zekerheids- en arbeidsrecht, alsook de laatste HR topics. Waar nodig zorg je voor de vertaling naar de business en het implementeren ervan. Je coördineert het volledige R&S proces,alsook het VTO-beleid. Je zorgt voor de opmaak van het rekruterings- en opleidingsplan. Je volgt hierbij de experten per productgroep op. Je beantwoordt complexere sociaal-juridische vragen of treedt op bij inspecties. Je bent verantwoordelijk voor het jaarlijkse personeels- en trainingsbudget en de bewaking ervan.  Je streeft bij dit alles een positieve werksfeer na door een duidelijke communicatie tussen hoofdkantoor, stores en warehouse. Het sociaal overleg behoort eveneens tot je takenpakket (OR, SD en IDPBW). Je maakt deel uit van het management team en rapporteert rechtstreeks aan de CEO van de onderneming. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende, toonaangevende retailspeler en is gevestigd in de regio Antwerpen. 

 • Drupal Front-end developer (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Claerhout NV Communicatiehuis

  Type: Vaste Job

  Functie Je werkt creatieve voorstellen verder uit op basis van aangeleverde designs. Je zet flowcharts, wireframes of prototypes op aan de hand van een functionele analyse. Samen met de back-end developer bepaal je mee de technische analyse in functie van theming & UX. In nauwe samenwerking met een back-end developer bouw je Drupal sites. Je zet webdesigns moeiteloos om in HTML5 + CSS3 + JS. Je werkt volgens een concrete methodologie en workflow. Je begeleidt de klant of projectmanager bij de invulling van de websites. Je bouwt en onderhoudt custom base-themes. In team bepaal je de aanpak en planning van een project. Je ondersteunt je collega’s met jouw kennis van Drupal front-end development.

 • E&I Designer (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: Mercor

  Type: Vaste Job

  Je hebt ervaring als ontwerper van proces- en productie-installaties op gebied van elektriciteit en/of instrumentatie. Je voert elektrisch detailontwerp (middenspanning en laagspanning) uit en beschikt over kennis van alle recente regelgeving. Je hebt een goede kennis van alle moderne instrumentatietechnieken (field instrumentatie en analysesystemen) en bent in staat om zelfstandig dossiers samen te stellen.

 • Commercieel Technisch Medewerker met IT skills (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Commercieel Technisch Medewerker met IT skills Voor onze klant te Grobbendonk zijn we op zoek naar een commercieel technisch medewerker met IT skills Je bent het aanspreekpunt voor de klanten, koeltechniekers, aan de afhaalbalie om hen snel van de juiste materialen te voorzien. Je bespreekt koeltechnische problemen met klanten en zoekt samen naar een gepaste oplossing Vanuit je kennis en ervaring weet je de juiste producten aan te reiken Samen met de account managager vorm je een perfect team. Je biedt ondersteuning bij het maken van berekeningen, het opmaken en opvolgen van zowel offertes als bestellingen alsook na het verkooptraject. Tenslotte draag je de verantwoordelijkheid over de opbouw en beheer van de webshop

 • Docent Duits (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van MARGRAFF in sociale netwerken
Look for responds of MARGRAFF in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARGRAFF. Laat een reactie achter voor MARGRAFF. MARGRAFF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARGRAFF. Leave a respond for MARGRAFF. MARGRAFF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARGRAFF op de google maps. Adres en contacten MARGRAFF
Location of MARGRAFF on the google maps. Address and contacts of MARGRAFF

Andere gerelateerde bedrijven als come MARGRAFF MARGRAFF: EMDE GESTION | SCHUMACHER L.-E.-G.-M. | DAGCENTRUM OCMW | FRANTSCHACH BELCOAT NV | Broodcoorens

Other related companies as MARGRAFF: EMDE GESTION | SCHUMACHER L.-E.-G.-M. | DAGCENTRUM OCMW | FRANTSCHACH BELCOAT NV | Broodcoorens

MARGRAFF is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARGRAFF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01262847900. Het bedrijf MARGRAFF bevindt zich op het adres: Rue Francomont 10; 4800; Verviers (Lambermont). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 346,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 292,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Trucks & vans - Hire.
De hoofdactiviteit van MARGRAFF is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARGRAFF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARGRAFF, openstaande posities, locatie van MARGRAFF op de kaart.

MARGRAFF is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARGRAFF, company assigned to the tax number BE01262847900. The company MARGRAFF is located at the address: Rue Francomont 10; 4800; Verviers (Lambermont). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 346,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 292,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Removals. List of products are Trucks & vans - Hire.
The main activity of MARGRAFF is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MARGRAFF is not available. You also can look at reviews of MARGRAFF, open positions, location of MARGRAFF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARGRAFF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARGRAFF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARGRAFF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARGRAFF, employees, financial statistics.