FRANTSCHACH BELCOAT NV

Contactgegevens FRANTSCHACH BELCOAT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANTSCHACH BELCOAT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANTSCHACH BELCOAT NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): A. Stocletlaan 11 2570 Duffel, België

Telefoon (phone): 32.15 30 03 00 32.15 30 03 00

Fax (fax): 32.15 30 02 80 32.15 30 02 80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANTSCHACH BELCOAT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANTSCHACH BELCOAT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANTSCHACH BELCOAT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANTSCHACH BELCOAT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANTSCHACH BELCOAT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANTSCHACH BELCOAT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANTSCHACH BELCOAT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANTSCHACH BELCOAT NV
Products information FRANTSCHACH BELCOAT NV

BTW identificatienummer (tax): BE08307006835
Ondernemingsnummer: 6246795654
Hoofdstad (capital): 509,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 242,000 EUR
Werknemers (employees): 101 - 200
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Paper manufacture

Product categorie (product category): Paper and Cardboard; Paper and cardboard - raw materials

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANTSCHACH BELCOAT NV
(Get full report from official database of BE for FRANTSCHACH BELCOAT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANTSCHACH BELCOAT NV
Addition kinds of activities for FRANTSCHACH BELCOAT NV

24999906. Koeltorens, hout- of hout- en plaatmetaalcombinatie | Cooling towers, wood or wood and sheet metal combination
28229902. Butylrubber, isobutyleen-isopreenrubber | Butyl rubber, isobutylene-isoprene rubbers
28449901. Badzout | Bath salts
35590202. Leren werkmachines | Leather working machinery
76940201. Elektrische motor reparatie | Electric motor repair

Werken bij FRANTSCHACH BELCOAT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANTSCHACH BELCOAT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANTSCHACH BELCOAT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANTSCHACH BELCOAT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider tuinaanleg met ervaring (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het aanleggen van verschillende tuinen en parken. Je bent flexibel wat betreft de werkuren gezien de opdrachten vaak ook afhangen van de weersomstandigheden.

  • Quality Assistant (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in verse bereiding van voedsel zijn wij op zoek naar een Quality Assistant. Het bedrijf is een jong en dynamisch bedrijf dat aan alle grote supermarkten levert. Kwalitative, gezonde en verse voeding dragen zij hoog in het vaandel. Wegen uitbreiding zijn ze op zoek naar een Quality Assistant die voornamelijk de administratieve kant van de kwaliteitscontrole op zich neemt. Als Quality Assistant zorg jij ervoor dat al het personeel de juiste werkleding draagt, draag je zorg voor het opvolgen en uitvoeren van de kwaliteitscontroles alsmede de regels. Je controleert de teams verantwoordelijk voor de schoonmaak en de planning. Bij anomaliën grijp je direct in en stelt de juiste procedures voor. Je maakt procedures en je zorgt voor de juiste administratieve afhandeling.

  • Halfautomaatlasser met ervaring - Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, gespecialiseerd in de productie en montage van metaalconstructies op maat, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde halfautomaatlasser voor zowel in het atelier als op verplaatsing. Je kan hierbij al een eerste relevante ervaring voorleggen én je bent hierbij snel beschikbaar. Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in de productie en montage van metaalconstructies op maat in staal, inox en aluminium.

  • Preventieadviseur (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een textielbedrijf in de regio van Komen, zijn wij op zoek naar een Preventieadviseur m/v: Functie: - Je bent verantwoordelijk dat al de activiteiten binnen de vestiging verlopen volgens het EHS beleid - Je bewaakt de naleving van veiligheids-, milieu- en gezondheidsprocedures, stelt beleidsondersteunende processen op - Je adviseert de leiding van de vestiging inzake problematieken, risico's en oplossingen

  • Chauffeur CE container wagen met haaksysteem (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur CE sta je in voor het afzetten van lege containers en ophalen van volle containers bij verschillende klanten. De volle containers breng je naar het depot waar deze geledigd worden en waarna u opnieuw naar de volgende klant vertrekt. U weet perfect hoe u met het haaksysteem werkt om de containers af te zetten. U kan kan met trekker oplegger rijden. U vertrekt steeds tussen 4u en 6 u 's morgens afhankelijk van uw klanten en de regio waar u naar toe moet. Per dag werkt u tussen de 9u en 11u.

  • Exclusieve huismanager (M/V) te Brugge, 20u/per week (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 à 24 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor gastgezinnen wonende in regio Brugge. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, wassen en strijken, ev. boodschappen doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student gezocht! (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: ASAP

    Type: Studentenjob

    Een van onze klanten zoekt een gedreven studente voor horeca taken U komt terecht binnen een gekende feestzaal in de regio waar u verantwoordelijk bent voor enkele van onderstaande taken * onthaal clienteel * bediening in de zaal * afwas

  • Bijlesgever wiskunde (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Elektronicus te Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: De Lijn

    Type: Vaste Job

    Als elektrotechnieker ben je mede verantwoordelijk voor het herstellen en onderhouden van elektrische en elektronische systemen van de tramvoertuigen (verschillende types). • Met behulp van klassieke meetapparatuur en specifieke diagnosesoftware stel je diagnoses bij defecten van elektrische en elektronische systemen. • Omwille van veiligheidsredenen werk je meestal in tandem met een collega. • Je rapporteert rechtstreeks aan de meestergast.

  • Service Technieker (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: CLAYTON OF BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Heb je zin om zelfstandig te werken in een tof team van service techniekers die elkaar steeds helpen? Kijk je uit naar een uitdagende technische job? Dan is deze functie vast iets voor jou. Als service technieker ben je de ambassadeur van Clayton voor onze klanten. Na je opleidingsperiode kan je van thuis uit vertrekken om onderhoud en herstellingen te doen bij nationale en internationale klanten.

  • Junior/Medior System Engineer Linux (Diegem) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ElmosExpert

    Type: Vaste Job

    The System Engineer is part of the IT Systems department. IT Systems department provides design, monitoring, operation and implementation of computer based services. It ensures optimum availability, security and performance of server infrastructure within a global scope Duties. Role and duties: Guarantee the seamless availability of the server-side infrastructure components in a complex and dynamic environment; providing services on a global scale, while adhering to technical standards and strict security guidelines. Execute specialized tasks involved in maintaining all operating systems, servers and server-based applications in order to provide all sites with fully operational systems at the highest availability rate. Design and control the implementation of operating systems, server-based applications and servers to ensure that business requirements can be met throughout the short and longer term.

  • Tooghulp flexijob Hallaar (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: RESTAURANT BOSHUIS

    Type: Flexijob

    Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar ervaren toogmedewerkers. Je maakt bestellingen klaar, warme en koude dranken Je doet de afwas van de bar Je zorgt voor een ordelijke en nette toog Bijkomende taken: aanvullen van frigo's, opruimen van leeggoed.

Zoek naar antwoorden van FRANTSCHACH BELCOAT NV in sociale netwerken
Look for responds of FRANTSCHACH BELCOAT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANTSCHACH BELCOAT NV. Laat een reactie achter voor FRANTSCHACH BELCOAT NV. FRANTSCHACH BELCOAT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANTSCHACH BELCOAT NV. Leave a respond for FRANTSCHACH BELCOAT NV. FRANTSCHACH BELCOAT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANTSCHACH BELCOAT NV op de google maps. Adres en contacten FRANTSCHACH BELCOAT NV
Location of FRANTSCHACH BELCOAT NV on the google maps. Address and contacts of FRANTSCHACH BELCOAT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANTSCHACH BELCOAT NV FRANTSCHACH BELCOAT NV: Kris | COIFFURE CARINE | JOZEF DE WACHTER | unibox BVBA | Robberechts F

Other related companies as FRANTSCHACH BELCOAT NV: Kris | COIFFURE CARINE | JOZEF DE WACHTER | unibox BVBA | Robberechts F

FRANTSCHACH BELCOAT NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANTSCHACH BELCOAT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08307006835. Het bedrijf FRANTSCHACH BELCOAT NV bevindt zich op het adres: A. Stocletlaan 11 2570 Duffel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 - 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 509,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 242,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Paper and Cardboard; Paper and cardboard - raw materials. Lijst met producten zijn Paper manufacture.
De hoofdactiviteit van FRANTSCHACH BELCOAT NV is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANTSCHACH BELCOAT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANTSCHACH BELCOAT NV, openstaande posities, locatie van FRANTSCHACH BELCOAT NV op de kaart.

FRANTSCHACH BELCOAT NV is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANTSCHACH BELCOAT NV, company assigned to the tax number BE08307006835. The company FRANTSCHACH BELCOAT NV is located at the address: A. Stocletlaan 11 2570 Duffel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 - 200 employees work in this company. Capital - 509,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 242,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Paper and Cardboard; Paper and cardboard - raw materials. List of products are Paper manufacture.
The main activity of FRANTSCHACH BELCOAT NV is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANTSCHACH BELCOAT NV is not available. You also can look at reviews of FRANTSCHACH BELCOAT NV, open positions, location of FRANTSCHACH BELCOAT NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANTSCHACH BELCOAT NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANTSCHACH BELCOAT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANTSCHACH BELCOAT NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANTSCHACH BELCOAT NV, employees, financial statistics.