Lift Service

Particuliere bedrijvenBosbouw • Lift Service
Private companiesForestry • Lift Service

Contactgegevens Lift Service: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lift Service: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lift Service

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Charles Cammaert 38; 1120; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 268 55 96 (+32-02 268 55 96) 02 268 55 96 (+32-02 268 55 96)

Fax (fax): +32 (15) 552-49-77 +32 (15) 552-49-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lift Service: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lift Service"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lift Service"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lift Service, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lift Service. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lift Service, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lift Service. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lift Service
Products information Lift Service

BTW identificatienummer (tax): BE01903350830
Ondernemingsnummer: 8532226562
Hoofdstad (capital): 428,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 285,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Contractors (Materials & equipment for)

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lift Service
(Get full report from official database of BE for Lift Service)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lift Service
Addition kinds of activities for Lift Service

314901. Kinderschoenen, behalve atletisch | Children's footwear, except athletic
331700. Stalen buizen en buizen | Steel pipe and tubes
386106. Fotografische verwerkende chemicaliën | Photographic processing chemicals
20150401. Spel, klein: verwerkt, ingeblikt | Game, small: processed, canned
38610112. Platen, fotografische (gevoelig) | Plates, photographic (sensitized)
50650307. Rechters, elektronisch | Rectifiers, electronic
50840303. Pulp (hout) fabricage machines | Pulp (wood) manufacturing machinery
86110101. Aannemersvereniging | Contractors' association

Werken bij Lift Service: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lift Service: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lift Service. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lift Service. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier VASTE DAG (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: ITZUJOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Samen met onze klant te WOMMELGEM zijn wij op zoek naar een magazijnier. ORDERPICKING!

 • Aftersales medewerker (m/v) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, pionier in de automobielsector zijn we momenteel op zoek naar een After Sales Manager (m/v) voor hun vestiging in Sint-Truiden: U bent het lokaal aanspreekpunt van de sites m.b.t. alle naverkoopactiviteiten. Zowel voor de klanten als voor de medewerkers. U zet elke opportuniteit om in acties om de klantenbeleving, medewerkerstevredenheid en resultaten continu te verbeteren. Op basis van de vooropgestelde doelstellingen werkt u doelgerichte actieplannen uit. U initieert en implementeert deze acties. U volgt deze ook op van A tot Z en stuurt bij indien nodig. U bent verantwoordelijk voor het managen en coachen van het naverkoopsteam (20 medewerkers) in uw site. U geeft rechtstreeks leiding aan de ‘ Klantenadviseur’, ‘Magazijnbediende’, ‘Claimist / Facturist’ en ‘Werkplaatsverantwoordelijke’ van uw site . U begeleidt, stimuleert en coacht hen in alle facetten van de ‘Customer Journey’, systemen en processen. U bewaakt de dagelijkse bezetting van uw team (opleiding, verlofaanvragen, ...) Door zelf het juiste voorbeeld te tonen, zorgt u voor een goede teamspirit . U enthousiasmeert uw team aangaande veranderingsprocessen. U bent verantwoordelijk voor een transparante en gerichte informatiedoorstroming van het management naar uw team. U zorgt ervoor dat de cultuur van het bedrijf (missie, visie, waarden, rituelen,…) in uw site gekend is en dat uw teamleden deze ook begrijpen en zichtbaar omzetten in hun dagelijkse werking. Door een dagelijks overleg en nauwe samenwerking met de Sales Manager streeft u ernaar de site zo autonoom mogelijk te laten functioneren.

 • Stukadoor (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in de regio van Temse zijn wij op zoek naar een ervaren stukadoor. De werken bestaan voornamelijk uit m2 en halve wanden. Kennis van vochtbestrijding is in deze een zeer groot pluspunt.

 • Huishoudhulp dienstencheques Kortrijk - Harelbeke (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp regio Oosterzele (M/V) (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: ASSIST AT HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te De Pinte 28 uren per week (DE PINTE)

  Regio: DE PINTE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 28 uren voor een gastgezin wonende te De Pinte. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken,wassen, strijken en u diverse huishoudelijke taken zoals opruimwerk en vensters wassen, zal vervullen. Dit gastgezin wacht ongeduldig op een dynamische, betrouwbare huishoudster die het huishouden zal runnen alsof het haar eigen huishouden betreft. U legt het nodige respect aan de dag wb het onderhoud en gebruik van de aanwezige materialen en poetshulpmiddelen. U werkt op maandag , dinsdag , donderdag een volle dag en op vrijdag een halve dag. Op woensdag wordt u niet verwacht bij dit gastgezin. U bent een persoonlijkheid die zelf initiatief neemt, haar eigen planning opmaakt en dagindeling bepaalt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, geef ons gauw een seintje! Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudenten pralinekiosk (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: THE CHOC FACTORY

  Type: Studentenjob

  Je zal tewerkgesteld worden in een tijdelijke kiosk in een shoppingcenter te Kuurne. Je zal voorverpakte doosjes pralines verkopen. Je geeft de doosjes mee en ontvangt het geld van de klanten.

 • Jobstudenten bij O.P.I (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

  Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

  Bedrijf: BVBA FRANIS

  Type: Studentenjob

  Een krachtpatser, een babbelkous, een technologisch wonderkind, een handige harry, een talenknobbel en nog zoveel meer! Als jobstudent bij OPI zal geen enkele dag hetzelfde zijn. Jij steekt de handen uit de mouwen waar nodig. De ene dag stuur je pakjes op naar bloggers, de volgende dag plaats je de nieuwe collectie online. Wij geven je de ruimte om dingen uit te proberen en te ontdekken.

 • Bijlesgever wiskunde (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Dosssierbeheerder m/v (OUDERGEM)

  Regio: OUDERGEM

  Bedrijf: METISELECT

  Type: Vaste Job

  U beheert schadegevallen binnen 1 verzekeringstak (auto) en volgt deze dossiers integraal op vanaf de melding tot de afsluiting Bij opening van het schadedossier verzamelt u informatie over de dekking, aansprakelijkheid en oorzakelijke omstandigheden van het schadegeval. Na analyse past u de geldende regels toe. U neemt het nodige initiatief om de schade van zowel de klant als de tegenpartij te becijferen U onderhandelt actief over het schadegeval en gaat uiteindelijk over tot de vergoeding van de klant en de tegenpartijen U houdt de verzekerde met regelmaat op de hoogte betreffende de evolutie van zijn of haar dossier Communicatie en overleg met externe partijen zoals experten en advocaten behoort eveneens tot uw takenpakket

 • Muziektherapeut (HEFFEN)

  Regio: HEFFEN

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde muziektherapeut. Je werkt samen met sportcoach, yoga therapeut, pedicure, psyholoog, loopbaancoach, studiecoach, kinesist, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

 • Meetings and Events Consultant (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

Zoek naar antwoorden van Lift Service in sociale netwerken
Look for responds of Lift Service in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lift Service. Laat een reactie achter voor Lift Service. Lift Service bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lift Service. Leave a respond for Lift Service. Lift Service on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lift Service op de google maps. Adres en contacten Lift Service
Location of Lift Service on the google maps. Address and contacts of Lift Service

Andere gerelateerde bedrijven als come Lift Service Lift Service: GESTION PATRIM. VENERIE | FAIDHERBE M | ROETS & CO | PENTRADE | Datalas

Other related companies as Lift Service: GESTION PATRIM. VENERIE | FAIDHERBE M | ROETS & CO | PENTRADE | Datalas

Lift Service is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lift Service, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01903350830. Het bedrijf Lift Service bevindt zich op het adres: Rue Charles Cammaert 38; 1120; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 428,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 285,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Contractors (Materials & equipment for).
De hoofdactiviteit van Lift Service is Bosbouw, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lift Service is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lift Service, openstaande posities, locatie van Lift Service op de kaart.

Lift Service is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lift Service, company assigned to the tax number BE01903350830. The company Lift Service is located at the address: Rue Charles Cammaert 38; 1120; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 428,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 285,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Removals. List of products are Contractors (Materials & equipment for).
The main activity of Lift Service is Forestry, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Lift Service is not available. You also can look at reviews of Lift Service, open positions, location of Lift Service on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lift Service, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lift Service, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lift Service, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lift Service, employees, financial statistics.