GESTION PATRIM. VENERIE

Particuliere bedrijvenBosbouw • GESTION PATRIM. VENERIE
Private companiesForestry • GESTION PATRIM. VENERIE

Contactgegevens GESTION PATRIM. VENERIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GESTION PATRIM. VENERIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GESTION PATRIM. VENERIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JACHTSTRAAT 22B4; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT, België

Telefoon (phone): 26607405 (+32-26607405) 26607405 (+32-26607405)

Fax (fax): +32 (86) 344-97-71 +32 (86) 344-97-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GESTION PATRIM. VENERIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GESTION PATRIM. VENERIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GESTION PATRIM. VENERIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GESTION PATRIM. VENERIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GESTION PATRIM. VENERIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GESTION PATRIM. VENERIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GESTION PATRIM. VENERIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GESTION PATRIM. VENERIE
Products information GESTION PATRIM. VENERIE

BTW identificatienummer (tax): BE03062683105
Ondernemingsnummer: 4054473876
Hoofdstad (capital): 581,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 455,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in GESTION PATRIM. VENERIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GESTION PATRIM. VENERIE
(Get full report from official database of BE for GESTION PATRIM. VENERIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GESTION PATRIM. VENERIE
Addition kinds of activities for GESTION PATRIM. VENERIE

20480111. Voorraadfeeds, droog | Stock feeds, dry
48320109. Rots | Rock
59410601. Backpacking apparatuur | Backpacking equipment
79480301. Racehorse training | Racehorse training
81110211. Wanpraktijk en nalatigheidswet | Malpractice and negligence law

Werken bij GESTION PATRIM. VENERIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GESTION PATRIM. VENERIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GESTION PATRIM. VENERIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GESTION PATRIM. VENERIE. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker onthaal - regio Sint-Martens-Latem (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Medewerker Onthaal (m/v). Onze klant is gelegen in Sint-Martens-Latem. Jouw verantwoordelijkheden als Medewerker Onthaal: - Je staat in voor de telefonie en onthaal van bezoekers; - Je neemt de vergaderzalen voor jouw rekening; - Je staat in voor het agendabeheer - Je bent verantwoordelijk voor de allround administratie. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Assistant Accountant met ambitie (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Page Personnel Belgium

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Een ideale volgende stap als Junior Accountant in uw professionele ontwikkeling. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een beursgenoteerde, groeiende onderneming actief in de vastgoedsector. Om hun groei verder te bestendigen kijken ze uit naar een Junior Accountant met reeds een 1ste werkervaring achter de rug. Je wordt ingeschakeld voor het voeren van de boekhouding van verschillende dochterondernemingen. Een opportuniteit in een snel groeiend vastgoedbedrijf gelegen te Antwerpen-Centrum en vlot te bereiken met de fiets, het openbaar vervoer en de wagen. Omschrijving Als Junior Accountant kom je terecht in een team van een 5-tal Accountants en zal je instaan voor volgende taken: Controleren en inboeken van aankoopfacturen Verwerken van financiële verrichtingen Voorbereiding van de maandelijkse - afsluitingen (afschrijvingen, provisies, …) Boekhouding van diverse dochterondernemingen Op termijn kan er ook rapportering bijkomen Als Junior Accountant zal je kunnen groeien in de functie en rapporteren aan de Hoofdboekhouder.

 • Magazijnier/ allround operator (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: Start People Kapellen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is op zoek naar een magazijnier die volgende taken zal moeten uitvoeren: orderpicking; verzendingen behandelen; bedienen van verpakkingsmachines; Bijstaan indien nodig voor het laden en lossen van vrachtwagens en containers; heftruck rijden.

 • Tweetalig dossierbeheerder (GENTBRUGGE)

  Regio: GENTBRUGGE

  Bedrijf: Konvert Office Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als tweetalig dossierbeheerder vorder je betalingen in op openstaande facturen. Je verwerkt post en e-mails, zowel inkomend als uitgaand. Beheer van de aan jou toegewezen klantenportefeuilles. Je voert inkomende en uitgaande telefoongesprekken met debiteuren. Meewerken aan optimalisatie van processen dagen jou uit. je waarborgt de kwaliteit van de dienstverlening.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hasselt, 22 uur per week (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 22 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Hasselt. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Herzele 8 uren per week (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren voor een gastgezin wonende te Herzele. U komt terecht in een jong gastgezin waar de taakinhoud bestaat uit het poetsen maar ook dient u bedreven te zijn in het strijken van hemden, er dienen wekelijks boodschappen te worden gedaan. Dit gastgezin wacht ongeduldig op een dynamische, betrouwbare huishoudster die het huishouden zou runnen alsof het haar eigen huishouden betreft. U legt het nodige respect aan de dag wb het onderhoud en gebruik van de aanwezige materialen en poetshulpmiddelen. U werkt twee halve dagen per week in dit gastgezin (begin en einde van de week). U bent een persoonlijkheid die zelf initiatief neemt, haar eigen planning opmaakt en dagindeling bepaalt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, geef ons gauw een seintje! Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp/poetshulp regio Eke-Nazareth-De Pinte (DE PINTE)

  Regio: DE PINTE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Verkoop(st)er (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: PREMAMAN

  Type: Studentenjob

  Je adviseert de klanten en begeleidt hen bij hun eventuele aankoop. Je zorgt eveneens voor de presentatie van de shop en staat mee in voor de goede gang van zaken. beheer van de leveringen / stock (controle, etikketeren,...) voorbereiden transfers

 • Mecanicien voor vrachtwagens boven 7,5 ton (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: vind! Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Je onderhoudt opleggers, aanhangers en diepladers, allen boven 7.5 ton. Je vervangt remmen, luchtbalen, schokdempers, luchtventielen... Je staat in voor het uitlezen en herstellen van EBS problemen. Alsook herstel je verlichting, schade na ongevallen en hydraulische problemen. Indien nodig depanneer je vrachtwagens, dit enkel tijdens de werkuren.

 • Mechanisch ontwerper (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

  Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

  Bedrijf: RUN4TALENTS

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Mechanical Design Engineer! Binnen het team van R&D, staat u in voor het volledige ontwerp van productiemachines in SolidWorks. Aan de hand van klantspecificaties ontwerpt u complete productiemachines. U voert zelfstandig berekeningen voor technische constructies uit. U modelleert in SolidWorks (samenstelling en detailengineering). U bent verantwoordelijk voor de validatie en documentatie van nieuwe installaties en onderdelen. U begeleidt andere collega’s in de productie waar het ontwerp wordt gemaakt. U onderhoudt contact met de klant (researchers) en voert technische onderhandelingen met leveranciers. U staat in voor de controle en vrijgave van tekeningen en stuklijsten.

 • ZELFSTANDIGE LOGOPEDIST / LOGOPEDISTE (BEERVELDE)

  Regio: BEERVELDE

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze multidisciplinaire praktijk zijn we op zoek naar een logopedist / logopediste. Je werkt binnen een bestaande groeiende multidisciplinaire praktijk. We starten met een tweede locatie te Beervelde en willen zo ons aanbod vergroten naar onze cliënten toe. De logopedist(e) zou werken in onze nieuwe locatie te Beervelde. Je wordt ingeschakeld in onderstaande activiteiten. Je werkt het aanbod als logopedist(e) zelfstandig uit. Je gaat actief aan de slag om deze nieuwe discipline in onze praktijk bekend te maken. Je doet intakes, start begeleidingen op, verwijst door indien nodig. Je doet aan overleg met de collega’s en/of de verwijzende instantie Je bent bereid op cliëntoverleg aanwezig te zijn. Je stelt een degelijk verslag op indien nodig.

 • BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: STAD BERINGEN

  Type: Werfreserve

  Je staat in voor de dagelijkse opvang van kinderen van 2,5 tot 12 jaar, voor en na de schooluren en tijdens de schoolvakanties. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten, het begeleiden van eetmomenten en toiletbezoek, het toezicht houden op het maken van huistaken, het contact onderhouden met de ouders, enz.

Zoek naar antwoorden van GESTION PATRIM. VENERIE in sociale netwerken
Look for responds of GESTION PATRIM. VENERIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GESTION PATRIM. VENERIE. Laat een reactie achter voor GESTION PATRIM. VENERIE. GESTION PATRIM. VENERIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GESTION PATRIM. VENERIE. Leave a respond for GESTION PATRIM. VENERIE. GESTION PATRIM. VENERIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GESTION PATRIM. VENERIE op de google maps. Adres en contacten GESTION PATRIM. VENERIE
Location of GESTION PATRIM. VENERIE on the google maps. Address and contacts of GESTION PATRIM. VENERIE

Andere gerelateerde bedrijven als come GESTION PATRIM. VENERIE GESTION PATRIM. VENERIE: I.P.L. PAPETERIE | JOSEE TOPPETS | VINCENT LANGE | LANDBOUWMACHINES DEROO | ATVARO

Other related companies as GESTION PATRIM. VENERIE: I.P.L. PAPETERIE | JOSEE TOPPETS | VINCENT LANGE | LANDBOUWMACHINES DEROO | ATVARO

GESTION PATRIM. VENERIE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GESTION PATRIM. VENERIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03062683105. Het bedrijf GESTION PATRIM. VENERIE bevindt zich op het adres: JACHTSTRAAT 22B4; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 581,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 455,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in GESTION PATRIM. VENERIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GESTION PATRIM. VENERIE is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GESTION PATRIM. VENERIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GESTION PATRIM. VENERIE, openstaande posities, locatie van GESTION PATRIM. VENERIE op de kaart.

GESTION PATRIM. VENERIE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is GESTION PATRIM. VENERIE, company assigned to the tax number BE03062683105. The company GESTION PATRIM. VENERIE is located at the address: JACHTSTRAAT 22B4; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 581,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 455,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in GESTION PATRIM. VENERIE were not found.
The main activity of GESTION PATRIM. VENERIE is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GESTION PATRIM. VENERIE is not available. You also can look at reviews of GESTION PATRIM. VENERIE, open positions, location of GESTION PATRIM. VENERIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GESTION PATRIM. VENERIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GESTION PATRIM. VENERIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GESTION PATRIM. VENERIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GESTION PATRIM. VENERIE, employees, financial statistics.