Lhoest SPRL

Contactgegevens Lhoest SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lhoest SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lhoest SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Voie de Liège 101; 4053; Chaudfontaine (Embourg), België

Telefoon (phone): 04 368 69 46; 0475 97 38 54 (+32-04 368 69 46; 0475 97 38 54) 04 368 69 46; 0475 97 38 54 (+32-04 368 69 46; 0475 97 38 54)

Fax (fax): 04 368 69 52; 04 368 69 46 (+32-04 368 69 52; 04 368 69 46) 04 368 69 52; 04 368 69 46 (+32-04 368 69 52; 04 368 69 46)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lhoest SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lhoest SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lhoest SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lhoest SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lhoest SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lhoest SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lhoest SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lhoest SPRL
Products information Lhoest SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04860870361
Ondernemingsnummer: 4616699218
Hoofdstad (capital): 468,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 654,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Furniture - Storage; Transport - General

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lhoest SPRL
(Get full report from official database of BE for Lhoest SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lhoest SPRL
Addition kinds of activities for Lhoest SPRL

594600. Camera en fotografische voorraad winkels | Camera and photographic supply stores
24359900. Hardhout fineer en multiplex, nec | Hardwood veneer and plywood, nec
25910201. Blinds verticaal | Blinds vertical
31619901. Attache 'gevallen | Attache' cases
32510106. Slumped brick | Slumped brick
35310503. Graders, weg (bouwmachines) | Graders, road (construction machinery)
35780102. Billing machines | Billing machines
50910700. Boten, kano's, watercraft en apparatuur | Boats, canoes, watercrafts, and equipment

Werken bij Lhoest SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lhoest SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lhoest SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lhoest SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • HR Business Partner (M/V) | Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Synergie Waasland Careers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een logistieke klant gevestigd in Antwerpen zijn wij op zoek naar een HR Business Partner. Deze staat verantwoordelijk voor een aantal terminals en zorgt voor een tijdige en correcte opvolging van de HR diensten. De HR Business Partner rapporteert aan de HR Director en werkt binnen de HR afdeling. Daarnaast staat hij/zij in dagelijks contact met Terminal Managers en externe leveranciers. Je bent het eerste aanspreekpunt voor volgende HR domeinen: werving & selectie, training & development, comp & ben, systems & policies, industriële relaties Managen van alle operationele HR aspecten Je begeleidt leidinggevenden bij het identificeren van behoeften tot persoonlijke ontwikkeling van hun team Ontwikkeling en promotie van een positief werknemersklimaat, zodat elk issue op een constructieve manier kan worden behandeld Je werkt actief mee aan het uitwerken en implementeren van HR projecten, in lijn met de HR Group strategie Streven naar een continue evaluatie en optimalisatie van HR policies en afspraken om de kwaliteit, efficiëntie en effectiviteit ervan te verzekeren Je bent het aanspreekpunt en een inspirerende partner bij veranderingsprocessen Vanuit je intrinsieke interesse voor en begrip van de business reageer je proactief op HR noden en initieer je HR acties om aan toekomstige noden te voldoen Coachen van leidinggevenden op individuele basis bij de implementatie van bedrijfswaarden in hun team

 • Polyvalent betonarbeider (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Synergie Aalst Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bouwbedrijf met specialisatie in de betonsector zoeken wij op heden een polyvalente betonarbeider. Als betonhersteller sta je in als polyvalente man, tot jouw takenpakket behoren het: maken van bekistingen (zowel traditionele als systeembekistingen), gieten van epoxyvloeren, ..

 • Chauffeur CE (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klant regio Maasmechelen, zijn we op zoek naar frigochauffeurs. 

 • Customer service (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Dit is je takenpakket: Nauwgezette registratie van alle orders in het ERP-pakket (Navision). Aanspreekpunt voor de interne operationele dienst inzake de orders (telefonisch en via mail). Administratieve opvolging en verwerking van alle inkomende en uitgaande goederen. Opstellen en bijhouden van maandelijkse statistieken. Voorbereiding en controle van de facturatie. Invoeren van opdrachten van de verschillende manipulaties op de sites in ons ERP-systeem. Verwerken van de laad- en losrapporten voor de verschillende sites. Opvolgen van de stock. Rapporteren naar klanten en optreden als contactpersoon voor klanten bij problemen op de terminal (vnl. de weegbrug planners).

 • student verkoop (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: t-interim Oudenaarde

  Type: Studentenjob

  Voor een kledingszaak in Ronse zoek ik studenten die ook tijdens de week beschikbaar zijn. Ben jij één of meerdere dagen beschikbaar, laat het snel weten!

 • jobstudent verkoop (SINT-ELOOIS-VIJVE)

  Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

  Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

  Type: Studentenjob

  Ben jij een vriendelijk en spontaan iemand met een klantvriendelijke houding en een flair om te verkopen? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor een kleinere kledingzaak te Kuurne zijn we op zoek naar iemand die beschikbaar is op woensdagnamiddagen en zaterdagen om mee te helpen of soms zelfstandig deze winkel open te houden. Interesse? Stuur je CV naar [email protected] of bel 056/53.35.76

 • Ervaren productieverantwoordelijke (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: AURES JOBS BVBA

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever behoort tot een beursgenoteerde groep en wordt beschouwd als een snelgroeiende professionele speler in zijn vakgebied. Door hun mondiale structuur kunnen ze inspelen op de lokale behoeften van iedere afzetmarkt en door hun doorgedreven drang naar vernieuwing en sterk uitgebouwde R&D slagen ze erin hun marktaandeel structureel te doen groeien. Voor hun productiesites in de buurt van Kortrijk, waar op vandaag 70-tal medewerkers dagelijks het beste van zichzelf geven, zoeken we ervaren productieverantwoordelijke. Functie Als productieverantwoordelijke sta je in voor het plannen van de productieactiviteiten van jouw afdeling, met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen. Je stuurt en coacht hierbij een 70-tal medewerkers in een vijfploegensysteem. Je bent verantwoordelijk voor volgende taken: - Je optimaliseert en begeleidt het productieproces, waarbij je de productieplanning vertaalt in een concrete werkplanning. - Je bent een kei in het opzetten en opvolgen van optimalisatieprocessen voor oa kwaliteit en veiligheid en je volgt de rendementscijfers op de voet. Daarnaast sta je in voor de tijdige rapportering van de vooropgestelde KPI's. - Je staat in voor de goede werking van de afdeling op het vlak van veiligheid, milieu,… - Door je kwaliteiten als people manager, weet je de mensen te inspireren en zet je de neuzen in dezelfde richting. Je coördineert, coacht en ontwikkelt je directe medewerkers. - Je zorgt voor een goede proefdraai van nieuwe artikelen. - Je werkt heel close samen met Engineering, Aankoop, Onderhoud, … Zelf rapporteer je aan de plantmanager.

 • METAALBEWERKER INROLMACHINE 2plg optie vast (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

  Type: Vaste Job

  Voor een metaalbedrijf zijn wij op zoek naar een bedienaar van de inrolmachine. Deze machine maakt door middel van een tandwiel inkepingen in metalen latten. In deze inkeping wordt een tussenstuk geplaatst waarop vervolgens een tweede lat bevestigd wordt. Je moet dus de latten in het magazijn gaan halen en ze manueel in de machine plaatsen. Je moet de machine instellen en activeren. Je zal handmatig de tussenstukken bevestigen.

 • AUTOMEKANIEKER Schelle Vaste Job (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: A12 AUTOMOBILE

  Type: Vaste Job

  Functieomschrijving Als Mekanieker beheers je automekaniek in al zijn aspecten (mechanisch en elektronisch) en voer je onder meer volgende taken uit : Je staat in voor het correct uitvoeren van het onderhoud en de mechanische en elektronische herstellingen aan wagens; Je bent in staat om heldere diagnoses te stellen; Je hebt oog voor de wagen in zijn geheel en voor wat er nog nuttig zou kunnen zijn voor de klant buiten de initiële opdracht; Je verleent een perfecte service en voert je werkorders snel en nauwkeurig uit. Profiel Een diploma A2 automechanica of gelijkwaardig door ervaring Je hebt minstens 2 jaar relevante ervaring Auto's vormen voor jou een passie Persoonsgebonden competenties Resultaatgerichtheid Regels en afspraken nakomen Leervermogen hebben Klantgerichtheid Zelfstandig werken Zin voor nauwkeurigheid hebben Vereiste studies TSO 3de graad Autotechnieken of gelijkwaardig door ervaring. Talenkennis Nederlands (goed) Werkervaring Minstens 2 jaar ervaring Contract Vaste Job Contract van onbepaalde duur Voltijds Plaats tewerkstelling: Boomsesteenweg 73b,Schelle

 • Coördinator preventief onderhoud (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: GasthuisZusters Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Jobinhoud In samenwerking met een 30-tal collega’s worden elektro-mechanische werkzaamheden uitgevoerd aan toegangscontrole systemen, HVAC, industriële reinigings- en sterilisatiemachines, perslucht, gassen, waterbehandelingssystemen, transportsystemen, laagspanningsinstallaties, WKK’s, generatoren, alsook schilderwerken, loodgieterij, schrijnwerkerij, tuinonderhoud,… ·Je staat in voor de verdere optimalisatie van het jaarplan preventief onderhoud in functie van inhoud, frequentie, benodigde uren en materialen; ·je zet onderhoudsconcepten op en evalueert deze in samenwerking met constructeurs en engineering; ·je zorgt voor kennisoverdacht.

 • Technisch operator nacht (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: Talentus Hasselt

  Type: Vaste Job

  Als technisch operator heb jij de verantwoordelijkheid om jouw productielijn draaiende te houden. Hiernaast bouw je de machines om en voorziet de juiste materialen. Indien een toestel vastloopt zorg jij ervoor dat deze storing opgelost wordt. Hiervoor krijg je een grondige interne opleiding zodat je alle toestellen correct kan besturen. Ten slotte verplaatst je de producten met de heftruck. Dit alles doe je volgens de vooropgestelde veiligheidsrichtlijnen. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een gezonde en groeiende onderneming. De afdelingen bestaan uit enthousiaste collega's en hechte teams.

 • Natuurlijk gezond consulent (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

Zoek naar antwoorden van Lhoest SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Lhoest SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lhoest SPRL. Laat een reactie achter voor Lhoest SPRL. Lhoest SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lhoest SPRL. Leave a respond for Lhoest SPRL. Lhoest SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lhoest SPRL op de google maps. Adres en contacten Lhoest SPRL
Location of Lhoest SPRL on the google maps. Address and contacts of Lhoest SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Lhoest SPRL Lhoest SPRL: PAUL SEYNS | EDDY DEVOS | EYCKMANS E. | EUROPACAR INTERRENT | DEJAN - HEEREN

Other related companies as Lhoest SPRL: PAUL SEYNS | EDDY DEVOS | EYCKMANS E. | EUROPACAR INTERRENT | DEJAN - HEEREN

Lhoest SPRL is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lhoest SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04860870361. Het bedrijf Lhoest SPRL bevindt zich op het adres: Voie de Liège 101; 4053; Chaudfontaine (Embourg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 468,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 654,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Furniture - Storage; Transport - General.
De hoofdactiviteit van Lhoest SPRL is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lhoest SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lhoest SPRL, openstaande posities, locatie van Lhoest SPRL op de kaart.

Lhoest SPRL is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lhoest SPRL, company assigned to the tax number BE04860870361. The company Lhoest SPRL is located at the address: Voie de Liège 101; 4053; Chaudfontaine (Embourg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 468,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 654,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Removals. List of products are Furniture - Storage; Transport - General.
The main activity of Lhoest SPRL is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Lhoest SPRL is not available. You also can look at reviews of Lhoest SPRL, open positions, location of Lhoest SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lhoest SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lhoest SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lhoest SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lhoest SPRL, employees, financial statistics.