DEJAN - HEEREN

Contactgegevens DEJAN - HEEREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEJAN - HEEREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEJAN - HEEREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOMSEMSTRAAT 1A; 3891; GINGELOM, België

Telefoon (phone): 11883250 (+32-11883250) 11883250 (+32-11883250)

Fax (fax): +32 (71) 626-43-42 +32 (71) 626-43-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEJAN - HEEREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEJAN - HEEREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEJAN - HEEREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEJAN - HEEREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEJAN - HEEREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEJAN - HEEREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEJAN - HEEREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEJAN - HEEREN
Products information DEJAN - HEEREN

BTW identificatienummer (tax): BE04047882080
Ondernemingsnummer: 9129882812
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 325,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in DEJAN - HEEREN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaciens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEJAN - HEEREN
(Get full report from official database of BE for DEJAN - HEEREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEJAN - HEEREN
Addition kinds of activities for DEJAN - HEEREN

09199907. Sponzen, het verzamelen van | Sponges, gathering of
22610209. Waterafstotend afwerking van katoenen breedgeweven stoffen | Water repellency finishing of cotton broadwoven fabrics
30210201. Canvas schoenen, rubber gesoldeerd | Canvas shoes, rubber soled
36690104. Metaaldetectoren | Metal detectors
37249909. Smeersystemen, vliegtuigen | Lubricating systems, aircraft
50239902. Huishoudelijke artikelen, rieten, rotan of riet | Home furnishings, wicker, rattan or reed

Werken bij DEJAN - HEEREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEJAN - HEEREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEJAN - HEEREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEJAN - HEEREN. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek coördinator (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt de status op van chauffeurs die autopech hebben en biedt ondersteuning bij logistieke en technische problemen. Je communiceert tussen klanten, chauffeurs en verdelers om zo tot een optimale oplossing te komen om het voertuig zo snel mogelijk terug op de weg te krijgen. Je werkt in een dynamische en internationale omgeving. You communicate between customers, drivers and dealers in order to find the best solution to get the vehicle back on the road asap You follow up the status of breakdowns until the repair is finished and negotiate solutions to logistic and technical problems You work in a dynamic and international environment with colleagues from all over the world

  • Voedingsdeskundige - orthomoleculair therapeut (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gezondheids-en fitnesscentrum regio Wervik zoeken wij een voedingsdeskundige met kennis orthomoleculaire therapie. Je zal ingezet worden als voedingsdeskundige waarbij je heel persoonlijk (one-to-one) te werk zal gaan met de klanten. Je geeft hen advies, beantwoordt hun vragen en stelt schema's op. Daarnaast zal je ook soms in de winkel staan en daar de klanten advies geven, afrekenen, ...

  • Technieker (Dienst na verkoop) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de ventilatie-, cv- en warmwaterapparatuur en duurzame klimaatsystemen, zijn wij op zoek naar een technieker ter ondersteuning voor de dienst na verkoop. Je staat in voor het herstellen en onderhouden van verwarming- en ventilatietoestellen. Je stelt de nodige rapporten op. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van materialen voor de opdrachten. Tevens zorg je voor elektrische aansluitingen. Je draagt de eindverantwoordelijkheid voor de werf ter plaatse.

  • Technieker vrachtwagens (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn wij opzoek naar een Technieker vrachtwagens (m/v) Je staat in voor het onderhoud en het herstellen van vrachtwagens Je voert tevens allerhande controles uit rekening houdend met de richtlijnen binnen het bedrijf.

  • Huishoudhulp Wiekevorst (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klant thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning, boodschappen doen, strijken en bereiden van maaltijden.

  • Huishoudhulp dienstencheques Peer (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Peer voor 8u per week bij één gezin, elke maandag. Dit wordt op termijn uitgebreid naar 12u.

  • Bediende orderinput (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Zulte zijn wij op zoek naar een administratief bediende orderinput. Jouw voornaamste taak bestaat er uit om de bestellingen (die via mail binnen komen) in te geven in het interne systeem.

  • enthousiaste studenten (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: SPAR

    Type: Studentenjob

    Voor onze Spar winkel te Diepenbeek zoeken wij gemotiveerde studenten om tijdens het schooljaar op zaterdag te werken. Jobinhoud : kassawerk aanvulwerk bediening klanten aan verstoog voorverpakken van kazen en charcuterie

  • Customer Service Representative (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Medewerker ben je verantwoordelijk voor: Het opvolgen van orders van klanten; Het afstemmen van de verwachtingen van de klant en dit integreren in de afspraken en procedures; Het oplossen van eventuele problemen en klachten; Een algemene klantentevredenheid en respecteren van deadlines. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een speler die chemische specialiteiten en hoogwaardige carbon materialen ontwikkelt. Om hun Customer Sevice Team te versterken zoeken ze een Customer Service Medewerker.

  • Schrijnwerker regio Charleroi (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • PROJECTMANAGER BOUWHEER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673960-inline.html?cid=Partner_VDAB * Projectmanager - Gedelegeerd Bouwheer * Investeerder en ontwikkelaar van semi-industrieel vastgoed * Uitvalsbasis Kempen, projecten in België en buurlanden Onze klant is een internationale investeerder in semi-industrieel/logistiek vastgoed. Dit innovatief bedrijf streeft naar creatieve, esthetische, ecologische en economische bouwprojecten. Ter uitbreiding van het bouwkundig team zijn we samen met dit bedrijf op zoek naar een gedreven projectmanager. Als projectmanager treed je op als bouwheer en ben je eindverantwoordelijk voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. De gebouwen zijn voornamelijk semi-industrieel, kantoren, logistieke centra... Er wordt steeds aandacht besteed aan zowel het esthetische als het praktische. Concreet start jouw job vanaf de projectdefinitie over het ontwerp, de uitvoering tot de definitieve oplevering. Gedurende het volledige proces bewaak je planning, budget en kwaliteit. Je werkt nauw samen met de klant, de architect en alle andere betrokken partijen (aannemers, leveranciers, studiebureau ...). In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de bedrijfsleider.

Zoek naar antwoorden van DEJAN - HEEREN in sociale netwerken
Look for responds of DEJAN - HEEREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEJAN - HEEREN. Laat een reactie achter voor DEJAN - HEEREN. DEJAN - HEEREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEJAN - HEEREN. Leave a respond for DEJAN - HEEREN. DEJAN - HEEREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEJAN - HEEREN op de google maps. Adres en contacten DEJAN - HEEREN
Location of DEJAN - HEEREN on the google maps. Address and contacts of DEJAN - HEEREN

Andere gerelateerde bedrijven als come DEJAN - HEEREN DEJAN - HEEREN: LAVOIR SCHULTESS | PISCINE EUR?KA | PWA MERCHTEM | RUDDY CROMBEZ | Verbruggen A

Other related companies as DEJAN - HEEREN: LAVOIR SCHULTESS | PISCINE EUR?KA | PWA MERCHTEM | RUDDY CROMBEZ | Verbruggen A

DEJAN - HEEREN is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEJAN - HEEREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04047882080. Het bedrijf DEJAN - HEEREN bevindt zich op het adres: HOMSEMSTRAAT 1A; 3891; GINGELOM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 325,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pharmaciens. Producten gemaakt in DEJAN - HEEREN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEJAN - HEEREN is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEJAN - HEEREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEJAN - HEEREN, openstaande posities, locatie van DEJAN - HEEREN op de kaart.

DEJAN - HEEREN is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEJAN - HEEREN, company assigned to the tax number BE04047882080. The company DEJAN - HEEREN is located at the address: HOMSEMSTRAAT 1A; 3891; GINGELOM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 325,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pharmaciens. Products created in DEJAN - HEEREN were not found.
The main activity of DEJAN - HEEREN is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DEJAN - HEEREN is not available. You also can look at reviews of DEJAN - HEEREN, open positions, location of DEJAN - HEEREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEJAN - HEEREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEJAN - HEEREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEJAN - HEEREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEJAN - HEEREN, employees, financial statistics.