Idéal Déménagements

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Idéal Déménagements
Private companiesMetal Mining • Idéal Déménagements

Contactgegevens Idéal Déménagements: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Idéal Déménagements: address, phone, fax, email, website, opening hours

Idéal Déménagements

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Marius Meurée 36; 6001; Charleroi (Marcinelle), België

Telefoon (phone): 071 36 10 66 (+32-071 36 10 66) 071 36 10 66 (+32-071 36 10 66)

Fax (fax): 071 43 78 43 (+32-071 43 78 43) 071 43 78 43 (+32-071 43 78 43)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Idéal Déménagements: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Idéal Déménagements"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Idéal Déménagements"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Idéal Déménagements, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Idéal Déménagements. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Idéal Déménagements, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Idéal Déménagements. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Idéal Déménagements
Products information Idéal Déménagements

BTW identificatienummer (tax): BE06134460449
Ondernemingsnummer: 9428985595
Hoofdstad (capital): 419,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 798,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Furniture - Storage; Transport - Art goods

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Idéal Déménagements
(Get full report from official database of BE for Idéal Déménagements)

Aanvulling soorten activiteiten voor Idéal Déménagements
Addition kinds of activities for Idéal Déménagements

387399. Horloges, horloges, horloges en onderdelen, nec | Watches, clocks, watchcases, and parts, nec
508405. Gereedschapsmachines en metaalbewerkingsmachines | Machine tools and metalworking machinery
573499. Computer en software winkels, nec | Computer and software stores, nec
832204. Rehabilitatiediensten | Rehabilitation services
21219901. cigarillos | Cigarillos
24310105. Deurluiken, hout | Door shutters, wood
34420301. Schermdeuren, metaal | Screen doors, metal
36799903. Cores, magnetisch | Cores, magnetic
39310406. Trompetten en delen | Trumpets and parts
59450101. Kunst en ambachtelijke benodigdheden | Arts and crafts supplies

Werken bij Idéal Déménagements: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Idéal Déménagements: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Idéal Déménagements. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Idéal Déménagements. Looking for open vacancies in other companies

 • Dakwerker hellende daken (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gelegen in Ichtegem Zijn wij op zoek naar een DAKWERKER HELLENDE DAKEN. Functie: - Het leggen van pannen/dakbedekking - Het plaatsen van een overzet dak, dakpanelementen en klassieke dakpannen - Het plaatsen van dakgoten in zink, koper of kunststof 

 • Enthouasiaste commercieel medewerker| Bekend bedrijf te Wommelgem (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je fungeert als spilfiguur in de dagelijkse communicatie tussen de buitenlandse vestiging (China), de leveranciers en de leden van de overkoepelende aankooporganisatie inzake commerciële en logistieke dossiers. Je staat in voor de administratie en de correcte opvolging van orders, zowel aankoop als verkoop gerelateerd. Je zorgt mee voor de organisatie en coördinatie van logistieke opdrachten. Je biedt (administratieve) ondersteuning: voorbereiding en opmaak van presentaties, voorbereiding van meetings, reservatie van hotels en vluchten, website up-to-date houden…

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Bierbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BIERBEEK)

  Regio: BIERBEEK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP HEULE (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: MAKKIE CITY

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

 • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Studentenjob

  JACK & JONES LEUVEN IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

 • Junior Auditor word gewaardeerd voor je inzet - regio Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Ben je op zoek naar een functie als extern Auditor? Wil je graag je kennis en ervaring ten volste optimaliseren? Vind je het belangrijk een echte meerwaarde te vormen voor een werkgever? Solliciteer hier en maak het verschil! Junior Auditor - de functie Vanaf de start krijg je de kans een integrale rol te spelen in audit opdrachten bij de klant. Afhankelijk van jouw ervaring kan je op termijn de klantenbesprekingen voor jouw rekening nemen alsook de supervisie en begeleiding van minder ervaren collega's. Je wordt met andere woorden opgeleid volgens de hoogste standaarden en krijgt de ruimte en ondersteuning om je carrière verder te ontwikkelen

 • Manager Slachthuis (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: DEBRA-GROUP

  Type: Vaste Job

  Je volgt de organisatie van de werkverdeling en planning op en houdt toezicht op de efficiëntie en het naleven van de procedures o.a. voor wat betreft hygiëne, gebruik materialen en veiligheid. Ook de opleiding van de (nieuwe) medewerkers volg je op. Je communiceert op dagelijkse basis met je de verantwoordelijken op de slachtvoer, de verschillende onderaannemers en met de toezichthoudende veeartsen. Je streeft continu naar optimalisatie van het rendement o.a. ook via procesverbeteringen, steeds met oog voor de kwaliteit, veiligheid en het dierenwelzijn. Je zorgt voor een correcte administratie en regelmatige rapportage naar de directie.

 • Buizenfitter Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: FARYS

  Type: Vaste Job

  Uitvoeren van diverse werkzaamheden zodat de aanleg en het onderhoud van de waterinfrastructuur klantgericht, tijdig, kwaliteitsvol en veilig afgewerkt wordt.

 • Chauffeur CE - NACHT - NATIONAAL (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Manpower

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een groeiende bekende groothandel in groenten en fruit te Geel, zijn we op zoek naar chauffeurs met een rijbewijs CE. Onze klant is zowel op zoek naar week- als weekendchauffeurs. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de klanten in gans Belgie. Bij het zelf laden en lossen maak je gebruik van rolcontainers en/of manuele transpalet. Je levert de bestelling nauwkeurig en neemt het leeggoed terug mee naar het bedrijf. Je gaat strikt om met de wegcode en verzekert een perfecte staat en netheid van het voertuig. Onze klant is zowel op zoek naar weekend- als weekchauffeurs, halftijds of voltijds.

 • Klinisch psycholoog kinderen (bij voorkeur gedrags-of systeemtherapeut) (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: INTENSO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functieomschrijving We zijn op zoek naar een klinisch psycholoog optie kinderen/jongeren die kan aansluiten in een groepspraktijk voor psychologische begeleiding en psychotherapie. Competenties · Diploma master/licentiaat in de klinische psychologie · Bij voorkeur opleiding gedragstherapie of systeemtherapie bezig of afgerond · Relevante werkervaring met de doelgroep kinderen en jongeren · Zelfstandig kunnen werken: van aanmelding tot therapie-einde een casus kunnen behandelen · Erkend zijn bij de psychologencommissie

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

  Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • onthaalouder (-moeder of-vader) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  De Dienst voor Opvanggezinnen van Zorg Leuven ondersteunt onthaalmoeders en onthaalvaders graag in hun werking! Je vangt kinderen op bij jouw thuis (of je werkt samen met een collega in je buurt). Je kiest zelf of je liefst met baby’s en peuters werkt, of met grotere kinderen (tot 12 jaar). Als je wil, kan je ook kinderen met een specifieke zorgbehoefte opvangen. Als onthaalouder aangesloten bij de dienst, ben je je eigen baas zonder zelfstandige te moeten zijn. Je hebt een eigen sociaal statuut met een degelijke vergoeding en sociale bescherming, en je staat er niet alleen voor.

Zoek naar antwoorden van Idéal Déménagements in sociale netwerken
Look for responds of Idéal Déménagements in social networks

Lees alle opmerkingen voor Idéal Déménagements. Laat een reactie achter voor Idéal Déménagements. Idéal Déménagements bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Idéal Déménagements. Leave a respond for Idéal Déménagements. Idéal Déménagements on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Idéal Déménagements op de google maps. Adres en contacten Idéal Déménagements
Location of Idéal Déménagements on the google maps. Address and contacts of Idéal Déménagements

Andere gerelateerde bedrijven als come Idéal Déménagements Idéal Déménagements: J.B.M-V.B.C BAELEN | Van Raemdonck C | DE BOT | PEARLE OPTICIENS | SANILANC

Other related companies as Idéal Déménagements: J.B.M-V.B.C BAELEN | Van Raemdonck C | DE BOT | PEARLE OPTICIENS | SANILANC

Idéal Déménagements is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Idéal Déménagements, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06134460449. Het bedrijf Idéal Déménagements bevindt zich op het adres: Avenue Marius Meurée 36; 6001; Charleroi (Marcinelle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 419,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 798,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Furniture - Storage; Transport - Art goods.
De hoofdactiviteit van Idéal Déménagements is Metaalmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Idéal Déménagements is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Idéal Déménagements, openstaande posities, locatie van Idéal Déménagements op de kaart.

Idéal Déménagements is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Idéal Déménagements, company assigned to the tax number BE06134460449. The company Idéal Déménagements is located at the address: Avenue Marius Meurée 36; 6001; Charleroi (Marcinelle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 419,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 798,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Removals. List of products are Furniture - Storage; Transport - Art goods.
The main activity of Idéal Déménagements is Metal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Idéal Déménagements is not available. You also can look at reviews of Idéal Déménagements, open positions, location of Idéal Déménagements on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Idéal Déménagements, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Idéal Déménagements, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Idéal Déménagements, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Idéal Déménagements, employees, financial statistics.