PEARLE OPTICIENS

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • PEARLE OPTICIENS
Private companiesMetal Mining • PEARLE OPTICIENS

Contactgegevens PEARLE OPTICIENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PEARLE OPTICIENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

PEARLE OPTICIENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTRIJKSESTEENWEG 1133; 9051; SINT-DENIJS-WESTREM, België

Telefoon (phone): 92210395 (+32-92210395) 92210395 (+32-92210395)

Fax (fax): +32 (87) 825-19-80 +32 (87) 825-19-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PEARLE OPTICIENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PEARLE OPTICIENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PEARLE OPTICIENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PEARLE OPTICIENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PEARLE OPTICIENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PEARLE OPTICIENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PEARLE OPTICIENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PEARLE OPTICIENS
Products information PEARLE OPTICIENS

BTW identificatienummer (tax): BE02884979248
Ondernemingsnummer: 5442321777
Hoofdstad (capital): 453,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 230,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in PEARLE OPTICIENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pearle Opticiens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PEARLE OPTICIENS
(Get full report from official database of BE for PEARLE OPTICIENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor PEARLE OPTICIENS
Addition kinds of activities for PEARLE OPTICIENS

22110102. Bed tikjes, katoen | Bed tickings, cotton
22410205. Garen, elastisch: stof bedekt | Yarns, elastic: fabric covered
23390302. Badpakken: vrouwen, missen 'en junioren' | Bathing suits: women's, misses', and juniors'
34431104. Ruimtesimulatiekamers, metalen plaat | Space simulation chambers, metal plate
34849900. Handvuurwapens, nec | Small arms, nec
35539911. Persen voor het maken van spaanplaat, hardboard, multiplex, enz. | Presses for making particleboard, hardboard, plywood, etc.
39440313. Poker fiches | Poker chips
76992301. Mes, zaag- en gereedschapsscherpen en repareren | Knife, saw and tool sharpening and repair

Werken bij PEARLE OPTICIENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PEARLE OPTICIENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PEARLE OPTICIENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PEARLE OPTICIENS. Looking for open vacancies in other companies

  • VERPLEEGKUNDIGE PROJECTSTAFFING WOONZORGCENTRUM (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project als projectstaffing verpleegkundige krijg je de verantwoordelijkheid om een kwaliteitsvolle verpleging te verschaffen aan de bewoners. Respect en liefdevolle verzorging van de bewoners staan tijdens dit project centraal.   Je kan je gemakkelijk verplaatsen in de leefwereld van de bewoners en wil graag bijdragen tot hun gelukkig en waardevol verblijf. Je zal verantwoordelijk zijn voor de verpleegkundige verzorging van de bewoners (klaarzetten van de medicatie, inspuitingen, bloedafnames en wondzorg) en het informeren van de bewoners en hun familie. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Monteur luchtkanalen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een monteur HVAC: montage van de ventilatie op grote werven, winkels,...; in werking stellen van de installatie; plaatsing van luchtgroepen, kanalen, roosters,...; je test de luchtdichtheid, debieten,...; afwerking en afsluiting van het volledige project.

  • Magazijnier (m/v) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Eén van onze klanten uit Lommel is op zoek naar een magazijnier. Je zal werken in een koude omgeving (2-4 graden) met aangepaste kledij.

  • ELEKTRICIEN MET RIJBEWIJS C m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn DRINGEND op zoek naar een ELEKTRICIEN MET RIJBEWIJS C m/v Montage en onderhoud van camerasystemen. Je zal camera's plaatsen en aansluiten. 

  • tapijtafwerker/ster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een klant in waregem zijn we op zoek naar een tapijtafwerker/ster.

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Jozef en Koolkerke) (KOOLKERKE)

    Regio: KOOLKERKE

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Zaalmedewerker - barman/barvrouw (student) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Studentenjob

    Voor een toffe horecazaak in Roeselare zijn wij op zoek naar studenten die zich voornamelijk op vrijdag- en zaterdagavond kunnen vrijmaken. Indien je op weekavonden en/of op zondagmiddag sporadisch kunt inspringen is dit heel mooi meegenomen. Wij zijn op zoek naar ieman die zowel achter de bar als in de zaal kan functioneren. Takenpakket: dranken klaarzetten en aan tafel brengen, eten doordragen, tafels afruimen, inspringen bij de afwas indien nodig,... Wij zijn op zoek naar iemand met minimum een eerste ervaring in de sector of die gemotiveerd is, snel nieuwe zaken aanleert, matuur is, klantvriendelijk is en waarop wij kunnen rekenen. Sollicitaties enkel geldig met motivatie en bijhorend cv.

  • Elektricien (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: ESS

    Type: Vaste Job

    Functie: Elektricien residentieel en industrieel Plaatsen van Camera's, inbraak, brandinstallaties, toegangscontrole Parkeersystemen projecten over heel belgie projecten in het binnen- en buitenland

  • Psycholoog 38u (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: DE DRIE STROMEN

    Type: Vaste Job

    Eerstelijnspsycholoog 38u - onbepaalde duur Regio Laarne - Wetteren - Wichelen · Door uw inbedding binnen bestaande eerstelijnsstructuren, neemt u een belangrijke rol op in functie van vroegdetectie en toeleiding naar het gepaste zorgaanbod. Vroegdetectie en -interventie bij psychische problemen onder meer door informatieverstrekking over psychische problemen, het detecteren van psychische problemen, diagnostiek, intake en indicatiestelling behoren tot uw opdracht. · Uw hoofdopdracht bestaat uit de kortdurende behandeling (3-5 gesprekken) van vaak voorkomende niet complexe psychische problemen (burn-out, lichte depressieve klachten, stress,…). · Indien meer gespecialiseerde of intensieve zorg aangewezen is, verwijst u actief en gericht door naar het gepaste zorgaanbod. · U bent bereid mee te werken in het ondersteunen van eerstelijnswerkers in het versterken van hun competenties inzake psychische problematieken Dit kan o.m. door het meedenken over vorming en opleiding rond detectie, laagdrempelige interventies en adequaat doorverwijzen voor eerstelijnsmedewerkers. U inventariseert de noden zodat we samen met de partners een passend antwoord kunnen organiseren. · U draagt actief bij in het verhogen van de toegankelijkheid van de geestelijke gezondheidszorg. · U heeft een hart voor de meest kwetsbare groepen in onze maatschappij. · U bouwt een goede interne samenwerking op met andere hulpverleners vanuit het model van getrapte zorg. Dit door de uitbouw van een netwerk op het niveau van de zorgverlening. · U maakt deel uit van het volwassenenteam van het CGG en werkt op actieve wijze mee aan de teamvergadering, intervisie en andere overlegmomenten. · U bewaakt de continuering van bestaande samenwerkingsverbanden en bent begaan met de kwaliteit van de aangeboden zorg. · Daarnaast kunnen u in overleg specifieke opdrachten(en) worden toevertrouwd. · U rapporteert aan de doelgroepcoördinator volwassenen- en ouderenwerking van CGG De Drie Stromen.

  • Project engineer packaging (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Één van onze klanten in de farmaceutische industrie is op zoek naar een projectleider die verantwoordelijk is voor de uitbouw van een nieuwe verpakkingslijn (design, schedule en budget). Hiervoor zal deze persoon in contact staan met verschillende interne partijen zowel als met leveranciers. Je bent verantwoordelijk voor: Het schrijven van lastenboek met betrekking tot verpakkingsmachine De evaluatie van aanbiedingen De opvolging van leveranciers na bestelling Het testen van de machines volgens vooraf gedefinieerde protocollen De gedocumenteerde overdracht naar productie en onderhoud

  • Ervaren winkelmanager regio Dendermonde (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Tevreden klanten en tevreden medewerkers? Als ervaren winkelmanager begrijp je de wisselwerking tussen beiden en zorg je er dankzij je coördinatie- en organisatietalent voor dat je Colruyt-filiaal op rolletjes loopt. Voor je uit de startblokken schiet, bieden we je een grondige opleiding aan. Als ervaren winkelmanager heb je al een eerste ervaring als leidinggevende achter de rug. Eerst brengen we je talenten en competenties in kaart. Op basis daarvan stellen we een opleidingstraject op waarmee we aan de slag gaan. Na je opleiding word je winkelmanager en krijg je de leiding over een Colruyt-filiaal met 35 tot 60 medewerkers. Van rayonverantwoordelijken en bediende verkopers tot eerste verkopers: ze verwachten allemaal dat je hen helpt en motiveert om hun taken zo goed mogelijk te vervullen. Als winkelmanager neem je onderstaande taken op: Een team coachen. Je bent er voor je team, staat open voor hun mening en houdt rekening met hun feedback. Je vervangers zorgen voor de organisatie op de werkvloer en staan samen met jou in voor de dagelijkse coaching van de medewerkers. Jij begeleidt hen waar nodig en creëert zo een aangenaam werkkader, zodat iedereen zich goed voelt. Doelstellingen bepalen en realiseren. Je zet de beschikbare middelen optimaal in. Zo behaal je je doelstellingen op vlak van zakencijfer en loonkost. Daarnaast stel je de werking van je filiaal kritisch in vraag. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. De dienstverlening optimaliseren. Ook op commercieel vlak ben jij de verantwoordelijke. Je hebt aandacht voor klantvriendelijkheid en veiligheid en draagt die houding uit naar je team. Zo kunnen zij de klanten op een klantgerichte en commerciële manier verder helpen. Tijdens je opleiding werk je in een Colruyt-winkel volgens een variabel uurrooster.

  • Software Analist met ervaring binnen OO development | (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Meehelpen aan het stroomlijnen van intern ontwikkeld ERP pakket Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en IT optimalisaties doorvoeren Implementaties van externe pakketten waar opportuun, ontwikkeling van interne pakketten waar nodig

Zoek naar antwoorden van PEARLE OPTICIENS in sociale netwerken
Look for responds of PEARLE OPTICIENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor PEARLE OPTICIENS. Laat een reactie achter voor PEARLE OPTICIENS. PEARLE OPTICIENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PEARLE OPTICIENS. Leave a respond for PEARLE OPTICIENS. PEARLE OPTICIENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PEARLE OPTICIENS op de google maps. Adres en contacten PEARLE OPTICIENS
Location of PEARLE OPTICIENS on the google maps. Address and contacts of PEARLE OPTICIENS

Andere gerelateerde bedrijven als come PEARLE OPTICIENS PEARLE OPTICIENS: DOROTHEUM | HOYDONCKX | de Béco Réginald | VAN ROMPAEY ISABELLE | ETIENNE HEYE

Other related companies as PEARLE OPTICIENS: DOROTHEUM | HOYDONCKX | de Béco Réginald | VAN ROMPAEY ISABELLE | ETIENNE HEYE

PEARLE OPTICIENS is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PEARLE OPTICIENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02884979248. Het bedrijf PEARLE OPTICIENS bevindt zich op het adres: KORTRIJKSESTEENWEG 1133; 9051; SINT-DENIJS-WESTREM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 453,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 230,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pearle Opticiens. Producten gemaakt in PEARLE OPTICIENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PEARLE OPTICIENS is Metaalmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PEARLE OPTICIENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PEARLE OPTICIENS, openstaande posities, locatie van PEARLE OPTICIENS op de kaart.

PEARLE OPTICIENS is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is PEARLE OPTICIENS, company assigned to the tax number BE02884979248. The company PEARLE OPTICIENS is located at the address: KORTRIJKSESTEENWEG 1133; 9051; SINT-DENIJS-WESTREM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 453,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 230,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pearle Opticiens. Products created in PEARLE OPTICIENS were not found.
The main activity of PEARLE OPTICIENS is Metal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PEARLE OPTICIENS is not available. You also can look at reviews of PEARLE OPTICIENS, open positions, location of PEARLE OPTICIENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PEARLE OPTICIENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PEARLE OPTICIENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PEARLE OPTICIENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PEARLE OPTICIENS, employees, financial statistics.