I V L BVBA

Contactgegevens I V L BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data I V L BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

I V L BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Centrum Zuid 3003; 3530; Houthalen-Helchteren (Houthalen), België

Telefoon (phone): 011 60 90 20 (+32-011 60 90 20) 011 60 90 20 (+32-011 60 90 20)

Fax (fax): +32 (87) 240-67-99 +32 (87) 240-67-99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) I V L BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "I V L BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "I V L BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van I V L BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen I V L BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of I V L BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees I V L BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti I V L BVBA
Products information I V L BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06882080078
Ondernemingsnummer: 7735443115
Hoofdstad (capital): 592,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 114,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in I V L BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor I V L BVBA
(Get full report from official database of BE for I V L BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor I V L BVBA
Addition kinds of activities for I V L BVBA

2341. Ondergoed van vrouwen en kinderen | Women's and children's underwear
018100. Sierkwekerijproducten | Ornamental nursery products
342999. Hardware, nec, nec | Hardware, nec, nec
22730202. Deurmatten: papier, gras, riet, kokos, sisal, jute, lompen, enz. | Door mats: paper, grass, reed, coir, sisal, jute, rags, etc.
28229910. Polysulfiden, thiokol | Polysulfides, thiokol
32510105. Plaveisel, klei | Paving brick, clay
37110300. Militaire motorvoertuig montage | Military motor vehicle assembly
59429901. Boeken, buitenlands | Books, foreign

Werken bij I V L BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in I V L BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor I V L BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for I V L BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Klusjesman 't Zwin - Provincie West Vlaanderen (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Start People Poolstok

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als polyvalent klusjesman van de provincie West-Vlaanderen ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van kleine onderhoudswerken en reparaties. Dit gaat van lampen en deurklinken vervangen tot kranen en dakgoten herstellen, toiletten ontstoppen, verhuisactiviteiten, tuinonderhoud, kleine schilderwerken, stopcontacten verleggen,.... Je voert al deze opdrachten op een veilige en ordelijke manier uit. Je gaat zorgzaam en spaarzaam om met tijd, materialen, machines en gereedschap.

 • Installateur Branddetectie (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Dilsen - Stokkem zijn we op zoek naar een installateur Je takenpakket bestaat uit: - Kabelwerkzaamheden, zoals het leggen en verleggen van kabels - Mechanische werkzaamheden, zoals het plaatsen van kabelbanen, kabelgoten en buizen - Elektro-werkzaamheden, zoals het aansluiten van elektromotoren, motorisch en pneumatisch aangedreven kleppen, stroomverdeelkasten en panelen, het onderhoud van elektrische installaties, testen en in bedrijf stellen. - Op verplaatsing werken

 • Ateliermedewerker steunzolen (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je verzamelt de nodige grondstoffen en materialen per werkopdracht in overleg met de verantwoordelijke Je produceert steunzolen zoals beschreven in de werkprocedures, werkt ze volledig af, biedt ze ter controle aan en stockeert ze Je controleert en onderhoudt gereedschap en materialen Je controleert het eigen werk op basis van de patiëntenfiche Je onderhoudt dagelijks de eigen werkbank en werkplaats, selecteert het afval en brengt het naar de daarvoor bestemde container

 • ALLROUND BOEKHOUDKUNDIG BEDIENDE (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent samen met de hoofdboekhoudster verantwoordelijk voor de leveranciersboekhouding . Je controleert en verwerkt de aankoopfacturen, voert betalingen uit en onderhoudt contacten met leveranciers. Je staat open voor ad hoc projecten/taken zoals controle fiscale schulden en beheer van diverse enquê;tes. Je bent het eerste aanspreekpunt inzake verzekeringen (wagenpark, burgerlijke aansprakelijkheid bouwwerken, machinebreuk) en volgt alles op van A tot Z.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Dessel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • winkelmedewerker - student (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: t-interim Oudenaarde

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

 • Jobstudenten verkoop M/V - Mechelen (Battel) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: BAKKERIJ CARL

  Type: Studentenjob

  Bakkerij Carl is steeds op zoek naar gemotiveerde studenten M/V die graag een centje willen bijverdienen. Voor onze winkel te Mechelen (Battel) zijn we op zoek naar studenten die kunnen werken op zaterdag en/of zondag, alsook tijdens vakantieperiodes Waaruit bestaan je taken: Bedienen van de klanten aan de bakkerij en in de verbruiksruimte (opdienen) Op orde houden van de winkel Aanvullen van de stock ... Op welke dagen kan je bij ons werken: Keuze in uren om te werken Op weekdagen, indien je geen school hebt Tijdens de weekends Tijdens schoolvakanties

 • Teamleader Schoonmaak Nacht (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: COOR SERVICE MANAGEMENT

  Type: Vaste Job

  Coor Service Management is een toonaangevend dienstverlenend bedrijf in Scandinavië met vestigingen in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, België, Hongarije, Estland en Polen. Coor België is gespecialiseerd in het voorzien van een totaalpakket aan diensten met als doel u een efficiënte, aantrekkelijke, veilige en geschikte werkomgeving aan te bieden. Voor onze klant Volvo Group Gent zijn we op zoek naar een meewerkend verantwoordelijjke voor onze nachtdienst: • Begeleiden, motiveren en coachen van medewerkers; • Het volgen van de afgesproken kwaliteitsnormen; • Het volgen van de veiligheidsvoorschriften; • Het signaleren van knelpunten en tijdig ingrijpen indien nodig; • Het geven van de nodige feedback; • Contact met externe partners en andere teamleaders; • Opleidingen geven aan medewerkers; • Rapporteren aan Supervisor; • Bijspringen waar nodig (hands-on). Je zal werken volgens onderstaand werkschema. MA - DO: 21u00 - 05u00 (30m pauze) VRIJ: 21u30 - 05u00 (30m pauze)

 • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

  Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

  Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

 • Barverantwoordelijke (Zwitserland)

  Regio: Zwitserland

  Bedrijf: Intersoc

  Type: Werfreserve

  Als barverantwoordelijke sta je in voor de organisatie van het werk achter de bar. Je stelt de werkroosters op van de barmedewerkers en geeft hen de nodige instructies. Je controleert dagelijks de voorraad en geeft de nodige interne bestellingen door. Je bedient mee de klanten, geeft uitleg over het barassortiment en doet de correcte afrekening via het kassasysteem. Je houdt je bar proper en kijkt erop toe dat andere medewerkers dit ook doen. Bij speciale gelegenheden zorg je voor een feestelijke drank (incl. presentatie).

 • Stagiaire interimkantoor (LAAKDAL)

  Regio: LAAKDAL

  Bedrijf: START PEOPLE NIKE

  Type: Leercontract

  Help jij graag een grote onderneming vooruit met de beste uitzendmedewerkers? Ons inhouse-team zorgt voor een vlotte instroom van kwalitatieve kandidaten. Eens de puzzelstukken van je zoekopdracht zijn ingevuld, volgt het administratieve werk. Hierbij speel jij een belangrijke rol. Je zal mee ondersteunen in de administratieve taken van ons inhousekantoor.

 • flexijobs zaal (SIJSELE)

  Regio: SIJSELE

  Bedrijf: POORTERSHUYZE

  Type: Flexijob

  Wij zoeken voor elke dinsdag en ook voor het weekend zaterdag of/en zondag! flexi-job voor de zaal!! u bent klantvriendelijk u bent een teamplayer u bent gemotiveerd en gebeten door horeca u bent stressbestendig u heeft reeds wat ervaring in de zaalbediening u ziet werk contacteer ons 050-36.09.30

Zoek naar antwoorden van I V L BVBA in sociale netwerken
Look for responds of I V L BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor I V L BVBA. Laat een reactie achter voor I V L BVBA. I V L BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for I V L BVBA. Leave a respond for I V L BVBA. I V L BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie I V L BVBA op de google maps. Adres en contacten I V L BVBA
Location of I V L BVBA on the google maps. Address and contacts of I V L BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come I V L BVBA I V L BVBA: FLADIMEX NV | Van Sande BVBA | Stroobansts W | DIRK VAN HAUWENHUYSE | Galand

Other related companies as I V L BVBA: FLADIMEX NV | Van Sande BVBA | Stroobansts W | DIRK VAN HAUWENHUYSE | Galand

I V L BVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is I V L BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06882080078. Het bedrijf I V L BVBA bevindt zich op het adres: Centrum Zuid 3003; 3530; Houthalen-Helchteren (Houthalen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 592,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 114,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Removals. Producten gemaakt in I V L BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van I V L BVBA is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van I V L BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van I V L BVBA, openstaande posities, locatie van I V L BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

I V L BVBA is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is I V L BVBA, company assigned to the tax number BE06882080078. The company I V L BVBA is located at the address: Centrum Zuid 3003; 3530; Houthalen-Helchteren (Houthalen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 592,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 114,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Removals. Products created in I V L BVBA were not found.
The main activity of I V L BVBA is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of I V L BVBA is not available. You also can look at reviews of I V L BVBA, open positions, location of I V L BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over I V L BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf I V L BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about I V L BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company I V L BVBA, employees, financial statistics.