Frank Pauwels BVBA-SPRL

Contactgegevens Frank Pauwels BVBA-SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Frank Pauwels BVBA-SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Frank Pauwels BVBA-SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Meensesteenweg 96; 8501; Kortrijk (Bissegem), België

Telefoon (phone): 056 35 20 70; 056 35 24 70; 056 35 68 59; 056 36 98 70; 065 78 78 88 (+32-056 35 20 70; 056 35 24 70; 056 35 68 59; 056 36 98 70; 065 78 78 88) 056 35 20 70; 056 35 24 70; 056 35 68 59; 056 36 98 70; 065 78 78 88 (+32-056 35 20 70; 056 35 24 70; 056 35 68 59; 056 36 98 70; 065 78 78 88)

Fax (fax): 056 36 98 79; 056 35 20 70 (+32-056 36 98 79; 056 35 20 70) 056 36 98 79; 056 35 20 70 (+32-056 36 98 79; 056 35 20 70)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Frank Pauwels BVBA-SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Frank Pauwels BVBA-SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Frank Pauwels BVBA-SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Frank Pauwels BVBA-SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Frank Pauwels BVBA-SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Frank Pauwels BVBA-SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Frank Pauwels BVBA-SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Frank Pauwels BVBA-SPRL
Products information Frank Pauwels BVBA-SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06270416259
Ondernemingsnummer: 3262084960
Hoofdstad (capital): 742,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 309,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Rental - Machines,apparatus & tools (Professional use); Work platforms; Furniture - Storage; Transport - General

Product categorie (product category): Removals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Frank Pauwels BVBA-SPRL
(Get full report from official database of BE for Frank Pauwels BVBA-SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Frank Pauwels BVBA-SPRL
Addition kinds of activities for Frank Pauwels BVBA-SPRL

3915. Juweliersmateriaal en lapidair werk | Jewelers' materials and lapidary work
325503. Tegels en stenen vuurvaste materialen, behalve plastic | Tile and brick refractories, except plastic
24991505. Stoppers, hout | Stoppers, wood
26720201. Adhesieve backed films, schuimen en folies | Adhesive backed films, foams and foils
27520204. Coupons, gelithografeerd | Coupons, lithographed
39490505. Cartridge riemen, sport type | Cartridge belts, sporting type
73830000. Nieuws syndicaten | News syndicates

Werken bij Frank Pauwels BVBA-SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Frank Pauwels BVBA-SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Frank Pauwels BVBA-SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Frank Pauwels BVBA-SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Warehouse Supervisor (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor 3 afdelingen: inkomende goederen/kwaliteitscontrole, montage en verzending (verpakking). Hierbij ligt jouw focus op planning en organisatie, stockbeheer, inventaristatie en planning van uitzendkrachten. Je staat in voor de begeleiding en coaching van een 8-tal magazijniers. Je bent het aanspreekpunt tussen magazijn en Customer Service, Aankoop. Je lost problemen in het ERP-systeem op. Je organiseert en neemt deel aan vergaderingen. Je rapporteert op een professionele manier. Je hebt oog voor veiligheid, orde en netheid.

 • Automechanicien (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een garage regio Lokeren zijn wij op zoek naar een ervaren technieker. Als technieker sta je in voor volgende taken: mechanisch onderhoud banden uitlijnen remblokken vervangen je denkt mee over oplossingen voor technische problemen je bent verantwoordelijk voor allerlei herstellingen van onderhoudswerkzaamheden tot technische herstellingen (vooral mechanisch onderhoud)

 • Ervaren Electricien (M/V) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Actief Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een ervaren electricien. In eerste instantie help je vooral met de grove werken, maar geleidelijk aan word je meer ingeschakeld in de afwerking.

 • Polyvalente arbeider Kampenhout (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Kampenhout zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker die niet bang is zijn/haar handen vuil te maken. Je reinigt met een hogedrukreiniger de containers waarin keukenafval gehouden werd. Daarnaast sta je in voor een nette en opgeruimde werkplaats. Je werkt voltijds van 8u30 tot 17u00 van maandag tot en met vrijdag. Plaats van tewerkstelling: Kampenhout

 • werfleider (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als werfleider ben je dagelijks op de bouwplaats om de werken van de onderaannemers te coördineren en te optimaliseren. Je maakt een werkplanning op en doet hier een strikte opvolging van. Je organiseert de werf op een praktische wijze zodat de werken efficiënt verlopen. Je controleert de lastenboeken. Je voert controle uit op de check-in at work. Je bent het aanspreekpunt voor de bouwheer. Je controleert de vorderingsstaten. Het uitvoeren van een eindcontrole.

 • Elektro-Mechanieker 2 ploegen verpakkingsafdeling. (WESTROZEBEKE)

  Regio: WESTROZEBEKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zorgt voor: het goed functioneren/afregelen van installaties teneinde de efficiëntie en effectiviteit van de installaties te garanderen. het opsporen van de oorzaak van meldingen van defecten of technische storingen om onderbrekingen tot een minimum te herleiden. het uitvoeren van kleine routinematige herstellingen en dringende noodreparaties. een goede medewerking aan het uitvoeren van preventief onderhoud. het opsporen van mechanische en elektrische problemen alvorens ze zich voordoen. de administratieve formaliteiten zodanig overzicht wordt gehouden over de storingen. hulp bij installatie van nieuwe apparatuur installaties of machines teneinde de ingebruikname zo vlot mogelijk te laten verlopen.

 • Poetshulp met dienstencheques regio Duffel (voltijds) (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Gistel (GISTEL)

  Regio: GISTEL

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • PROJECTLEIDER BOUW M/V (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: DYLS CONSTRUCT

  Type: Vaste Job

  Als projectleider ben je verantwoordelijk voor één of meerdere projecten en dit van A tot Z. Je krijgt als projectleider een dossier toegewezen van de bouwdirectie waar je ook aan rapporteert. In deze afwisselende job ben je de spilfiguur tussen architect, studiebureau, werfleiding en veiligheidscoördinator. Je organiseert en leidt werfvergaderingen, je brengt de bouwplannen op punt met een oog voor technische details, je doet werkvoorbereiding, sluit contracten af met onderaannemers, je stuurt de werfleiding aan en grijpt in waar nodig, je beheert de volledige projectadministratie en houdt rekening met de vooropgestelde budgetten en planning.

 • MONTEUR SECTIONAAL POORTEN - REGIO RONSE - KLUISBERGEN - MAARKEDAL (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf te Oudenaarde gespecialiseerd in sectionaal poorten zijn we dringend op zoek naar een monteur!

 • Regionale Sales representant(e) Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: BESTVISIT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

 • BAKKERSGAST brood&pistolets&gebak - FLEXIJOB (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: SCHEPERS - CELS

  Type: Flexijob

  In de bakkerij te ZELEM sta je in voor de bereiding en afwerking van Gebak, Taarten en Koeken Je helpt af en toe mee in de patisserie met de afwerking met slagroomgebak Je neemt deel aan de productie van Brood , Pistolets en Sandwiches Je staat in voor de voorbereidende productie van koeken Klaarzetten van afgewerkte produkten per klant Je helpt mee aan het onderhoud van de bakkerij en machines Eventueel ook belevering van een winkel met de camionette , indien mogelijk.

Zoek naar antwoorden van Frank Pauwels BVBA-SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Frank Pauwels BVBA-SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Frank Pauwels BVBA-SPRL. Laat een reactie achter voor Frank Pauwels BVBA-SPRL. Frank Pauwels BVBA-SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Frank Pauwels BVBA-SPRL. Leave a respond for Frank Pauwels BVBA-SPRL. Frank Pauwels BVBA-SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Frank Pauwels BVBA-SPRL op de google maps. Adres en contacten Frank Pauwels BVBA-SPRL
Location of Frank Pauwels BVBA-SPRL on the google maps. Address and contacts of Frank Pauwels BVBA-SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Frank Pauwels BVBA-SPRL Frank Pauwels BVBA-SPRL: LE JARDIN DE LA BEAUTة | Flaxloom NV | CARROSSERIE HINSSEN | DANNY CAPPAERT | DM DEVELOPMENT BVBA

Other related companies as Frank Pauwels BVBA-SPRL: LE JARDIN DE LA BEAUTة | Flaxloom NV | CARROSSERIE HINSSEN | DANNY CAPPAERT | DM DEVELOPMENT BVBA

Frank Pauwels BVBA-SPRL is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Frank Pauwels BVBA-SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06270416259. Het bedrijf Frank Pauwels BVBA-SPRL bevindt zich op het adres: Meensesteenweg 96; 8501; Kortrijk (Bissegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 742,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 309,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Removals. Lijst met producten zijn Rental - Machines,apparatus & tools (Professional use); Work platforms; Furniture - Storage; Transport - General.
De hoofdactiviteit van Frank Pauwels BVBA-SPRL is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Frank Pauwels BVBA-SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Frank Pauwels BVBA-SPRL, openstaande posities, locatie van Frank Pauwels BVBA-SPRL op de kaart.

Frank Pauwels BVBA-SPRL is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Frank Pauwels BVBA-SPRL, company assigned to the tax number BE06270416259. The company Frank Pauwels BVBA-SPRL is located at the address: Meensesteenweg 96; 8501; Kortrijk (Bissegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 742,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 309,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Removals. List of products are Rental - Machines,apparatus & tools (Professional use); Work platforms; Furniture - Storage; Transport - General.
The main activity of Frank Pauwels BVBA-SPRL is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Frank Pauwels BVBA-SPRL is not available. You also can look at reviews of Frank Pauwels BVBA-SPRL, open positions, location of Frank Pauwels BVBA-SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Frank Pauwels BVBA-SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Frank Pauwels BVBA-SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Frank Pauwels BVBA-SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Frank Pauwels BVBA-SPRL, employees, financial statistics.